Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Προσπεράνε ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ;;;;
Μάλλον .....

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ.

ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ ,
ΟΣΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΑΜΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.

Κάτι που σε αναδεικνύει σε ΙΣΟΒΙΟ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
Σεβομαι την γνωμη σου λακη.Εχεις και ενυδρειο στο σπιτι φανταζομαι.

Επισκέπτης
Σεβομαι την γνωμη σου λακη.Εχεις και ενυδρειο στο σπιτι φανταζομαι.

Μαλάκα Τεράστιε, που ορίζεις νέα επίπεδα στο ύψος της μαλακίας που μπορεί να φτάσει κάποιος , ξεπερνώντας κατά πολύ κάθε προηγούμενο ΥΠΕΡ-ΜΑΛΑΚΑ ...

ΠΑΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ...

1)ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.
ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ.
2)ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
3)ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ (στα οποία ξεκάθαρα δεν ανήκεις).
4)ΘΑ ΘΕΩΡΩ ΜΑΛΑΚΑ/ΗΛΙΘΙΟ/ΣΚΟΥΠΙΔΙ όποιον υποστηρίζει ότι ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ , ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ή οτιδήποτε άλλο "υποτιμητικό".

Επισκέπτης
ρε master αγορίνα μου δεν πας να ρίξεις κανα γαμήσι απ τον κώλο σε καμιά καθαρή πουτάνα, να ησυχάσεις κι εσύ να ησυχάσουμε κι εμείς;

μπορεί και να σ αρέσει (υπόψιν ότι αν λερωθεί κάτι αυτό θα είναι το εξωτερικό μέρος της καπότας)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε master αγορίνα μου δεν πας να ρίξεις κανα γαμήσι απ τον κώλο σε καμιά καθαρή πουτάνα, να ησυχάσεις κι εσύ να ησυχάσουμε κι εμείς;
δεν υπαρχουν καθαρες πουτανες τυπε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαλάκα Τεράστιε, που ορίζεις νέα επίπεδα στο ύψος της μαλακίας που μπορεί να φτάσει κάποιος , ξεπερνώντας κατά πολύ κάθε προηγούμενο ΥΠΕΡ-ΜΑΛΑΚΑ ...

ΠΑΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ...

1)ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.
ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ.
2)ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
3)ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ (στα οποία ξεκάθαρα δεν ανήκεις).
4)ΘΑ ΘΕΩΡΩ ΜΑΛΑΚΑ/ΗΛΙΘΙΟ/ΣΚΟΥΠΙΔΙ όποιον υποστηρίζει ότι ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ , ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ή οτιδήποτε άλλο "υποτιμητικό".
Σου ειπα εγω να ντρεπεσαι ρε λακη;Γιατι νοιωθεις την αναγκη να απολογηθεις;Νοιωθεις ενοχες μεσα σου;
καλα κανεις και θεωρεις μαλακα/ηλιθιο/σκουπιδι οποιον δεν εχει την δικη σου αποψη.ειναι δικαιωμα σου στο
ξαναλεω.Γιατι εδω και λιγες μερες απολογησαι δεν εχω καταλαβει ακομη.Υπαρχει λογος;

Επισκέπτης

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μηνυμα(SMS) απο Πορνομεταναστη

"16 Ιουνιου το πρωι θα ειμαι Ελλαδα. Θα τα πουμε στο Μεταξουργειο. ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΚΑΤΩ Η ΠΙΡΦΟΡΙΑ! "

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ξεροχυνω  :cum: :cum: :cum: στο αεροδρομιο θα αποδοθουν τιμες στον δημητρακη μας ενα κοκκινο χαλι στρωμενο και στρατιωτικο αγημα για τον τιμημενο πορνομεταναστη μας :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ξεροχυνω  :cum: :cum: :cum: στο αεροδρομιο θα αποδοθουν τιμες στον δημητρακη μας ενα κοκκινο χαλι στρωμενο και στρατιωτικο αγημα για τον τιμημενο πορνομεταναστη μας :rockon:
Φημες λενε οτι θα  παει και ο διαιτητης Φουφης.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Μηνυμα(SMS) απο Πορνομεταναστη

"16 Ιουνιου το πρωι θα ειμαι Ελλαδα. Θα τα πουμε στο Μεταξουργειο. ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΚΑΤΩ Η ΠΙΡΦΟΡΙΑ! "

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δωσε την ακριβη ωρα να ερθω κι εγω  :rockon:

θα του εχω και τιμητικο αγημα με πακια στην πλατεια καραισκακη

θα παιζουν το πουλι τους και επι τη εμφανισει του τσαρου θα εκσπερματωσουν στην καραφλα του

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αλλη μια δηλωση για το πανθεον του 2013.

οι σωστες cg για να δωσουν κωλο καθαριζουνε τη σουφρα με το δαχτυλο.
λακης 2013

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αλλη μια δηλωση για το πανθεον του 2013.

οι σωστες cg για να δωσουν κωλο καθαριζουνε τη σουφρα με το δαχτυλο.
λακης 2013
Εσυ την καθαριζεις με το βουρτσακι της τουαλετας !!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εχω την δικη μου αποψη ρε λάκη.δικαιωμα μου να την εχω,δικαιωμα σου να γουσταρεις κωλο.
Εχεις φαγωθει γιατι κατι απο αυτα που ειπα οτι πιστευω εγω,ισχυει για την παρτι σου.Αλλιως
απλα θα το προσπερναγες οπως κανουν ολοι.Αλλα ρε δικε μου πας να με βγαλεις ανωμαλο,επειδη
γουσταρω το μουνι.Οι μονοι που το ειχαν πει αυτο,ειναι εσυ και ο κωλαρακης που ελεγε οτι οι στρειτ
γουσταρουν να τος παιρνουν πιπα αντρες,και οταν του ελεγες οχι,σε εβριζε.
Δεν γουσταρεις το μουνι τον ποθτσο γουσταρεις τωρα που θα πας ταυλανδη θα βογγηξουν τα λειντιμπους.

Καλα ρε μαστερ και συ πες του εγω γουσταρω να γαμαω χοντρες ακαποτα(στο πηλιο) εσυ γουσταρεις αδυνατες γουστα, ειναι αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom