Νέα

Πώς φαντάζεστε ότι είναι τα άλλα μέλη;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Πολύ καλό.
Σειρά του παπατσόλο τώρα.

Επισκέπτης
Ειδικά η πρώτη πρόταση ήταν όλα τα λεφτά. :2funny:
Τώρα αναμένω το γλαφυρό διάλογο που ακολούθησε από την στιγμή που κουτουλάς το Δάσκαλο μέχρι την στιγμή που μαθαίνεις πως είναι μέλος στο σάιτ. Τα πας πάρα πολύ καλά, συνέχισε και μη μεθάς με την επιτυχία σου.
Δ:Ρε γαμημένο στραβάδι γκαβούλιακα το ποτό μου γαμώ την ράτσα σου!!!
Π:Συγγνώμη φίλε θα σου πάρρω άλλο.
Δ:Μπορεί και να σε συμπαθήσω εσένα.
Π:Ελπίζω και να γνωρίσω κανέναν σωστό επιτέλους!!!
(κατευθύνονται προς το μπαρ)
Δ:Πιάσε ένα ουσκάκι φίλε.
Μ:ok.
Π:Από που είσαι φίλε;;;
Δ:Eδώ Θεσσαλονικιός,εσύ στραβάδι;;
Π:Aαα και εγώ.
Δ:Πώς τα βλέπεις εδώ τα πράγματα σήμερα θα γαμάμε σε λίγο πιστεύω....
Π:Λες(με έκπληκτό βλέμα και ύφος);;;;;
Δ:Ερέ μικ΄ρε σίγουρα δεν βλέπεις εδώ τί γίνεται από μουνία;;;
Π:Eγ΄ώ βλέπω αλλά δεν με θέλει!!!
Δ"Αααα εσύ πρέπει να είσαι εντελώς βλήμμα άσε και σε ένα σιτε έχω κάτι τέτοια χαμένα!!!
ΠΣε ποιο
Δ¨Στο μπου...
Π:Πωωωω και με ποιο nick είσαι;;;;
Δ¨Αρκανσ
ΠΔάσκαλεεεε σε βρίσκω.......
Δ¨Εσ'υ ε'ίσαι ο παπαζόλ ώρε στραβάδι μου,κάτσε σήμερα θα σε φτιάξω!!!
Συνεχίζεται......

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά τον αρκανς τον εχεις λέμεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τα πίνουνε λοιπόν οι δύο φίλοι τα μπυρόνια και από το μεθύσει ξέχασε ο δικός μας το γκομενίκο!!!
Η μπαίτ έχει γίνει λαγός σε 10΄΄ από όταν τράκαρε τον Αβράμη και ο φίλος μας είναι ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο κλαίει και χτυπιέται.....
Μιλάμε έχει ανοίξει τρύπα,μέχρι που οι γείτονες καλούν την αστυνομία και τον μαζεύουν για διατάραξη κοινής ησυχίας και φθορά δημόσιας περιουσίας.
Στο τμήμα ο Αβράμης απολογείται οτί όλα τα έκανε επειδή δεν τον θέλει η μπαιτ από ένα σίτε,ο αστυνομικός ανάκριτης χαζεύει και τηλεφωναεί αμέσως στο φρενοκομείον:ελάτε σας έχουμε πελάτη!!!
Η μπαιτ έχει γυρίσει σπίτι μπαίνει και πάει να ξαπλώσει,ήταν μεγάλο το σοκ!!!
Εχεί τελειώσει η επέμβαση αφαίρεσης του πατατακίου και η μπουμ αναρώνει με την λουκ να της χαιδεύει τρυφερά το χέρι καθιζόμενη δίπλα στο κρεβάτι και η γλυκιά κουβέντα:φιλενάδα να μασάς καλά άλλη φορά!!!
συνεχίζεται........

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η μπάιτ συναντά τον αβράμη... "ωραίος είναι τελικά" σκέφτεται. Όμως κάτι έχει στο βλέμμα του. Κάτι... περίεργο... σαν να γυαλίζει... σαν να έχει γυρίσει ανάποδα... σαν να αστράφτει... "τεσπα" λέει "ιδέα μου θα είναι".

Ο αβραμης έχει χάσει τον κόσμο. Δεν το πιστεύει ότι ήρθε επιτέλους αυτή η στιγμή. Είναι κατακόκκινος εδώ και ώρα, πολλή ώρα πριν τη συναντήσει... δεν ξέρει και πώς να κρύψει εκείνο το γαμωεξόγκωμα στο παντελόνι του, ρεζίλι θα γίνει στην κοπέλα. Όχι, όχι, πρέπει να είναι σοβαρός, δεν μπορεί να σκέφτεται αυτά τώρα.

"δεν το πίστευα ότι θα με πάρεις..." λέει.
"ε, ήταν στιγμή αδυναμίας, μη νομίζεις" λέει η άκαρδη μπάιτ, που όμως σκεφτόταν ενδόμυχα ότι ο αβράμης ήταν πιο ωραίος από ό,τι περίμενε. Όχι βέβαια πως θα έκανε κάτι πονηρό, από περιέργεια πήρε...
"όπως και να'χει εγώ είμαι πολύ χαρούμενος  :)"
"ναι εντάξει, πάμε να πιούμε κάνα καφέ τώρα"

τι γλυκιά που είναι, τι τρυφερά που μου μιλάει, σκέφτεται ο αβραμης...

πάνε σε μια κοντινή καφετέρια, η μπάιτ παίρνει ένα εσπρεσάκι (μην κάτσει και πολλή ώρα, τι θα λέει με το μικρό), ο αβράμης παίρνει τον σούπερ ούλτρα λουξ χυμό σε ποτήρι-κανάτα ("μέχρι να το τελειώσω αυτό θα βραδιάσουμε χεχεχε").

Επικρατεί αμήχανη σιωπή. Η μπάιτ πίνει τον εσπρέσο της προσπαθώντας να μην κοιτάζει στα μάτια τον αβράμη, ο οποίος φαίνεται να τινάζεται κάθε φορά που εκείνη κοιτάει προς το μέρος του. Ο αβράμης θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Εκτός του ότι το όνειρό του έχει πραγματοποιηθεί, το εξόγκωμα έχει γίνει λεκές και μετά πάλι εξόγκωμα, δεν μπορεί να το βγάλει από το μυαλό του, τι θα γίνει άμα το προσέξει? θα σηκωθεί και θα φύγει εκείνη, θα χάσει την μοναδική ευκαιρία του.

Η μπάιτ έχει αρχίσει να νιώθει λίγο άβολα, μια και ο αβράμης το μόνο που κάνει είναι να την κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια και φαίνεται σαν να έχει καταπιεί τη γλώσσα του. Αφού κανείς δε μιλάει για κάνα μισάωρο λέει εκείνη, αφού πίνει με μια γουλιά τον ασπρέσο "ε, δεν πάμε να φεύγουμε σιγά σιγά?" "Μα δεν έχω πιει καν μια γουλιά απ'το χυμό μου" λέει ο αβράμης ενώ έχει ασπρίσει. Βλέπει τον όλεθρο να πλησιάζει, πρέπει με κάποιο τρόπο να αποφύγει το κακό...

"καλά, εγώ έχω μια δουλίτσα, πρέπει να φύγω, τα λέμε" λέει η μπάιτ, ενώ σκέφτεται αν είναι ανοιχτός κάνας γερμανός να αλλάξει αριθμό κινητού το συντομότερο δυνατόν.

Ο αβράμης τη βλέπει να απομακρύνεται... "αυτή η μισή ώρα ήταν η καλύτερη της ζωής μου" σκέφτεται...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
τι πίνετε και δεν μας δίνετε?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
κοντα 5000 μνμ και ουτε ενας δεν βρεθηκε να μου αφιερωσει μια περιγραφη ρε?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Δ:Ρε γαμημένο στραβάδι γκαβούλιακα το ποτό μου γαμώ την ράτσα σου!!!
Π:Συγγνώμη φίλε θα σου πάρρω άλλο.
Δ:Μπορεί και να σε συμπαθήσω εσένα.
Π:Ελπίζω και να γνωρίσω κανέναν σωστό επιτέλους!!!
(κατευθύνονται προς το μπαρ)
Δ:Πιάσε ένα ουσκάκι φίλε.
Μ:ok.
Π:Από που είσαι φίλε;;;
Δ:Eδώ Θεσσαλονικιός,εσύ στραβάδι;;
Π:Aαα και εγώ.
Δ:Πώς τα βλέπεις εδώ τα πράγματα σήμερα θα γαμάμε σε λίγο πιστεύω....
Π:Λες(με έκπληκτό βλέμα και ύφος);;;;;
Δ:Ερέ μικ΄ρε σίγουρα δεν βλέπεις εδώ τί γίνεται από μουνία;;;
Π:Eγ΄ώ βλέπω αλλά δεν με θέλει!!!
Δ"Αααα εσύ πρέπει να είσαι εντελώς βλήμμα άσε και σε ένα σιτε έχω κάτι τέτοια χαμένα!!!
ΠΣε ποιο
Δ¨Στο μπου...
Π:Πωωωω και με ποιο nick είσαι;;;;
Δ¨Αρκανσ
ΠΔάσκαλεεεε σε βρίσκω.......
Δ¨Εσ'υ ε'ίσαι ο παπαζόλ ώρε στραβάδι μου,κάτσε σήμερα θα σε φτιάξω!!!
Συνεχίζεται......

Εγώ τον σκέφτηκα κάπως έτσι:

Π: Συγνώμη κύριε, αχχχχ χίλια συγνώμη.
Δ: Θα σε γαμήσω εσένα, να ξέρεις.
Π: Δεν το ήθελα, να αυτός με έσπρωξε (δείχνει έναν τύπο που φεύγει)
Δ: Μου λέρωσες το πουκάμισο, σήμερα το είχα πάρει παλιοχαμούρα.
Π: Σας είπα συγνώμη, θέλετε να σας κεράσω και κανα ποτό.
Δ: Τελωσπάντων. Ας είναι. Πάρε ένα για 'μένα και πάρε και εσύ αν θες (γελάει)
Π: Τι πίνετε κύριε?
Δ: Ουίσκι με πάγο.
Π: (στον μπάρμαν) Ένα ούσκι με πάγο και μία ούρσους.
Δ: Τι ούρσους ρε, μήπως είσαι κανας κωλοτρυπιδάτος και εσύ?
Π: Ε τι να πιω? Αφού αυτό μου αρέσει.
Δ: Αυτά τα πίνουν οι αδερφές να ξέρεις. (στον μπάρμαν) βάλε 2 ουίσκι μεγάλε (ο μπάρμαν γελάει γιατί ο παπατσόλο φάνηκε τίγκα looser)
Δ: Πάντως παίζει πολύ μουνί απόψε.
Π: Ναι ναι, είναι πολλές οι ωραίες.
Δ: Κανα μουνί γαμάς ή είσαι ψωλαρία?
Π: Ε να, ήρθα να γνωρίσω και εγώ κανένα (λέει με συστολή)
Δ: Φίλε δεν είναι στυλ αυτό να ξέρεις. Έτσι δε γαμάς ούτε πατσαβουρόγρια. Κάτσε μαζί μου να πιεις το ποτό γιατί είσαι τύπος και μου θυμίζεις τη φοιτητική μου περίοδο αλλά τότε δεν είχα κανέναν να μου τα πει.
Π: Ναι ναι, φυσικά.
(κάθονται σε τραπεζάκι που ο μετρ σήκωσε τις φόλες γκόμενες που κάθονταν πριν)
Δ: Δεν πιστεύω να θες να μπλέξεις με καμια τέτοια? (λέει δείχνοντας τις γκόμενες που τους κοιτάν απορημενες καθως φεύγουν)
Π: Για να πω την αλήθεια, αυτή μου έριξε χυλόπιτα την περασμένη βδομάδα στη σχολή.
Δ: Είσαι απαράδεκτος εντελώς. Σήμερα στο μάθημα θα ασχοληθούμε με...
(τρώει φλασιά ο παπατσόλο)
Π: Ρε μήπως είσαι ο αρκάνς??? (λέει με γουρλωμένα μάτια από την έκπληξη)
Δ: (δάσκαλος εμφανώς ξενερωμένος) Μη μου πεις οτι ο παπατσόλο που μου πρήζει τα αρχίδια. Εσύ είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως εντελώς.
Π: Δάσκαλε, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που σε γνωρίζω!!!
Δ: Άντε και γαμήσου εσύ και το ποτό σου. Μου χάλασες και το πουκάμισο με τις μαλακίες σου. Άντε παγαινε να χαφτομουνιάσεις πάλι καμια αναρχοπατσαβούρα και τα λέμε. Δε φτάνει που σε έχω συνέχεια στο μπουρδέλα, θα τα λέμε και εδώ. Μου καήκανε τα αρχίδια φίλε να ξέρεις.

Και μετά καταλήγουν με 2 μουνάρες ο καθένας, έτσι, επειδή η ΣΧΟΛΗ είναι πολύ μπροστά. :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και μετα μπαινει η σιλβα...

συνεχιζετε...

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οι δύο φίλοι μεθυσμένοι εντελώς φεύγουν από το μαγαζί έχοντας πάρρει ο ένας το σακάκι του άλλου και ολά τα αντικείμενα,στον δρόμο παράπάτημα μέχρι που βρίσκουν ταξι και παίρνουν από ένα.
Οι ταξιτζήδες τυχεροί 10e παράπανω έβγαλαν εκείνη την ημέρα!!!
Και επιτέλους στα κρεβάτια με τα παππούτσια οι φίλτατοι λιώμα!!!
Μπαιτ,μπουμ και λουκριτία κοιμούνται και ονειρεύονται τους αυριανούς πούτσους που θα φάνε!!
Ο Αβράμης οδηγειται εις το τρελάδικο με κλούβα,τον ξεφορτώνουν και πάνε να του δώσουν την στολίτσα του και να του πατήσουν μία ηρεμιστική,το μόμνο που λέει:μπαιτ,μπαίτ,θέλω την μπαίτ!!!
Φτάνουν λοιπόν στο δωματίο εξετάσεων και του πατάνε την ηρεμιστίκη,ένα τελευταίο μπαιτ από το στόμα του και τον παίρνει ο ύπνος στο κρεβάτι του δωματίου οπού τον έχουν κλείσε!!!
συνεχίζεται....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νίντζα είσαι πολύ μπροστά, έτη φωτός λέμεεεεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν υπαρχει καμια συνοχη... :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οχί και ατάλαντους!!! >:(
Με αυτές τις ψορό δεκάρες και πολλά κάνουμε!!! :2funny: :2funny:
κ γω τα ιδια λεφτα παιρνω αγορι μου αλλα το ταλεντο ξεχωριζει...
εσεις οσα κ να παιρνατε παλι παπακαλιατιδες θα ειστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom