Νέα

πως αισθανονται οι ιεροδουλες οταν δεν τις επιλεγουμε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teo_gilf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
306
Like
4.634
Πόντοι
16.491
Τοσα Μαστερ στην πουτανικη να πανε χαμενα κριμα  :2funny:

Επισκέπτης
Κακα τα ψεμματα μας βλεπουν σαν χαρτονομισμα των 10-20-50 ευρω αναλογα που εργαζονται
Οπως ακριβως κι οι συνηδητοποιημενοι τις βλεπουν ως κρεας εν αντιθεση με τους αγαπουληδες πουτανοκαψουρηδες που ονειρευονται ερωτες χαλωντας χρημα και χρονο

Ρε μαλάκα αχαχούχα, πόσο μαλάκας  :jerking:  (κυριολεκτικά) μπορεί να είσαι...  :rolleyes:

Οι συνειδητοποιημένοι μπουρδελιάρηδες βλέπουν τις πουτάνες σαν κανονικές γυναίκες, όχι σαν κρέας. Σαν κρέας τις βλέπουν μόνο κάτι αγάμητοι κομπλεξικοί.

Επίσης, οι καλές πουτάνες που μένουν στη δουλειά γουστάρουν αυτό που κάνουν και χαίρονται να προσφέρουν ικανοποίηση στους άντρες. Κανείς δεν μένει για πολύ σε μια δουλειά αν δεν γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει. Αυτές που βλέπουν μόνο το χρήμα τις τρώει γρήγορα ο ανταγωνισμός.

Οι άντρες που πάνε στα μπουρδέλα δεν είναι μαλάκες σαν εσένα και ξέρουν καλά να ξεχωρίζουν τις πουτάνες που δίνουν κάθε φορά λίγη από την ψυχή τους από εκείνες που πάνε μόνο για την αρπαχτή.

Εσύ δεν έχεις φανταστεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά σου το πάθος που έχω ζήσει εγώ και κάποιοι άλλοι στα μπουρδέλα των 10 και των 20 ευρώ.  :sunglasses:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ρε μαλάκα αχαχούχα, πόσο μαλάκας  :jerking:  (κυριολεκτικά) μπορεί να είσαι...  :rolleyes:

Οι συνειδητοποιημένοι μπουρδελιάρηδες βλέπουν τις πουτάνες σαν κανονικές γυναίκες, όχι σαν κρέας. Σαν κρέας τις βλέπουν μόνο κάτι αγάμητοι κομπλεξικοί.

Επίσης, οι καλές πουτάνες που μένουν στη δουλειά γουστάρουν αυτό που κάνουν και χαίρονται να προσφέρουν ικανοποίηση στους άντρες. Κανείς δεν μένει για πολύ σε μια δουλειά αν δεν γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει. Αυτές που βλέπουν μόνο το χρήμα τις τρώει γρήγορα ο ανταγωνισμός.

Οι άντρες που πάνε στα μπουρδέλα δεν είναι μαλάκες σαν εσένα και ξέρουν καλά να ξεχωρίζουν τις πουτάνες που δίνουν κάθε φορά λίγη από την ψυχή τους από εκείνες που πάνε μόνο για την αρπαχτή.

Εσύ δεν έχεις φανταστεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά σου το πάθος που έχω ζήσει εγώ και κάποιοι άλλοι στα μπουρδέλα των 10 και των 20 ευρώ.  :sunglasses:

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά οι πιθανότητες να αρέσει η δουλειά του ντέλου σε κάποια γυναίκα είναι όσες και οι πιθανότητες να αρέσει σε ειδικευόμενο γιατρό η γενική εφημερία του Ευαγγελισμού, δηλαδή ΚΑΜΙΑ!

Το να τους αρέσει το σεξ είναι λογικό. (Και στους γιατρούς αρέσει η ιατρική!)
Το να τους αρέσουν κάποιοι, ιδίως συχνοί, πελάτες και από αυτούς να δέχονται περισσότερα (δεν εννοώ χρήματα) και να δίνουν αντίστοιχα περισσότερα, επίσης.

ΑΛΛΑ το πως φεύγει κάποια κοπέλλα από το σπίτι της για να πάει στο ντέλο και έχει ήδη υγρανθεί στο δρόμο με την ιδέα πως θα δώσει (και θα πάρει) ευχαρίστηση, ξέχνα το!
Την τύχη τους σιχτιρίζουν όλες.
Όσες καταφέρνουν και δεν το δείχνουν (πάντα το καταφέρνουν αλήθεια, άσχημες μέρες δεν έχουν;) είναι οι καλές, αυτές που θα κρατήσει η "πιάτσα"...

kool13

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σίγουρα όλες ξέρουν απο την αρχή ότι κάποιοι θα περάσουν και κάποιοι θα κάτσουν και σίγουρα δεν τους καίγεται καρφί. Επαγγελματίες είναι εξ άλλου

Τώρα εάν δεν κάτσει κάποιος που τον ξέρουν ίσως τους δημιουργήσει απορία για λίγα δευτερόλεπτα

Από την άλλη κανα βρισίδι θα ακούσεις σίγουρα αν δεν κάθεται κανένας για πολύ ώρα και εσύ είσαι ο πολλωστός που κάνει το ίδιο,
αυτό πειράζει σίγουρα

πιστεύω

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Επίσης, οι καλές πουτάνες που μένουν στη δουλειά γουστάρουν αυτό που κάνουν και χαίρονται να προσφέρουν ικανοποίηση στους άντρες.

αν γουστάρουν αυτό που κάνουν τότε γιατι μετά το σέξ δεν με φέρνουν τα malboro και μια παγωμένη μπύρα απο το ψυγείο;

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πρίν  απο πολλά χρόνια όταν ακόμα σύχναζα καί εγώ στα πέριξ του Μεταξουργείου τόλμησα να ρωτήσω  μια κοπέλλα του επαγγέλματος άν ευχαριστιούνται καί αυτές το σέξ με τους πελάτες καί ή απάντηση της μ' έστειλε " Εσύ όταν χρησιμοποιείς το  δάκτυλο σου για να ξυσθείς ποιός ευχαριστιέται ? το δάκτυλο που σε ξύνει ? ή εσύ ? " ! 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.075
Πόντοι
26.470
Πρίν  απο πολλά χρόνια όταν ακόμα σύχναζα καί εγώ στα πέριξ του Μεταξουργείου τόλμησα να ρωτήσω  μια κοπέλλα του επαγγέλματος άν ευχαριστιούνται καί αυτές το σέξ με τους πελάτες καί ή απάντηση της μ' έστειλε " Εσύ όταν χρησιμοποιείς το  δάκτυλο σου για να ξυσθείς ποιός ευχαριστιέται ? το δάκτυλο που σε ξύνει ? ή εσύ ? " !   
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και γαμώ τις παρομοιώσεις.... :zfuck: :zfuck:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.075
Πόντοι
26.470

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Αυτό είναι κλασσική απάντηση για το ότι οι γυναίκες ευχαριστιούνται το σεξ περισσότερο από τους άντρες.
Τώρα στην περίπτωση της πουτάνας δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς ήθελε να πει. :rolleyes:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Νομίζω ότι αισθάνονται όπως ακριβώς ο πωλητής του κοτσόβωλου στα ψυγεία (και οκάθε πωλητής) αν αντιληφθεί ότι προτίμησες άλλο μαγαζί. Θα στεναχωρηθεί για κάποια δευτερόλεπτα που θα χάσει το Bonus, θα αναρωτηθεί επίσης για κάποια δευτερόλεπτα μήπως έκανε κάτι λάθος και μετά θα σε ξεχάσει και θα σε γράψει στα αρχίδια του και θα ασχοληθεί με τους επερχόμενους πελάτες.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.878
Πόντοι
7.095
Ρε μαλάκα αχαχούχα, πόσο μαλάκας  :jerking:  (κυριολεκτικά) μπορεί να είσαι...  :rolleyes:

Εσύ δεν έχεις φανταστεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά σου το πάθος που έχω ζήσει εγώ και κάποιοι άλλοι στα μπουρδέλα των 10 και των 20 ευρώ.  :sunglasses:
Φίλε Picker και εσένα σε ανέφερε...στους αγαπούληδες! Όσο παρακμή είναι αυτός που τη βλέπει σαν κρέας, άλλο τόσο είσαι κι εσύ που ζεις και πάθος...έλεος ρε φίλε με τις πουτάνες...αν δεν είναι θύματα τραφικινγκ κι αν δεν έχουν κάποιο τεράστιο πρόβλημα υγείας δικού τους ανθρώπου κτλ η δουλειά που κάνουν δείχνει την ξεφτίλα τους...άλλο που κι εμείς είμαστε αρρωστάκια με το άθλημα και πηγαίνουμε σ'αυτές....αλλά όχι δεν θα της υπολογίσω και σαν νορμάλ ανθρώπους...ούτε ως κρέας όμως αχαχούχα

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Εχω δει και σε στουντιο να κάθονται να βλέπουν τη κοπέλα, να τους κερνάνε ποτάκι, να το πίνουν...να βλέπουν κοπέλα απο αλλαγή βάρδιας με τα ρουχα, να κάθονται επιτηδες να τη δουν και γυμνη..(που σίγουρα τις έχουν δει και απο το σαιτ) και (δικαιωμα τους ως εδω...)...και να φεύγουν σαν τους κλεφτές μετα χωρίς ουτε ένα αντιο..

Το έχω δει κι εγώ αυτό!

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Ό,τι πληρώσεις θα πάρεις,αυτό το ξέρουμε όλοι.

Ειναι καποιες φορες που αυτο ισχυει και παρα πολλες που δεν ισχυει...Και οπως λενε και τα μαθηματικα, κατι που ισχυει μονο σε ορισμενες περιπτωσεις, ΔΕΝ ισχυει.  :rolleyes:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1

ε ναι ρε φιλε εσυ εχεις γνωρισει 100 πουτανες π.χ. που ξερεις τα ονοματα τους, απο που ειναι, πως γαμιουντε, ποσα αδερφια εχουν η μανα τους τι δουλεια κανει στη ρωσια, ποτε ερχονται ποτε φευγουν, που θα πανε μετα, τι ωρα τρωνε κλπ κλπ

μη νομιζεις πως οσοι γαμανε πουτανες τους ενδιαφερουν ολα αυτα...  αλοι γαμανε καθε μερα πουτανες και μαθαινουν τα παρααπανω και αλοι γαμανε μια στο τοσο για αλαγη...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom