loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αποφευγετε διπλωματικα την απαντηση...
παπαζολ..θα ανοιξεις θεματακι?
ναι έχω σκεφτεί...
Οσον αφορά γυναίκες "επαγγελματίες" πολλές φορές είδα τελικά από κοντά πως είναι αν και δεν κοιταζόμασταν κατάματα...
Δεν λες τίποτα!!!όταν πίνεις από Παπαζόλ γίνεσαι αεροζόλ μεγάλε!
Ναι αλλά αύριο αν δεν μας σβήσον σήμεα δεν νομί να τα καταφέρτο πιομμλβλκφδφμεος!!!αποφευγετε διπλωματικα την απαντηση...
Εχώ λαλίσηηηηηηη γιοποοο!!!
πάω για νάι!!!
πάω για νάι!!!
πάω για νάι!!!
ελα μωρε..αν μιλας καιρο με καποιον ψιλοφτιαχνεις μια εικονα...αλήθεια σου λέω, δεν σκέφτομαι πως είναι η καθεμία...ο λόγος? Απλός: Δεν παίζει να την γαμήσω, άρα δεν το ζαλίζω το θέμα!
σορρυ ειναι πολλες οι σελιδες κ δεν ημουν εδω συνεχεια..δε το ειδα..ποια εβριζζες παλι?εμενα?στο φιναλε εγω αναφερθηκα σε μια φακλανα νωριτερα.
ελα μωρε..αν μιλας καιρο με καποιον ψιλοφτιαχνεις μια εικονα...σορρυ ειναι πολλες οι σελιδες κ δεν ημουν εδω συνεχεια..δε το ειδα..ποια εβριζζες παλι?εμενα?
γτ κραζεις την κλωνα?αυτο σου ειπα και παραπανω οτι μεσες ακρες εχω μια ιδεα πως ειστε αρα δε χρειαζεται να φανταστω.
τη κλωνα εννοω.
ελα μωρε..αν μιλας καιρο με καποιον ψιλοφτιαχνεις μια εικονα
αφου τελειωσαν οι μερες γτ ζοριζεσαι?!λοιπόν, εσύ πιστεύω πως δεν θα μου άρεσες, άσε που κάνω κόπο να μιλάω πολιτισμένα μαζί σου...
Η Boomb καλή χρυσή είναι αλλά τρελοκομείο
Για την Bite έχω μια περιγραφή
Για την Quardeen έχω αναρωτηθεί κατά πόσο θα έμοιαζε στο avatar της (και μετά λέω στον εαυτό μου:σύνελθε μαλάκα)
Για την Αλίντισσα ξέρω ότι είναι αδύνατη, πάλι πιστεύω πως δεν θα μ άρεσε αν και δεν την έχω για άσχημη
Η sexoula είναι μπάζο
Η κλώνα να πα να γα
αυτά πάνω κάτω
γτ κραζεις την κλωνα?
μιλαει ωραια..μετρημενα..με επιχειρηματα..
πως μιλαω εγω;
καμια σχεση...