Επισκέπτης
¨γκομενα¨-γιατι λες τις ελληνιδες ελλεηνιδες
δημητρακης-γιατι ειναι χοντρες
Εδωσε πάλι ρεστα ο Μήτσος... αλλά σαν να τον μπάταρε το ξανθούλι για τις ελεεινίδες
Και η συμπεριφορα τους ειναι απαισια¨γκομενα¨-γιατι λες τις ελληνιδες ελλεηνιδες
Εβλεπα με την κοπέλα μου ΣΚΑΙ.Μόλις ακούω αποκλειστικότητα από τον πορνομετανάστη,δυναμωνω φωνη και λέω έλα να δούμε τον Δημητράκη!Μου λέει ποιόν Δημητράκη?Και τις λέω αυτόν που σας λέει Ελλεινήδες!!!!
Φούλ ρομάντζο η σχέση... να φανταστώ και μια ντουζίνα κεράκια αναμμένα;
Αυτο ειναι επικυνδινο να δειχνεις τα βιντεακια μου σε τετοιες Ελεεινιδες (πανω απο 25 ετων και ειδεικα σε χοντρες! )κυνδινευει η σωματικη σου ακαιρεοτητα μπορει να σε αμα ειναι μια ενταξει αντε να φας καμια σφαλιαρα! αν ειναι πολλες ομως μπορει να αρπαξεις κανα χοντρο ξυλο .......Εχει γελιο που στην Ελλαδα μου την παιφτουνε κατι χοντρες 30αρες ή ακομα και 35αρες (πολυ συχνα χοντρες αλλα οχι παντα) με υπονοουμενα να συναντιθουμε (στην τραπεζα ή σε μερικα μαγαζια)καθομαι και Δεν τον κωβο καλητερα κ'ομως στην Ελλαδα υπαρχουν πολλοι που αυτα τα μπαζα θα τα κυνηγουσαν σαν τρελοιΤύπε μου φαντασου σκηνικο.. Δημητράκης στην 42αρα να λέει πως οι ελλεηνίδες ειναι χοντρες με άσχημη συμπεριφορά.Εγώ με το μωρό αγκαλιά να προσπαθώ να της εξηγήσω από που ξέρω τον θρυλικο πορνομεταναστη και ποια η ουσια του εθνικογαμισμου..
Τύπε μου φαντασου σκηνικο.. Δημητράκης στην 42αρα να λέει πως οι ελλεηνίδες ειναι χοντρες με άσχημη συμπεριφορά.Εγώ με το μωρό αγκαλιά να προσπαθώ να της εξηγήσω από που ξέρω τον θρυλικο πορνομεταναστη και ποια η ουσια του εθνικογαμισμου..
πριφόρισε δλδ ο παίχτης...
τα ωραια σημεια που μαρεσουν ειναι οτι λεει ακομπλεξαριστα το < για να πηδηξεις μια ελεινιδα>
και η αλλη δεν εκπλησεται ... Αν το χε πει σε καμια αλλη θα τον ελεγε γουρουνι
τα ωραια σημεια που μαρεσουν ειναι οτι λεει ακομπλεξαριστα το < για να πηδηξεις μια ελεινιδα>
αρκετα, ειναι ακομπλεξαριστη θα μπορουσα ανετα να της πω τα φετιχ μουτο κανεις κεφι το ξανθο?
πρεπει να ναι κ κωλοβυσμα για να της δωσουν δικια της εκπομπη