Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Σιγά βρε Ποντικέ που θες όντως να πεθάνει ένα νικ.
+1
κακό χούμορ :-
Σιγά βρε Ποντικέ που θες όντως να πεθάνει ένα νικ.
κακό χούμορ :-
Πως θελουμε να ειναι ο τραμουνταντας(και ο Πορτοσαλτε επισης):
http://[URL unfurl="true"]www.pumpkinbrain.com/content/images/projects/gothic-coffin-001.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μου επιτρέπεις να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο ε;;;
Aυτο ειναι σχετικο,το σιγουρο ειναι οτι δεν με ξερει αυτος παντως.
Μα'στα...τη λογικη του ρισκου να την πεφτω σε αυτους που ΔΕΝ ξερω(μπορει να μου τυχει ο αραβωνιαστικος της Παπαχρηστου ρε παιδι μου!),και να αποφευγω εναν 50φευγα με μια μπακα νααααα,μου την εξηγεις?τουχεις ζαλισει ταρχιδια με τα θανατικα δε σε ειδα ομως προθυμο να πας να σε μαθει που σε εχει προσκαλεσει πολλες φορες ;)
κατα τα αλλα σε διαφορους αλλους κανεις τον μαγκακο στα προσκλητηρια ;)
Μου επιτρέπεις να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο ε;;;
Αδίστακτα μαγκιλίκια να προσδοκάς να ψοφήσει ένας κωλόγερος;;;κανε το λουλουδι που ανθιζει εσυ στην θεατρικη ομαδα κ ασε τα αδιστακτα μαγκιλικια
κανε το λουλουδι που ανθιζει εσυ στην θεατρικη ομαδα
Πρόσεχε τί εύχεσαι, ενίοτε η κατάρες επιστρέφουν σε αυτούς που τις ξεστομίζουν.Αδίστακτα μαγκιλίκια να προσδοκάς να ψοφήσει ένας κωλόγερος;;;![]()
ΑΝ συνεχίσεις να γελάς θα σου παίξω....
Δεν εύχομαι τίποτα...απλά αναμένω το αναμενόμενο.Πρόσεχε τί εύχεσαι, ενίοτε η κατάρες επιστρέφουν σε αυτούς που τις ξεστομίζουν.
Ο μ.ο.ζωής στην Ελλάδα να ξέρεις έχει αυξηθεί.Δεν εύχομαι τίποτα...απλά αναμένω το αναμενόμενο.![]()
Ναι,όπως επίσης κ τα καρδιακά/εγκεφαλικά λόγω κακής διατροφής κ καταχρήσεων.Ο μ.ο.ζωής στην Ελλάδα να ξέρεις έχει αυξηθεί.
Πρόσεχε τί εύχεσαι, ενίοτε η κατάρες επιστρέφουν σε αυτούς που τις ξεστομίζουν.
σαν τσουρεκι του Τερκενλη ειναι...
Μα'στα...τη λογικη του ρισκου να την πεφτω σε αυτους που ΔΕΝ ξερω(μπορει να μου τυχει ο αραβωνιαστικος της Παπαχρηστου ρε παιδι μου!),και να αποφευγω εναν 50φευγα με μια μπακα νααααα,μου την εξηγεις?
Ούτε εσύ βγήκες ραντεβού με τον αχαχούχα πάντως...φυσικα να στο εξηγησω. ειναι η λογικη του ζηταω ραντεβου για οσο δεν ασχολουνται. απο τη στιγμη που καποιος πει ναι ή καποιος ειναι γνωστο οτι αποδεχεται ανετα τα...ραντεβουδακια (οπως ο τραμουντανας), τοτε σφυριζουμε το κλεφτικο.
κοινως ειναι η γνωστη λογικη του τσαμπα μαγκα. ειναι γελοιο να ζητας ραντεβουδακια, ειναι γελοιοδεστερο να το αποφευγεις οταν καποιος σηκωσει την προκληση.
κανισ δε τολμα να με δοκιμασι ομοσ...κλαπσσαν τσουρεκι του Τερκενλη ειναι...