Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Δεν θα ειναι τσοντα και θα γυρισω ξεχωριστα βιντεακια ενα με τη μια και ενα με την αλλη.Τσοντα θελω να γυρισω αλλα θελω να γυρισω κατι επισημο.Ενα οπως εγραψα παραπανω.Πλακα πλακα εδειξα αυτο το βιντεακι σε 2 γκομενες που γνωρισα απο το Ιντερνετ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΘΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ και μου ειπαν οτι ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟΣ. 

Στάζεις μέλι ΜΗΤΣΑΡΑΑΑΑ !!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

περιμενουμε αισθησιακη ταινια με μουσικη 80's

**στο ξαναλεω..κανε εκπομπη στο pc μεσω skype

οπου θα μπορεις να μιλας με κοσμο

θα σαρωσει απλα
Αν εχει πανω απο 3-4 ατομα κολαει το Σκα'ι'π.Σιγουρα ειναι καλη ιδεα η εκπομπη μεσω σκα'ι'π

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έχει υπηρεσία το youtube να κάνεις livestreaming σε χιλιάδες άτομα χωρίς να χρειάζεσαι εσύ καμιά μεγάλη σύνδεση.
εσύ το στέλνεις στο youtube και αυτό μετά σε όλους τους άλλους.

namounares26

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον εχω να γραψω πολυ καιρο αλλα θα το κανω μονο για να πω τι πιστευω για το φαινομενο δημητρακης...τον ανακαλυψα πριν 1 χρονο και γουσταρω πολυ τα βιντεακια του και τον χαβαλε του μεχρι εδω ολα καλα αλλα....αλλα ας ειμαστε σοβαροι δεν υπαρχει μια στο μυριο αυτος ο τυπος να γαμαει γκομενες χωρις να πληρωσει.Μποτες απο σαλαχι αυτοκινητο των 80000 ευρω διαμερισματα στην Αγια Πετρουπολη αλλα γαμαει στη φυλης γκομενες που μυριζουν θανατο και μια κορεατισα που την ταιζει πατατες για να του καθετε.Επισης βλεπω τεραστια ψυχολογικα τραυματα απο....ελεεινιδες (lol)!!!!Εγω ειμαι κοντα στα 30 μετρια εμφανιση μετρια οικονομικη κατασταση αλλα δεν σκοπευω να μεταναστευσω ουτε καν να ταξιδεψω για σ/κ για να γαμησω (ελεος νιωθω γελοιος μονο που το γραφω).Τοσα χρονια γαμαω 7 στις 10 γκομενες που γουσταρω και δεν εχω ουτε μποτες απο πιγκουινους ουτε μερσεντες.Δεν εχω παει ποτε στις πουτανες μου φαινεται πολυ γελοιο  να πληρωσω για 10-20 λεπτα σεξ με το ζορι.Αλλο αν δεν ξερει πως να φερεται σε γυναικες και ειπε απ'το να τραβαω μαλακια καλυτερα μεταναστης στα μπουρδελα της ρωσιας αλλα μη λεμε μαλακιες οτι θα ριξει γκομενα ουτε 10χρονο δεν θα το πιστεψει.Χωρις παρξηγηση αλλα πρεπει να εισαι μεγαλος looser για να μην μπορεις να ριξεις γυναικα οποιας εθνικοτητας κι αν ειναι και στο τελος να τα ριχνεις στις ελληνιδες.Πρωσοπικα τα πιο ωραια μουνακια που εχω γαμησει ειναι ελληνιδες απο 16 μεχρι 35 χωρις να δωσω μια περιουσια απλα βγηκαμε περασαμε καλα τρωγοντας η πινοντας και στο τελος πηδηχτηκαμε τι πιο απλο?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπον εχω να γραψω πολυ καιρο αλλα θα το κανω μονο για να πω τι πιστευω για το φαινομενο δημητρακης...τον ανακαλυψα πριν 1 χρονο και γουσταρω πολυ τα βιντεακια του και τον χαβαλε του μεχρι εδω ολα καλα αλλα....αλλα ας ειμαστε σοβαροι δεν υπαρχει μια στο μυριο αυτος ο τυπος να γαμαει γκομενες χωρις να πληρωσει.Μποτες απο σαλαχι αυτοκινητο των 80000 ευρω διαμερισματα στην Αγια Πετρουπολη αλλα γαμαει στη φυλης γκομενες που μυριζουν θανατο και μια κορεατισα που την ταιζει πατατες για να του καθετε.Επισης βλεπω τεραστια ψυχολογικα τραυματα απο....ελεεινιδες (lol)!!!!Εγω ειμαι κοντα στα 30 μετρια εμφανιση μετρια οικονομικη κατασταση αλλα δεν σκοπευω να μεταναστευσω ουτε καν να ταξιδεψω για σ/κ για να γαμησω (ελεος νιωθω γελοιος μονο που το γραφω).Τοσα χρονια γαμαω 7 στις 10 γκομενες που γουσταρω και δεν εχω ουτε μποτες απο πιγκουινους ουτε μερσεντες.Δεν εχω παει ποτε στις πουτανες μου φαινεται πολυ γελοιο  να πληρωσω για 10-20 λεπτα σεξ με το ζορι.Αλλο αν δεν ξερει πως να φερεται σε γυναικες και ειπε απ'το να τραβαω μαλακια καλυτερα μεταναστης στα μπουρδελα της ρωσιας αλλα μη λεμε μαλακιες οτι θα ριξει γκομενα ουτε 10χρονο δεν θα το πιστεψει.Χωρις παρξηγηση αλλα πρεπει να εισαι μεγαλος looser για να μην μπορεις να ριξεις γυναικα οποιας εθνικοτητας κι αν ειναι και στο τελος να τα ριχνεις στις ελληνιδες.Πρωσοπικα τα πιο ωραια μουνακια που εχω γαμησει ειναι ελληνιδες απο 16 μεχρι 35 χωρις να δωσω μια περιουσια απλα βγηκαμε περασαμε καλα τρωγοντας η πινοντας και στο τελος πηδηχτηκαμε τι πιο απλο?

HATERS GONNA HATE! LET THEM DO THEIR THING!  :sunglasses: :sunglasses:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
θα ήθελα να δω τα καλλά μουνάκια........πιο άραγε είναι το μέτρο σύγκρισης;

namounares26

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Haters?Εγω ειπα οτι γουσταρω τον χαβαλε που κανει απλα καποια πραγματα ειναι περα και πανω απο καθε φαντασια.Θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα φιλο μου ο οποιος πηγε για σπουδες στην Γερμανια λοιπον στα 3 χρονια που καθησε οχι μονο δεν εριξε γκομενα αλλα ετρωγε τα λευτα του στα μπουρδελα της Γερμανιας λεγοντας μου στο τηλεφωνο πως σημερα γαμησε μια ασιατισσα την αλλη γαμησε μια απο αφρικη...wtf εισαι στην Γερμανια και δεν γαμας ξανθο μουνι.Οταν γυρισε μου ελεγε χαρακτηριστικα ''τι μπαζα αυτες οι ελληνιδες ρε φιλε?στη Γερμανια να δεις πως κοιτανε οι μουναρες οι γερμανιδες''αλλα κατα τα αλλα δεν γαμησε ποτε χωρις να πληρωσει και ποτε γερμανιδες.Αυτος την ειχε παθει απο ελληνιδες του ειχαν ραγισει την καρδια  :tooth: κι ετσι μεχρι και σημερα τις βριζει αλλα οταν του τριβετε κανενα μουνι τρελενεται...καλη ωρα σαν τον Δημητρακη που βριζει τις ελληνιδες αλλα στην εκπομπη του ΣΚΑΙ μονο τα σαλια δεν του ετρεξαν με το μουνακι που του μιλουσε...παραλιγο να ζητησει και συγνωμη.

namounares26

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
θα ήθελα να δω τα καλλά μουνάκια........πιο άραγε είναι το μέτρο σύγκρισης;

Τα καλα μουνακια ειναι σαν κι αυτα που βλεπεις στο δρομο και λες τι ωραια που θα ηταν να το εσκιζα αυτο το μουνακι :fuck1: .Οταν λες καλα ενοεις καλα.Τι ενοεις μετρο συγκρισης?Την βασιλισα Ελισαβετ με την Monica Belluci?Αλωστε δες γυρω σου εδω ειναι bourdela.com δεν υπαρχει χωρος για ποιοτητα οταν καποιος θελει να γαμησει με 10 ευρω.Εγω μιλαω για γυναικες που ΘΕΛΟΥΝ να γαμηθουν μαζι σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενα δεν εχω καταλαβει? :think:Γιατι πρεπει να αποδικνυω για καθε ασχετο και  :jerking: τι κανω? :rockon:!Παρε 2 γκομενακια που πασαρα στο  :jerking: τον Αλγερινο.Παρε και αλλες (η ξανθια ειναι φιλη αυτης που ειχα και της ειπα να τη φερει για ενα φιλο μου Τουρκο απο τη Γερμανια).Τι σχεση εχω εγω με τους Φοιτητες που πανω απο 90% ειναι φουκαραδες (οχι απαραιτητα απο οικονομικη αποψη) και μπορει 5 χρονια στη Βουλγαρια,Ρουμανια ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝ ΓΑΜΙΣΕΙ!......

Συνημμένα

• OLYMPUS 267.jpg
    OLYMPUS 267.jpg
    264,5 KB · Εμφανίσεις: 64

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θυμωμενος εισαι δημητρακη?

η αριστερη τουμπανο παντως  :s&m_3:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτο ειναι ενα κοματι απο ενα βιντεακι που ετοιμαζω.Δυστηχως τα πλανα με την κακασχημη και με 2 ξανθιες που εχουν συμφωνισει να παιξουν στο βιντεακι αναβαλονται λογω τεχνικων προβληματων.Κατι επαθε η φωτογραφικη μηχανη ειχε πεσει κατω μερικες φορες και τωρα κολαει και δεν δουλευει καλα!

χαλασε η μηχανη λεει  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να παρτε την Ποκαχοντας 16,5 ετων και ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ...Να παρε και την αλλη που ηρθε απο Κρασνονταρ (2000+ χλμ.) Αγια Πετρουπολη για να με γνωρισει.Αν εχεις γαμισει στα 30 σου 7 Ελεεινιδες τι να πω ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!Στην Αρματα που ημουνα ηταν γυρω μου ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ που πιθανοτατα πολλοι απο σας εχετε κρεμασμενες  της αφισες τους στα δωματια σας και  :jerking: για χαρη τους.Εγω της απαξιωσα!Οσο για το Σκα'ι' αφου μου φερθηκανε καλα και θα κανουμε κ'αλλη συνεντευξη γιατι να τους βρισω? :think:

Συνημμένα

• я и покахонтас3.jpg
    я и покахонтас3.jpg
    184,2 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Ann 15.jpg
    Ann 15.jpg
    268,4 KB · Εμφανίσεις: 93

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενα δεν εχω καταλαβει? :think:Γιατι πρεπει να αποδικνυω για καθε ασχετο και  :jerking: τι κανω?

γιατι με τα λογια χτιζεις ανωγεια και κατωγεια. και το να φωτογραφιζεσαι διπλα απο γκομενες δεν ειναι γαμησι. αν ειναι ετσι και ο πελεκανος στη μυκονο γαμαει καμια 1000αρα γκομενες το καλοκαιρι γιατι τον βλεπω σε πολλες φωτογραφιες με τουριστριες  :uglystupid:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γιατι με τα λογια χτιζεις ανωγεια και κατωγεια. και το να φωτογραφιζεσαι διπλα απο γκομενες δεν ειναι γαμησι. αν ειναι ετσι και ο πελεκανος στη μυκονο γαμαει καμια 1000αρα γκομενες το καλοκαιρι γιατι τον βλεπω σε πολλες φωτογραφιες με τουριστριες  :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Να παρτε την Ποκαχοντας 16,5 ετων και ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ...Να παρε και την αλλη που ηρθε απο Κρασνονταρ (2000+ χλμ.) Αγια Πετρουπολη για να με γνωρισει.Αν εχεις γαμισει στα 30 σου 7 Ελεεινιδες τι να πω ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!Στην Αρματα που ημουνα ηταν γυρω μου ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ που πιθανοτατα πολλοι απο σας εχετε κρεμασμενες  της αφισες τους στα δωματια σας και  :jerking: για χαρη τους.Εγω της απαξιωσα!Οσο για το Σκα'ι' αφου μου φερθηκανε καλα και θα κανουμε κ'αλλη συνεντευξη γιατι να τους βρισω? :think:
το πρωτο ειναι τουμπανο δημητρακη και ειναι και πολυ ψηλη.μπραβο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θυμωμενος εισαι δημητρακη?

η αριστερη τουμπανο παντως  :s&m_3:
Τοσο βλακας εισαι ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΡΕΖΖΙΛΕΥΕΣΕ?Καλα δεν βλεπεις οτι:Η ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ?Παρε και την αλλη στ'αμαξι μου.Και την Ποκαχοντας στο Κινεζικο στη Σινάγια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αντε παλι.

στο κρεβατι γυμνη ή να γαμας εχεις καμια ρε πελεκανε της αγιας πετρουπολης?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τοσο βλακας εισαι ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΡΕΖΖΙΛΕΥΕΣΕ?Καλα δεν βλεπεις οτι:Η ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ?Παρε και την αλλη στ'αμαξι μου.Και την Ποκαχοντας στο Κινεζικο στη Σινάγια...
σε μενα το λες? Ο εκτορ λοπεζ σε ειρωνευτηκε οχι εγω..  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε μενα το λες? Ο εκτορ λοπεζ σε ειρωνευτηκε οχι εγω..  ;)

αστα ψοφια και συ στο κολπο εισαι.

υ.γ. τωρα που θα κατεβω μυκονο θα βαφτισω τον πελεκανο δημητρη τιμης ενεκεν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom