boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Μετά όμως η πραγματική μορφή έρχεται και δένει τελείως με την ιντερνετική εικόνα.
αυτό το πιστεύω
για πες, ο περσόνας έχει μούσι τελικά?
Μετά όμως η πραγματική μορφή έρχεται και δένει τελείως με την ιντερνετική εικόνα.
Ξέρασε τα όλα
αυτό το πιστεύω
για πες, ο περσόνας έχει μούσι τελικά?
δε βλέπω να έχεις στείλει στο post κάνα εικονίδιο που να γελάει και με ανησυχεί αυτό πολύ....μήπως το λες σοβαρά?
ποιες ειδες;;;; :oεγω οσες γκομενες ειδα απο το σαιτ ειναι ολες μπαζα και χαλια.
γιαυτο ειναι και στο σαιτ.
Σα το Τάσο το Χαλκιά στο Σάκη τον υδραυλικόbtw,οι υπολοιποι πως με φανταζεστε;
όχι μάστορα δε συμφωνώ...είναι πολύ γλειώδης,αλλά καλύτερη θα ήταν μια γυναικεία γνώμη γι'αυτόμε βλεπεις να κανω πλακα;
σοβαρα μιλαω... ;)
τωρα θα πεθαναν αυτοι ή ειναι στο γηροκομειο....πια
κ γω...δεν ξερω να σου πω την αληθεια αλλα γενικοτερα εχω μια ταση... οποιος γραφει ωραια (εννοω να μου κολλαει ωραια το στυλακι του) να τον φανταζομαι και ομορφο........
τι να πεις!
καλα δεν θυμασε που ηπιαμε καφε προχθες.ποιες ειδες;;;; :o
ε τότε ο bakalhs θα έπρεπε να θεωρείτο ο υπέρτατος θεός της ομορφιάς από εδώ εσάς έτσι όπως το θέσατεδεν ξερω να σου πω την αληθεια αλλα γενικοτερα εχω μια ταση... οποιος γραφει ωραια (εννοω να μου κολλαει ωραια το στυλακι του) να τον φανταζομαι και ομορφο........
τι να πεις!
η εχεις παραισθησεις η εισαι τοσο ασημαντος που ουτε καν σε θυμαμαι.καλα δεν θυμασε που ηπιαμε καφε προχθες.
στο ειχα πει κιολας οτι εισαι μπαζο και συμφωνησες και μαζι μου.
Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει.
Έχω προσλάβει και μια νοσοκόμα απ'το Μπαγκλαντές να με γηροκομεί και την περνάω ζάχαρη...
να κολαει το στυλακι με το δικο μου κ να μυ αρεσουν αυτα που λεει..ε τότε ο bakalhs θα έπρεπε να θεωρείτο ο υπέρτατος θεός της ομορφιάς από εδώ εσάς έτσι όπως το θέσατε
ε τότε ο bakalhs θα έπρεπε να θεωρείτο ο υπέρτατος θεός της ομορφιάς από εδώ εσάς έτσι όπως το θέσατε
σε βοηθάει και στις τσάρκες? να ανεβαίνεις τα σκαλιά?
να κολαει το στυλακι με το δικο μου κ να μυ αρεσουν αυτα που λεει..
οχι να ξερει καθαρευουσα.