Νέα

Πώς φαντάζεστε να είναι οι χρήστες του φόρουμ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πρωτον το ρισκο ΔΕΝ αποκλειεται,γιατι δεν ξερω εαν ο αραβωνιαστικος της Παπαχρηστου θα εμφανιστει εφοσον τον προκαλεσω,και για αυτο δεν λες τιποτε...δηλαδη ΔΕΝ εχεις εξηγηση.

Δευτερον εχω συγκεκριμενα κριτηρια του ποτε και για ποιον λογο,ξαναλεω ΠΟΤΕ και για ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ(οχι ΠΟΙΟ ΝΙΚ δηλαδη),θα προκαλεσω.Και δεν σε αφορουν.

Πρόσεξε μην πατήσεις την πουτσα σου πάνω στον καυγα
και μπερδευτεις και σκοντάψεις
μπορει να χτυπήσεις άσχημα  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κουτσουβακισμος,το ανωτερο σταδιο του εκτορλοπεζισμου...αυτα κανουν οι παρεες με τους μπατσους...Εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια...δικαιωμα σου βεβαια.

ετσι μπραβο ριξε στην εξεδρα τωρα  :2funny:

σε μενα να ξερεις να μη λες μαλακιες, γιατι και σε εχω υποστηριξει οταν σου κανουν μαλακιες αλλα και θα σε κραξω οταν θα κανεις εσυ.
και ασφαλως κρινω εξιδιων γιατι εγω δε ρουφαω πισω τα λογια μου ουτε στο ιντερνετ και αν ποτε εκτεθω με...μαγκιες να εισαι σιγουρος οτι θα εμφανιστω σπινιαροντας και ας ειναι 20 γκομενοι της παπαχρηστου μαζι.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Θα ήσουν ταιριαστό ζευγάρι με τον Κοσμά   :birdman:
Εδώ τα καλά υπόθετα imodium!!!  
suppository.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Επισκέπτης
σε μενα να ξερεις να μη λες μαλακιες, γιατι και σε εχω υποστηριξει οταν σου κανουν μαλακιες αλλα και θα σε κραξω οταν θα κανεις εσυ.
Δικο σου θεμα αυτο,δεν σου ζητησα τιποτε αλλωστε.
Και να με εγραφες το ιδιο θα εκανε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δικο σου θεμα αυτο,δεν σου ζητησα τιποτε αλλωστε.
Και να με εγραφες το ιδιο θα εκανε.

αυτο το αναφερα για να μη νομισει κανεις οτι στη λεω απο αντιπαθεια ή κοντρα. δεν εκτελω παραγγελιες ουτως η αλλως.

Επισκέπτης
αυτο το αναφερα για να μη νομισει κανεις οτι στη λεω απο αντιπαθεια ή κοντρα. δεν εκτελω παραγγελιες ουτως η αλλως.
Δεν πειραζει,καλο ειναι παντως να μη νομιζεις οτι και καλα περιμενω το μπουγιο των νικ για να γινουμε πολλοι και πω,πω χρωσταω ρε συ στον εκτορακο,μου ξηγηθηκε στηριξη οταν κλπ.,κλπ.

Δεν τα πολυκαταλαβαινω κατι τετοια,μαλακια μου βεβαια που κωλοβαραω εδω μεσα,αλλα ποτε δεν τα επιασα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν πειραζει,καλο ειναι παντως να μη νομιζεις οτι και καλα περιμενω το μπουγιο των νικ για να γινουμε πολλοι και πω,πω χρωσταω ρε συ στον εκτορακο,μου ξηγηθηκε στηριξη οταν κλπ.,κλπ.

Δεν τα πολυκαταλαβαινω κατι τετοια,μαλακια μου βεβαια που κωλοβαραω εδω μεσα,αλλα ποτε δεν τα επιασα.

σου εξηγησα τι εννοω και μου συνεχιζεις τι να μη νομιζω  :headbang:
ποια χρωστουμενα και μαλακιες, αυτα ειναι καραγκιοζιλικια. εχω ξεφτυλισει καποιον που μου εστελνε πμ οτι αφου δεν ειμαι αριστερος κακως τον κοντραρω πρεπει να ειμαστε ομαδα  :uglystupid:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Την φανταζομαι με σκουλαρικι στην μυτη και με σειρα απο σκουλαρικια στα αυτια οπως και στην κοιλια..μαυρα ματια και μαλλια..αδυνατη με μετριο προς μεγαλο στηθος..εμφανισιμη που συχναζει ψυρρη, θησειο, μοναστηρακι και ενιοτε δινει και νερακι στα αδεσποτα εκει.. ευαισθητοποιημενη οικολογικα και μανιωδη με την ανακυκλωση..πολυ συχνα την βλεπεις στον γερμανο ν αφηνεις μπαταριες προς ανακυκλωση ενω ψαχνει σε υπογεια στο μοναστηρακι για κομικς και αφισες..

Σαν εικονα για το πως μπορει να ειναι μου φερνει αυτη στο μυαλο μου
http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Entertainment/Vivlia/article1721927.ece/BINARY/w460/afroditi+simiti1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Athensvoiceού και δηθενιά στο μάξιμούμ δηλαδη; Όχι ρε φίλε εγώ την Βέλβυ μας την έχω για έξυπνο κορίτσι. Όχι εναλλακτική Ελλεϊνίδα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σου εξηγησα τι εννοω και μου συνεχιζεις τι να μη νομιζω  :headbang:
ποια χρωστουμενα και μαλακιες, αυτα ειναι καραγκιοζιλικια. εχω ξεφτυλισει καποιον που μου εστελνε πμ οτι αφου δεν ειμαι αριστερος κακως τον κοντραρω πρεπει να ειμαστε ομαδα  :uglystupid:
Ο Πετράκης ήτανε;;; :2funny: :2funny:

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Athensvoiceού και δηθενιά στο μάξιμούμ δηλαδη; Όχι ρε φίλε εγώ την Βέλβυ μας την έχω για έξυπνο κορίτσι. Όχι εναλλακτική Ελλεϊνίδα.

προσωπικη διαπιστωση αν και απ οτι φενται λανθασμενη

εξακολουθω να πιστευω παντως οτι φυσιογνωμικα ειναι ανω του μετριου σαν γυναικα

και κυριως ειναι καλο παιδι..μετραει πολυ αυτο

ειναι απο 4-5 ατομα που εχω ξεχωρισει εδω μεσα που ειναι και καλα μυαλα και παιδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom