Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τι εγινε τελικα με το κοριτσακι μετα την συνεντευξη...?
Εγινε καμια φαση....  ή τσαμπα τα δωρακια???

Δυνατό κορμί τό γκομενάκι, άμα δέν είχε καί αυτό τό ψεύτικο δημοσιογραφίστικο χαβαλεδάκι θά έλεγε.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
νομιζω δεν υπαρχει χωριστρα... :grin: :grin:
αγαπαμε πορνομεταναστη :rockon: :rockon: :rockon:

Βεβαίος και αγαπάμε Δημτράκι

αλλά σαν θαυμαστές του θα πρεπει να του λέμε την αληθεια, όσο πικρη και αν ακουγεται

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Για σου δημητρη τωρα σε ανακαλυψα :grin: αν και εχω λιγο καιρο στα μπουρδελα κομ. Εισαι μια χαρα μαν σε παω :cheesy: ολα καλα..    Το θεμα με τις ελληνιδες μαν δεν ειναι οτι ειναι κακες οι καλες η οτιδηποτε αλο..  Αλλα εχει να κανει με τους ελληνες  που απο το παθος τυφλονομαστε..!! Για να γαμησουμε και κολαμε..!!!  Χωρις να εχουμε ανοιχτο μυαλο για να απεγκλοβιστουμε απο την σκεψη μας ΤΗΝ ΕΜμΟΝΗ ΜΑς ΜΑΛΩΝ προς την εκαστοτε γκομενα ελληνιδα.. Το θεμα ειναι πολυ απλο οταν λεμε πχ σε μια γκομενα ελληνιδα 1002 μαλακιες για να γαμησουμε εισια αστερι εισαι ομορφι εισαι εισαι εισαι θεα κτλ κτλ κτλ.. Κολαει ο νους μας νομιζουμε οτι η γκομενα που μπορει να ειναι και για φτισιμο ειναι θεα γιατι εχουμε κανει οι ιδιοι μας τον εαυτο ανθυποβολη χωρις να το θελουμε και πιστευουμε τα ψεμματα που λεμε με αποτελεσμα στο τελος να κωλλησουμε ψυχοτικα νευρωτικα με παθος χωρις λογικη.. Και οταν η γκομενα που λογικο ειναι να βλεπει εμας να την εχουμε θεα σε καθε λεξη σε καθε κινηση να πει αυτος μαλακας ειναι δεν εχει προσωπικη ζωη κτλ δεν εχει φιλους δεν εχει παρεες μα πια νομιζει οτι ειμαι αναρωτιεται μας βαριετε γιατι δεν εχουμε προσωπικη ζωη γραφουμε τους φιλους μας στα παπαρια μας κτλ κτλ για να ειμαστε με το μουνι πανω της σαν βδελα.. Ας το παρουμε αναποδα θα θελαμε να εχουμε ενα μουνη και να μας λεει εισαι ο καλυτερος γαμας σαν τον σουπερμαν να μας κερναει να μας κανει τα γουστα να ειναι κολημενη ολη την ημερα να μας περνει συναιζεια τηλεφωνο κτλ κτλ κτλ θα την διαολοστελναμε θα λεγαμε αυτη ειναι για δεσιμο.. Ετσι μας βλεπουν και εμας οι ελληνιδες και επηδει χανουμε την προσωπικοτιτα μας και τον ιδιο μας τον εαυτο μας παρατανε και επειδη εμεις εχουμε παθει μονοι μας χωρις να το θελουμε.. Καπως σαν ψυχωση μετα για να ξεπερασουμε την γκομενα κανουμε πολυ καιρο.. Βασικα παγιδευομαστε μεσα στα ιδια μας τα λογια λεμε τοσα ψεμματα κανουμε τις γυναικες θεες και μετα νομιζουμε οτι ειναι οντος θεες Κκαι τρελενομαστε.... Τα πραγματα πρεπει να τα βλεπουμε με ηρεμια και να λεμε οτι βλεπουμε ουτε λιγοτερο ουτε περισοτερο γιαυτο οι ελληνιδες γκομενς γινανε ντιβες κτλ κτλ γιατι εμεις τις καναμε ετσι απο το σαλιαρισμα το ατελιοτο και την <<θεοση >> που τις καναμε σορρυ για την ορθογραφια δεν μου αρεσει :) :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειναι και αυτος ενας λογος που χαλασε της Ελεεινιδες οι Πιρφοροι :2funny:!Αλλα κατα τη γνωμη μου πριν της παρει ο Πιρφορος ηταν ηδη κατεστραμενες απο τους  :jerking: Ελληνες γονεις που στα 18 τους τους παιρνουν αυτοκινητο και της κακομαθαινουν.Μετα της παιρνει ο Φουκαρας Πιρφορος και γινονται ακομα χειροτερες.Η πλακα ειναι οτι πολλες γκομενες παιρνουν ενα φουκαρα για να τον βασανιζουν και να τον εχουν σα δουλο τους.Εμενα το αντιθετο με εχουν κακομαθει θα ελεγα.Παντος δεν τους φερομαι χωρις σεβασμο.Απλως αν μια γκομενα με κοιταει και βλεπω οτι δε με καβλωνει δεν παω να τη γνωρισω.Αυτο δεν τους αρεσει αλλα τι να κανω?Παντος και εγω της λεω οτι ειναι πριγγιπησες πιο πολυ για να μην μπερδεψω τα ονοματα τους :2funny:πολλες φορες εχω πει τη Λένα Νατάσσα  και αυτο δεν τους αρεσει καθολου οποτε τη λες πριγγηπισα και τελειωνει :2funny: και τετοια γλυκα λογακια δουλος τους δεν εχω γινει ποτέ :2funny:Ισως γιατι εχω πολυ ανωμαλια μεσα μου και αυτο τραβαει της γκομενες :think:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ειναι και αυτος ενας λογος που χαλασε της Ελεεινιδες οι Πιρφοροι :2funny:!Αλλα κατα τη γνωμη μου πριν της παρει ο Πιρφορος ηταν ηδη κατεστραμενες απο τους  :jerking: Ελληνες γονεις που στα 18 τους τους παιρνουν αυτοκινητο και της κακομαθαινουν.Μετα της παιρνει ο Φουκαρας Πιρφορος και γινονται ακομα χειροτερες.Η πλακα ειναι οτι πολλες γκομενες παιρνουν ενα φουκαρα για να τον βασανιζουν και να τον εχουν σα δουλο τους.Εμενα το αντιθετο με εχουν κακομαθει θα ελεγα.Παντος δεν τους φερομαι χωρις σεβασμο.Απλως αν μια γκομενα με κοιταει και βλεπω οτι δε με καβλωνει δεν παω να τη γνωρισω.Αυτο δεν τους αρεσει αλλα τι να κανω?Παντος και εγω της λεω οτι ειναι πριγγιπησες πιο πολυ για να μην μπερδεψω τα ονοματα τους :2funny:πολλες φορες εχω πει τη Λένα Νατάσσα  και αυτο δεν τους αρεσει καθολου οποτε τη λες πριγγηπισα και τελειωνει :2funny: και τετοια γλυκα λογακια δουλος τους δεν εχω γινει ποτέ :2funny:Ισως γιατι εχω πολυ ανωμαλια μεσα μου και αυτο τραβαει της γκομενες :think:

Καποιον τον φτυνανε και αυτος ελεγε ψιχαλιζει.ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.
Δεν το προσεξε απο μικρος τον αφησαν και το κακο εγινε.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
άμα με ρωτήσεις πάντως και εμένα, πιστεύω ότι ο βασικός λόγος είναι οι γονείς και για την ακρίβεια η ελλεεινίδα μάνα, για ποιο λόγο όμως:
1. μαθαίνει την κόρη της να ζητάει πολλά από τους άνδρες γιατί αξίζει πάρα πολλά όπως τη μαθαίνει, η μέση ελληνίδα μητέρα, εξαιρέσεις υπάρχουν και τα κορίτσια αυτά είναι πιασμένα από μικρή ηλικία γιατί το κελεπούτι θέλει κελεπούρι και το κελεπούρι δεν το αφήνεις.
2. μαθαίνει το για να φέρεται  έτσι στις γυναίκες γιατί αυτές αυτό θέλουν, του  περιγράφει την τέλεια γυναίκα δηλαδή μία μητέρα του, που να μπορεί και να τη γαμήσει(το τελευταίο στο μυαλό του γιου), ο γιος έτσι μαθαίνει να πιρφορίζει.
3. του λέει επίσις πόσο ωραίο παιδί είναι ,και τι γυναίκα του αξίζει και πόσο τυχερή θα είναι αυτή που θα τον πάρει, δηλαδή του φουσκώνει τα μυαλά και δεν πρόκειται να πιστεψει πως αυτός φταίει που δεν βρίσκει γκόμενα.(οι εξεραίσεις πάλι, τα κελεπούρια θέλουν, μπορούν και βρήσκουν κελεπούρια και το κελεπούρι δεν το αφήνεις να σου φύγει, το κρατάς)
η ενδιάμεση κατάσταση που δεν είναι κελεπούρι περνάει άσχημα εδώ γιατί δεν έχει απλά παρωπίδες και βλέπει την κατάσταση.
4. ό έλληνας πατέρας επίσις φουσκώνει τα μυαλά της πριγκίπισάς του.

για αυτούς τους λόγους υπάρχει αυτό το πρόβλημα για εμένα, εγώ ήμουνα κάποτε σχεδόν πιρφόρος γιατί άκουγα τη μάνα μου, ήμουν τυχερός όμως πως κατάλαβα πως δεν βρίσκεις έτσι γκόμενα άσε που ήμουν ντροπαλός και είμαι έξυπνος και μαθαίνω από τα παθήματα των άλλων, και αυτό με έσωσε  ο δημητράκης τον πιάνω για αυτήν την κατηγορία που σχεδόν πιρφόριζε, ΑΛΛΑ ξύπνησε εγκαίρως, και σώθηκε. ΓΙατί άμα γίνεις πιρφόρος είσαι τόσο κατάντης που δεν μπορείς να ξεγίνεις.

Αυτά, διορθώστε με άμα κάνω λάθος.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δεν εχεις καταλαβει κατι οτι σε αυτους τους  Πιρφορους οι γκομενες απαξιουν ακομα και να τους μιλησουν!Αν πανε να πουνε κατι σε μια γκομενα το πιθανοτερο ειναι να τους κοιταξει με λυπηση και να τους στειλει!Αυτοι δεν μπορουνε να βρουνε γκομενα να πανε για καφε τι γλυφομουνια :2funny:!Πρωτα θα πας δημοτικο και μετα πανεπηστημιο :2funny:Καλητερα να μελετησουνε το στυλ μου το ντυσιμο μου και γενικα το στυσιμο μου.Πιστευω οτι ολα αυτα ειναι το μυστικο της επυτηχιας μου.Παρτε το Βιντεακι με τη ζωντανη πια συνεντευξη στη Συντελεια [youtube=425,350]FfLf0LccIgw[/youtube]
mega τιτανοτεραστιε τσαρε προτογαμιστι και τιμορε τον ατακτον ροσιδον κορασιδον ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ!!!!!!!!!  gia deyterh φορα στο ξαναλεο ΔΟΣΕ ΤΑ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΣΤΙΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΛΙΦΟΜΟΥΝΙ!!!!!!!! υπαρχει μεγαλο αναγνοστικο κοινο που περιμενει!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

namounares26

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχεις καταλαβει κατι οτι σε αυτους τους  Πιρφορους οι γκομενες απαξιουν ακομα και να τους μιλησουν!Αν πανε να πουνε κατι σε μια γκομενα το πιθανοτερο ειναι να τους κοιταξει με λυπηση και να τους στειλει!Αυτοι δεν μπορουνε να βρουνε γκομενα να πανε για καφε τι γλυφομουνια :2funny:!Πρωτα θα πας δημοτικο και μετα πανεπηστημιο :2funny:Καλητερα να μελετησουνε το στυλ μου το ντυσιμο μου και γενικα το στυσιμο μου.Πιστευω οτι ολα αυτα ειναι το μυστικο της επυτηχιας μου.Παρτε το Βιντεακι με τη ζωντανη πια συνεντευξη στη Συντελεια [youtube=425,350]FfLf0LccIgw[/youtube]

Πραγματικα μελετησα το στυλ σου.Η πρωττη μου κινηση ειναι να αγορασω καμια 20αρια καρο πουκαμισα.Η δευτερη να κουρεψω τα μαλλια μου μεχρι το μεσο του κρανιου.Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως δεν μπορω να πετυχω το βλεμα-μπλοφα...ξερεις αυτο που δειχνεις λιγουρης αλλα ουσιαστικα απαξιωνεις τις ελλεεινιδες.....τι να πω τελικα ΄΄το πιρφοριζειν εστι φιλοσοφειν''  :jerking: :jerking: :jerking:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τι μουνακι ειναι αυτο το ξανθο :kissass2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
mega τιτανοτεραστιε τσαρε προτογαμιστι και τιμορε τον ατακτον ροσιδον κορασιδον ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ!!!!!!!!!  gia deyterh φορα στο ξαναλεο ΔΟΣΕ ΤΑ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΣΤΙΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΛΙΦΟΜΟΥΝΙ!!!!!!!! υπαρχει μεγαλο αναγνοστικο κοινο που περιμενει!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
Ποιο Γλυφομουνι? :2funny: Εδω μιλαμε για τελειωμενους φουκαραδες Πιρφορους που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.Ο καημενος ο Πιρφορος πηγαινε στα Μασσατζαδικα και πληρωνε 80 Ευρω για να καθεται μια ωρα με τη γρια μασσατζου.Ας μαθουνε πρωτα να φεροντε και να ντυνοντε σωστα μπας και βρουνε καμια γκομενα να πανε ραντεβου.Το κακο με τους Πιρφορους ειναι οτι δεν βλεπουν την κακομοιρια τους.Και αν τους πεις κατι για να διωρθοσουν σου απαντανε:Γιατι τι εχω?Οι γκομενες φταινε που δεν πηγαινουν μαζι μου :2funny:και οχι εγω :2funny:!

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
δημητρακη τι δουλεια κανεις φιλε αν επιτρεπεται? το χω απορια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
δημητράκη καλό ταξίδι να έχεις σήμερα......

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σε αυτο το σαιτ μαθαινεις λεξεις που δεν υπαρχουν ουτε στα λεξιλογια της βαβυλωνας..

<πιρφορος>

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ποιο Γλυφομουνι? :2funny: Εδω μιλαμε για τελειωμενους φουκαραδες Πιρφορους που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.Ο καημενος ο Πιρφορος πηγαινε στα Μασσατζαδικα και πληρωνε 80 Ευρω για να καθεται μια ωρα με τη γρια μασσατζου.Ας μαθουνε πρωτα να φεροντε και να ντυνοντε σωστα μπας και βρουνε καμια γκομενα να πανε ραντεβου.Το κακο με τους Πιρφορους ειναι οτι δεν βλεπουν την κακομοιρια τους.Και αν τους πεις κατι για να διωρθοσουν σου απαντανε:Γιατι τι εχω?Οι γκομενες φταινε που δεν πηγαινουν μαζι μου :2funny:και οχι εγω :2funny:!
emena μου λενε να σου πω να μας πεις το περιφιμο γλιφομουνι που κανεις και σε ερωτευονται οι ρωσιδες καργιολες!!!!!!!!! ΒΕΒΕΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ <      !!!!> ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ :rockon: :rockon: :rockon:   ΑΝΤΕΕ ΤΣΑΡΕΕΕΕ ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΟΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥς ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΤΕς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom