NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Βιντεο 2.09 ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
Τι εγινε τελικα με το κοριτσακι μετα την συνεντευξη...?
Εγινε καμια φαση.... ή τσαμπα τα δωρακια???
νομιζω δεν υπαρχει χωριστρα...
αγαπαμε πορνομεταναστη
Ειναι και αυτος ενας λογος που χαλασε της Ελεεινιδες οι Πιρφοροι !Αλλα κατα τη γνωμη μου πριν της παρει ο Πιρφορος ηταν ηδη κατεστραμενες απο τους Ελληνες γονεις που στα 18 τους τους παιρνουν αυτοκινητο και της κακομαθαινουν.Μετα της παιρνει ο Φουκαρας Πιρφορος και γινονται ακομα χειροτερες.Η πλακα ειναι οτι πολλες γκομενες παιρνουν ενα φουκαρα για να τον βασανιζουν και να τον εχουν σα δουλο τους.Εμενα το αντιθετο με εχουν κακομαθει θα ελεγα.Παντος δεν τους φερομαι χωρις σεβασμο.Απλως αν μια γκομενα με κοιταει και βλεπω οτι δε με καβλωνει δεν παω να τη γνωρισω.Αυτο δεν τους αρεσει αλλα τι να κανω?Παντος και εγω της λεω οτι ειναι πριγγιπησες πιο πολυ για να μην μπερδεψω τα ονοματα τους πολλες φορες εχω πει τη Λένα Νατάσσα και αυτο δεν τους αρεσει καθολου οποτε τη λες πριγγηπισα και τελειωνει και τετοια γλυκα λογακια δουλος τους δεν εχω γινει ποτέ Ισως γιατι εχω πολυ ανωμαλια μεσα μου και αυτο τραβαει της γκομενες
άμα με ρωτήσεις πάντως και εμένα, πιστεύω ότι ο βασικός λόγος είναι οι γονείς και για την ακρίβεια η ελλεεινίδα μάνα, για ποιο λόγο όμως:Ειναι και αυτος ενας λογος που χαλασε της Ελεεινιδες οι Πιρφοροι !Αλλα κατα τη γνωμη μου πριν της παρει ο Πιρφορος ηταν ηδη κατεστραμενες απο τους Ελληνες γονεις που στα 18 τους τους παιρνουν αυτοκινητο και της κακομαθαινουν.Μετα της παιρνει ο Φουκαρας Πιρφορος και γινονται ακομα χειροτερες.Η πλακα ειναι οτι πολλες γκομενες παιρνουν ενα φουκαρα για να τον βασανιζουν και να τον εχουν σα δουλο τους.Εμενα το αντιθετο με εχουν κακομαθει θα ελεγα.Παντος δεν τους φερομαι χωρις σεβασμο.Απλως αν μια γκομενα με κοιταει και βλεπω οτι δε με καβλωνει δεν παω να τη γνωρισω.Αυτο δεν τους αρεσει αλλα τι να κανω?Παντος και εγω της λεω οτι ειναι πριγγιπησες πιο πολυ για να μην μπερδεψω τα ονοματα τους πολλες φορες εχω πει τη Λένα Νατάσσα και αυτο δεν τους αρεσει καθολου οποτε τη λες πριγγηπισα και τελειωνει και τετοια γλυκα λογακια δουλος τους δεν εχω γινει ποτέ Ισως γιατι εχω πολυ ανωμαλια μεσα μου και αυτο τραβαει της γκομενες
Δυνατό κορμί τό γκομενάκι, άμα δέν είχε καί αυτό τό ψεύτικο δημοσιογραφίστικο χαβαλεδάκι θά έλεγε.
της σειρας ειναι
του 6.0-6.3
mega τιτανοτεραστιε τσαρε προτογαμιστι και τιμορε τον ατακτον ροσιδον κορασιδον ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ!!!!!!!!! gia deyterh φορα στο ξαναλεο ΔΟΣΕ ΤΑ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΣΤΙΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΛΙΦΟΜΟΥΝΙ!!!!!!!! υπαρχει μεγαλο αναγνοστικο κοινο που περιμενει!!! αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!Δεν εχεις καταλαβει κατι οτι σε αυτους τους Πιρφορους οι γκομενες απαξιουν ακομα και να τους μιλησουν!Αν πανε να πουνε κατι σε μια γκομενα το πιθανοτερο ειναι να τους κοιταξει με λυπηση και να τους στειλει!Αυτοι δεν μπορουνε να βρουνε γκομενα να πανε για καφε τι γλυφομουνια !Πρωτα θα πας δημοτικο και μετα πανεπηστημιο Καλητερα να μελετησουνε το στυλ μου το ντυσιμο μου και γενικα το στυσιμο μου.Πιστευω οτι ολα αυτα ειναι το μυστικο της επυτηχιας μου.Παρτε το Βιντεακι με τη ζωντανη πια συνεντευξη στη Συντελεια [youtube=425,350]FfLf0LccIgw[/youtube]
Δεν εχεις καταλαβει κατι οτι σε αυτους τους Πιρφορους οι γκομενες απαξιουν ακομα και να τους μιλησουν!Αν πανε να πουνε κατι σε μια γκομενα το πιθανοτερο ειναι να τους κοιταξει με λυπηση και να τους στειλει!Αυτοι δεν μπορουνε να βρουνε γκομενα να πανε για καφε τι γλυφομουνια !Πρωτα θα πας δημοτικο και μετα πανεπηστημιο Καλητερα να μελετησουνε το στυλ μου το ντυσιμο μου και γενικα το στυσιμο μου.Πιστευω οτι ολα αυτα ειναι το μυστικο της επυτηχιας μου.Παρτε το Βιντεακι με τη ζωντανη πια συνεντευξη στη Συντελεια [youtube=425,350]FfLf0LccIgw[/youtube]
Ποιο Γλυφομουνι? Εδω μιλαμε για τελειωμενους φουκαραδες Πιρφορους που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.Ο καημενος ο Πιρφορος πηγαινε στα Μασσατζαδικα και πληρωνε 80 Ευρω για να καθεται μια ωρα με τη γρια μασσατζου.Ας μαθουνε πρωτα να φεροντε και να ντυνοντε σωστα μπας και βρουνε καμια γκομενα να πανε ραντεβου.Το κακο με τους Πιρφορους ειναι οτι δεν βλεπουν την κακομοιρια τους.Και αν τους πεις κατι για να διωρθοσουν σου απαντανε:Γιατι τι εχω?Οι γκομενες φταινε που δεν πηγαινουν μαζι μου και οχι εγω !mega τιτανοτεραστιε τσαρε προτογαμιστι και τιμορε τον ατακτον ροσιδον κορασιδον ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ!!!!!!!!! gia deyterh φορα στο ξαναλεο ΔΟΣΕ ΤΑ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΣΤΙΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΛΙΦΟΜΟΥΝΙ!!!!!!!! υπαρχει μεγαλο αναγνοστικο κοινο που περιμενει!!! αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
δημητρακη τι δουλεια κανεις φιλε αν επιτρεπεται? το χω απορια
σε αυτο το σαιτ μαθαινεις λεξεις που δεν υπαρχουν ουτε στα λεξιλογια της βαβυλωνας..
<πιρφορος>
emena μου λενε να σου πω να μας πεις το περιφιμο γλιφομουνι που κανεις και σε ερωτευονται οι ρωσιδες καργιολες!!!!!!!!! ΒΕΒΕΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ < !!!!> ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΝΤΕΕ ΤΣΑΡΕΕΕΕ ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΟΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥς ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΤΕς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποιο Γλυφομουνι? Εδω μιλαμε για τελειωμενους φουκαραδες Πιρφορους που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.Ο καημενος ο Πιρφορος πηγαινε στα Μασσατζαδικα και πληρωνε 80 Ευρω για να καθεται μια ωρα με τη γρια μασσατζου.Ας μαθουνε πρωτα να φεροντε και να ντυνοντε σωστα μπας και βρουνε καμια γκομενα να πανε ραντεβου.Το κακο με τους Πιρφορους ειναι οτι δεν βλεπουν την κακομοιρια τους.Και αν τους πεις κατι για να διωρθοσουν σου απαντανε:Γιατι τι εχω?Οι γκομενες φταινε που δεν πηγαινουν μαζι μου και οχι εγω !