Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φιλε Δημητρακη ευχομαι παντα να περνας καλα κι αειθαλης!
Καλησπερες απο Κυπρο κι αν σε βγαλει ο δρομος για εδω κατω ριξε ενα σημα και θα δουμε τι θα κανουμε!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Φιλε Δημητρακη ευχομαι παντα να περνας καλα κι αειθαλης!
Καλησπερες απο Κυπρο κι αν σε βγαλει ο δρομος για εδω κατω ριξε ενα σημα και θα δουμε τι θα κανουμε!

δες εδω τυπε  :rolleyes:

Επισκέπτης
Το ειδα το video, αλλα δεν καταλαβα τι υπονοεις?
Εχω κατεβασει και λιγο ξυδι, ειναι και περασμενη η ωρα χικ :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν βλεπει ο sexvolcano, ας ανοιξει ενα θρεντακι για το καυλάκι την Τζενη.

Επισκέπτης
ο δημητράκης είναι θεούλης τύπε  :rockon:
Αυτο ηθελες να πεις?
Ναι συμφωνοι. Μορφη θα τον χαρακτηριζα.
Διαβαζοντας τις πρωτες 20 σελιδες του νηματος ειδα και καποια αρνητικα σχολια εναντιον του (οπως και στο Υoutube). Eιτε δεν ασχοληθηκε ο Δημητρακης, ειτε απαντησε ωραια διχως να πεσει στο επιπεδο τους. Μου θυμιζει το ρεμπετικο στιχο εγω κανω την τσαρκα μου κι ας με καλαμπουρισουν
Tο γεγονος οτι καλοπερναει διχως αγχος ευγε του. Αλλα δε θα γραψω περισσοτερα διοτι αντιλαμβανομαι οτι δε χρειαζεται δικηγορο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτο ηθελες να πεις?
Ναι συμφωνοι. Μορφη θα τον χαρακτηριζα.
Διαβαζοντας τις πρωτες 20 σελιδες του νηματος ειδα και καποια αρνητικα σχολια εναντιον του (οπως και στο Υoutube). Eιτε δεν ασχοληθηκε ο Δημητρακης, ειτε απαντησε ωραια διχως να πεσει στο επιπεδο τους. Μου θυμιζει το ρεμπετικο στιχο εγω κανω την τσαρκα μου κι ας με καλαμπουρισουν
Tο γεγονος οτι καλοπερναει διχως αγχος ευγε του. Αλλα δε θα γραψω περισσοτερα διοτι αντιλαμβανομαι οτι δε χρειαζεται δικηγορο.
αποτελει ιδαλμα πολλων εδω μέσα τύπε

Επισκέπτης
Οπως εσενα :grin:
Το δειχνει η υπογραφη σου :grin:
Αναρωτιομουν τι στο διαολο σημαινει πιρφορος και εν τελει το εμαθα σε καποια απο τις πρωτες σελιδες οπου ο Δημητρακης ανελυσε την ιδιαζουσα λεξη απαντωντας σε ερωτηση μελους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom