Νέα

Πώς φαντάζεστε ότι είναι τα άλλα μέλη;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κ γω τα ιδια λεφτα παιρνω αγορι μου αλλα το ταλεντο ξεχωριζει...
εσεις οσα κ να παιρνατε παλι παπακαλιατιδες θα ειστε.
Οχί κορίτσι μου εγώ δεν θα εξαντλήσω το ταλέντο μου για ψοροδεκάρες,εσύ κάντο αν θες!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Την επόμενη μέρα λοιπόν ξυπνάνε οι ήρωες μας....
Η μπουμ και η Λουκ θα είναι στο νοσοκομείο 7 ημέρες μέχρι να αναρρώσει η πρώτη,έτσι ανοίγουν τv και βλέπουν στον Παπαδάκη πρώτο θέμα την σύλληψη ανήλικου τρελαμένου για φθορά δημόσιας περιουσίας και διατάραξη κοινής ησυχίας(Αβράμης καλά καταλάβατε)!!!
Οι τύποι μας παπαζόλ και αρκανς έχουν ξυπνήσει αλλά ναι έχει ο ένας τα πράγματα του άλλου(κινητά,πορτοφόλι,ευτυχώς τα κλειδιά ήταν στην τσέπη παντελονιού και μπο΄ρεσαν να μπουν σπίτι τους)!!!
Αρκάνς:Γαμώ την καταδίκη μου ποιανής είναι αυτό το κινητό με τον Πίκατσου και δεν είναι και αυτή εδω,πού είναι το πορτοφόλι και αυτό το άδειο τίνος είναι;!
Παπαζόλ:Ωραίο και ακριβό κινητό αλλά που να το βρήκα,ωωω και ένα γεμάτο πορτοφόλι,ρε τί έγινε εχτες;!
Η μπαι σηκωνεταί χαλία με πονοκέφαλο:ωχ παναγία μου ένας εφιαλτής άνθρωπος ήταν αυτό που είδα εχτές;;;
Ο Αβράμης ξυπνάει στο κέλι 33 και αρχίζει πάλι το μυξόκλαμα: μπαιτ,μπαιτ,οπότε μπαίνει μέσα ο νοσοκόμος φύλακας και του πατάει άλλη μία ηρεμιστική,πάλι τέζα!!!
Το μεσημεράκι λοιπόν συναντάμε τους ήρωες να μαγειρεύουν ο Αβράμης συνεχίζει τον ύπνο.
Η μπουμ όμως γκρινιαζει γιατί δεν της αρέσει ο φιδές και η λουκ νευριασμένη:καλά σκάσε μαρή θα πάω να σε πάρρω κρουασάν από το κυλικείο,φεύγοντας ακούει την μπουμ να φωνάζει:μία δεκάδααααααααα!!!
Κατεβαίνει η φίλη μας για το κυλικείο αλλά στο ανσασλερ μπαίνει και ο νοσοκόμος που είχε μπανίσει παλιά,πατάει το στοπ του κατεβάζει το παντελόνι και πιάνει δουλειά!!!
συνεχίζεται....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ευτυχως που εισαι κι εσυ και εξηγεις αυτα που βαριεμαι αν εξηγω καθε φορα....
ιδιως στον αβαταρ που πρεπει να του εξηγησουμε 2 και 3 φορες τι εννοουμε....

Σου εχω πει τελευταια οτι γαμιεσαι. :birdman:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Της μαλακίας το ανάγνωσμα!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Την επόμενη μέρα λοιπόν ξυπνάνε οι ήρωες μας....
Η μπουμ και η Λουκ θα είναι στο νοσοκομείο 7 ημέρες μέχρι να αναρρώσει η πρώτη,έτσι ανοίγουν τv και βλέπουν στον Παπαδάκη πρώτο θέμα την σύλληψη ανήλικου τρελαμένου για φθορά δημόσιας περιουσίας και διατάραξη κοινής ησυχίας(Αβράμης καλά καταλάβατε)!!!
Οι τύποι μας παπαζόλ και αρκανς έχουν ξυπνήσει αλλά ναι έχει ο ένας τα πράγματα του άλλου(κινητά,πορτοφόλι,ευτυχώς τα κλειδιά ήταν στην τσέπη παντελονιού και μπο΄ρεσαν να μπουν σπίτι τους)!!!
Αρκάνς:Γαμώ την καταδίκη μου ποιανής είναι αυτό το κινητό με τον Πίκατσου και δεν είναι και αυτή εδω,πού είναι το πορτοφόλι και αυτό το άδειο τίνος είναι;!
Παπαζόλ:Ωραίο και ακριβό κινητό αλλά που να το βρήκα,ωωω και ένα γεμάτο πορτοφόλι,ρε τί έγινε εχτες;!
Η μπαι σηκωνεταί χαλία με πονοκέφαλο:ωχ παναγία μου ένας εφιαλτής άνθρωπος ήταν αυτό που είδα εχτές;;;
Ο Αβράμης ξυπνάει στο κέλι 33 και αρχίζει πάλι το μυξόκλαμα: μπαιτ,μπαιτ,οπότε μπαίνει μέσα ο νοσοκόμος φύλακας και του πατάει άλλη μία ηρεμιστική,πάλι τέζα!!!
Το μεσημεράκι λοιπόν συναντάμε τους ήρωες να μαγειρεύουν ο Αβράμης συνεχίζει τον ύπνο.
Η μπουμ όμως γκρινιαζει γιατί δεν της αρέσει ο φιδές και η λουκ νευριασμένη:καλά σκάσε μαρή θα πάω να σε πάρρω κρουασάν από το κυλικείο,φεύγοντας ακούει την μπουμ να φωνάζει:μία δεκάδααααααααα!!!
Κατεβαίνει η φίλη μας για το κυλικείο αλλά στο ανσασλερ μπαίνει και ο νοσοκόμος που είχε μπανίσει παλιά,πατάει το στοπ του κατεβάζει το παντελόνι και πιάνει δουλειά!!!
συνεχίζεται....
-παρεμβαση-
αλλα μετα την πιανουν οι ηθικες αναστολες της κ σταματαει αμεσως γτ θυμαται οτι ειναι γκομενος της μπουμπ...

Επισκέπτης
-παρεμβαση-
αλλα μετα την πιανουν οι ηθικες αναστολες της κ σταματαει αμεσως γτ θυμαται οτι ειναι γκομενος της μπουμπ...
Οχί αυτός,ο άλλος όταν πήγες να σου αφαιρέσουν την πουτσότριχα,δεν με προσέχεις!!! :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρώτα λοιπόν...

αα! όχι δεν διασκεδάζω
ρωταω:εχεις υποθεσει ποτε πως μπορει να ειναι καποια ατομα εδω μεσα?
αν ναι..
θα μας πεις?

αβαταρ κ γ σενα ειναι το ερωτημα..
κ γ οποιον δεν απαντησε φυσικα..

υγ το χεσαμε το θρεντ του παιδιου!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
αν ναι..
θα μας πεις?

ναι έχω σκεφτεί...

Οσον αφορά γυναίκες "επαγγελματίες" πολλές φορές είδα τελικά από κοντά πως είναι αν και δεν κοιταζόμασταν κατάματα...

Από άντρες, απλά μερικές φορές έχω σκεφτεί πόσο γεροδεμένοι/εκπαιδευμένοι είναι κάποιοι από αυτούς που κατά καιρούς έχω βριστεί, αλλά σε γενικές γραμμές δεν με απασχολεί!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
αν ναι..
θα μας πεις?

Βασικα δε χρειαζεται γιατι μεσες ακρες ο καθενας εχει κανει περιγραφη και ξερω στο περιπου πως ειναι ο καθενας. :-

Επισκέπτης
Και μετά το τρομερό σεξ διαπιστώνουν οτί έχουν φτάσει στον όροφο,έχουν ανοίξει οι πόρτες του ανελκυστήρα και τους μπανίζαν εδώ και ώρα πλήθος κόσμου!!!
Βγαίνουν λοιπόν κατακόκκινοι από το ανσασέρ και κατευθύνονται στις δουλιές τους!!!
Πάει η λουκ για τα κρουασάν και ο νοσοκόμος στο πόστο του.
Οι φίλοι μας παπαζόλ και αρκανσ πίνουν τον καφέ τους και αναρωτιούνται τί έγιναν τα πραγματα τους,με τον παπαζόλ χαρούμενο επειδή πρώτη φορά στην ζωή του έβλεπε τόσα λεφτά και τον αρκανσ να βρίζει που έχασε τόσα λεφτά και ένα πανάκριβο κινητό!!!
Την μπουμ την έχει πάρρει ο ύπνος βλέποντας Παπαδάκη και η μπαιτ πάει στην δουλειά της στο συνοικιακό σουπερ μάρκετ ταμείο.
Ο Αβράμης πάει για εξέτασεις:
Ψυχ:Tί έχεις παιδί μου,τί σε απασχολεί;;;
Αβρ.:Δεν με θέλει η μπαιτ!!!
Ψυχ.Ποια είναι αυτή;;
Αβραμ.Ενα νικ από ενά σιτε αλλά το γνώρισα και από κοντα,έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας μόνο 10 χρόνια αλλά την ξέρω τόσο καιρό και τόσο καλά μέσα από το σιτε αλλά δεν με θέλειειειειειε.
Ψυχ:Δεν καταλαβαίνεις γιατί;;
Αβραμ:Οχίιιιιιιιιιι δεν υπάρχει λόγος!!!
Ψυχ:Αδερφή την ηρεμιστική.
Πάλι λοιπόν ο φίλος μας πίσω στο κελί του!!!
συνεχίζεται...

Επισκέπτης
Ναι όντως η παράσταση θα μεταφερθεί σε άλλο θέμα!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom