gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και ανασκολοπιστη.....μήπως είδατε τον διαβόητο καπετάν γλίτσα τον μπαναριστή
και ανασκολοπιστη.....μήπως είδατε τον διαβόητο καπετάν γλίτσα τον μπαναριστή
γάμα τον πορνόπαπο μαν έναν διπλό ανασκολοπισμό με απ'όλα στο γιουσουφάκι του να κάνειςκαι ανασκολοπιστη.....
Για φετος μάλλον το βραβειο θα πάει στον px75
...ανοιγω το παρων θρεντ για να τημησω μια μεγαλη (οπως και να το κανουμε) μορφη του σαιτ . Η φωνη του συριζα στα μπουρδελα.κομ !
Ο πίξης είναι χιλιόμετρα μπροστά.
Εκτός συναγωνισμού..
υστερα απο το προσωπικο του θαλαμο στο ιδρυμα θα εχει και προσωπικο θρεντ?...ανοιγω το παρων θρεντ για να τημησω μια μεγαλη (οπως και να το κανουμε) μορφη του σαιτ . Η φωνη του συριζα στα μπουρδελα.κομ !
...ειπαμε τιμης ενεκεν...υστερα απο το προσωπικο του θαλαμο στο ιδρυμα θα εχει και προσωπικο θρεντ?
Ζηλεύεις,θες κ συ;;;ε ρε μεγαλεια το γαμημενο το παπι...
νομιζω οτι ο πορδοπαπος δικαιουτε να εχει το δικο του θρεντ για να αποτιουμε φορο τιμης ολοι οι θαυμαστες του
ναι ειπαμε τυπεΜια απορία: ο Πορνόπαπος είναι ο Φέθρυ;;;;
εγώ δεν πιστεύω σε αυτήν τη θεωρία μου φαίνεται τραβηγμένηναι ειπαμε τυπε
ναι ειπαμε τυπε
γιατι τοτε το νικ του ειχε καει και επρεπε να κανει επανεκκινηση τυπεΚαι γιατί τον μπανάρανε ρε τύπε, πριν καμια τριάρα χρόνια;
Δηλαδή τώρα που μπαίνει με άλλο nick και δεν τον μπανάρουν, τι διαφορετικό κάνει; Πάλι την πάπια δεν κάνει;;;;
γιατι τοτε το νικ του ειχε καει και επρεπε να κανει επανεκκινηση τυπε
...ανοιγω το παρων θρεντ για να τημησω μια μεγαλη (οπως και να το κανουμε) μορφη του σαιτ . Η φωνη του συριζα στα μπουρδελα.κομ !
ναι ειπαμε τυπε
Άσε τύπε, θέλω σεμινάρια. Είμαι της αγνής εποχής του ρδέλα... Όταν ήταν μέλη ο Baby και άλλοι παλαιοι...
Εδώ μου πήρε κανα χρόνο να καταλάβω οτι Φέθρυ-Πορνόπαπος και Περσόνας δεν είναι το ίδιο άτομο... Λέμε τώρα...