You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως έγινα οπαδός της ομάδος μου και άλλες οπαδικές ιστορίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ntany223
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
listo
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
Σεζόνν 93 - 94, μόλις έχει ανέβει η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μετά τον πρώτο υποβιβασμό στην ιστορία της. με έχει πάρει ο πατέρας μου στη Ν. Σμύρνη και παίζει πανιώνιος αελ. Η λάρισα ήταν η ομάδα που είχε ρίξει τον Πανιώνιο. Το γήπεδο έβραζε, φανατισμός και γενικά πολύ χαρακτηριστικό ματς της δεκαετίας του 90. μπουκάλια, κερματα, φανατίλα, χαμός. Από τότε κόλλησα το πανιώνιο μικρόβιο κι η ομάδα έγινε κομμάτι της καθημερινότητάς μου. στα εύκολα και στα δύσκολα...
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Μία φορά μόνο με έχεις δει χπαναγη φτάνει για να ακολουθείς την ηρακλαρα μια ζωή
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Είχα έναν θείο,μακαρίτης πιά,με πήγαινε στο γήπεδο από πιτσιρίκι 7 με 8 χρονών,θύρα 13.........τι να γίνω αλλο απο Παναθηναικός;.......μονόδρομος.
Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς,περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς,ευτυχώς που υπάρχουν οι Γιαννακόπουλοι και το μπλασκετ.
Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς,περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς,ευτυχώς που υπάρχουν οι Γιαννακόπουλοι και το μπλασκετ.
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οι ομάδες το ποδόσφαιρο και τα αθλήματα είναι το όπιο του λαού τον κάνει να ξεχνάει τα ταξικά του προβλήματα και να φανατίζεται υπέρ των ιδιωτικών εταιριών ομάδων
αλήθεια ποια η διαφορά του εφοπλιστή αλαφούζου από τον εφοπλιστή μαρινάκη?
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.891
- Πόντοι
- 18.546
Με πήγε ο ΑΕΚτζής ο πατέρας όταν ήμουν 8 χρονών στο γήπεδο για να με κάνει και εμένα σαν τα μούτρα του (δηλαδή ΑΕΚτζή). Δυστυχώς για αυτόν διάλεξε τον τελικό κυπέλου Πανιώνιος - AEK ο οποίος έληξε 3 - 1 και ο ιστορικός πήρε το πρώτο κύπελλο στη ιστορία του. Το φύσαγε και δεν κρύωνε για το υπόλοιπο του βίου του !!! ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΟΛΕ
christos_021187
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.276
- Πόντοι
- 486
Όταν ήμουν δημοτικό είχε πάρει ο Ολυμπιακός το Ευρωπαϊκό και ως μπασκετοβιος έγινα γαύρος. Βέβαια ως απόγονος από Πολιτισα γιαγιά και η τρελή αγάπη που είχα στον Νικολαΐδη ως κορυφαίο επιθετικό το γύρισα σε ΑΕΚ αρχές '00.
Σήμερα δηλώνω ΑΕΚ αλλά απλά στα χαρτιά διότι δεν με απασχολεί
Σήμερα δηλώνω ΑΕΚ αλλά απλά στα χαρτιά διότι δεν με απασχολεί
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.150
- Πόντοι
- 2.356
με πατερα γαυρο και αδερφο βαζελο δε ξερω πως δηλωνα παοξης μικρος (προφανως καποιος με εβαλε να το παπαγαλιζω) αλλα καποια μερα βρηκα σε μια ντουλαπα του σπιτιου μια φανελα της ΑΕΚ! (αγνωστο το πως μπορει να βρεθηκε εκει) και αυτο ηταν... ερωτευτηκα το κιτρινομαυρο χρωμα και τον ΠΕΡΗΦΑΝΟ δικεφαλο αετο (σε αντιθεση με τον πενθιμο του σωματειου της θεσσαλονικης) και ολα τελειωσαν εκει. η περιοδος ηταν νομιζω η τελευταια χρονια της χρυσης τριετιας 91-94 αν και ειχα αγνοια τοτε περι πρωταθλητισμου και αποτελεσματα γηπεδων
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ότι να ναι άλλη μια φορα εισαι.οι ομάδες το ποδόσφαιρο και τα αθλήματα είναι το όπιο του λαού τον κάνει να ξεχνάει τα ταξικά του προβλήματα και να φανατίζεται υπέρ των ιδιωτικών εταιριών ομάδων
ακριβως το αντιθετο είναι οι ομαδες.
σε αντιθεση με τις θρησκείες που σου λενε να προσευχεσαι σαν κοιμισμένος μεσα σε ένα ναο.
από γήπεδα ξεσηκώνεται μαζικα ο κοσμος και οι καλυτεροι εθελοντες σε πολεμους είναι πρωην χούλιγκαν πχ δες γιουγκοσλαβια.
στο γηπεδο δεν φωναζει υπερ του ένα εφοπλιστη ή του αλλου, αντίθετα πολλες φορες βριζεις τον προεδρο της ομοαδας σου πχ στον παοκ ολοι οι προεδροι πλην των 2 τελευταίων ετρωγαν χοντρο βρισιμο.
εκει που σου λεν να σκυβεις το κεφαλι πχ στην εκκλησια ή αρκεισαι σε κουβεντες μες το καφενειο, στο γηπεδο με την δυναμικη του κοσμου ξεσικωνεσαι για να αντιδρασεις ενα βημα παραπερα, οχι μονο λεκτικα. κακος βεβαια ο χουλιγκανισμος και η αναιτια βια, αλλα ειναι και εκτονωση και ξεσηκωμος, ειναι αντρικη φυση.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
Αρειαναρα
απο τον μεγαλο γκαλη
τον μπαμπα σας
απο τον μεγαλο γκαλη
τον μπαμπα σας
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
Ηρακλάρα μόνο...Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Μακεδονίας...άπειρες εκδρομές και απεριόριστους μήες έχω φάει απο τη ζωή μου για να είμαι στο γήπεδο σε όλα τα αθλήματα ή να παρακολουθώ την ομάδα....
ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι να σαπίσουν τα κόκαλα μας...
ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι να σαπίσουν τα κόκαλα μας...
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Μάρτιος 1980. Έχω φάει τ' αυτιά του πατέρα μου να με πάρει μαζί του στο γήπεδο. Αν και ήμουν μόνο 10 χρονών και δεν ασχολιόμουν καθόλου με την μπάλλα (μπάσκετ τότε ακόμη δεν υπήρχε), ο πατέρας μου με παίρνει μαζί του. Το παιχνίδι ήταν ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Διατητής ο Λίτσας, που ακυρώνει 2 γκολ του ΠΑΟΚ, αρνείται καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του και αποβάλλει και παίκτη του, αν θυμάμαι καλά τον Αποστολίδη. Η (κατάμεστη)Τούμπα βράζει. Με το σκορ ήδη στο 0-2 και λίγο πριν τελειώσει το ματς, δίνει μαϊμού πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, και ο κόσμος απαιτεί από τον Ορφανό (αν θυμάμαι καλά)να το χάσει. Ο Ορφανός στέλνει την μπάλα στα περιστέρια. Με την λήξη τα επεισόδια ξεκίνησαν από την Κονίτσης (τώρα λέγεται Λαμπράκη), μέχρι την Μαρτίου... Από εκείνη την ημέρα και μετά, έγινα ΠΑΟΚ.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K