Νέα

Πώς φαντάζεστε να είναι οι χρήστες του φόρουμ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ούτε εσύ βγήκες ραντεβού με τον αχαχούχα πάντως... :birdman:

εγω ειμαι κοτα παπαρουνα μου και δεν εχω ζητησει ραντεβου δεξια και αριστερα σε καποιον αλλο.
αν ηταν ησυχουλης ο ποντικουλης γενικοτερα, φυσικα δε θα ειχε βαση το ποστ μου.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγω ειμαι κοτα παπαρουνα μου και δεν εχω ζητησει ραντεβου δεξια και αριστερα σε καποιον αλλο.
αν ηταν ησυχουλης ο ποντικουλης γενικοτερα, φυσικα δε θα ειχε βαση το ποστ μου.
Δηλαδή αν ποτέ έρθω Αθήνα δεν θα βγούμε;;;

Με φοβάσαι κ εμένα;;;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παπαρούνα μου αχαχαχαχα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Επισκέπτης
φυσικα να στο εξηγησω. ειναι η λογικη του ζηταω ραντεβου για οσο δεν ασχολουνται. απο τη στιγμη που καποιος πει ναι ή καποιος ειναι γνωστο οτι αποδεχεται ανετα τα...ραντεβουδακια (οπως ο τραμουντανας), τοτε σφυριζουμε το κλεφτικο.

κοινως ειναι η γνωστη λογικη του τσαμπα μαγκα. ειναι γελοιο να ζητας ραντεβουδακια, ειναι γελοιοδεστερο να το αποφευγεις οταν καποιος σηκωσει την προκληση.
Πρωτον το ρισκο ΔΕΝ αποκλειεται,γιατι δεν ξερω εαν ο αραβωνιαστικος της Παπαχρηστου θα εμφανιστει εφοσον τον προκαλεσω,και για αυτο δεν λες τιποτε...δηλαδη ΔΕΝ εχεις εξηγηση.

Δευτερον εχω συγκεκριμενα κριτηρια του ποτε και για ποιον λογο,ξαναλεω ΠΟΤΕ και για ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ(οχι ΠΟΙΟ ΝΙΚ δηλαδη),θα προκαλεσω.Και δεν σε αφορουν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τους πουστηδες δε τους φοβαμαι, τους τρεμω  :S
Δηλαδή αν στην πέσω θα αρχίσεις να τρέχεις;;; :2funny:

Έχουν κ οι πούστηδες κάποιο γούστο ξέρεις...δεν πάνε με ό,τι βρούνε...μπορεί να΄σαι τεκνό,μπορεί όμως να'σαι κ μπάζο. :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πρωτον το ρισκο ΔΕΝ αποκλειεται,γιατι δεν ξερω εαν ο αραβωνιαστικος της Παπαχρηστου θα εμφανιστει εφοσον τον προκαλεσω,και για αυτο δεν λες τιποτε...δηλαδη ΔΕΝ εχεις εξηγηση.

αυτο να ερθεις να μας το πεις οταν σου πουνε ΝΑΙ σε ραντεβουδακι και ΟΝΤΩΣ εμφανιστεις.
μεχρι τοτε ισχυουν τα εξης δυο
α) τσαμπα μαγκια
β) τοχεις τραβηξει περα απο τα ορια με τα θανατικα.

Δευτερον εχω συγκεκριμενα κριτηρια του ποτε και για ποιον λογο,ξαναλεω ΠΟΤΕ και για ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ(οχι ΠΟΙΟ ΝΙΚ δηλαδη),θα προκαλεσω.Και δεν σε αφορουν.

ειναι γνωστα τα κριτηρια και κοινα για ολους. ριχνουμε στον αερα και το πολυ πολυ αν πιασει μετα σφυριζουμε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Δυστυχώς στο φαγητό μου δεν με παίρνει να κάνω οικονομία....έχω ευαίσθητο εντεράκι. :rolleyes:

Αλλιώς φυσικά κ θα έκανα...το πιο φθηνό πάντα.
κενρα κε εμενα θελο να δοκιμασο κε ακριβα παματα

Επισκέπτης
αυτο να ερθεις να μας το πεις οταν σου πουνε ΝΑΙ σε ραντεβουδακι και ΟΝΤΩΣ εμφανιστεις.
μεχρι τοτε ισχυουν τα εξης δυο
α) τσαμπα μαγκια
β) τοχεις τραβηξει περα απο τα ορια με τα θανατικα.
Κουτσουβακισμος,το ανωτερο σταδιο του εκτορλοπεζισμου...αυτα κανουν οι παρεες με τους μπατσους...
ειναι γνωστα τα κριτηρια και κοινα για ολους. ριχνουμε στον αερα και το πολυ πολυ αν πιασει μετα σφυριζουμε.
Εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια...δικαιωμα σου βεβαια.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Δυστυχώς στο φαγητό μου δεν με παίρνει να κάνω οικονομία....έχω ευαίσθητο εντεράκι. :rolleyes:

δλδ αν δεν παρεις χαγκεν νταζ κ παρεις ξυλακι γρανιτα απο το περιπτερο θα διαμαρτυρηθει το κωλαντερο σου?

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125

Θα ήσουν ταιριαστό ζευγάρι με τον Κοσμά   :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κενρα κε εμενα θελο να δοκιμασο κε ακριβα παματα
Μην κάνεις κ όνειρα για χαβιάρι... :birdman:
δλδ αν δεν παρεις χαγκεν νταζ κ παρεις ξυλακι γρανιτα απο το περιπτερο θα διαμαρτυρηθει το κωλαντερο σου?
Ναι παίζει...από το περίπτερο με πειράζει συνήθως. :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom