Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ρε πιπη τι σε ενοχλει ο δημητρακης; αυτος ανεβαζει φωτο εσυ γιατι δεν ανεβαζεις ρε τυπε;

Εγω δεν το παιζω γαμιας του εθνους ουτε γραφω τους υπολοιπους πυρφορους και να τραβανε μαλακια με τα μπαζα που ποσταρει
Εδειξε την φατσα του ? Θα διαβασει κριτικη και αν δεν του αρεσει στα αρχιδια μας πεσ του !!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγω δεν το παιζω γαμιας του εθνους ουτε γραφω τους υπολοιπους πυρφορους και να τραβανε μαλακια με τα μπαζα που ποσταρει
Εδειξε την φατσα του ? Θα διαβασει κριτικη και αν δεν του αρεσει στα αρχιδια μας πεσ του !!!
ο δημητρακης εκπροσωπει τους Ελληνες επαξια στην Ρωσσια  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε αυτος τον εαυτο του δουλευει.Εβαλε μια γκομενα που κανει camshow οτι και καλα ειναι γκομενα του.
Απο τετοιες ειναι γεματες το νετ.
Να μια που της ειπα να χορεψει για παρτι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι λες ρε ηλιθιε επειδη η μανα σου ειναι τετοια σημαινει οτι ολες οι γυναικες ειναι σα τη μανα σου :2funny:
        Στις φωτογραφιες ειμαι μαζι τους!Και για καποιον που προσεχει εξω απο την Πίτσα χατ.Το μερος ειναι το Γκαρ Κανιόν.Ποιες γκομενες που χορευουνε και πρασιναλογα :2funny:ηλιθιοι Φουκαραδες Πιρφοροι που η μαλακια σας εχει βαρεσει στο κεφαλι!Που με παρακαλαγες να σου δωσω το τηλεφωνο μιας γκομενες ρε Φτωχομπινε,αφραγκε  :2funny:.Εισαι και κωλοστρα κρυβεσαι μη σε βρει ο αλλος που ειναι 1,90 και σε  :s&m_1:¨.........

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    261,4 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 4.jpg
    4.jpg
    253,1 KB · Εμφανίσεις: 100

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι λες ρε ηλιθιε επειδη η μανα σου ειναι τετοια σημαινει οτι ολες οι γυναικες ειναι σα τη μανα σου :2funny:
        Στις φωτογραφιες ειμαι μαζι τους!Και για καποιον που προσεχει εξω απο την Πίτσα χατ.Το μερος ειναι το Γκαρ Κανιόν.Ποιες γκομενες που χορευουνε και πρασιναλογα :2funny:ηλιθιοι Φουκαραδες Πιρφοροι που η μαλακια σας εχει βαρεσει στο κεφαλι!Που με παρακαλαγες να σου δωσω το τηλεφωνο μιας γκομενες ρε Φτωχομπινε,αφραγκε  :2funny:.Εισαι και κωλοστρα κρυβεσαι μη σε βρει ο αλλος που ειναι 1,90 και σε  :s&m_1:¨.........
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τετοια κανει ο μαστερακος και μου το παιζει νταης εδω μεσα?

α ρε οταν λεω εγω εχετε χεσμενη την φολια ολοι σας  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......βαλατε και κλωνους μπας και σας σωσουνε ζωα :2funny:Να και φωτογραφια μεσα στο Πιτσα Χατ πισω φενεται το μερος με το γεφυρακι οπου φωτογραφηθικαμε πριν.Αντε Φουκαραδες αγαμιτοι Πιρφοροι :2funny:Φετος το καλοκαιρι εμαθα την βγαλατε Ελλαδα  :2funny:με πολυ  :jerking:.

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    202,1 KB · Εμφανίσεις: 71

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δημητράκη και λιγα του λες του πιρφόρου  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Που εισαι εσυ 1,90 ρε δημητρακη 1,70 εισαι με την βαφη. :2funny: :2funny: :2funny:
Σε εφαγε ο σχινοχαρας βγαζει φωτο στο κρεβατι με τις γκομενες,εσυ βγαζεις φωτο με καποιες πεινασμενες
εξω απο την πιτσα χατ και τους υποσχεσαι πιτσες για να βγουν φωτο μαζι σου.
Εσυ τους δινεις πιτσες,ο σχινοχαρας πουτσες. :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Που εισαι εσυ 1,90 ρε δημητρακη 1,70 εισαι με την βαφη. :2funny: :2funny: :2funny:
Σε εφαγε ο σχινοχαρας βγαζει φωτο στο κρεβατι με τις γκομενες,εσυ βγαζεις φωτο με καποιες πεινασμενες
εξω απο την πιτσα χατ και τους υποσχεσαι πιτσες για να βγουν φωτο μαζι σου.
Εσυ τους δινεις πιτσες,ο σχινοχαρας πουτσες. :grin:
τυπε οι γκομενες του δημητρακη φαινονται σινιε και ειναι καλοντυμενες οποτε δεν νομιζω να πεινανε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητράκη και λιγα του λες του πιρφόρου  :rockon:
Εχουνε πλακα οι Φουκαραδες παλι πηρανε τον πουλο :2funny: θα τους μπαναρουνε παλι και θα σκασουνε  :2funny:.Οσο για το Σινοχαρα αυτος μενει Ελλαδα ενω εγω μενω μονιμα Ρωσσια και εγω σας βαζω φωτο που δεν της κωβω και της ραβω ουτε κρυβω ολη σχεδον τη φωτο μη δουνε την ασχημια μου.Η πλακα ειναι οτι ο Σινοχάρας την τελευταια φορα δεν εβαλε φωτο με γκομενα μαζι του.Τελος παντων εδω δεν ειναι το θεμα μας ο Σινοχάρας αυτος τουλαχιστον εχει και 2000 Ευρω για να παει Ουκρανια αυτοι εδω περα απο τον Άλιμο δεν εχουνε παει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εχουνε πλακα οι Φουκαραδες παλι πηρανε τον πουλο :2funny: θα τους μπαναρουνε παλι και θα σκασουνε  :2funny:.Οσο για το Σινοχαρα αυτος μενει Ελλαδα ενω εγω μενω μονιμα Ρωσσια και εγω σας βαζω φωτο που δεν της κωβω και της ραβω ουτε κρυβω ολη σχεδον τη φωτο μη δουνε την ασχημια μου.Η πλακα ειναι οτι ο Σινοχάρας την τελευταια φορα δεν εβαλε φωτο με γκομενα μαζι του.Τελος παντων εδω δεν ειναι το θεμα μας ο Σινοχάρας αυτος τουλαχιστον εχει και 2000 Ευρω για να παει Ουκρανια αυτοι εδω περα απο τον Άλιμο δεν εχουνε παει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα ο μαστερ ολη μερα εδω μεσα ειναι, τι αλιμο να παει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom