pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Οκ γλυκιέ μου σε πιστεύω. :-* :-*οχι παπαρουνα μου αλλος.
Οκ γλυκιέ μου σε πιστεύω. :-* :-*οχι παπαρουνα μου αλλος.
οχι παπαρουνα μου αλλος.
και μετα με τι θα γελαμε ρε τυπε?τυπε τι θα γινει με την τσαπελοκωλα την μαριαννα πρεπει να παρει ποδι
![]()
ΜΗ τα ξαναλεμε αυτα,ειπαμε ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΚαι κρατάμε τα μπουκάλια γιατί θα χρειαστούν..
Για δες,υπαρχουν και αλλοι εξισου μαλακες με τον πρωην υπαλληλο του ΛΑΟΣ...Εκτος και αν ηταν το παλιο νικ του πετραν,οποιος το θυμαται ας το γραψει.οχι παπαρουνα μου αλλος.
ΜΗ τα ξαναλεμε αυτα,ειπαμε ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ![]()
yrretΓια δες,υπαρχουν και αλλοι εξισου μαλακες με τον πρωην υπαλληλο του ΛΑΟΣ...Εκτος και αν ηταν το παλιο νικ του πετραν,οποιος το θυμαται ας το γραψει.
προσωπικη διαπιστωση αν και απ οτι φενται λανθασμενη
εξακολουθω να πιστευω παντως οτι φυσιογνωμικα ειναι ανω του μετριου σαν γυναικα
και κυριως ειναι καλο παιδι..μετραει πολυ αυτο
ειναι απο 4-5 ατομα που εχω ξεχωρισει εδω μεσα που ειναι και καλα μυαλα και παιδια
εαν εννοεις ενα πλαδαρο πραγμα, μια αηδια, οχι δεν εχω κατι τετοιο..δεν ειμαι και φλατ ομως στυλ ποδοσφαιριστης..ειναι θεμα γονιδιων αυτο και δεν αλλαζει ευκολα
για πες
αυτα ειναι για εμενα
εσυ παντως εχεις πολυ καλη αισθηση χιουμορ..στροφαρεις
και ομως τυπε ειμαι σιγουρος οτι για κυριακη κανονισανε.
εμενα μου θυμιζει τον χρηστη οριολ
δεν τον ξερω τον χρηστη οριολ
το αριελ εχω μαθει καλα τελευταια
αυτα ειναι για εμενα
εσυ παντως εχεις πολυ καλη αισθηση χιουμορ..στροφαρεις
Νοικοκυρά έχεις γίνει και Γερμανία για πλύστρα θα πας;;δεν τον ξερω τον χρηστη οριολ
το αριελ εχω μαθει καλα τελευταια
περα απο βελβυ δεν σε εχω δει να δειχνεις συμπαθεια αλλους κ να μπουν στην πενταδα που λες
απλη περιεργια
εκτος αν εννοεις κ ατομα που απλα τα διαβαζεις κ δεν πολυμιλατε στο φορουμ
Αλλη μια τεραστια"αδυναμια"...μεγαλυτερη και απο τον στραπονιαρη,τα υπολοιπα δεν τα λεω γιατι χαλιεσαι.Μνημονεύσαμε και τον Τζέημς σήμερα χαχαχα