Νέα

Πώς φαντάζεστε ότι είναι τα άλλα μέλη;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

athanasios1049

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω να σου πω την αληθεια αλλα γενικοτερα εχω μια ταση... οποιος γραφει ωραια (εννοω να μου κολλαει ωραια το στυλακι του) να τον φανταζομαι και ομορφο........  :think:

τι να πεις!

δλδ,εγω που με οσους μιλανε ομορφα ειμαι καλος,ενω με οσους κανουν μαλακιες ειμαι κακος,ειμαι ομορφος ή ασχημος;

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
παντως εγω με οσα παιδια απο το σαιτ ετυχε και γνωριστικα απο κοντα ειτε αντρες,ειτε γυναικες,δεν ειχαν καμια σχεση,απο αυτο που φανταζομουν.
παντως ολοι τους ητανε καλα παιδια,και ειμαστε ακομα φιλοι και μιλαμε στο τηλεφωνο,και μερικους πινουμε και κανενα καφε καπου καπου.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
εγώ με φαντάζομαι πολύ σωστό καυλί πάντως

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nacho πως με φαντάζεσαι? :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παντως εγω με οσα παιδια απο το σαιτ ετυχε και γνωριστικα απο κοντα ειτε αντρες,ειτε γυναικες,δεν ειχαν καμια σχεση,απο αυτο που φανταζομουν.
παντως ολοι τους ητανε καλα παιδια,και ειμαστε ακομα φιλοι και μιλαμε στο τηλεφωνο,και μερικους πινουμε και κανενα καφε καπου καπου.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μαααγκα μου... ποιος μιλαει καθαρευουσα ρε? χοχοχοχο!
το παιδι που ανεφερθηκαν πιο πανω..μπακαλης...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
*γκουχ γκουχ* αλλιώς αντιλαμβάνονται το πώς γράφει ωραία κάποιος οι άντρες και οι γυναίκες...  :boobies:
Ρε κορίτσια θα με τρελάνετε τελείως? δεν υπάρχει η έννοια "αντιλαμβάνομαι το στυλ γραψίματος του άλλου"....διότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:ή ξέρει κανείς να γράφει ωραία και σωστά ή όχι.ο συγκεκριμένος που προανέφερα είναι μαέστρος της πένας πάει και τελείωσε,διότι καθαρεύουσα=σωστά ελληνικά ελληνικά=η πιο πλούσια και παραστατική γλώσσα του κόσμου= άρα όποιος μπορεί να τη χειριστεί(τη καθαρεύουσα).....γράφει άψογα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ρε κορίτσια θα με τρελάνετε τελείως? δεν υπάρχει η έννοια "αντιλαμβάνομαι το στυλ γραψίματος του άλλου"....διότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:ή ξέρει κανείς να γράφει ωραία και σωστά ή όχι.ο συγκεκριμένος που προανέφερα είναι μαέστρος της πένας πάει και τελείωσε,διότι καθαρεύουσα=σωστά ελληνικά ελληνικά=η πιο πλούσια και παραστατική γλώσσα του κόσμου= άρα όποιος μπορεί να τη χειριστεί(τη καθαρεύουσα).....γράφει άψογα.
μπορει να ειναι ωραια  αυτα που λεει κ να μου ταιριαζουν
ειτε γραφει ελληνικα ειτε ιερογλυφικα ειτε σανσκριτικα....

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Ζε τ'εμ μον αμούρ...
love-146.gif

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ε, ας πούμε εγώ θεωρώ ότι ο πριστίν γράφει τσαχπίνικα  :boobies:
άλλοι γράφουν καυλωτικά (μη με πιέσετε μη μη όχι, δε λέω)
άλλοι γράφουν σαν στόκοι.
άλλοι έχουν πλάκα, άλλοι γράφουν βαρετά κτλ κτλ κτλ

για ύφος μιλάμε, όχι για χειρισμό της γλώσσας... και ακόμη και το ύφος το αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά άντρες και γυναίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom