......φοβουνται την απολυση?
Τοσα πτυχια μαζεψαν πανω στην ειδικοτητα τους ως ιεροδουλες, κριμα ειναι να τις απολυσουν ε???
......φοβουνται την απολυση?
Κακα τα ψεμματα μας βλεπουν σαν χαρτονομισμα των 10-20-50 ευρω αναλογα που εργαζονται
Οπως ακριβως κι οι συνηδητοποιημενοι τις βλεπουν ως κρεας εν αντιθεση με τους αγαπουληδες πουτανοκαψουρηδες που ονειρευονται ερωτες χαλωντας χρημα και χρονο
Ρε μαλάκα αχαχούχα, πόσο μαλάκας (κυριολεκτικά) μπορεί να είσαι...
Οι συνειδητοποιημένοι μπουρδελιάρηδες βλέπουν τις πουτάνες σαν κανονικές γυναίκες, όχι σαν κρέας. Σαν κρέας τις βλέπουν μόνο κάτι αγάμητοι κομπλεξικοί.
Επίσης, οι καλές πουτάνες που μένουν στη δουλειά γουστάρουν αυτό που κάνουν και χαίρονται να προσφέρουν ικανοποίηση στους άντρες. Κανείς δεν μένει για πολύ σε μια δουλειά αν δεν γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει. Αυτές που βλέπουν μόνο το χρήμα τις τρώει γρήγορα ο ανταγωνισμός.
Οι άντρες που πάνε στα μπουρδέλα δεν είναι μαλάκες σαν εσένα και ξέρουν καλά να ξεχωρίζουν τις πουτάνες που δίνουν κάθε φορά λίγη από την ψυχή τους από εκείνες που πάνε μόνο για την αρπαχτή.
Εσύ δεν έχεις φανταστεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά σου το πάθος που έχω ζήσει εγώ και κάποιοι άλλοι στα μπουρδέλα των 10 και των 20 ευρώ.
Επίσης, οι καλές πουτάνες που μένουν στη δουλειά γουστάρουν αυτό που κάνουν και χαίρονται να προσφέρουν ικανοποίηση στους άντρες.
και γαμώ τις παρομοιώσεις....Πρίν απο πολλά χρόνια όταν ακόμα σύχναζα καί εγώ στα πέριξ του Μεταξουργείου τόλμησα να ρωτήσω μια κοπέλλα του επαγγέλματος άν ευχαριστιούνται καί αυτές το σέξ με τους πελάτες καί ή απάντηση της μ' έστειλε " Εσύ όταν χρησιμοποιείς το δάκτυλο σου για να ξυσθείς ποιός ευχαριστιέται ? το δάκτυλο που σε ξύνει ? ή εσύ ? " !
και γαμώ τις παρομοιώσεις....
οι γέροι κοιμούνται νωρίς...γρήγορα για ύπνο....Ρε συ μικρό παιδί δεν ντρέπεσαι να μην κοιμάσαι ακόμα ? καί να συχνάζεις καί σε αυτά τα βρωμομέρη ?
" Αλί στον νιό που δέρνεται στον γέρο που κοιμάται ! " πάντως όντως πρέπει να σε καληνυχτήσω φίλε Rabbit.οι γέροι κοιμούνται νωρίς...γρήγορα για ύπνο....
Πρίν απο πολλά χρόνια όταν ακόμα σύχναζα καί εγώ στα πέριξ του Μεταξουργείου τόλμησα να ρωτήσω μια κοπέλλα του επαγγέλματος άν ευχαριστιούνται καί αυτές το σέξ με τους πελάτες καί ή απάντηση της μ' έστειλε " Εσύ όταν χρησιμοποιείς το δάκτυλο σου για να ξυσθείς ποιός ευχαριστιέται ? το δάκτυλο που σε ξύνει ? ή εσύ ? " !
Φίλε Picker και εσένα σε ανέφερε...στους αγαπούληδες! Όσο παρακμή είναι αυτός που τη βλέπει σαν κρέας, άλλο τόσο είσαι κι εσύ που ζεις και πάθος...έλεος ρε φίλε με τις πουτάνες...αν δεν είναι θύματα τραφικινγκ κι αν δεν έχουν κάποιο τεράστιο πρόβλημα υγείας δικού τους ανθρώπου κτλ η δουλειά που κάνουν δείχνει την ξεφτίλα τους...άλλο που κι εμείς είμαστε αρρωστάκια με το άθλημα και πηγαίνουμε σ'αυτές....αλλά όχι δεν θα της υπολογίσω και σαν νορμάλ ανθρώπους...ούτε ως κρέας όμως αχαχούχαΡε μαλάκα αχαχούχα, πόσο μαλάκας (κυριολεκτικά) μπορεί να είσαι...
Οι συνειδητοποιημένοι μπουρδελιάρηδες βλέπουν τις πουτάνες σαν κανονικές γυναίκες, όχι σαν κρέας. Σαν κρέας τις βλέπουν μόνο κάτι αγάμητοι κομπλεξικοί.
Επίσης, οι καλές πουτάνες που μένουν στη δουλειά γουστάρουν αυτό που κάνουν και χαίρονται να προσφέρουν ικανοποίηση στους άντρες. Κανείς δεν μένει για πολύ σε μια δουλειά αν δεν γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει. Αυτές που βλέπουν μόνο το χρήμα τις τρώει γρήγορα ο ανταγωνισμός.
Οι άντρες που πάνε στα μπουρδέλα δεν είναι μαλάκες σαν εσένα και ξέρουν καλά να ξεχωρίζουν τις πουτάνες που δίνουν κάθε φορά λίγη από την ψυχή τους από εκείνες που πάνε μόνο για την αρπαχτή.
Εσύ δεν έχεις φανταστεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά σου το πάθος που έχω ζήσει εγώ και κάποιοι άλλοι στα μπουρδέλα των 10 και των 20 ευρώ.
Εχω δει και σε στουντιο να κάθονται να βλέπουν τη κοπέλα, να τους κερνάνε ποτάκι, να το πίνουν...να βλέπουν κοπέλα απο αλλαγή βάρδιας με τα ρουχα, να κάθονται επιτηδες να τη δουν και γυμνη..(που σίγουρα τις έχουν δει και απο το σαιτ) και (δικαιωμα τους ως εδω...)...και να φεύγουν σαν τους κλεφτές μετα χωρίς ουτε ένα αντιο..
Ό,τι πληρώσεις θα πάρεις,αυτό το ξέρουμε όλοι.
Ρε μαλάκα αχαχούχα, πόσο μαλάκας (κυριολεκτικά) μπορεί να είσαι...