Επισκέπτης
δεν ξερω παιχτη..Ρε συ σαν τον Μελισσανίδη δε μοιάζει? Γαμεί αυτό το παλικάρι στο φιλμ?
οι τεχνικες αλλοιωσης της εικονας διαδασκονται εδω & χρονια στα πανεπιστημια..
μονο για οσους εχω δει live μπορω να σου πω..
δεν ξερω παιχτη..Ρε συ σαν τον Μελισσανίδη δε μοιάζει? Γαμεί αυτό το παλικάρι στο φιλμ?
Ρε συ σαν τον Μελισσανίδη δε μοιάζει? Γαμεί αυτό το παλικάρι στο φιλμ?
Ρε συ σαν τον Μελισσανίδη δε μοιάζει? Γαμεί αυτό το παλικάρι στο φιλμ?
Ούτε να τον δω ούτε να τον ακούσω μ ενδιαφέρει,απλά μου φάνηκε για τρύπιοςάκου κ την συνέντευξη, να ακούσεις πως μιλάει...χαχαχαχαχα
ΑΛΛΑ...λέγεται οτι έχει προσόντα...όπως λέμε ανακόντα, ένα κ ογδόντα...
οπότε, τυχαίο ? δε νομίζω...
Οι Ελληνίδες είναι σοβαρές ρε δεν παίζουν σε τσόντεςαπο την "μαστουρω" πηγαμε στη "φαλαινα" και τωρα στην "πεντε κοκκαλα με λιγη πετσα"
μια της προκοπης γτ δεν παιζει στις ελληνικες τσοντες???
τις εχουν κλεισει πριβε...απο την "μαστουρω" πηγαμε στη "φαλαινα" και τωρα στην "πεντε κοκκαλα με λιγη πετσα"
Διαπλεκόμενη και η τσόντατις εχουν κλεισει πριβε...
διαβαζει ο αλλος αυτο το σχολιο & λογικα υποθετει οτι δεν εισαι γυναικα(με την δικη του λογικη),γιατι αν ησουν θα ενδιαφεροσουν για το παλαμαρι του βαρκαρη & τιποτε περισσοτερο..απο την "μαστουρω" πηγαμε στη "φαλαινα" και τωρα στην "πεντε κοκκαλα με λιγη πετσα"
μονο που ακουσα φωνη και ειδα βγαλμενο φρυδι ξενερωσα κι ας την εχει και 50 εκατοστα...διαβαζει ο αλλος αυτο το σχολιο & λογικα υποθετει οτι δεν εισαι γυναικα(με την δικη του λογικη),γιατι αν ησουν θα ενδιαφεροσουν για το παλαμαρι του βαρκαρη & τιποτε περισσοτερο..
καταλαβες γιατι βγαινει ο αλλος & γραφει οτι εισαστε πουστρακια που το παιζουν γυναικες???
Αυτά γιατί γίναν? Για πες μαςΜιλάω για τα screencaptures στη 2η ΣΕΛ. του THREAD αυτού.
γελοιο ειναι το μουνι της καριολας που σε γλυστρησε απο το ξεχειλωμα που της εχω κανει με την καραπουτσακλαρα μου..Ρε γελοίε δε λέω γι'αυτές τις "διαροές" που κάνουν ΜΠΑΜ ότι γίναν για μάρκετινγκ αφού ούτε καν γυμνό δεν δείχνουν... Μιλάω για τα screencaptures στη 2η ΣΕΛ. του THREAD αυτού.
Αυτά γιατί γίναν? Για πες μας
Λες να είναι βαλτός ο συναγωνιστής από την εταιρία, ρε μεγάλε?
γελοιο ειναι το μουνι της καριολας που σε γλυστρησε απο το ξεχειλωμα που της εχω κανει με την καραπουτσακλαρα μου..
Υ.Γ συνεχισε..
καθε παρεα χρειαζεται ενα κλοουν για να γελαει..
μαθημα πρωτης δημοτικου..
λο λα
να
ε να
μη λο..
μολις μαθεις τα παραπανω,ξαναελα με την κηδεμονα σου να την ξαναξεχειλωσω..