Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

namounares26

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι. Το πιο αστείο βασικά είναι η αντίθεση όλων αυτών που λέει τόσα χρόνια περί περιφρόνισης Ελλεηνίδων και περί αγαπούληδων και πιρφόρων και μόλις βγήκε στο γυαλί με ένα καλό γκομενάκι φάνηκε ότι ήταν έτοιμος να γίνει χαλί να τον πατήσει!  :2funny: :2funny:

Αυτο ακριβως του λεω του καουμπου αλλα με αποφευγει.Και μπαζο να ηταν η αλλη αρκει να του τριβοταν και αυτος θα εκανε και....νιαου νιαου. :s&m_1:

namounares26

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
θενξ. το μπουστη εχει βαθος και ενταση στο βλεμμα
Most%2BAnnoying%2BGif%2BEver%2BEyes%2BRolling.gif

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

namounares26

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ο τυπος ειναι η καταστροφη της φυσης.Μποτες απο σαλαχι γουνες απο φωκιες μπουφαν απο δερμα πονυ.Μονο για τα ζωα που εχουν γδαρθει για παρτι του θα επρεπε να βιαστει απο αραπαδες και να κρεμαστει στα στενα της Φυλης προς παραδειγματισμο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ο τυπος ειναι η καταστροφη της φυσης.Μποτες απο σαλαχι γουνες απο φωκιες μπουφαν απο δερμα πονυ.Μονο για τα ζωα που εχουν γδαρθει για παρτι του θα επρεπε να βιαστει απο αραπαδες και να κρεμαστει στα στενα της Φυλης προς παραδειγματισμο.
Κατά τα άλλα το παίζεις φιλόζωος. :birdman:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
τα ξεχασε ολα με το που βγηκε στο γυαλι ο γλειφτης. μεχρι και δωρα πηρε ο αρχιτσιγκουναρος, που δε βαζει τυρι στη σαλατα για οικονομια

Και αυτα τα ρεμαλια παρατησαν τα δωρα στο γραφειο της εκπομπης
το καργιολακι κοτζαμ αυγο Φαμπερζε της πηγε ο γιγας και αυτη το αφησε και την εκανε.
Μωρη λινατσα 3 μερες ετρωγε τρακα για να σου παρει το δωρο και εσυ ουτε μια ματια θαυμασμου.
Τι φοβηθηκες τους δυο νοσοκομους με τον ζουρλομανδυα που ερχοταν προς το μερος σας καλα
δεν σου ριχνω ευθυνη εισαι και μικρο που να ξερεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και αυτα τα ρεμαλια παρατησαν τα δωρα στο γραφειο της εκπομπης
το καργιολακι κοτζαμ αυγο Φαμπερζε της πηγε ο γιγας και αυτη το αφησε και την εκανε.
Μωρη λινατσα 3 μερες ετρωγε τρακα για να σου παρει το δωρο και εσυ ουτε μια ματια θαυμασμου.
Τι φοβηθηκες τους δυο νοσοκομους με τον ζουρλομανδυα που ερχοταν προς το μερος σας καλα
δεν σου ριχνω ευθυνη εισαι και μικρο που να ξερεις.

οχι και φαμπερζε ρε τυπε. αν ειχε λεφτα για δωρα φαμπερζε δε θα γαμουσε τη μογγολα μονο 20 χρονια αλλα και τον πουτιν

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σιγα, θα πεθανετε απ την ζηλεια, δεν εκανε τιποτα τρελο ο ανθρωπος ,απλα βγηκε στην τηλεοραση  :birdman:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
mega τιτανοτεραστιε τσαρε προτογαμιστι και τιμορε τον ατακτον ροσιδον κορασιδον ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ!!!!!!!!!  πες στους ελληνες για το υπεροχο και ανευ συγκρισεως ΓΛΙΦΟΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙς ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΙς ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΜΟΡΑ!!!!!!!!  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙς ΤΑΙΝΙΑ τα μυστικα σου κολπα δεν τα γραφεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν εχεις καταλαβει κατι οτι σε αυτους τους  Πιρφορους οι γκομενες απαξιουν ακομα και να τους μιλησουν!Αν πανε να πουνε κατι σε μια γκομενα το πιθανοτερο ειναι να τους κοιταξει με λυπηση και να τους στειλει!Αυτοι δεν μπορουνε να βρουνε γκομενα να πανε για καφε τι γλυφομουνια :2funny:!Πρωτα θα πας δημοτικο και μετα πανεπηστημιο :2funny:Καλητερα να μελετησουνε το στυλ μου το ντυσιμο μου και γενικα το στυσιμο μου.Πιστευω οτι ολα αυτα ειναι το μυστικο της επυτηχιας μου.Παρτε το Βιντεακι με τη ζωντανη πια συνεντευξη στη Συντελεια [youtube=425,350]FfLf0LccIgw[/youtube]

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
το κινητο ειναι ροζακι ή με γελουν τα ματια μου ?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλτατε Τσάρε Δημητράκι, μελετώ καθημερινά το στιλ και το στησυμό σου (στα 4ερα) αλλά εισαι μοναδικός. Κανεις δεν μπορει να σε αντιγράψει.

Ιδιαίτερα στο μαλλί

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλητερα να μελετησουνε το στυλ μου το ντυσιμο μου και γενικα το στυσιμο μου.Πιστευω οτι ολα αυτα ειναι το μυστικο της επυτηχιας μου.

ναι. μιαου μιαου
μπαμ
γαμησες.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.741
Πόντοι
5.595
Τι εγινε τελικα με το κοριτσακι μετα την συνεντευξη...?
Εγινε καμια φαση....  ή τσαμπα τα δωρακια???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom