boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
π.αφου εκανες γαργαρες στην τουαλετα να βγαλεις την πουτσοτριχα.
αυτό μόνο να δω σε λάιβ διάλογο και τι στον κόσμο...
π.αφου εκανες γαργαρες στην τουαλετα να βγαλεις την πουτσοτριχα.
μουνιντζα συνεχισε τυπε.
κουραστικα να γραφω.
μουνιντζα συνεχισε τυπε.
κουραστικα να γραφω.
εχεις δικιο τυπε.αλλα μην ξεχνας οτι μτο μυαλο τους δεν δουλευει για τετοια πραγματα,κανενος απο ολους αυτους.γιαυτο εξαλου ειναι και μαθητες ακομα.Και 'γω τύπε για αυτό σταμάτησα.
Γενικά νομίζω ότι πρέπει να είναι όλα τα μέλη παρόντες σε τέτοια σκηνικά για να μην στραβώσει κανένα όπως και επίσης και να μην κάνουμε εμείς όλη τη δουλειά. Θα γράψουμε άλλες 2-3 παραγράφους και μετά τι? Για παράδειγμα θα μπορούσαμε εμείς να γράφουμε για τους άλλους 4 και αυτοί να συνεχίσουν βάζοντας και εμάς τους 2 μέσα κλπ-κλπ.
εχεις δικιο τυπε.αλλα μην ξεχνας οτι μτο μυαλο τους δεν δουλευει για τετοια πραγματα,κανενος απο ολους αυτους.γιαυτο εξαλου ειναι και μαθητες ακομα.
ασε που η λουκριτια ειναι μεθυσμενη τωρα.τι να γραψει? αν ειναι καλη η ρετσινα που πινει.
εχεις δικιο τυπε.αλλα μην ξεχνας οτι μτο μυαλο τους δεν δουλευει για τετοια πραγματα,κανενος απο ολους αυτους.γιαυτο εξαλου ειναι και μαθητες ακομα.
ασε που η λουκριτια ειναι μεθυσμενη τωρα.τι να γραψει? αν ειναι καλη η ρετσινα που πινει.
τυπε αυριο συνεχεια γιατι θα βγω για κανενα ποτακι τωρα.Τύπε κοίτα, η μπόμπα μπορεί να γράψει σε αυτό το στυλ. Ο παπατσόλο και η on the road μπορούν να προσπαθήσουν. Η λουκ είναι μόνο για παρατηρήσεις και κακεντρέχειες οπότε δεν σου κρύβω ότι και εγώ δεν περιμένω πολλά πράγματα από αυτήν. Ο αβράμης & η μπάιτ είναι εκτός οπότε οι ρόλοι τους πρέπει να είναι καθαρά guest stars. Πάνω σε αυτά πρέπει να χτίσουμε.
Ακόμη, πώς φανταζόμαστε [size=18pt](όχι φαντασιωνόμαστε ;)) [/size] τις γυναίκες του site όπως: silva, boomb, BitemeIamfresh, Αλίντισσα;
Και η επόμενη μέρα βρίσκει μπουμ και μπαίτ να μην μπορούν να κάτσουν σε καρέκλα για αυτό πάνε στο σπίτι της μπαιτ και αράζουν με πατατάκι στην τv βλέποντας ταινιές,σε κάποια φάση μπαίνει και μπουμ μέσα στο γνωστό σιτε οπού τρακάρει τον Αβράμη να την πρήζει πάλιιιι.η λουκριτία μη έχοντας ξεφορτωθεί ακόμα την πουτσότριχα από το λαρυγγί της πάει να δει οριλά και την συναντάμε σε μία ατελείωτη ουρά στο Γεννηματά να μπανίζει εν το μεταξύ τον τριχωτό νοσοσοκόμο αλλά να σκέφτεται πως αν της κάτσει και άλλη πουτσότριχα στον λαιμό θα πνιγεί.ο φίλος μας παπαζόλ απαγοητευμένος και ταυτόχρονα συγχισμένος με τις καργίολες ελληνίδες περνάει το πρωινό του με τα μοσχάρια <<φίλους>> του σε ένα καφέ παίζοντας προο και βρίζοντας και στην συνέχεια πάει σπίτι του τρώει και κοιμάται μέχρι να έρθει το βράδι για μία ακόμα προσπάθεια ευρεσής θηράματος.ο Αβράμης συνεχίζει ακάθεκτος να λιώνει στο ιντερνετ και να κάνει πλούσιο το αφεντικό του νετ καφέ-σπίτι του!!!η μπουμ μολις εχει τελειωσει το γαμησι που εφαγε απο το μαυρο,σε ενα στενακι πισω απο το μπαρ.η μπαιτ μολις τελειωσε το τριτο γαμησι μεσα στην τουαλετα και βγαινει απο το μπαρ.η λουκριτια βηχει συνεχως και προσπαθει να βγαλέι την πουτσοτριχα απο το λαιμο τις.ο φιλος μας ο παπαζολ ειναι εξω απο το μπαρ,και ριχνει καντηλια σε ολες γιατι δεν καθετε καμια να γαμηθει μαζι του,και του το παιζουν παρθενες.ο αβραμης μολις εχει φαει το 150ο μπαν τις ημερα και ετοιμαζει ενα νεο νικ.
συνεχιζετε..................
εγω ειμαι ξενερωτη...Μεγάλε το 'χεις.
Περιμένουμε συνέχεια και μετά έρχεται η σειρά της λουκ.
εγω ειμαι ξενερωτη...
η ιστορια μου φαινεται μαλακια..
μονο στην μπουμπ αρεσει...
Και το λοιπόν πέφτει η νύχτα με το σαγηνευτικό της μαύρο πέπλο,τόσο γοητευτικό αλλά και μυστηριώδες!!!Μεγάλε το 'χεις.
Περιμένουμε συνέχεια και μετά έρχεται η σειρά της λουκ.
Και το λοιπόν πέφτει η νύχτα με το σαγηνευτικό της μαύρο πέπλο,τόσο γοητευτικό αλλά και μυστηριώδες!!!
Η μπάιτ και μπουμ έχουν κατασπαράξει την 15ντη σακούλα με πατατάκια και έχουν πιει την 20τη coca-cola και ρεύονται σαν τα ζώα βλέποντας την 10 ταινεία!!!
Η λουκριτία έχει γυρίσει σπίτι της και αναρώνει μετά την επέμβαση αφαίρεσης πουτσότριχας και σκέφτεται ΄πάει το μανάρι με τα άσπρα!!!
Ο φίλος μας Παπαζόλ έχει βάλει τα καλά του τα πρόστυχα τα μαύρα και είναι σε ένα club της περιόχης μόνος του γιατί αν πήγαινε με τους μαλάκες όλα σκατά και πάλι.Εκεί λοιπόν κουτουλάει ένα ομόρφο κυριλατο 30ντάρη και πιάνουν κουβέντα.Συμπτωσή μπαίνει και αυτός σε γνωστότατο σιτε και ναι είναι ο arcans!!!
Eπιτέλους ο μαθητής γνώρισε τον δασκαλό του,ναι ίσως απόψε να γαμίσει και αυτός!!!
Ο Αβράμης έχει χάσει άλλο ένα κιλό πάνω σε μία καρέκλα και δεν σηκώνεται μήτε να χέσει,μήτε να ουρίσει,δεν μπορεί σκέφτεται τώρα τώρα θα μπει η μπαιτ!!!
συνεχίζεται...