Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PUTANIKOS

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Put μια που είσαι νέος να σε γλυτώσω από την ταλαιπωρία και το χαμένο χρόνο.
Ονειρεύεσαι να γαμήσεις Ρωσσίδα και ψάχνεις να βρεις τρόπο; να πας εκεί; να το παίξεις κάπως;
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!
Καλύτερα ξεκίνα να παίζεις λαχείο, είναι εξίσου απίθανο και και αν σου κάτσει στο τέλος θα τα κονομήσεις
τουλάχιστον.

Βλεπεις συναγωνιστη, ισχυει και το αλλο, ισως μας εχουν καλομαθει τοσο πολυ τα ρωσιδια στα στουντιο που εχει περασει η εντυπωση οτι αν παμε στην Ρωσια θα μας στρωσουνε κοκκινο χαλι....εχω ομως ζησει πολλα χρονια στο εξωτερικο και γνωριζω οτι συνηθως τα φαινομενα απατουν....δεν ξερω καθολου ομως πως ειναι η κατασταση στην Ρωσια, και εχω πολλες αποριες και περιεργεια...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
ο δημητρακης πως τα καταφερε?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλό ε!

Σοβαρά τώρα, ναί, είναι απίστευτα απίστευτα δύσκολο.
Τόσο πιο δύσκολο από το να ρίξεις ελληνίδα που πρέπει
να έχεις μια πραγματικά απρόσκοπτη ερωτική ζωή και
ένα πολύ σεβαστό σουξέ στις ελληνίδες για να έχεις ελπίδες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Δημητρακης γαμαει ανευ πληρωμης !

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Έχω μάθει ότι στην Ιαπωνία υπάρχουν πολλές φοιτήτριες που πηγαίνουν με γέρους με αντάλλαγμα λεφτά ή τεχνολογικά είδη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βλεπεις συναγωνιστη, ισχυει και το αλλο, ισως μας εχουν καλομαθει τοσο πολυ τα ρωσιδια στα στουντιο που εχει περασει η εντυπωση οτι αν παμε στην Ρωσια θα μας στρωσουνε κοκκινο χαλι....εχω ομως ζησει πολλα χρονια στο εξωτερικο και γνωριζω οτι συνηθως τα φαινομενα απατουν....δεν ξερω καθολου ομως πως ειναι η κατασταση στην Ρωσια, και εχω πολλες αποριες και περιεργεια...
τυπε και μονο που ρωτας τον δημητρακη και περιμενεις σοβαρη απαντηση εισαι χαμενος απο χερι πριν καν πας εκει.κρατα τα λεφτα σου,γαμα εδω κανα ρωσσιδι στα στουντιο και ασε τις πορνοεκδρομες.Ο μητσος εκει γαμαει μονο πεπονια,μελιτζανες,μπροκολα και διαφορα αλλα σαρζαβατικα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Put θα σου πω τι έχω δει με τα μάτια μου.
Για έναν έλληνα που παίζει στα δικά του στάνταρ (ψάχνει δηλαδή γκόμενα στο επίπεδό του,
όχι πιο κάτω και σε καμία περίπτωση πιο πάνω) ίσως να μιλάμε μέσα στο τοπ 5 από τις πιο δύσκολες εθνικότητες
για να ρίξει. Και γενικά εξαιρετκά δύσκολος και αντισεξουαλικός πληθυσμός.
Και έχω ζήσει 6 χρόνια καλιφόρνια, 3 χρόνια ελβετία, λονδίνο, έχω πάει ίσως σε όλες τις χώρες τις ευρώπης,
σε όλες τις ηπείρους εκτός ωκεανίας, ξέρω δηλαδή άριστα τι παίζει τριγύρω.

PUTANIKOS

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τυπε και μονο που ρωτας τον δημητρακη και περιμενεις σοβαρη απαντηση εισαι χαμενος απο χερι πριν καν πας εκει.κρατα τα λεφτα σου,γαμα εδω κανα ρωσσιδι στα στουντιο και ασε τις πορνοεκδρομες.Ο μητσος εκει γαμαει μονο πεπονια,μελιτζανες,μπροκολα και διαφορα αλλα σαρζαβατικα.

Γενικα δεν υποτιμαω κανεναν και προσπαθω να ακουω ολες τις αποψεις..
σιγουρα ομως δεν πρεπει να επενδυεις μονο σε μια γνωμη και να το ψαχνεις οσο μπορεις...

Put θα σου πω τι έχω δει με τα μάτια μου.
Για έναν έλληνα που παίζει στα δικά του στάνταρ (ψάχνει δηλαδή γκόμενα στο επίπεδό του,
όχι πιο κάτω και σε καμία περίπτωση πιο πάνω) ίσως να μιλάμε μέσα στο τοπ 5 από τις πιο δύσκολες εθνικότητες
για να ρίξει. Και γενικά εξαιρετκά δύσκολος και αντισεξουαλικός πληθυσμός.
Και έχω ζήσει 6 χρόνια καλιφόρνια, 3 χρόνια ελβετία, λονδίνο, έχω πάει ίσως σε όλες τις χώρες τις ευρώπης,
σε όλες τις ηπείρους εκτός ωκεανίας, ξέρω δηλαδή άριστα τι παίζει τριγύρω.

Λογικοτατο μου φαινεται αυτο που λες μονο και μονο το οτι σε καποιους λαους αλλαζει η διαθεση και η ψυχολογια οταν φτιαχνει ο καιρος καταλαβαινεις οτι γενικα δεν θα ειναι και πολυ ευκολο σαν Ελληνας να συνεννοηθεις η να ταιριαξεις μαζι τους.
Αυτο που ειπε ο Δημητρης για την Νοτια Ρωσια και την Ουκρανια οτι οι ανθρωποι ειναι πιο φιλικοι και καλοι κατι που μπορει να σημαινει οτι ισως ειναι και πιο συζητησιμες οι γκομενες θα ειχα περιεργεια να το εξακριβωσω...
Μιας και ανεφερες την Ελβετια ειναι ενα πολυ καλο παραδειγμα σε αυτα που ειπες, οταν ζουσα Βορεια Ιταλια υπηρχε μια περιοδος που πηγαινα καθε σαββατοκυριακο οδικως Ελβετια ωραιο μερος ειναι δεν λεω αλλα να ζησω εκει δεν θα αντεχα ουτε ενα μηνα μονο αν ειχα φοβερη δουλεια θα δοκιμαζα να παω....ειχα γνωρισει παραλληλα πολλους Ελβετους, ευγενικοι μεν ψυχροι ακομα και μεταξυ τους δε...που να "μπεις" εκει μεσα...

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Πράγματι, έτσι είναι.
Η ερωτική συνεύρεση στην ελλάδα είναι επιβαρυμένη με χίλιους δυο παράγοντες, που την ενοχοποιούν και την απαγορεύουν.
Καθυστερημένες αντιλήψεις, μικροαστισμός, ωφελιμιστική γυναικεία νοοτροπία, νεοπλουτισμός (πριν τον γλεντήσουν οι νεοέλληνες, έγιναν νεόπτωχοι), συν τα υπαρξιακά, απ' τα οποία υποφέρει κάθε σύγχρονη κοινωνία.
Γι' αυτό και πολλά νέα παιδιά, παρόλο που οι συνθήκες της ζωής έχουν αλλάξει άρδην, εξακολουθούν να πραγματοποιούν τις ίδιες επιλογές μ' εκείνες παλιότερων γενεών στην ερωτική τους ζωή: γάμος, μονογαμικές σχέσεις, δυσκοίλια προσεγγιστική περίοδος, προκειμένου να ξεκινήσει η σχέση, δεσμοί χωρίς πραγματικό έρωτα ως ασπίδες ανασφάλειας, μπουρδέλα, βίζιτες κοκ.

Ωστόσο, όποιος νομίζει ότι θα τραβηχτεί στη Ρωσία και οι ρωσίδες θα τον υποδεχτούν ως μεταγραφή αεροδρομίου κάνει μέγα λάθος.
Πρώτα πρώτα, αυτό που οι πιο πολλές απ' αυτές θέλουν είναι η εξασφάλιση/"αποκατάσταση"/γάμος (πράγμα που στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της Ρωσίας, όπου οι άνθρωποι έχουν πιο προωθημένες αντιλήψεις, έχουν αρχίσει κι εκεί να το ξεπερνάν) και επιπλέον, σήμερα, οι ρώσοι/ρωσίδες είναι εκείνοι που βρίσκονται σε θέση ισχύος και όχι ο ταγαροέλληνας, ο οποίος λόγω της εξαθλίωσης των κοινωνιών της ανατολικής ευρώπης τη δεκαετία του '90 έσμπρωξε αδιανόητα μουνιά. Αυτά καλά θα κάνουμε να τα ξεχάσουμε.
Το χάλι της ελληνικής οικονομίας είναι τέτοιο, που ακόμα και οι μέχρι πρότινος ρώσοι/ρωσίδες μετανάστες στην ελλάδα έχουν αρχίσει να την εγκαταλείπουν, αφού πλέον μπορούν να πραγματοποιήσουν ανάλογο ή και μεγαλύτερο εισόδημα στη χώρα τους, έχοντας πολύ καλύτερους όρους ζωής απ' αυτούς ενός μετανάστη στην ελλάδα.
Το ότι κάποιες καμμένες ουκρανές/λετονές/γεωργιανές κοκ του επαγγέλματος έχουν πιάσει ντόκο εδώ πέρα οφείλεται στην ιδιαιτερότητα της ζωής των ατόμων αυτών και δεν πρέπει να μας παραπλανά.
Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος, για τον οποίο κανένας ρώσος/ρωσίδα δεν έχει έρθει την τελευταία 5ετία για μόνιμη εγκατάσταση στην ελλάδα.

Συνεπώς, δε βλέπω για ποιον λόγο μια ρωσίδα, κατά τεκμήριο πολύ πιο εμφανίσιμη και καλλιεργημένη από τον αντίστοιχο ελληναρά, θα θέλει -και μάλιστα θα παρακαλάει- να συνδέσει τη ζωή της μ' έναν άνθρωπο αντικειμενικά πολύ κατώτερό της, όταν αυτός δε διαθέτει την οικονομική επιφάνεια εκείνη, που θα μπορούσε να εξισορροπήσει τα μειονεκτήματά του.
Και, μη φοβάστε, μας σπούδασαν καλά και μας ξέρουν στη Ρωσία ποιοι είμαστε και πώς ζούμε. Εξάλλου, ουδέν κρυπτόν στην εποχή του internet (το οποίο οι ρώσοι τιμάν ιδιαιτέρως) και πολύ περισσότερο μια οικονομική κρίση, η οποία μας έχει κάνει ρόμπα πανγαλαξιακώς.
Μείνετε εδώ, κάνετε το κομπόδεμά σας και μ΄ ένα μπούτσο μια φορά τη βδομάδα σε κανά Μετάξι εις βάρος κάποιας βουλγάρας η ρουμάνας (μέχρι να μας πάρει φαλάγγι και η βαλκανική οικονομία) είστε σένιοι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o δημητρακης ειναι τρανό παραδειγμα για ολους εμας που σπαταλαμε την ωρα μας με τις ελλεηνιδες

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Οι Ελβετοί είναι όντως απίστευτα κλειστοί και τους έλληνες ειδικά σαν εμένα που δεν μιλάω γαλλικά/γερμανικά μας βλέπυν τελείως σαν παρακατιανούς.
Ομως αν γνωρίσεις, κάπως, μια ελβετίδα/γαλλίδα/γερμανίδα εαν και εφόσον την διεγείρεις ερωτικά μπορείς να κάνεις παιχνίδι.
Οι ρωσσίδες δεν αφήνονται ποτέ, είναι άλλου είδους ιστορία. Εγώ δεν έχω δει ρωσσίδα να γουστάρει να γαμηθεί που λέμε, και
όλα αυτά ακόμα και αν με κάποιον τρόπο γνωρίσεις κάποια και καταφέρεις να την προσεγγίσεις, άρα έχεις διπλή δυσκολία.
Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να έχει παρέα με ελβετίδες, γνωριμίες κτλ και να μην έχει βγάλει γκόμενα, βέβαια το 80%
των ελλήνων μιλάει με τον καθρέφτη, άρα είναι καθαρά θέμα κύκλου.
Αντίθετα ξέρω πολλούς που βγαίνουν χρόνια με ρωσσίδες και προσπαθούν και παλεύουν και κερνάνε και καλούν για διακοπές και κάνουν ταξιτζιλίκια και παροχές και δεν έχουν ακουμπήσει ή πήρανε αυτό που λέμε πίτυ φακ και γειά σου.
Προσωπικά μόνο με ρωσσίδες εγώ το έχω δει αυτό.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οι Ελβετοί είναι όντως απίστευτα κλειστοί και τους έλληνες ειδικά σαν εμένα που δεν μιλάω γαλλικά/γερμανικά μας βλέπυν τελείως σαν παρακατιανούς.
Ομως αν γνωρίσεις, κάπως, μια ελβετίδα/γαλλίδα/γερμανίδα εαν και εφόσον την διεγείρεις ερωτικά μπορείς να κάνεις παιχνίδι.
Οι ρωσσίδες δεν αφήνονται ποτέ, είναι άλλου είδους ιστορία. Εγώ δεν έχω δει ρωσσίδα να γουστάρει να γαμηθεί που λέμε, και
όλα αυτά ακόμα και αν με κάποιον τρόπο γνωρίσεις κάποια και καταφέρεις να την προσεγγίσεις, άρα έχεις διπλή δυσκολία.
Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να έχει παρέα με ελβετίδες, γνωριμίες κτλ και να μην έχει βγάλει γκόμενα, βέβαια το 80%
Αντίθετα ξέρω πολλούς που βγαίνουν χρόνια με ρωσσίδες και προσπαθούν και παλεύουν και κερνάνε και καλούν για διακοπές και κάνουν ταξιτζιλίκια και παροχές και δεν έχουν ακουμπήσει ή πήρανε αυτό που λέμε πίτυ φακ και γειά σου.
Προσωπικά μόνο με ρωσσίδες εγώ το έχω δει αυτό.
ε τι μας λενε εδω μεσα η περισσοτεροι? ρωσιδια ,ρωσιδες μουναρες, ρωσιδακια και ιστοριες..

καλα ζητημα ειναι 2-3 εδω μεσα να εχουν παει με ρωσιδες.. ολοι οι αλλοι λενε αερολογιες.. κλασικα μπουρδελομελη.. ξερολες..

PUTANIKOS

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σήμερα, οι ρώσοι/ρωσίδες είναι εκείνοι που βρίσκονται σε θέση ισχύος και όχι ο ταγαροέλληνας

Συνεπώς, δε βλέπω για ποιον λόγο μια ρωσίδα, κατά τεκμήριο πολύ πιο εμφανίσιμη και καλλιεργημένη από τον αντίστοιχο ελληναρά, θα θέλει -και μάλιστα θα παρακαλάει- να συνδέσει τη ζωή της μ' έναν άνθρωπο αντικειμενικά πολύ κατώτερό της, όταν αυτός δε διαθέτει την οικονομική επιφάνεια εκείνη, που θα μπορούσε να εξισορροπήσει τα μειονεκτήματά του.

Απλα να συμπληρωσω οτι κατα την γνωμη μου το βασικο για να εχουμε επιτυχια και να περασουμε καλα με μια γυναικα ειναι να βρισκομαστε εμεις σε θεση ισχυος και οχι εκεινη, απο οπου και αν καταγεται...
Η Ρωσια εξελισσεται ραγδαια και πιστευω οτι σε καμμια δεκαρια χρονια θα μιλαμε για ΕλεεινοΡωσιδες....ενω στην Ελλαδα η κριση εστω και με ανορθοδοξο δυστυχως τροπο θα προσγειωσει την κατηγορια των Ελληνιδων για την οποια συζηταμε...

Μείνετε εδώ, κάνετε το κομπόδεμά σας και μ΄ ένα μπούτσο μια φορά τη βδομάδα σε κανά Μετάξι εις βάρος κάποιας βουλγάρας η ρουμάνας (μέχρι να μας πάρει φαλάγγι και η βαλκανική οικονομία) είστε σένιοι.

;) +1

Αυτο πιστευω ειναι γενικος κανονας.

Αυτο το εχω δει παντου, οτι αν μπεις σε κυκλο ολα μετα ερχονται ευκολα το θεμα ειναι ομως οτι οι περισσοτερες Ευρωπαικες πολεις ειναι κλειστες κοινωνιες και ειναι δυσκολο να σε δεχτουν....μερικοι ξενοι το εχουν καταφερει ομως, αλλα οχι ολοι...

Αυτο περι καθρεφτη ειναι λογικο, ο καθε ανθρωπος κρινει με αυτα που εχει ζησει ο ιδιος, συμφωνα με τις δικες του εμπειριες βγαζει συμπερασματα...μερικες φορες ειναι λαθος τροπος σκεψης..θελει και λιγο αυτοκριτικη...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δημητράκιε,

'Aρχοντα, αγωνιστή, αρχιγαμίκουλα, αρχιδίαρη, γατομπανάκια
σαλαχομπότη, αρχιτσάρε, πεπονογάμη, κουβαρντά,  χέστη της Φυλής
και πρώτη μουράκλα του youtube και της Αγίας Πετρούπολης,  

Tο hypermarket  R E A L  το έχετε εκεί ?
Κι αν ναι, σου αρέσει να κανείς τα ψώνια σου εκεί ?
ποιανου εισαι εσυ :think: :think: :think:

morpheus1000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
286
Καλοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκιε,

'Aρχοντα, αγωνιστή, αρχιγαμίκουλα, αρχιδίαρη, γατομπανάκια
σαλαχομπότη, αρχιτσάρε, πεπονογάμη, κουβαρντά,  χέστη της Φυλής
και πρώτη μουράκλα του youtube και της Αγίας Πετρούπολης,  

Tο hypermarket  R E A L  το έχετε εκεί ?
Κι αν ναι, σου αρέσει να κανείς τα ψώνια σου εκεί ?
R E A L εχει αλλα δεν εχει πολλα και μη φανταστεις οτι ειναι τεραστια μονο ενα εχει σχετικα μεγαλο τα Λέντα (εχει καμια 10αρια) και τα 2 Ασάν ειναι πολυ μεγαλητερα εχει ακομα ΟΚ και Καρουσέλ απο τα μεγαλα.Η πλακα ειναι οτι εδω τα Super Market перекресток  ενω στη Μοσχα ειναι τεραστια εδω δεν ειναι μεγαλα ειναι σαν ενα απλο σουπερ μαρκετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom