NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
παρε το υφος του εραστη ρε ειναι μεγαλο σουργελο ο ηλιθιος.
κουφαλα μπαστα τον εκανες τελειος μαλακα ενω ειχε καποιο
περιθωριο βελτιωσης :
τυπε ωραιες φωτο παντος.
Τελικά δεν είσαι μόνος σου όπως νομίζαμε,είστε πολλοί.Να παρτε και το βιντεακι με τον Παπουλη για να γελασουμε και λιγακι γιατι λενε οτι οι Ελληνες λεει εχουμε γινει ο πιο δυστυχισμενος λαος της Ευρωπης! [youtube=425,350]8CKlXytAZd0[/youtube]
Αλλος ενας οπαδος του Εθνικογαμισμου
αυτός πρέπει να είναι ο μορφασμός γύπα
αυτός πρέπει να είναι ο μορφασμός γύπα
Να παρτε και το βιντεακι με τον Παπουλη για να γελασουμε και λιγακι γιατι λενε οτι οι Ελληνες λεει εχουμε γινει ο πιο δυστυχισμενος λαος της Ευρωπης! [youtube=425,350]8CKlXytAZd0[/youtube]
Αλλος ενας οπαδος του Εθνικογαμισμου
τσόντες θα ήθελα δεν είναι αρκετή μόνο η κορεάτισα θέλω να δω και ρωσσίδια!δημητρακη περιμενουμε τσοντα
τσόντες θα ήθελα δεν είναι αρκετή μόνο η κορεάτισα θέλω να δω και ρωσσίδια!
Δημητράκη μπροστά πήγαινε, να κάνεις το έθνος περήφανο!
Παιδια θελω να γυρισω αλλα θελω να γινει κατι καλο και να μην ειναι μονο τσοντα να εχει και λιγο υποθεση.Και αυτο θελει λεφτα.Αν βρω καποιον που θελησει να με γυρισει εργο φυσικα και θα γυρισω Θα ηθελα να σας παρακαλεσω οποιος μπορει να ανεβασει στο youtube τη δευτερη συνεντευξη μου στη Συντελεια (ειμαι απο το 12.30-15.30) θα βοηθισει πολυ γενικα για να δειτε το στυλ μου και το στυσιμο μου που οπως βλεπεται αρεσει στις γυναικες .Για να παρετε μια ιδεα για το ποιο στυλ αρεσει στις περισσοτερες γυναικες
ρε μαλακες δε μπορω να βρω το βιντεο που παιζει?
ρε μαλακες δε μπορω να βρω το βιντεο που παιζει?
Αν δεν ήξερα ποιος είναι και τι καφρίλες έχει κάνει, θα λεγα ποιος είναι αυτός ο βουτυρομπεμπές.
Λιώνω που θέλει να το παίξει γλυκούλης και αγαπούλης στο Τζενάκι.
τα ξεχασε ολα με το που βγηκε στο γυαλι ο γλειφτης. μεχρι και δωρα πηρε ο αρχιτσιγκουναρος, που δε βαζει τυρι στη σαλατα για οικονομια