treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σαν τσουρεκι του Τερκενλη ειναι...
του τερκενλη εχουν γλασσο απο καστανο μεσα
του κοτομπιφτεκου ειναι σολιντ οι κουραδες
σαν τσουρεκι του Τερκενλη ειναι...
Ούτε εσύ βγήκες ραντεβού με τον αχαχούχα πάντως...![]()
Ρε kotobifteke ήμαρτον δηλ.μόλις έφαγα κάτι βραστά λαχανικά ρε αδερφέ.κανισ δε τολμα να με δοκιμασι ομοσ...κλαπσ
Δηλαδή αν ποτέ έρθω Αθήνα δεν θα βγούμε;;;εγω ειμαι κοτα παπαρουνα μου και δεν εχω ζητησει ραντεβου δεξια και αριστερα σε καποιον αλλο.
αν ηταν ησυχουλης ο ποντικουλης γενικοτερα, φυσικα δε θα ειχε βαση το ποστ μου.
Πρωτον το ρισκο ΔΕΝ αποκλειεται,γιατι δεν ξερω εαν ο αραβωνιαστικος της Παπαχρηστου θα εμφανιστει εφοσον τον προκαλεσω,και για αυτο δεν λες τιποτε...δηλαδη ΔΕΝ εχεις εξηγηση.φυσικα να στο εξηγησω. ειναι η λογικη του ζηταω ραντεβου για οσο δεν ασχολουνται. απο τη στιγμη που καποιος πει ναι ή καποιος ειναι γνωστο οτι αποδεχεται ανετα τα...ραντεβουδακια (οπως ο τραμουντανας), τοτε σφυριζουμε το κλεφτικο.
κοινως ειναι η γνωστη λογικη του τσαμπα μαγκα. ειναι γελοιο να ζητας ραντεβουδακια, ειναι γελοιοδεστερο να το αποφευγεις οταν καποιος σηκωσει την προκληση.
Εγώ παγωτάκι τρώω κ δεν παίζει να κάνω την χάρη σε κανέναν να το βγάλω τόσο ακριβά που το πλήρωσα.Ρε kotobifteke ήμαρτον δηλ.μόλις έφαγα κάτι βραστά λαχανικά ρε αδερφέ.
Δηλαδή αν ποτέ έρθω Αθήνα δεν θα βγούμε;;;
Με φοβάσαι κ εμένα;;;
Όλο τέτοια γλυκόλογα μου λέει...κατά βάθος με γουστάρει.Παπαρούνα μου αχαχαχαχα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Δηλαδή αν στην πέσω θα αρχίσεις να τρέχεις;;;τους πουστηδες δε τους φοβαμαι, τους τρεμω :S
να περνισ φτινα παγοτα κσιλακιαΕγώ παγωτάκι τρώω κ δεν παίζει να κάνω την χάρη σε κανέναν να το βγάλω τόσο ακριβά που το πλήρωσα.
Πρωτον το ρισκο ΔΕΝ αποκλειεται,γιατι δεν ξερω εαν ο αραβωνιαστικος της Παπαχρηστου θα εμφανιστει εφοσον τον προκαλεσω,και για αυτο δεν λες τιποτε...δηλαδη ΔΕΝ εχεις εξηγηση.
Δευτερον εχω συγκεκριμενα κριτηρια του ποτε και για ποιον λογο,ξαναλεω ΠΟΤΕ και για ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ(οχι ΠΟΙΟ ΝΙΚ δηλαδη),θα προκαλεσω.Και δεν σε αφορουν.
Δυστυχώς στο φαγητό μου δεν με παίρνει να κάνω οικονομία....έχω ευαίσθητο εντεράκι.να περνισ φτινα παγοτα κσιλακια
κενρα κε εμενα θελο να δοκιμασο κε ακριβα παματαΔυστυχώς στο φαγητό μου δεν με παίρνει να κάνω οικονομία....έχω ευαίσθητο εντεράκι.
Αλλιώς φυσικά κ θα έκανα...το πιο φθηνό πάντα.
Κουτσουβακισμος,το ανωτερο σταδιο του εκτορλοπεζισμου...αυτα κανουν οι παρεες με τους μπατσους...αυτο να ερθεις να μας το πεις οταν σου πουνε ΝΑΙ σε ραντεβουδακι και ΟΝΤΩΣ εμφανιστεις.
μεχρι τοτε ισχυουν τα εξης δυο
α) τσαμπα μαγκια
β) τοχεις τραβηξει περα απο τα ορια με τα θανατικα.
Εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια...δικαιωμα σου βεβαια.ειναι γνωστα τα κριτηρια και κοινα για ολους. ριχνουμε στον αερα και το πολυ πολυ αν πιασει μετα σφυριζουμε.
Δυστυχώς στο φαγητό μου δεν με παίρνει να κάνω οικονομία....έχω ευαίσθητο εντεράκι.
θελο να φαο τετιο κενρας?δλδ αν δεν παρεις χαγκεν νταζ κ παρεις ξυλακι γρανιτα απο το περιπτερο θα διαμαρτυρηθει το κωλαντερο σου?
Θα ήσουν ταιριαστό ζευγάρι με τον ΚοσμάΔυστυχώς στο φαγητό μου δεν με παίρνει να κάνω οικονομία....έχω ευαίσθητο εντεράκι.
Μην κάνεις κ όνειρα για χαβιάρι...κενρα κε εμενα θελο να δοκιμασο κε ακριβα παματα
Ναι παίζει...από το περίπτερο με πειράζει συνήθως.δλδ αν δεν παρεις χαγκεν νταζ κ παρεις ξυλακι γρανιτα απο το περιπτερο θα διαμαρτυρηθει το κωλαντερο σου?
θελο να φαο τετιο κενρας?