loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
:-* :-* :-*Αυτή μου πιάνει το χέρι κι εγώ το μπουτάκι ο πορνόγερος...
ναι αλλα δε με αφορα... ;)βρήκες και στυλ που κολλάει στο δικό σου?
:-* :-* :-*Αυτή μου πιάνει το χέρι κι εγώ το μπουτάκι ο πορνόγερος...
ναι αλλα δε με αφορα... ;)βρήκες και στυλ που κολλάει στο δικό σου?
βρήκες και στυλ που κολλάει στο δικό σου?
και συ σαν τον αρκανς με φανταζεσαι?βρήκες και στυλ που κολλάει στο δικό σου?
καργια!!!!!!!!!!!!!από κουλτουριάρηδες εδώ ουυυυυυυυ σωρό ρε
Σα το Τάσο το Χαλκιά στο Σάκη τον υδραυλικό
δεν ξερω να σου πω την αληθεια αλλα γενικοτερα εχω μια ταση... οποιος γραφει ωραια (εννοω να μου κολλαει ωραια το στυλακι του) να τον φανταζομαι και ομορφο........
τι να πεις!
από κουλτουριάρηδες εδώ ουυυυυυυυ σωρό ρε
να κολαει το στυλακι με το δικο μου κ να μυ αρεσουν αυτα που λεει..
οχι να ξερει καθαρευουσα.
μαααγκα μου... ποιος μιλαει καθαρευουσα ρε? χοχοχοχο!
παντως εγω με οσα παιδια απο το σαιτ ετυχε και γνωριστικα απο κοντα ειτε αντρες,ειτε γυναικες,δεν ειχαν καμια σχεση,απο αυτο που φανταζομουν.
παντως ολοι τους ητανε καλα παιδια,και ειμαστε ακομα φιλοι και μιλαμε στο τηλεφωνο,και μερικους πινουμε και κανενα καφε καπου καπου.
το παιδι που ανεφερθηκαν πιο πανω..μπακαλης...μαααγκα μου... ποιος μιλαει καθαρευουσα ρε? χοχοχοχο!
Ρε κορίτσια θα με τρελάνετε τελείως? δεν υπάρχει η έννοια "αντιλαμβάνομαι το στυλ γραψίματος του άλλου"....διότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:ή ξέρει κανείς να γράφει ωραία και σωστά ή όχι.ο συγκεκριμένος που προανέφερα είναι μαέστρος της πένας πάει και τελείωσε,διότι καθαρεύουσα=σωστά ελληνικά ελληνικά=η πιο πλούσια και παραστατική γλώσσα του κόσμου= άρα όποιος μπορεί να τη χειριστεί(τη καθαρεύουσα).....γράφει άψογα.*γκουχ γκουχ* αλλιώς αντιλαμβάνονται το πώς γράφει ωραία κάποιος οι άντρες και οι γυναίκες...
σωρούς ξέρω μόνο από μπάζα και από σκατά. Στο ένα ταιριάζουν οι μπουλντόζες, στο άλλο οι μύγες
από κουλτουριάρηδες εδώ ουυυυυυυυ σωρό ρε
μπορει να ειναι ωραια αυτα που λεει κ να μου ταιριαζουνΡε κορίτσια θα με τρελάνετε τελείως? δεν υπάρχει η έννοια "αντιλαμβάνομαι το στυλ γραψίματος του άλλου"....διότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:ή ξέρει κανείς να γράφει ωραία και σωστά ή όχι.ο συγκεκριμένος που προανέφερα είναι μαέστρος της πένας πάει και τελείωσε,διότι καθαρεύουσα=σωστά ελληνικά ελληνικά=η πιο πλούσια και παραστατική γλώσσα του κόσμου= άρα όποιος μπορεί να τη χειριστεί(τη καθαρεύουσα).....γράφει άψογα.
Ρε κορίτσια θα με τρελάνετε τελείως? δεν υπάρχει η έννοια "αντιλαμβάνομαι το στυλ γραψίματος του άλλου"....διότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:ή ξέρει κανείς να γράφει ωραία και σωστά ή όχι.ο συγκεκριμένος που προανέφερα είναι μαέστρος της πένας πάει και τελείωσε,διότι καθαρεύουσα=σωστά ελληνικά ελληνικά=η πιο πλούσια και παραστατική γλώσσα του κόσμου= άρα όποιος μπορεί να τη χειριστεί(τη καθαρεύουσα).....γράφει άψογα.
Ζε τ'εμ μον αμούρ...