Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
κάτι άκουσα για FKK, σε ποιό αν επιτρέπετε?  :grin:

Δεν θα πάμε μόνο σε ένα σε όλα γύρω από Φρανκφούρτη και μέσα, 4-5 το πολύ.
Άλλα το θέμα είναι να έρθει και ο Δημήτρης και να οργανώσουμε τα μέλη από εδώ μέσα να κάνουμε τουρνέ.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Άλλα το θέμα είναι να έρθει και ο Δημήτρης και να οργανώσουμε τα μέλη από εδώ μέσα να κάνουμε τουρνέ.
κάθε Νοέμβρη είμαι σε FKK, πήγα στο world και στο mainhattan προπέρσυ, και πέρσυ ήμουνα Ντυσελντορφ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι διαολο χαθηκε ουτε εγω το βρισκω. σε ρωτησα για το αμαξι αν το πηρες καινουργιο και αν εχεις κανει ταξιδακια με αυτο
Αυτο το ειχα γραψει οταν το πηρα το αμαξι.Οτι το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο.Ταξηδια δεν κανω με αυτο το εχω ξαναπει.Σιγα μην πηγαινω στην επαρχια με τετοιο αμαξι! :2funny:Οι γκομενες στα χωρια και σε Lada καθονται δεν χρειαζεται να εχεις τετοιο εργαλειο :)!

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο το ειχα γραψει οταν το πηρα το αμαξι.Οτι το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο.Ταξηδια δεν κανω με αυτο το εχω ξαναπει.Σιγα μην πηγαινω στην επαρχια με τετοιο αμαξι! :2funny:Οι γκομενες στα χωρια και σε Lada καθονται δεν χρειαζεται να εχεις τετοιο εργαλειο :)!

Σόρυ αλλα για volkswagen δε μιλάμε;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενας φιλος μου απο το σα'ι'τ ειχε παει νομιζω στο Αρτεμης (δεν θυμαμαι καλα).Μου ειπε οτι δεν ηταν και τοσο καλα.Οι γκομενες λεει ηταν σε μια απο της αιθουσες και με το που της πλησιαζες σου λεγανε την τιμη.Και πηγαινατε και της  :knockinb: στα γρηγορα.Τωρα δεν ξερω μπορει να ετυχε σε λαθος μερα.Θελω να παω Γερμανια μια φορα να δω πως ειναι αυτα τα μερη.Αλλα μου φενεται ακριβουτσικη.Στο Μεταξουργειο  :knockinb: με 10 Ευρω στη Φυλης με 20.Ενω εκει θα χαλασεις καμια 200αρια το λιγοτερο (εισοδος και  :knockinb:).

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ενας φιλος μου απο το σα'ι'τ ειχε παει νομιζω στο Αρτεμης (δεν θυμαμαι καλα).Μου ειπε οτι δεν ηταν και τοσο καλα.Οι γκομενες λεει ηταν σε μια απο της αιθουσες και με το που της πλησιαζες σου λεγανε την τιμη.Και πηγαινατε και της  :knockinb: στα γρηγορα.Τωρα δεν ξερω μπορει να ετυχε σε λαθος μερα.Θελω να παω Γερμανια μια φορα να δω πως ειναι αυτα τα μερη.Αλλα μου φενεται ακριβουτσικη.Στο Μεταξουργειο  :knockinb: με 10 Ευρω στη Φυλης με 20.Ενω εκει θα χαλασεις καμια 200αρια το λιγοτερο (εισοδος και  :knockinb:).
:2funny:

RESPECT

Ακριβούτσικη ? Έχεις ανάγκη εσύ από λεφτά? Άνετος και βολεμένος σε κόβω… Δεν βλέπω να αγχώνεσαι για το κασέρι τόσο, εκτός τώρα με τις κορεάτισες αν θέλεις να το παίξεις κουμουνιστής Νταλάρας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

RESPECT

Ακριβούτσικη ? Έχεις ανάγκη εσύ από λεφτά? Άνετος και βολεμένος σε κόβω… Δεν βλέπω να αγχώνεσαι για το κασέρι τόσο, εκτός τώρα με τις κορεάτισες αν θέλεις να το παίξεις κουμουνιστής Νταλάρας.
Ολα ειναι σχετικα :)!Η Γερμανια παντος δεν με πολυεμπνεει.Αν βαλεις ολα τα εξοδα βγαινουν κανα χιλιαρικο ισως και 1200 Ευρω χωρις να υπαρχει και κανα καλο αποτελεσμα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μητσε δε σουχει μεινει δαχτυλο για δαχτυλο ε. πολυ καβουρι στις τσεπες  :2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ολα ειναι σχετικα :)!Η Γερμανια παντος δεν με πολυεμπνεει.Αν βαλεις ολα τα εξοδα βγαινουν κανα χιλιαρικο ισως και 1200 Ευρω χωρις να υπαρχει και κανα καλο αποτελεσμα

Το αποτέλεσμα είναι άφθονο γαμήσι με διάφορες γκόμενες. Τι εννοείς εσύ αποτέλεσμα δεν κατάλαβα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν ειναι και πολλα για Diesel ....

Τι κατανάλωση εχει το εργαλειο Μητσο? το χεις υπολογίσει?
Δεν ειναι Diesel βενζινη ειναι τα πετρελαιοκινητα ειναι πολυ νωχελικα.Δεν μου αρεσουν καθολου.Καταναλωση εχει απο 17 το λιγοτερο που εχω υπολογισει μεχρι 19.Οι εταιριες λενε ψεματα για την καταναλωση!Για το καινουργιο Touareg λενε καταναλωση 8-9 λιτρα στα 100χλμ και στα τεστ το βγαζουνε οτι καιει 17-18 !Για το δικο μου μιλανε για 13 λιτρα!Εγω κατω απο 17 λιτρα ποτέ δεν ειδα να καιει!
Το αποτέλεσμα είναι άφθονο γαμήσι με διάφορες γκόμενες. Τι εννοείς εσύ αποτέλεσμα δεν κατάλαβα?
Για αυτα τα λεφτα και να πας σε μια πληκτικη χωρα που ειναι γεματη με  :jerking: δε νομιζω οτι αξιζει

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ο δημητρακης εχει και φεραρι στην αθηνα να ξερετε.
γιαυτο μην κολλατε με το τουαρενγκ φτωχομπινεδες.
ο δημητρακης ειναι εφοπλιστης,δεν ειναι τυχαιο οτι στην αθηνα οταν ερχετε μονο με εφοπλιστες κανει παρεα.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

Ρε αχρηστε ειναι και μια ξεδοντιαρα που παιρνει 2,5 σου κανει αντε χαλβα.
Οσο για την κορεατισα βρες και αλλη διαφημιση με μεξικανα και βαλε οτι γαμαγες μαζι με τον ΠΑΝΤΣΟ ΒΙΛΑ

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν ειναι Diesel βενζινη ειναι τα πετρελαιοκινητα ειναι πολυ νωχελικα.Δεν μου αρεσουν καθολου.Καταναλωση εχει απο 17 το λιγοτερο που εχω υπολογισει μεχρι 19.Οι εταιριες λενε ψεματα για την καταναλωση!Για το καινουργιο Touareg λενε καταναλωση 8-9 λιτρα στα 100χλμ και στα τεστ το βγαζουνε οτι καιει 17-18 !Για το δικο μου μιλανε για 13 λιτρα!Εγω κατω απο 17 λιτρα ποτέ δεν ειδα να καιει!

Μετά ειδα πως ειναι βενζινη το οχημα... και το εσβησα το μυνημα μου!!! χαχαχα!
θενκσ για την απαντηση πάντως....
πολλά καιει...βεβαια εξαρταται και τι τιμη εχει εκει περα η βενζινη....

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

Που να βρω το χιλιαρικο ειναι ολη η ιστορια και σε μια χωρα οπου
ολες μολις παω να τις :fuck1: με τσιπς θα μου τα βαλουνε στον κωλο.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ειναι Diesel βενζινη ειναι τα πετρελαιοκινητα ειναι πολυ νωχελικα.Δεν μου αρεσουν καθολου.Καταναλωση εχει απο 17 το λιγοτερο που εχω υπολογισει μεχρι 19.Οι εταιριες λενε ψεματα για την καταναλωση!Για το καινουργιο Touareg λενε καταναλωση 8-9 λιτρα στα 100χλμ και στα τεστ το βγαζουνε οτι καιει 17-18 !Για το δικο μου μιλανε για 13 λιτρα!Εγω κατω απο 17 λιτρα ποτέ δεν ειδα να καιει!Για αυτα τα λεφτα και να πας σε μια πληκτικη χωρα που ειναι γεματη με  :jerking: δε νομιζω οτι αξιζει

Παντού έχει μαλακές αλλά οι περισσότεροι ζουν στην Ελλάδα αυτό είναι το κακό. Δεν μπορείς να κατηγορείς πάντα τους άλλους όταν το σύνδρομο της κουκούλας και της κερκοπορτας και του εφιάλτη ζει μέσα στο πετσί του έλληνα.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ο δημητρακης εχει και φεραρι στην αθηνα να ξερετε.
γιαυτο μην κολλατε με το τουαρενγκ φτωχομπινεδες.
ο δημητρακης ειναι εφοπλιστης,δεν ειναι τυχαιο οτι στην αθηνα οταν ερχετε μονο με εφοπλιστες κανει παρεα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε αχρηστε ειναι και μια ξεδοντιαρα που παιρνει 2,5 σου κανει αντε χαλβα.
Οσο για την κορεατισα βρες και αλλη διαφημιση με μεξικανα και βαλε οτι γαμαγες μαζι με τον ΠΑΝΤΣΟ ΒΙΛΑ
Τι γραφεις αφου τον εφαγες :2funny:!Καλα μιλας ακομα?Σαν τον προδωμενο γραφεις?Αν εισαι ο Προδωμενος θα ειδοποιησω το Σεριφη :2funny:Δεν φτανει που σου εδωσα υλικο για να  :jerking: με βριζεις κιολας.Οι φωτο που εβαλα ειναι της Κορεατισας μου.Τωρα αν εχει κανει λιγο Photoshop δεν φταιω εγω.

Συνημμένα

• Принцесса8.jpg
    Принцесса8.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Prinssesa.JPG
    Prinssesa.JPG
    168,2 KB · Εμφανίσεις: 66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom