LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
χαχαχαχαχα επισης ειχα διαβασει οτι η κλειτοριδα της γυναικας παιζει να εχει καμια 4αρα χιλιαδες νευρικες αποληξεις???????
Στο διάβασμα είσαι πρώτος μπολντ
χαχαχαχαχα επισης ειχα διαβασει οτι η κλειτοριδα της γυναικας παιζει να εχει καμια 4αρα χιλιαδες νευρικες αποληξεις???????
Αδερφέ, μήπως στο παντελόνι σου κρύβεις μια πολύ μικρή, μικρή, μικρή... έκληξη;
![]()
![]()
κατι μου λεει πως vril + chris33 + aidiothir ειναι το ιδιο προσωπο
![]()
![]()
κατι μου λεει πως vril + chris33 + aidiothir ειναι το ιδιο προσωπο
Φυσικά και δεν ασχολούμαι με το αν έχουν ή δεν έχουν οι γυναίκες οργασμό. Θα ήταν σα να ασχολούμαι με το αν κλάνουν ή όχι. Ασχολούμαι με κάποιον που διαψεύδεται από την επιστήμη, την πραγματικότητα και τη λογική και επιμένει σε κάτι αυτονόητα λάθος. Μου έκανε εντύπωση η μαλακία σου και απάντησα. Αυτό είναι όλο.αμα δεν το σκεφτεσαι τοτε μην ασχολισε ;)
τσακαλια ειστεΣτο sxeseis.gr υπογράφει ως aidiothir 1978 οπότε υπολογίζοντας, αν το προφίλ chris33 έγινε πριν δύο χρόνια είναι κατά 99% ο ίδιος,γιατί συμπίπτει ηλικιακά !
εχει σχεση και ο παρτενερ αλλα αμα θελω εχω ακομη και με αυτό... το οποιο εκανα πριν λίγο![]()
Στο διάβασμα είσαι πρώτος μπολντ
100 χρόνια μπροστά είσαι ρε φούστη μου...
εσυ μιλας συχνα με τον εαυτο σου προσεχε το ;)εχω λαθος? παντως εχουν περισσοτερες απο εμας τους αντρες.
εχω λαθος? παντως εχουν περισσοτερες απο εμας τους αντρες.
Το ξέρεις ότι η ψωλή ου πριν γίνει ψωλή ήταν κλειτορίδα; Εν ολίγοις πριν γίνεις ο μαλάκας που όλοι ξέρουμε ήσουν ένα άσχημο τραβέλι;
ρωτα τους παντρεμενους ποσο σεξ θελουν οι γυναικες τους :-*
Οι ενήλικοι κάνουν σεξ 61 φορές τον χρόνο, δηλαδή κάτι παραπάνω από μια φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με στατιστικές από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου. Τα παντρεμένα ζευγάρια κάνουν σεξ 25-30% περισσότερο απ' ό,τι οι ανύπαντροι , ενώ τα άτομα σε ευτυχισμένους γάμους έχουν συχνότερη σεξουαλική ζωή.ρωτα τους παντρεμενους ποσο σεξ θελουν οι γυναικες τους :-*
Οι ενήλικοι κάνουν σεξ 61 φορές τον χρόνο, δηλαδή κάτι παραπάνω από μια φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με στατιστικές από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου. Τα παντρεμένα ζευγάρια κάνουν σεξ 25-30% περισσότερο απ' ό,τι οι ανύπαντροι , ενώ τα άτομα σε ευτυχισμένους γάμους έχουν συχνότερη σεξουαλική ζωή.