Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
:)Τι αλλο θ'ακουσουμε οτι ο Πιρφορος που τον συχαινονταν ακομα και οι πουτανες  :knockinb: γκομενες  :2funny:
           Οσο για το ποσο δειχνω φενεται στο καινουργιο βιντεακι :).Τελικα οι Πιρφοροι ειναι μεγαλοι φουκαραδες  :2funny.Κριμα που χεστηκε πανω του ο Φλάουερ ειχαμε και καποιον να γελαμε  :2funny:.Εχω πεθανει στα γελια  :2funny: με τους Πιρφορους.

Αχ ρε δημητράκη, τελευταίος βγήκες στη ψηφοφορία ποιος να το πιστέψει.... :S

Γ ΟΜΙΛΟΣ
Alex_71         121
fofoutos_30 116
ποδολαγνος 100
Πορνομεταναστης 98

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αχ ρε δημητράκη, τελευταίος βγήκες στη ψηφοφορία ποιος να το πιστέψει.... :S

Γ ΟΜΙΛΟΣ
Alex_71         121
fofoutos_30 116
ποδολαγνος 100
Πορνομεταναστης 98
Παρτε τωρα υλικο για να  :jerking:Και η Ελλαδα ωραια ειναι εχει την πλατεια Βαθης την πλατεια Κουμουνδουτου το Μενιδι :2funny:τρωτε και φρεσκο ψαρακι  :2funny:Αντε θα  :jerking: καλα σημερα Πιρφοροι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    260,3 KB · Εμφανίσεις: 63
  • 3.jpg
    3.jpg
    270,1 KB · Εμφανίσεις: 67

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παρτε τωρα υλικο για να  :jerking:Και η Ελλαδα ωραια ειναι εχει την πλατεια Βαθης την πλατεια Κουμουνδουτου το Μενιδι :2funny:τρωτε και φρεσκο ψαρακι  :2funny:Αντε θα  :jerking: καλα σημερα Πιρφοροι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Mητσο τι βαφη χρησιμοποιεις φιλε;απο πανω το βαφεις με πινελο το καραφλο σημειο η παιρνεις τις τριχες απο τις γατες σου και τις κολας; :think:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Φυτεμενο πρεπει να το εχει τυπε

Δημητρακη τι  :jerking: με τις εσκιμοους... ξεβρακωσε τες ρε και βγαλτες φωτο να μας δειξεις αν γαμας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φυτεμενο πρεπει να το εχει τυπε

Δημητρακη τι  :jerking: με τις εσκιμοους... ξεβρακωσε τες ρε και βγαλτες φωτο να μας δειξεις αν γαμας
Μονο ο σχινοχαρας και ο νυχτεριδας εχει βγαλει φωτο με γυμνες γκομενες μονο αυτοι
γαμανε επιβεβαιωμενα,και ο πιρφορος παλαιοτερα εβγαζε συνεχεια φωτο με γκομενες που πηδαγε.
ο δημητρακης μονο με μια κακασχημη ασιατισσα εχει βγαλει φωτο.και με τις γατες του σε ενα μπανιο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Mητσο τι βαφη χρησιμοποιεις φιλε;απο πανω το βαφεις με πινελο το καραφλο σημειο η παιρνεις τις τριχες απο τις γατες σου και τις κολας; :think:
   Να παρτε Φουκαραδες Πιρφοροι  :2funny:τι της βαζω και κανουνε στην καμερα στο ιντερνετ καφε κιολας  :2funny:.Σημερα ημουνα ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΞΙ!Ακομα και χωρις τι σιδερενιο αλογο εχω γκομενακια φουκαραδες Πιρφοροι  :2funny:Μπορει να ειστε και παιδια μου :2funny:Πριν φυγω για Ρωσσια ειχα ξεκωλιασει πολλες πουτανες :2funny:Αντε καλη  :jerking: θα εχετε σημερα φουκαραδες  :2funny:

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    202,1 KB · Εμφανίσεις: 63

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
   Να παρτε Φουκαραδες Πιρφοροι  :2funny:τι της βαζω και κανουνε στην καμερα στο ιντερνετ καφε κιολας  :2funny:.Σημερα ημουνα ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΞΙ!Ακομα και χωρις τι σιδερενιο αλογο εχω γκομενακια φουκαραδες Πιρφοροι  :2funny:Μπορει να ειστε και παιδια μου :2funny:Πριν φυγω για Ρωσσια ειχα ξεκωλιασει πολλες πουτανες :2funny:Αντε καλη  :jerking: θα εχετε σημερα φουκαραδες  :2funny:

Καποια πουστια εχει κανει στο μαλι... του φυτεψανε τις αρχιδοτριχες τι σκατα συμβαινει εκει πανω ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαλακα δημητρακη αυτη ειναι camgirl,βαζεις την πιστωτικη σου,τις νοικιαζεις για μια ωρα και τραβανε λεφτα απο εκει,και μετα κανουν show,και οτι τους πεις.ρε μαλακα ποιος θα σε πιστεψει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πριν φυγεις για ρωσσια πεπονια και τραβελια γαμουσες μονο,εσυ ο ιδιος το ειχες δηλωσει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Μπραβο Δημητρακη,καλο αυτο το ρωσακι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπραβο Δημητρακη,καλο αυτο το ρωσακι.
Άπο το Ροστωφ ειναι και ειναι ξαδερφες.Τη μελαχρινη γνωρισα απο το ιντερνετ και εφερε και την ξαδερφη της.Ουτε Κολ Γκερλ που λεει ο  :jerking: ουτε μαλακιες  :2funny:
Καποια πουστια εχει κανει στο μαλι... του φυτεψανε τις αρχιδοτριχες τι σκατα συμβαινει εκει πανω ?
Αντε τραβηχτε καμια μαλακια να ξεχαρμανιασετε φουκαραδες :2funny:
Μαλακα δημητρακη αυτη ειναι camgirl,βαζεις την πιστωτικη σου,τις νοικιαζεις για μια ωρα και τραβανε λεφτα απο εκει,και μετα κανουν show,και οτι τους πεις.ρε μαλακα ποιος θα σε πιστεψει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πριν φυγεις για ρωσσια πεπονια και τραβελια γαμουσες μονο,εσυ ο ιδιος το ειχες δηλωσει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι λες ρε ηλιθιε  :2funny: Ποιο Κολ Γκερλ θα κατσει να το φωτογραφισεις βλακα  :2funny:Ηλιθιε.Γκομενιτσες ειναι που της γνωρισα απ'το ιντερνετ και συναντηθηκαμε σημερα κριμα που δεν ειχα το σιδερενιο αλογο.Γιατι γελαω με την καταντια σας και λεω οτι δεν εχω καμια σχεση με την κακομοιρια σας :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Οταν λες πολυ καλα τι εννοεις;Εγω το κορυφαιο που θυμαμαι ειναι οτι γαμαγε τα καρπουζια και μετα τα εδινε να τα τρωνε οι γονεις του και η αδελφη του.

Το κορυφαιο ηταν που και καλα τα ειχε με μια δικαστίνα που την ημέρα της δικαιοσυνης τον εβαλε να τη χέσει ( :2funny: κοπρολαγνεια και ετσι αλλα δεν θυμαμαι ποιος εχε ποιον .

κατα τα αλλα και παλι εμφανιστηκε στην Μπακοδημου ο δημητρακης σε βιντεο που ,ντυμενος τσολιας, ελεγε οι ο Αντιχριστος θα ερθει (ή θα φυγει ) την 25η Μαρτιου .

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ευγε Δημητρακη! Είσαι παραδειγμα προς μιμηση  :rockon:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Άπο το Ροστωφ ειναι και ειναι ξαδερφες.Τη μελαχρινη γνωρισα απο το ιντερνετ και εφερε και την ξαδερφη της.Ουτε Κολ Γκερλ που λεει ο  :jerking: ουτε μαλακιες  :2funny:Αντε τραβηχτε καμια μαλακια να ξεχαρμανιασετε φουκαραδες :2funny:Τι λες ρε ηλιθιε  :2funny: Ποιο Κολ Γκερλ θα κατσει να το φωτογραφισεις βλακα  :2funny:Ηλιθιε.Γκομενιτσες ειναι που της γνωρισα απ'το ιντερνετ και συναντηθηκαμε σημερα κριμα που δεν ειχα το σιδερενιο αλογο.Γιατι γελαω με την καταντια σας και λεω οτι δεν εχω καμια σχεση με την κακομοιρια σας :2funny:

Eμενα χαζομαλακα δημητρακη θα μου μιλας καλυτερα γιατι θα σου βγαλω την μπογια απο την καραφλα με αζαξ για τα τζαμια ακους ?
Μαλακια καποιος αλλος τραβαει και τον εχει κανει λαστιχο εδω μεσα, φενετε στα ματια που σου εχουνε βγει εξω !!

Τα μπαζακια που εχεις διπλα σου δεν αξιζουν μια...και δεν γαμας και απο πανω
Βαλε καμια γκομενα ξεβρακωτη με την φατσα σου διπλα αλλιως βουλωνε !!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Eμενα χαζομαλακα δημητρακη θα μου μιλας καλυτερα γιατι θα σου βγαλω την μπογια απο την καραφλα με αζαξ για τα τζαμια ακους ?
Μαλακια καποιος αλλος τραβαει και τον εχει κανει λαστιχο εδω μεσα, φενετε στα ματια που σου εχουνε βγει εξω !!

Τα μπαζακια που εχεις διπλα σου δεν αξιζουν μια...και δεν γαμας και απο πανω
Βαλε καμια γκομενα ξεβρακωτη με την φατσα σου διπλα αλλιως βουλωνε !!!!
Ρε αυτος τον εαυτο του δουλευει.Εβαλε μια γκομενα που κανει camshow οτι και καλα ειναι γκομενα του.
Απο τετοιες ειναι γεματες το νετ.
Να μια που της ειπα να χορεψει για παρτι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε αυτος τον εαυτο του δουλευει.Εβαλε μια γκομενα που κανει camshow οτι και καλα ειναι γκομενα του.
Απο τετοιες ειναι γεματες το νετ.

Τι να γαμησει ο καθυστερημενος... τα μουτρα του τα ειδε πως ειναι ?
Αυτον μπορει και να τον γαμανε οι γατες που περνει στην μπανιερα

Αν ηταν ετσι οι Ελληνες γαμιαδες δεν θα ερχοταν καμια ξεκολη στην Ελλαδα..κατσε στην Ρωσσια και κανε τον Ρωσσο ρε ξεφτιλιζεις το εθνος !!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε πιπη τι σε ενοχλει ο δημητρακης; αυτος ανεβαζει φωτο εσυ γιατι δεν ανεβαζεις ρε τυπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom