LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
χαχαχαχαχα επισης ειχα διαβασει οτι η κλειτοριδα της γυναικας παιζει να εχει καμια 4αρα χιλιαδες νευρικες αποληξεις???????
Στο διάβασμα είσαι πρώτος μπολντ
χαχαχαχαχα επισης ειχα διαβασει οτι η κλειτοριδα της γυναικας παιζει να εχει καμια 4αρα χιλιαδες νευρικες αποληξεις???????
Αδερφέ, μήπως στο παντελόνι σου κρύβεις μια πολύ μικρή, μικρή, μικρή... έκληξη;
κατι μου λεει πως vril + chris33 + aidiothir ειναι το ιδιο προσωπο
κατι μου λεει πως vril + chris33 + aidiothir ειναι το ιδιο προσωπο
Φυσικά και δεν ασχολούμαι με το αν έχουν ή δεν έχουν οι γυναίκες οργασμό. Θα ήταν σα να ασχολούμαι με το αν κλάνουν ή όχι. Ασχολούμαι με κάποιον που διαψεύδεται από την επιστήμη, την πραγματικότητα και τη λογική και επιμένει σε κάτι αυτονόητα λάθος. Μου έκανε εντύπωση η μαλακία σου και απάντησα. Αυτό είναι όλο.αμα δεν το σκεφτεσαι τοτε μην ασχολισε ;)
τσακαλια ειστεΣτο sxeseis.gr υπογράφει ως aidiothir 1978 οπότε υπολογίζοντας, αν το προφίλ chris33 έγινε πριν δύο χρόνια είναι κατά 99% ο ίδιος,γιατί συμπίπτει ηλικιακά !
εχει σχεση και ο παρτενερ αλλα αμα θελω εχω ακομη και με αυτό... το οποιο εκανα πριν λίγο
Στο διάβασμα είσαι πρώτος μπολντ
100 χρόνια μπροστά είσαι ρε φούστη μου...
εσυ μιλας συχνα με τον εαυτο σου προσεχε το ;)εχω λαθος? παντως εχουν περισσοτερες απο εμας τους αντρες.
εχω λαθος? παντως εχουν περισσοτερες απο εμας τους αντρες.
Το ξέρεις ότι η ψωλή ου πριν γίνει ψωλή ήταν κλειτορίδα; Εν ολίγοις πριν γίνεις ο μαλάκας που όλοι ξέρουμε ήσουν ένα άσχημο τραβέλι;
ρωτα τους παντρεμενους ποσο σεξ θελουν οι γυναικες τους :-*
Οι ενήλικοι κάνουν σεξ 61 φορές τον χρόνο, δηλαδή κάτι παραπάνω από μια φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με στατιστικές από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου. Τα παντρεμένα ζευγάρια κάνουν σεξ 25-30% περισσότερο απ' ό,τι οι ανύπαντροι , ενώ τα άτομα σε ευτυχισμένους γάμους έχουν συχνότερη σεξουαλική ζωή.ρωτα τους παντρεμενους ποσο σεξ θελουν οι γυναικες τους :-*
Οι ενήλικοι κάνουν σεξ 61 φορές τον χρόνο, δηλαδή κάτι παραπάνω από μια φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με στατιστικές από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου. Τα παντρεμένα ζευγάρια κάνουν σεξ 25-30% περισσότερο απ' ό,τι οι ανύπαντροι , ενώ τα άτομα σε ευτυχισμένους γάμους έχουν συχνότερη σεξουαλική ζωή.