Επισκέπτης
Τεράστιε Δημητράκη ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ
ΚΩΛΟΦΟΒΙΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ....
ΚΩΛΟΦΟΒΙΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ....
Τι ματι ρε μητσο,να κολυμπησεις,να χαρεις λιγο την θαλασσα,δεν σου λειπει τοσο καιρο στην ρωσσια;Να κανω τι στα νησια?Να παιρνω ματι?
Λακη βλεπω οτι απεγνωσμενα ψαχνεις να βρεις συμπαραστατη..Τεράστιε Δημητράκη ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ
ΚΩΛΟΦΟΒΙΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ....
Να κανω τι στα νησια?Να παιρνω ματι?
δεν ειναι ηδονοβλεψιας σαν εσενα ρεΤι ματι ρε μητσο,να κολυμπησεις,να χαρεις λιγο την θαλασσα,δεν σου λειπει τοσο καιρο στην ρωσσια;
Μα γιατι,δεν ειναι το σεξ των πουστηδων ρε λακη;Απο τον κωλο δεν γαμιουνται οι πουστηδες;
απο που γαμιουνται απο την μυτη;
Πες μου εσυ απο που γαμιουνται οι πουστηδες ρε σταματακη.απο τον αφαλο μηπως;
μαλακα αυξανεις τους ψηφους σου για τον μιστερ μαλακα ...
τι ειναι αυτα που πετας ρε
που να ξερει ρε πουστης ειναι τι τον ρωτας?Πες μου εσυ απο που γαμιουνται οι πουστηδες ρε σταματακη.απο τον αφαλο μηπως;
ωραια η πουστηδες δεν κανουν πιπες στον συντροφο τους?Πες μου εσυ απο που γαμιουνται οι πουστηδες ρε σταματακη.απο τον αφαλο μηπως;
και οι λεσβιες γλυφομουνια και γλυφοκωλαδες οι πουστηδες :oωραια η πουστηδες δεν κανουν πιπες στον συντροφο τους?
καλα μην βγαλουμε ολα τα παιχνιδια του σεξ ομοφυλοφικα...και οι λεσβιες γλυφομουνια και γλυφοκωλαδες οι πουστηδες :o
σταμουλη..ο κωλος ειναι βρωμικος....καλα μην βγαλουμε ολα τα παιχνιδια του σεξ ομοφυλοφικα...
απλα ο μαστερ ειναι κωλοφοβικος, νταξι περι ορεξεως..
Ναι ρε αγορι μου κανουν,δεν λεω το αντιθετο.Σεξ,κανονικο σεξ οχι στοματικο,απο που κανουν.ωραια η πουστηδες δεν κανουν πιπες στον συντροφο τους?
ελα τωρα υπαρχουν και κωλαρακια πεντακαθαρα.. ;)σταμουλη..ο κωλος ειναι βρωμικος....
Δηλαδη αμα σου πει η γκομενα να σου χωσει παλουκι στον κωλο θα κατσεις :Sκαλα μην βγαλουμε ολα τα παιχνιδια του σεξ ομοφυλοφικα...
απλα ο μαστερ ειναι κωλοφοβικος, νταξι περι ορεξεως..
οχι, πιθανων να κατσει αυτη εαν της το χωσω εγω..Δηλαδη αμα σου πει η γκομενα να σου χωσει παλουκι στον κωλο θα κατσεις :S
Ρε μαλακα ξεχασα οτι εχεις στραπωνιαστει.Και ερχεσαι και μου την λες ρε κουφαλα;οχι, πιθανων να κατσει αυτη εαν της το χωσω εγω..
οχι απλα παλια πολυ παλια οταν ημουν και αγαπουλης ειχα κανει ενα σχολιο στον σαρουμαν ενα θετικο στης τρελες κριτικες του, ε και ετσι αρχησε...Ρε μαλακα ξεχασα οτι εχεις στραπωνιαστει.Και ερχεσαι και μου την λες ρε κουφαλα;
Η λεγανε μαλακιες παλι;
οχι απλα παλια πολυ παλια οταν ημουν και αγαπουλης ειχα κανει ενα σχολιο στον σαρουμαν ενα θετικο στης τρελες κριτικες του, ε και ετσι αρχησε...
γιατι βαζεις το γυαλι? εσυ το αρχησες?Ποιος το είχε ξεκινήσει θυμάσαι;