εγω δεν εχω προβλημα.με 10 ευρω παω,κανω επιλογη το καλυτερο μινι,πηδαω σε 6-7 διαφορετικες στασεις και χωρις περιορισμο χρονου, κανω αφρολουτρο μπαντεντας, βγαινω,με κερναν φραπεδακι καθομαι καννενα μισαωρο διαβαζω και καμια εφημεριδουλα κανω τρακα κανενα τσιγαρο μετα ζηταω και λεφτα για βενζινη απο την τσατσα κι ολα μελι γαλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πως αισθανονται οι ιεροδουλες οταν δεν τις επιλεγουμε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teo_gilf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
όλη η γκάμα συναισθημάτων παίζει, ανά άτομο και ανά περίσταση, αλλά κατά μέσο όρο το βλέπουν ψυχρά σαν επαγγελματίες
όνειρό μου είναι να περάσει κάθε ψωνισμένη ελλεηνίδα τη διαδικασία που πέρασε η κοπέλα με τους 21 που φύγαν σαν να ήταν σε σινεμά που πήρε φωτιά...
όνειρό μου είναι να περάσει κάθε ψωνισμένη ελλεηνίδα τη διαδικασία που πέρασε η κοπέλα με τους 21 που φύγαν σαν να ήταν σε σινεμά που πήρε φωτιά...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
απλά ΘΕΟΣ !εγω δεν εχω προβλημα.με 10 ευρω παω,κανω επιλογη το καλυτερο μινι,πηδαω σε 6-7 διαφορετικες στασεις και χωρις περιορισμο χρονου, κανω αφρολουτρο μπαντεντας, βγαινω,με κερναν φραπεδακι καθομαι καννενα μισαωρο διαβαζω και καμια εφημεριδουλα κανω τρακα κανενα τσιγαρο μετα ζηταω και λεφτα για βενζινη απο την τσατσα κι ολα μελι γαλα
υποβάλλουμε τα σέβη μας
Επισκέπτης
αγάπη μου στεναχωρήθηκα χθές που πέρασα απο το μαγαζί αλλά δεν σε προτίμησα,
όλη τη νύχτα σε σκεφτόμουνα και στη σκέψη ότι μπορεί να στεναχωρήθηκες ,δεν έκλεισα μάτι απο τις ενοχές μου,
γι'αυτό και ήρθα σήμερα να σου σκάσω ένα 150άρι
σ'αγαπώ μωρό μου
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Άτομα που έχουν τόσα ψυχολογικά αποθέματα για να κάνουν αυτή τη δουλειά, είναι γελοίο να λέμε πως "αισθάνονται" το οτιδήποτε όσον αφορά την επιλογή τους ή όχι από πελάτες.
Αν η συμπεριφορά του πελάτη είναι τυπική "απόρριψης" δεν πιστεύω πως τις απασχολεί πέρα από 1''.
Έχουν πάθει ανοσία.
Αν η συμπεριφορά του πελάτη είναι τυπική "απόρριψης" δεν πιστεύω πως τις απασχολεί πέρα από 1''.
Έχουν πάθει ανοσία.
Οπως ο καθε μαγαζατορας οταν μπαινουμε στο μαγαζι του , χαζευουμε το εμπορευμα 15-20 λεπτα και μετα φευγουμε χωρις να ψωνισουμε . Το οτι θα μπουμε σε ενα μαγαζι δεν σημαινει οτι ντε και καλα πρεπει να ψωνισουμε ακομα και αν εχει μαπα πραγματα ή εστω πραγματα που δεν ειναι του γουστου μας . Τωρα αν το μαγαζι εχει καλους πωλητες και/ή καλο εμπορευμα ή εμπορευμα του γουστου μας τοτε μπορει να πουλησει καλυτερα .
Και φυσικα ρολο στην πωληση παιζει και η σχεση μας με τον εμπορο .Καλη σχεση με τον εμπορο μπορει να σημαινει καλυτερη εξυπηρετηση σε τιμες και ειδος . Βεβαια στα φτηνα σπιτια εκπτωση δεν παιζει απο τα 10-15 € αλλα καλη σχεση με την τσα2 μπορει να σημαινει οτι δεν θα σε ενοχλησει στο 7λεπτο , ενω καλη σχεση με την κοπελλα μπορει να σημαινει οτι θα εχεις καλυτερη εξυπηρετηση . Και καλως ή κακως οι σχεσεις χτιζονται .
Υπαρχουν μερες που απλα θελουμε να δοκιμασουμε την τυχη μας ή κατι νεο οποτε μπαινουμε και γαμαμε οπου μας γυαλισει . Αλλες μερες ομως , οι πιο μπαρουτοκαπνισμενοι πανε στις καβαντζες οπυ ξερουμε τις κοπελες και μας ξερουν αρα συνηθως δεν υπαρχουν εκπληξεις .
Και φυσικα ρολο στην πωληση παιζει και η σχεση μας με τον εμπορο .Καλη σχεση με τον εμπορο μπορει να σημαινει καλυτερη εξυπηρετηση σε τιμες και ειδος . Βεβαια στα φτηνα σπιτια εκπτωση δεν παιζει απο τα 10-15 € αλλα καλη σχεση με την τσα2 μπορει να σημαινει οτι δεν θα σε ενοχλησει στο 7λεπτο , ενω καλη σχεση με την κοπελλα μπορει να σημαινει οτι θα εχεις καλυτερη εξυπηρετηση . Και καλως ή κακως οι σχεσεις χτιζονται .
Υπαρχουν μερες που απλα θελουμε να δοκιμασουμε την τυχη μας ή κατι νεο οποτε μπαινουμε και γαμαμε οπου μας γυαλισει . Αλλες μερες ομως , οι πιο μπαρουτοκαπνισμενοι πανε στις καβαντζες οπυ ξερουμε τις κοπελες και μας ξερουν αρα συνηθως δεν υπαρχουν εκπληξεις .
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
αγάπη μου στεναχωρήθηκα χθές που πέρασα απο το μαγαζί αλλά δεν σε προτίμησα,
όλη τη νύχτα σε σκεφτόμουνα και στη σκέψη ότι μπορεί να στεναχωρήθηκες ,δεν έκλεισα μάτι απο τις ενοχές μου,
γι'αυτό και ήρθα σήμερα να σου σκάσω ένα 150άρι
σ'αγαπώ μωρό μου
Δεν μπορω να ξερω πως αισθάνονται αυτες γιατι η καθε μια εχει το δικο της χαρακτηρα και προσωπικότητα.
Αυτο που ξέρω σιγουρα ειναι το πως αισθανομαι εγω όταν φευγω απο το σαλονι χωρις να εχω μπει στο δωματιο.
Ειναι η πιο αβολη στιγμη της τσαρκας.
Και γίνεται ακομα πιο δυσκολη οσο πιο ευγενική ειναι μαζι μου η κοπελα ή η τσατσα την ωρα που φευγω.
είτε μπεις ειτε δεν μπεις καθως φευγεις μαλακα θα σε πουν.... σαν τι περιμενατε να λενε δηλαδη
Το μαλάκα και πολλα αλλα χειροτερα τα λένε απο μεσα τους. Αυτο είναι το μονο σιγουρο. Παρα πολλες φορες ομως ενω φευγεις σου χαμογελανε και σου μιλανε πολυ ευγενικά, παρόλο που δεν εχεις μπει στο δωματιο.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.075
- Πόντοι
- 26.470
εμένα μου χει τύχει να με πιάσει κεφαλοκλείδωμα-που λέει ο λόγος-, κοπέλα που ποτέ δεν την επέλεγα να κάτσω και να της πω γιατί δεν την επιλέγω....μιλάμε τρελλό φτύσιμο από μένα....τελικά πέρασα μετά από καιρό μαζί της και πέρασα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.075
- Πόντοι
- 26.470
ναι αλλά έχει πλάκα το σκηνικό...είχα νευριάσει κάποια φορά στο γκάζι και μου έκανε στενό μαρκάρισμα και για να ξεφύγω την έσπρωξα απότομα που παραλίγο να πέσει....μα άμα δε θέλω...ΔΕ ΘΕΛΩ!!! ΤΕΛΟΣ!!με το ζόρι δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ!!αυτες που δε σε αφηνουν ειναι οι χειροτερες...που σε πιανουν σε τραβανε κτλ...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Κακε ανθρωπε ....ναι αλλά έχει πλάκα το σκηνικό...είχα νευριάσει κάποια φορά στο γκάζι και μου έκανε στενό μαρκάρισμα και για να ξεφύγω την έσπρωξα απότομα που παραλίγο να πέσει....μα άμα δε θέλω...ΔΕ ΘΕΛΩ!!! ΤΕΛΟΣ!!με το ζόρι δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ!!
Εσπρωξες την κοπελα που ηθελε το 20αρικο σου ... εεεεε τον αγνο ερωτα σου ηθελα να πω
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
To εχω διαπιστώσει και την εχω πατησει ασχημα! >αυτες που δε σε αφηνουν ειναι οι χειροτερες...που σε πιανουν σε τραβανε κτλ...
Tsarkalakos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 306
- Like
- 4.634
- Πόντοι
- 16.491
Και μενα παντως παλαιοτερα μια τανα με ειχε στην κυριολεξια καβαλησει στο σαλονι για να μπω μεσα και ενω εγω δεν ηθελα με τιποτα τελικα μπηκα αφου ηταν πανω μου κανα 5λεπτο.....βεβαια το καλο της υποθεσης ειναι οτι μεσα περασα σουπερ αν και δεν το περιμενα....δεν ξερω ισως και αυτο το αισθημα οτι με πηρε με το ζορι σχεδον μεσα να με εφτιαξε καπως...ρε μπας και ειμαι μαζοχα και γουσταρω με το ζορι :S
κατα την διαρκεια της τσαρκας πολλες απορριπτονται....τις ενοχλει?ξενερωνουν?τις επηρεαζει στην δουλεια? φοβουνται την απολυση?
νοιωθουν μειονεκτικα η μηοως οχι τοσο ομορφες η σεξυ?
Στ'@ρχιδι@ μας κιολας πως αισθανονται.....
Τις προτημισεις μας τις καταλαβαινουν και τις γνωριζουν με το που θα μας δουν!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
κατα την διαρκεια της τσαρκας πολλες απορριπτονται....τις ενοχλει?ξενερωνουν?τις επηρεαζει στην δουλεια? φοβουνται την απολυση?
νοιωθουν μειονεκτικα η μηοως οχι τοσο ομορφες η σεξυ?
Στα ρχιδια μας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13