Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
κάτι άκουσα για FKK, σε ποιό αν επιτρέπετε?Δημήτρη ετοιμάζω τουρνέ Φρανκούφουρτη FKK mega tour θα ήθελες να συμμετάσχεις?
κάτι άκουσα για FKK, σε ποιό αν επιτρέπετε?Δημήτρη ετοιμάζω τουρνέ Φρανκούφουρτη FKK mega tour θα ήθελες να συμμετάσχεις?
αυτα τα χλμ για ενα τετοιο αυτοκινητο ειναι μηδενικαχμ. φορτωμενο χλμ το πηρε. σε 2 χρονια 91χιλιαδες
κάτι άκουσα για FKK, σε ποιό αν επιτρέπετε?
κάθε Νοέμβρη είμαι σε FKK, πήγα στο world και στο mainhattan προπέρσυ, και πέρσυ ήμουνα ΝτυσελντορφΔεν θα πάμε μόνο σε ένα σε όλα γύρω από Φρανκφούρτη και μέσα, 4-5 το πολύ.
Άλλα το θέμα είναι να έρθει και ο Δημήτρης και να οργανώσουμε τα μέλη από εδώ μέσα να κάνουμε τουρνέ.
Αυτο το ειχα γραψει οταν το πηρα το αμαξι.Οτι το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο.Ταξηδια δεν κανω με αυτο το εχω ξαναπει.Σιγα μην πηγαινω στην επαρχια με τετοιο αμαξι! Οι γκομενες στα χωρια και σε Lada καθονται δεν χρειαζεται να εχεις τετοιο εργαλειο !τι διαολο χαθηκε ουτε εγω το βρισκω. σε ρωτησα για το αμαξι αν το πηρες καινουργιο και αν εχεις κανει ταξιδακια με αυτο
Αυτο το ειχα γραψει οταν το πηρα το αμαξι.Οτι το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο.Ταξηδια δεν κανω με αυτο το εχω ξαναπει.Σιγα μην πηγαινω στην επαρχια με τετοιο αμαξι! Οι γκομενες στα χωρια και σε Lada καθονται δεν χρειαζεται να εχεις τετοιο εργαλειο !
Ενας φιλος μου απο το σα'ι'τ ειχε παει νομιζω στο Αρτεμης (δεν θυμαμαι καλα).Μου ειπε οτι δεν ηταν και τοσο καλα.Οι γκομενες λεει ηταν σε μια απο της αιθουσες και με το που της πλησιαζες σου λεγανε την τιμη.Και πηγαινατε και της στα γρηγορα.Τωρα δεν ξερω μπορει να ετυχε σε λαθος μερα.Θελω να παω Γερμανια μια φορα να δω πως ειναι αυτα τα μερη.Αλλα μου φενεται ακριβουτσικη.Στο Μεταξουργειο με 10 Ευρω στη Φυλης με 20.Ενω εκει θα χαλασεις καμια 200αρια το λιγοτερο (εισοδος και ).Δεν θα πάμε μόνο σε ένα σε όλα γύρω από Φρανκφούρτη και μέσα, 4-5 το πολύ.
Άλλα το θέμα είναι να έρθει και ο Δημήτρης και να οργανώσουμε τα μέλη από εδώ μέσα να κάνουμε τουρνέ.
Ενας φιλος μου απο το σα'ι'τ ειχε παει νομιζω στο Αρτεμης (δεν θυμαμαι καλα).Μου ειπε οτι δεν ηταν και τοσο καλα.Οι γκομενες λεει ηταν σε μια απο της αιθουσες και με το που της πλησιαζες σου λεγανε την τιμη.Και πηγαινατε και της στα γρηγορα.Τωρα δεν ξερω μπορει να ετυχε σε λαθος μερα.Θελω να παω Γερμανια μια φορα να δω πως ειναι αυτα τα μερη.Αλλα μου φενεται ακριβουτσικη.Στο Μεταξουργειο με 10 Ευρω στη Φυλης με 20.Ενω εκει θα χαλασεις καμια 200αρια το λιγοτερο (εισοδος και ).
Ολα ειναι σχετικα !Η Γερμανια παντος δεν με πολυεμπνεει.Αν βαλεις ολα τα εξοδα βγαινουν κανα χιλιαρικο ισως και 1200 Ευρω χωρις να υπαρχει και κανα καλο αποτελεσμα
RESPECT
Ακριβούτσικη ? Έχεις ανάγκη εσύ από λεφτά? Άνετος και βολεμένος σε κόβω… Δεν βλέπω να αγχώνεσαι για το κασέρι τόσο, εκτός τώρα με τις κορεάτισες αν θέλεις να το παίξεις κουμουνιστής Νταλάρας.
Ενας φιλος μου απο το σα'ι'τ ειχε παει νομιζω στο Αρτεμης (δεν θυμαμαι καλα).Μου ειπε οτι δεν ηταν και τοσο καλα.Οι γκομενες λεει ηταν σε μια απο της αιθουσες και με το που της πλησιαζες σου λεγανε την τιμη.Και πηγαινατε και της στα γρηγορα.Τωρα δεν ξερω μπορει να ετυχε σε λαθος μερα.Θελω να παω Γερμανια μια φορα να δω πως ειναι αυτα τα μερη.Αλλα μου φενεται ακριβουτσικη.Στο Μεταξουργειο με 10 Ευρω στη Φυλης με 20.Ενω εκει θα χαλασεις καμια 200αρια το λιγοτερο (εισοδος και ).
Ολα ειναι σχετικα !Η Γερμανια παντος δεν με πολυεμπνεει.Αν βαλεις ολα τα εξοδα βγαινουν κανα χιλιαρικο ισως και 1200 Ευρω χωρις να υπαρχει και κανα καλο αποτελεσμα
Δεν ειναι Diesel βενζινη ειναι τα πετρελαιοκινητα ειναι πολυ νωχελικα.Δεν μου αρεσουν καθολου.Καταναλωση εχει απο 17 το λιγοτερο που εχω υπολογισει μεχρι 19.Οι εταιριες λενε ψεματα για την καταναλωση!Για το καινουργιο Touareg λενε καταναλωση 8-9 λιτρα στα 100χλμ και στα τεστ το βγαζουνε οτι καιει 17-18 !Για το δικο μου μιλανε για 13 λιτρα!Εγω κατω απο 17 λιτρα ποτέ δεν ειδα να καιει!Δεν ειναι και πολλα για Diesel ....
Τι κατανάλωση εχει το εργαλειο Μητσο? το χεις υπολογίσει?
Για αυτα τα λεφτα και να πας σε μια πληκτικη χωρα που ειναι γεματη με δε νομιζω οτι αξιζειΤο αποτέλεσμα είναι άφθονο γαμήσι με διάφορες γκόμενες. Τι εννοείς εσύ αποτέλεσμα δεν κατάλαβα?
Δεν ειναι Diesel βενζινη ειναι τα πετρελαιοκινητα ειναι πολυ νωχελικα.Δεν μου αρεσουν καθολου.Καταναλωση εχει απο 17 το λιγοτερο που εχω υπολογισει μεχρι 19.Οι εταιριες λενε ψεματα για την καταναλωση!Για το καινουργιο Touareg λενε καταναλωση 8-9 λιτρα στα 100χλμ και στα τεστ το βγαζουνε οτι καιει 17-18 !Για το δικο μου μιλανε για 13 λιτρα!Εγω κατω απο 17 λιτρα ποτέ δεν ειδα να καιει!
Το αποτέλεσμα είναι άφθονο γαμήσι με διάφορες γκόμενες. Τι εννοείς εσύ αποτέλεσμα δεν κατάλαβα?
Δεν ειναι Diesel βενζινη ειναι τα πετρελαιοκινητα ειναι πολυ νωχελικα.Δεν μου αρεσουν καθολου.Καταναλωση εχει απο 17 το λιγοτερο που εχω υπολογισει μεχρι 19.Οι εταιριες λενε ψεματα για την καταναλωση!Για το καινουργιο Touareg λενε καταναλωση 8-9 λιτρα στα 100χλμ και στα τεστ το βγαζουνε οτι καιει 17-18 !Για το δικο μου μιλανε για 13 λιτρα!Εγω κατω απο 17 λιτρα ποτέ δεν ειδα να καιει!Για αυτα τα λεφτα και να πας σε μια πληκτικη χωρα που ειναι γεματη με δε νομιζω οτι αξιζει
ο δημητρακης εχει και φεραρι στην αθηνα να ξερετε.
γιαυτο μην κολλατε με το τουαρενγκ φτωχομπινεδες.
ο δημητρακης ειναι εφοπλιστης,δεν ειναι τυχαιο οτι στην αθηνα οταν ερχετε μονο με εφοπλιστες κανει παρεα.
Τι γραφεις αφου τον εφαγες !Καλα μιλας ακομα?Σαν τον προδωμενο γραφεις?Αν εισαι ο Προδωμενος θα ειδοποιησω το Σεριφη Δεν φτανει που σου εδωσα υλικο για να με βριζεις κιολας.Οι φωτο που εβαλα ειναι της Κορεατισας μου.Τωρα αν εχει κανει λιγο Photoshop δεν φταιω εγω.Ρε αχρηστε ειναι και μια ξεδοντιαρα που παιρνει 2,5 σου κανει αντε χαλβα.
Οσο για την κορεατισα βρες και αλλη διαφημιση με μεξικανα και βαλε οτι γαμαγες μαζι με τον ΠΑΝΤΣΟ ΒΙΛΑ