αν αυτο ειναι ιδανικο οπλο ηλιθιεΝα παρτην και στην Αυτοκινηταρα μου παρε να'χεις υλικο για τη σημερινη Παρε και το ιδανικο οπλο για το καμακι.
ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????
αν αυτο ειναι ιδανικο οπλο ηλιθιεΝα παρτην και στην Αυτοκινηταρα μου παρε να'χεις υλικο για τη σημερινη Παρε και το ιδανικο οπλο για το καμακι.
Oi πιρφοροι σαν εσενα καναν 35000 χιλιομ για να γαμησουν,απομενως ασε τους αλλους
ναγαμανε τα εσκορτ στην ελλαδα.
ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙ ΣΠΑΓΓΟΣ?
Γιαυτο εφαγες πορτα στην ελλαδα ουστ χαμενε ψυχακια
Oi πιρφοροι σαν εσενα καναν 35000 χιλιομ για να γαμησουν,απομενως ασε τους αλλους
ναγαμανε τα εσκορτ στην ελλαδα.
ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙ ΣΠΑΓΓΟΣ?
Γιαυτο εφαγες πορτα στην ελλαδα ουστ χαμενε ψυχακια
35 000 ? δε πηγε και στο φεγγαρι ρε δικε μου ηρεμησε!
35 000 ? δε πηγε και στο φεγγαρι ρε δικε μου ηρεμησε!
Παρε και της χτεσινες που Μπορει να μην της ειδες και γ'αυτο συνεχιζεις να λες Ελα αντι να με βριζεις περιμενω ενα ευχαριστω που σου εδωσα τοσο υλικο
κατσε τυπε γιατι τωρα εχουμε θεμα
δηλαδη μας κοροιδεψε ο δημητρακης δικε μου?
εσυ πως αιτιολογεις τον ισχυρισμο σου οτι ειναι κοζακα και οχι κορεατισσα που ειπε ο δημητρακης
ειναι τοσο βλακας που πηγε καμμια 10 φορες μεχρι να βρει την ακρη.
τυπε πρεπει να διαβασουμε και την αποψη του δημητρακη ομωςεκανα κρανιομετρικη αναλυση απο τη φωτο τυπε. ειμαι εξπερ σε αυτα.
Μια και καλη πηγε και την βρηκε. Ηθελα να ξερα αν το 92 θα την εβγαζες καθαρη εκει. Δε πηγε να γαμησει, να σπουδασει πηγε βρε εκει το παιδι. Και εμεινε, καλη επιλογη κατα τη γνωμη μου, αφου ειχε τη δυνατοτητα να το κανει.
του παει παντως η στολη!
Παω πασο αφου το παιδι πηγε για σπουδες εγω νομισα οτι βαρεθηκε να γαμαει μεσογειακες
και το εριξε στις ανατολικες.ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ
Ειδικα η λευκη που δενει τα χερια πισω.
Μια και καλη πηγε και την βρηκε. Ηθελα να ξερα αν το 92 θα την εβγαζες καθαρη εκει. Δε πηγε να γαμησει, να σπουδασει πηγε βρε εκει το παιδι. Και εμεινε, καλη επιλογη κατα τη γνωμη μου, αφου ειχε τη δυνατοτητα να το κανει.
και εδω υπαρχει ατοπο. αφου εφυγε στα 18 ποτε προλαβε να γινει ελλεηνιδοπληκτος? δε τον παιζανε στα μηλα?