stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ποιο κολπο..αστα ψοφια και συ στο κολπο εισαι.
υ.γ. τωρα που θα κατεβω μυκονο θα βαφτισω τον πελεκανο δημητρη τιμης ενεκεν.
υγ και συ μυκονακιας? πφφφ
ποιο κολπο..αστα ψοφια και συ στο κολπο εισαι.
υ.γ. τωρα που θα κατεβω μυκονο θα βαφτισω τον πελεκανο δημητρη τιμης ενεκεν.
τι σχεση εχεις με μυκονο ρε?στειλε πμ αν οντως εχεις σχεση. τα δυο τεραστια αβαταρ σου ειναι αυτο και ο γαλατης αλλα πρωτα ο ηλιας.θεα...ποιο κολπο..
υγ και συ μυκονακιας? πφφφ
πηγα και εγω περσυ εκειτι σχεση εχεις με μυκονο ρε?στειλε πμ αν οντως εχεις σχεση. τα δυο τεραστια αβαταρ σου ειναι αυτο και ο γαλατης αλλα πρωτα ο ηλιας.θεα...
μονο περυσι? :Sπηγα και εγω περσυ εκει
δεν μπορω να σου πω για αλλες χρονιες ημουν με της αδερφεςμονο περυσι? :S
Οχι σε σενα.Οσο γ'αυτον επιτηδες το κανε για να παρει φωτο και να !σε μενα το λες? Ο εκτορ λοπεζ σε ειρωνευτηκε οχι εγω.. ;)
Δεν μου ειπε ποτέ οτι ηταν Ινδιανα μιση Ρωσσιδα μιση Ταταρα ειναι.Απλως ειχε αυτο το ονομα στο Ιντερνετ και εγω ετσι την λεω.Οποιος εχει πολλες γκομενες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗς ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!Αν πεις τη Λενα ολγα μπορει να τσαντιστει αλλα αν πεις την Τιγρίτσα γατουλα δεν θα εχει κανενα προβλημαρε δημητρακη η ποκαχοντας δεν ηταν ρωσσιδα ινδιανα ηταν.σε δουλευει η γκομενα.
Πολυ καλο Πρεπει να γυρισω κανα εργο
ποιες?θα παμε να πιουμε τα κοκτειλ μας μικρη βενετια? ;) αν τυχει θα εχουμε και τον δημητρακη μαζι μας.δεν μπορω να σου πω για αλλες χρονιες ημουν με της αδερφες
ε πετυχα γαλατη οπως παντα που το χει κανει στεκι εκει και τον φουρθιωτη με τζουλια ,αλλα απο μακριαποιες?θα παμε να πιουμε τα κοκτειλ μας μικρη βενετια? ;) αν τυχει θα εχουμε και τον δημητρακη μαζι μας.
θελει να γαμησει την τζουλια τυπε. ο γαλατης ειναι παντου στη μυκονο. ;)ε πετυχα γαλατη οπως παντα που το χει κανει στεκι εκει και τον φουρθιωτη με τζουλια ,αλλα απο μακρια
να ρθει μωρε και ο δημητρακης αλλα δεν γαμαει ελεινιδες, δεν γαμαει φωκιες.. Ποιες θα γαμαει?
δημητρακη ετσι και γυρισεις με τζουλια τσοντα θα κανεις παταγο τεραστιο.Πολυ καλο Πρεπει να γυρισω κανα εργο
Να παρε κ'αλλο γκομενακι.Που του λεω ελα να βγουμε μαζι μια φωτογραφια .Ελπιζω να πηρες υλικο για τη σημερινη σου !Καλη η παρεα σας παιδια αλλα στο 24open γραφω με μερικες γκομενες και θα νομιζουν οτι γραφω με καμια αλλη Δεν θα με πιστεψουν αν τους πω οτι αργω να τους απαντησω γιατι δινω υλικο σε Πιρφορους για να
ρε δημητρακη η ποκαχοντας δεν ηταν ρωσσιδα ινδιανα ηταν.σε δουλευει η γκομενα.
mega τιτανοτεραστιε τσαρε προτογαμιστι και τιμορε τον ατακτον ροσιδον κορασιδον ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ!!!!!!!!! πες στους ελληνες για το υπεροχο και ανευ συγκρισεως ΓΛΙΦΟΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙς ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΙς ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΜΟΡΑ!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙς ΤΑΙΝΙΑ τα μυστικα σου κολπα δεν τα γραφεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......ΛΟΙΠΟΝ:ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΑΟΥΝΑ!Αν καποιος θελει παρα πολυ να μια γκομενα ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΑΟΥΝΑ (ειμαι πολυ τυχερος γιατι εχω σαουνα στο κτηριο που μενω στη γωνια με 900 ρουβλια την ωρα) υπολογιστε 2000+ ρουβλια για 2 ωρες (σαουνα 1800 ενα μπουκαλι βοτκα,σαγιοναρες,κατι κλαδια με φυλα που σου δινουνε ολες θελουν να της μαστιγωνεις με αυτα τα κλαδια το πολυ 2500 ρουβλια αλλα ειναι σιγουρο οτι θα την γιατι εκει γδυνεται και καβλωνει.θα πιει και λιγακι πριν μπει στη σαουνα και για να παει εκει συμαινει οτι γουσταρει (η σαουνα εχει τη σαουνα μια μικρη πισσινα μη φανταστητε καμια τερατσια ολυμπιακων προδιαγραφων )δεν κολυμπας εκει μονο και ενα δωματιο με ενα κρεβατι συνηθως το πεφτει στην πισσινα.Συνηθως 2-3 φορες το μηνα παιρνω καποια απο της γκομενες μου η καμια καινουργια που γουσταρω πολυ και την πηγαινω στη σαουνα που ειναι σχεδον κατω απο το σπιτι μου.Παρκαρω το αμαξι στο υπογειο παρκινγκ ανεβαινουμε σπιτι και πηγαινουμε σαουνα !-----Εχω πει επανελημενα οτι το καλητερο καμακι ειναι μεσω ιντερνετ!Υπαρχει και το σχετικο Thread εχω βαλει ολοκληρους διαλογους και φωτο απο γκομενες που εχω γνωρισει μεσω ιντερνετ και εχω δωσει της συμβουλες μου.Οποιος θελει ας παει να δει πως πρεπει να καμακωνει.Αν και ο Πιρφορος μια ζωη Πιρφορος ιθα ειναι!
[li][/li]
[li][/li]