Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα χτες σου απαντησα :2funny:τι εγινε χαθηκε το μυνημα?Μιλαγα με την Ιεροδουλο της Οδυσσου χτες ολο το βραδυ.Επιτιδες το εκανε για να μην παω πουθενα :o.Δες σε παλια ποστ που εχω βαλει φωτο απο αρκετες γκομενες μαζι μου και στο σπιτι μου.Πρεπει παλι να αρχισω να παιρνω φωτογραφικη μηχανη στα ραντεβου και σαν  :jerking: να της φωτογραφιζω? :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ο δημητρακης πρεπει να παει μαζι με την εθνικη ελλαδος στην βραζιλια.
πρεπει να  σηκωθει ελληνικη σημαια μεσα σε βραζιλιανικη ντισκο.
τυπε ο δημητρακης πρεπει να γινει πορνοπρεσβης της ουνεσκο :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
να δω ποτε θα σηκωσει το κομμα και επισημα ο δημητρακης...ο κοσμακης περιμενει πως και πως αυτη την στιγμη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καποτε ειπαν στον Διογενη:Οι συμπολίτες σου σε καταδίκασαν σε εξορία».
Και ο φιλόσοφος απάντησε:
«Κι εγώ τους καταδίκασα να μένουν στον τόπο τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
      Εμενα δεν με καταδικασε κανενας σε εξορια μονος μου εφυγα γιατι κουραστικα να τραβαω  :jerking:.Και να  :knockinb: μπαζα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Καποτε ειπαν στον Διογενη:Οι συμπολίτες σου σε καταδίκασαν σε εξορία».
Και ο φιλόσοφος απάντησε:
«Κι εγώ τους καταδίκασα να μένουν στον τόπο τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
      Εμενα δεν με καταδικασε κανενας σε εξορια μονος μου εφυγα γιατι κουραστικα να τραβαω  :jerking:.Και να  :knockinb: μπαζα.

:2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:

Καταδίκη να μένουν με ελλεινίδες ! Βαρειά τιμωρία !  :S

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
την επομενη μερα βαλανε το βιντεο με την μποτα απο σαλαχι....... και ο φοτης ελεγε οτι δεν υπαρχει μποτα απο σαλαχι ...... η βυζαρου βεβεα το σωσε  :2funny: :2funny: :2funny: πολυ γελιο αν το βρει κανεις ας το ανεβασει ..... φιρμα ο μιτσους !

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
την επομενη μερα βαλανε το βιντεο με την μποτα απο σαλαχι....... και ο φοτης ελεγε οτι δεν υπαρχει μποτα απο σαλαχι ...... η βυζαρου βεβεα το σωσε  :2funny: :2funny: :2funny: πολυ γελιο αν το βρει κανεις ας το ανεβασει ..... φιρμα ο μιτσους !
δημητρακη βρες το και ανεβασετο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πες μου σε παρακαλω ημερομηνια?Στις 15 Νοεμβριου?

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
 μιτσουμ ο θεος παλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πριν θεος και μετα απο σενα παπας !!! :2funny: :2funny: :2funny: που σε νταβαριτς αρχισες παλι?? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom