Επισκέπτης
Οχί κορίτσι μου εγώ δεν θα εξαντλήσω το ταλέντο μου για ψοροδεκάρες,εσύ κάντο αν θες!!!κ γω τα ιδια λεφτα παιρνω αγορι μου αλλα το ταλεντο ξεχωριζει...
εσεις οσα κ να παιρνατε παλι παπακαλιατιδες θα ειστε.
Οχί κορίτσι μου εγώ δεν θα εξαντλήσω το ταλέντο μου για ψοροδεκάρες,εσύ κάντο αν θες!!!κ γω τα ιδια λεφτα παιρνω αγορι μου αλλα το ταλεντο ξεχωριζει...
εσεις οσα κ να παιρνατε παλι παπακαλιατιδες θα ειστε.
Ε όχι και γρήγορα,τελοσπάντων κατεβάζω ρυθμούς....Τύπε μη μασάς.
Συνέχισε το έργο σου απλά μην προχωράς τόσο γρήγορα την πλοκή.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΤΛΗΤΗ ΠΗΓΗ...Οχί κορίτσι μου εγώ δεν θα εξαντλήσω το ταλέντο μου για ψοροδεκάρες,εσύ κάντο αν θες!!!
ευτυχως που εισαι κι εσυ και εξηγεις αυτα που βαριεμαι αν εξηγω καθε φορα....
ιδιως στον αβαταρ που πρεπει να του εξηγησουμε 2 και 3 φορες τι εννοουμε....
-παρεμβαση-Την επόμενη μέρα λοιπόν ξυπνάνε οι ήρωες μας....
Η μπουμ και η Λουκ θα είναι στο νοσοκομείο 7 ημέρες μέχρι να αναρρώσει η πρώτη,έτσι ανοίγουν τv και βλέπουν στον Παπαδάκη πρώτο θέμα την σύλληψη ανήλικου τρελαμένου για φθορά δημόσιας περιουσίας και διατάραξη κοινής ησυχίας(Αβράμης καλά καταλάβατε)!!!
Οι τύποι μας παπαζόλ και αρκανς έχουν ξυπνήσει αλλά ναι έχει ο ένας τα πράγματα του άλλου(κινητά,πορτοφόλι,ευτυχώς τα κλειδιά ήταν στην τσέπη παντελονιού και μπο΄ρεσαν να μπουν σπίτι τους)!!!
Αρκάνς:Γαμώ την καταδίκη μου ποιανής είναι αυτό το κινητό με τον Πίκατσου και δεν είναι και αυτή εδω,πού είναι το πορτοφόλι και αυτό το άδειο τίνος είναι;!
Παπαζόλ:Ωραίο και ακριβό κινητό αλλά που να το βρήκα,ωωω και ένα γεμάτο πορτοφόλι,ρε τί έγινε εχτες;!
Η μπαι σηκωνεταί χαλία με πονοκέφαλο:ωχ παναγία μου ένας εφιαλτής άνθρωπος ήταν αυτό που είδα εχτές;;;
Ο Αβράμης ξυπνάει στο κέλι 33 και αρχίζει πάλι το μυξόκλαμα: μπαιτ,μπαιτ,οπότε μπαίνει μέσα ο νοσοκόμος φύλακας και του πατάει άλλη μία ηρεμιστική,πάλι τέζα!!!
Το μεσημεράκι λοιπόν συναντάμε τους ήρωες να μαγειρεύουν ο Αβράμης συνεχίζει τον ύπνο.
Η μπουμ όμως γκρινιαζει γιατί δεν της αρέσει ο φιδές και η λουκ νευριασμένη:καλά σκάσε μαρή θα πάω να σε πάρρω κρουασάν από το κυλικείο,φεύγοντας ακούει την μπουμ να φωνάζει:μία δεκάδααααααααα!!!
Κατεβαίνει η φίλη μας για το κυλικείο αλλά στο ανσασλερ μπαίνει και ο νοσοκόμος που είχε μπανίσει παλιά,πατάει το στοπ του κατεβάζει το παντελόνι και πιάνει δουλειά!!!
συνεχίζεται....
Δεν λες τίποτα!!!Της μαλακίας το ανάγνωσμα!
Οχί αυτός,ο άλλος όταν πήγες να σου αφαιρέσουν την πουτσότριχα,δεν με προσέχεις!!!-παρεμβαση-
αλλα μετα την πιανουν οι ηθικες αναστολες της κ σταματαει αμεσως γτ θυμαται οτι ειναι γκομενος της μπουμπ...
Δεν λες τίποτα!!!
Αρέ πιομένος γίνομαι επικίνδυνος!!!
ο ιδιος ειναι!δε διαβασες την ιστορια μου;;;;;;;;;;;;Οχί αυτός,ο άλλος όταν πήγες να σου αφαιρέσουν την πουτσότριχα,δεν με προσέχεις!!!
ελα που δε διασκεδαζεις...Της μαλακίας το ανάγνωσμα!
ελα που δε διασκεδαζεις...
βασικα γ το αρχικο ερωτημα του θρεντ..θα μας πεις εσυ κ ο αβαταρ τι πιστευετε?
ρωταω:εχεις υποθεσει ποτε πως μπορει να ειναι καποια ατομα εδω μεσα?ρώτα λοιπόν...
αα! όχι δεν διασκεδάζω
ρωταω:εχεις υποθεσει ποτε πως μπορει να ειναι καποια ατομα εδω μεσα?
αν ναι..
θα μας πεις?
αβαταρ κ γ σενα ειναι το ερωτημα..
κ γ οποιον δεν απαντησε φυσικα..
υγ το χεσαμε το θρεντ του παιδιου!
Δεν λες τίποτα!!!
Αρέ πιομένος γίνομαι επικίνδυνος!!!
ρωταω:εχεις υποθεσει ποτε πως μπορει να ειναι καποια ατομα εδω μεσα?
αν ναι..
θα μας πεις?
αβαταρ κ γ σενα ειναι το ερωτημα..
κ γ οποιον δεν απαντησε φυσικα..
υγ το χεσαμε το θρεντ του παιδιου!
Ναι όντως η παράσταση θα μεταφερθεί σε άλλο θέμα!!