moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Η Μπακοδημου ειπε το πιο κουφο Ρωσιδες απο τα Βαλκανια
γιατι τυπε νομιζεις οτι ξερει που πεφτει η ρωσσια; :S
Η Μπακοδημου ειπε το πιο κουφο Ρωσιδες απο τα Βαλκανια
Τι αλλο θ'ακουσουμε οτι ο Πιρφορος που τον συχαινονταν ακομα και οι πουτανες γκομενες
Οσο για το ποσο δειχνω φενεται στο καινουργιο βιντεακι .Τελικα οι Πιρφοροι ειναι μεγαλοι φουκαραδες :2funny.Κριμα που χεστηκε πανω του ο Φλάουερ ειχαμε και καποιον να γελαμε .Εχω πεθανει στα γελια με τους Πιρφορους.
Παρτε τωρα υλικο για να Και η Ελλαδα ωραια ειναι εχει την πλατεια Βαθης την πλατεια Κουμουνδουτου το Μενιδι τρωτε και φρεσκο ψαρακι Αντε θα καλα σημερα ΠιρφοροιΑχ ρε δημητράκη, τελευταίος βγήκες στη ψηφοφορία ποιος να το πιστέψει.... :S
Γ ΟΜΙΛΟΣ
Alex_71 121
fofoutos_30 116
ποδολαγνος 100
Πορνομεταναστης 98
Mητσο τι βαφη χρησιμοποιεις φιλε;απο πανω το βαφεις με πινελο το καραφλο σημειο η παιρνεις τις τριχες απο τις γατες σου και τις κολας;Παρτε τωρα υλικο για να Και η Ελλαδα ωραια ειναι εχει την πλατεια Βαθης την πλατεια Κουμουνδουτου το Μενιδι τρωτε και φρεσκο ψαρακι Αντε θα καλα σημερα Πιρφοροι
Μονο ο σχινοχαρας και ο νυχτεριδας εχει βγαλει φωτο με γυμνες γκομενες μονο αυτοιΦυτεμενο πρεπει να το εχει τυπε
Δημητρακη τι με τις εσκιμοους... ξεβρακωσε τες ρε και βγαλτες φωτο να μας δειξεις αν γαμας
Mητσο τι βαφη χρησιμοποιεις φιλε;απο πανω το βαφεις με πινελο το καραφλο σημειο η παιρνεις τις τριχες απο τις γατες σου και τις κολας;
Να παρτε Φουκαραδες Πιρφοροι τι της βαζω και κανουνε στην καμερα στο ιντερνετ καφε κιολας .Σημερα ημουνα ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΞΙ!Ακομα και χωρις τι σιδερενιο αλογο εχω γκομενακια φουκαραδες Πιρφοροι Μπορει να ειστε και παιδια μου Πριν φυγω για Ρωσσια ειχα ξεκωλιασει πολλες πουτανες Αντε καλη θα εχετε σημερα φουκαραδες
Μαλακα δημητρακη αυτη ειναι camgirl,βαζεις την πιστωτικη σου,τις νοικιαζεις για μια ωρα και τραβανε λεφτα απο εκει,και μετα κανουν show,και οτι τους πεις.ρε μαλακα ποιος θα σε πιστεψειΝα παρτε Φουκαραδες Πιρφοροι τι της βαζω και κανουνε στην καμερα στο ιντερνετ καφε κιολας .Σημερα ημουνα ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΞΙ!Ακομα και χωρις τι σιδερενιο αλογο εχω γκομενακια φουκαραδες Πιρφοροι Μπορει να ειστε και παιδια μου Πριν φυγω για Ρωσσια ειχα ξεκωλιασει πολλες πουτανες Αντε καλη θα εχετε σημερα φουκαραδες
Μπραβο Δημητρακη,καλο αυτο το ρωσακι.Να παρτε Φουκαραδες Πιρφοροι τι της βαζω και κανουνε στην καμερα στο ιντερνετ καφε κιολας .Σημερα ημουνα ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΞΙ!Ακομα και χωρις τι σιδερενιο αλογο εχω γκομενακια φουκαραδες Πιρφοροι Μπορει να ειστε και παιδια μου Πριν φυγω για Ρωσσια ειχα ξεκωλιασει πολλες πουτανες Αντε καλη θα εχετε σημερα φουκαραδες
Άπο το Ροστωφ ειναι και ειναι ξαδερφες.Τη μελαχρινη γνωρισα απο το ιντερνετ και εφερε και την ξαδερφη της.Ουτε Κολ Γκερλ που λεει ο ουτε μαλακιεςΜπραβο Δημητρακη,καλο αυτο το ρωσακι.
Αντε τραβηχτε καμια μαλακια να ξεχαρμανιασετε φουκαραδεςΚαποια πουστια εχει κανει στο μαλι... του φυτεψανε τις αρχιδοτριχες τι σκατα συμβαινει εκει πανω ?
Τι λες ρε ηλιθιε Ποιο Κολ Γκερλ θα κατσει να το φωτογραφισεις βλακα Ηλιθιε.Γκομενιτσες ειναι που της γνωρισα απ'το ιντερνετ και συναντηθηκαμε σημερα κριμα που δεν ειχα το σιδερενιο αλογο.Γιατι γελαω με την καταντια σας και λεω οτι δεν εχω καμια σχεση με την κακομοιρια σαςΜαλακα δημητρακη αυτη ειναι camgirl,βαζεις την πιστωτικη σου,τις νοικιαζεις για μια ωρα και τραβανε λεφτα απο εκει,και μετα κανουν show,και οτι τους πεις.ρε μαλακα ποιος θα σε πιστεψει
πριν φυγεις για ρωσσια πεπονια και τραβελια γαμουσες μονο,εσυ ο ιδιος το ειχες δηλωσει.
Οταν λες πολυ καλα τι εννοεις;Εγω το κορυφαιο που θυμαμαι ειναι οτι γαμαγε τα καρπουζια και μετα τα εδινε να τα τρωνε οι γονεις του και η αδελφη του.
Άπο το Ροστωφ ειναι και ειναι ξαδερφες.Τη μελαχρινη γνωρισα απο το ιντερνετ και εφερε και την ξαδερφη της.Ουτε Κολ Γκερλ που λεει ο ουτε μαλακιες Αντε τραβηχτε καμια μαλακια να ξεχαρμανιασετε φουκαραδες Τι λες ρε ηλιθιε Ποιο Κολ Γκερλ θα κατσει να το φωτογραφισεις βλακα Ηλιθιε.Γκομενιτσες ειναι που της γνωρισα απ'το ιντερνετ και συναντηθηκαμε σημερα κριμα που δεν ειχα το σιδερενιο αλογο.Γιατι γελαω με την καταντια σας και λεω οτι δεν εχω καμια σχεση με την κακομοιρια σας
Ρε αυτος τον εαυτο του δουλευει.Εβαλε μια γκομενα που κανει camshow οτι και καλα ειναι γκομενα του.Eμενα χαζομαλακα δημητρακη θα μου μιλας καλυτερα γιατι θα σου βγαλω την μπογια απο την καραφλα με αζαξ για τα τζαμια ακους ?
Μαλακια καποιος αλλος τραβαει και τον εχει κανει λαστιχο εδω μεσα, φενετε στα ματια που σου εχουνε βγει εξω !!
Τα μπαζακια που εχεις διπλα σου δεν αξιζουν μια...και δεν γαμας και απο πανω
Βαλε καμια γκομενα ξεβρακωτη με την φατσα σου διπλα αλλιως βουλωνε !!!!
Ρε αυτος τον εαυτο του δουλευει.Εβαλε μια γκομενα που κανει camshow οτι και καλα ειναι γκομενα του.
Απο τετοιες ειναι γεματες το νετ.