redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
το ξεχασα αυτο,αν και νομιζω οτι ο δημητρακης γαμαει μονο πιπινιακαι οχι μονο τυπε
μερικες μπορει να ειναι και παντρεμενες
το ξεχασα αυτο,αν και νομιζω οτι ο δημητρακης γαμαει μονο πιπινιακαι οχι μονο τυπε
μερικες μπορει να ειναι και παντρεμενες
αρα ο δημητρακης ειναι εισοδηματιας..
ειχα ρωτησει απειρες φορες στο παρελθον τι δουλεια κανει.. και δεν απανταγε κανεις .
ετσι ξιγιεται το πραμα γιαυτο εκανε και ο βαρουλης < εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου>
βλακακος λιγο ο μπαρος, αλλα εξυπνος
αρα ο δημητρακης ειναι εισοδηματιας..
ειχα ρωτησει απειρες φορες στο παρελθον τι δουλεια κανει.. και δεν απανταγε κανεις .
ετσι ξιγιεται το πραμα γιαυτο εκανε και ο βαρουλης < εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου>
βλακακος λιγο ο μπαρος, αλλα εξυπνος
μαλλον λαθος νομιζεις ;)το ξεχασα αυτο,αν και νομιζω οτι ο δημητρακης γαμαει μονο πιπινια
Και τα αλλα ακαταστατα ειναι! Στο Κιροφσκι Ζαβοντ μπορω να πω οτι ειναι χειροτεο πιο ακαταστατο.Aυτο ειναι το δευτερο. Στο κανονικο που ειναι η γυναικα του ειναι στη Λενινσκι προσπεκτ, απο τις ακριβοτερες περιοχες της πολης.
Παντως ναι το σπιτι του - αυτο το δευτερο- ειναι σα να χει πεσει ατομικη βομβα
Το δωματιο ειναι πολυ ωραια φτιαγμενο αλλο αν ειναι τον περισσοτερο καιρο ακαταστατο.Να και η κουζινα σε αυτον το ντιβανι που γινεται κρεβατι εχει κοιμηθει ο πορνορεπορτερ Gangxza οταν ειχε ερθει Αγια Πετρουπολη.Αυτο ειναι το σπιτι που μενω μονος μου εχει ενα δωματιο 20 τετραγωνικα κουζινα 12,5 το ταβανι του ειναι 2,90 αντι για 2,40 και εχει και ενα μικρο μπαλκονακι.Ειναι συνολο 40 τετραγωνικα.Τα αλλα 2 σπιτια που εχω ειναι πιο μεγαλα.Ενα τετοιο διαμερισμα κοστιζει κοντα 120.000 Ευρω!Για να νοικιασεις ενα τετοιο (σε καινουργια πολυκατοικια με αυτα τα επιπλα) θελεις κοντα 23.000-25.000 ρουβλια (600+ Ευρω).Εχω πει πολλες φορες οτι τα σπιτια στη Ρωσσια ειναι πανακρυβα και οτι οι τιμες ειναι εξωπραγματικες! !Παντος δεν ειχε καμια γκομενα παραπονο στο δωματιο εχει της ντουλαπες καθρεφτες με τον απαλο φωτισμο.Οποια γκομενα ερθει θελει να μεινει για παντα ισως επειδη και γλυφω καλα
αυτο δε παιζει μαν,στη ρωσσια κανει βολτες αρα καποιοι του στελνουν το ρευστο το χρημα δε του λειπει μπορει να μην του στελνουν μεγαλο ποσο αλλα ενα αξιοπρεπες ποσο θα λαμβανειτυπε, τα φραγκα ειναι σα το κρυολογημα δε κρυβονται. τι εισοδηματιας και παπαριες ο μητσης του λειπουνε 99 ρουβλια για να συμπληρωσει κατοσταρικο.
τυπε ο δημητρακης δεν λεει οχι σε κανενα μουνιτο ξεχασα αυτο,αν και νομιζω οτι ο δημητρακης γαμαει μονο πιπινια
τυπε, τα φραγκα ειναι σα το κρυολογημα δε κρυβονται. τι εισοδηματιας και παπαριες ο μητσης του λειπουνε 99 ρουβλια για να συμπληρωσει κατοσταρικο.
[/quoteπηγαινε να ζησεις αγ πετρουπολη κι αν δεν εισαι εισοδηματιας των 20000εεησιως,τουλαχιστον, να δουμε ποσο καιρο θα αντεξεις οικονομικα να μεινεις
εχω πει σε πολλους μαλ..ες οτι τα μερη αυτα ειναι απλα πανακριβα
Αν ειναι ελα το καλοκαιρι.Ο Πορνορεπορτερ δεν ειχε παραπονο απο το ντιβανι στην κουζινα.Παντος ο Μαυρος Θανατος δυσκολο να ξαπλωσει σε αυτο το ντιβανι!Πορνομεταναστη μας κανεις πολυ περιφανους
οποιος διαβαζει πορνομεταναστη ξερει πως του στελνουν οι δικοι του χρηματα κι εισπαρτει κι 2,3 ενοικιααυτο δε παιζει μαν,στη ρωσσια κανει βολτες αρα καποιοι του στελνουν το ρευστο το χρημα δε του λειπει μπορει να μην του στελνουν μεγαλο ποσο αλλα ενα αξιοπρεπες ποσο θα λαμβανει
δε ξερω για ρωσσια αλλα ετσι λενε για παντου μεχρι και για την αλβανια εχω ακουσει οτι ειναι πανακριβηπηγαινε να ζησεις αγ πετρουπολη κι αν δεν εισαι εισοδηματιας των 20000εεησιως,τουλαχιστον, να δουμε ποσο καιρο θα αντεξεις οικονομικα να μεινειςτυπε, τα φραγκα ειναι σα το κρυολογημα δε κρυβονται. τι εισοδηματιας και παπαριες ο μητσης του λειπουνε 99 ρουβλια για να συμπληρωσει κατοσταρικο.
δημητρακη ενα ξυρισματακη το θες παντως
Το δωματιο ειναι πολυ ωραια φτιαγμενο αλλο αν ειναι τον περισσοτερο καιρο ακαταστατο.Να και η κουζινα σε αυτον το ντιβανι που γινεται κρεβατι εχει κοιμηθει ο πορνορεπορτερ Gangxza οταν ειχε ερθει Αγια Πετρουπολη.Αυτο ειναι το σπιτι που μενω μονος μου εχει ενα δωματιο 20 τετραγωνικα κουζινα 12,5 το ταβανι του ειναι 2,90 αντι για 2,40 και εχει και ενα μικρο μπαλκονακι.Ειναι συνολο 40 τετραγωνικα.Τα αλλα 2 σπιτια που εχω ειναι πιο μεγαλα.Ενα τετοιο διαμερισμα κοστιζει κοντα 120.000 Ευρω!Για να νοικιασεις ενα τετοιο (σε καινουργια πολυκατοικια με αυτα τα επιπλα) θελεις κοντα 23.000-25.000 ρουβλια (600+ Ευρω).Εχω πει πολλες φορες οτι τα σπιτια στη Ρωσσια ειναι πανακρυβα και οτι οι τιμες ειναι εξωπραγματικες! !Παντος δεν ειχε καμια γκομενα παραπονο στο δωματιο εχει της ντουλαπες καθρεφτες με τον απαλο φωτισμο.Οποια γκομενα ερθει θελει να μεινει για παντα ισως επειδη και γλυφω καλα
δηλ το σπιτι στην μυκονο κ στο ζεφυρι κανει περιπου το ιδιο?αυτο μας λεςπηγαινε να ζησεις αγ πετρουπολη κι αν δεν εισαι εισοδηματιας των 20000εεησιως,τουλαχιστον, να δουμε ποσο καιρο θα αντεξεις οικονομικα να μεινεις
δε ξερω για ρωσσια αλλα ετσι λενε για παντου μεχρι και για την αλβανια εχω ακουσει οτι ειναι πανακριβη
γι'αυτο δουλευουνε εδω και συντηρουν 2 οικογενειες εκει
και απο ρουμανους γι ρουμανια το ιδιο εχω ακουσει παντως μια μολδαβεζα που γνωριζα αγορασε σπιτι με 80.000χιλιαρικα
πανακριβα τα αγαδα διαβιωσης.. τα ενοικια οχι..πηγαινε να ζησεις αγ πετρουπολη κι αν δεν εισαι εισοδηματιας των 20000εεησιως,τουλαχιστον, να δουμε ποσο καιρο θα αντεξεις οικονομικα να μεινεις
δε ξερω για ρωσσια αλλα ετσι λενε για παντου μεχρι και για την αλβανια εχω ακουσει οτι ειναι πανακριβη
γι'αυτο δουλευουνε εδω και συντηρουν 2 οικογενειες εκει
και απο ρουμανους γι ρουμανια το ιδιο εχω ακουσει παντως μια μολδαβεζα που γνωριζα αγορασε σπιτι με 80.000χιλιαρικα
διαβαζεις τι γραφωδηλ το σπιτι στην μυκονο κ στο ζεφυρι κανει περιπου το ιδιο?αυτο μας λες
εχει σχεση η αγ πετρουπολη με τα χωρια της αλβανιας η μολδαβορουμανιας?
μαλλον εισαι κι εσυ στον κοσμο σου αγαπητε...
πανακριβα τα αγαδα διαβιωσης.. τα ενοικια οχι..
300 λεβα ο μισθος.. 70 λεβα το ενοικιο... 400 λεου στην ρουμανια 80 λεου το ενοικιο..
αν ηταν 100-200 ευρω τα ενοικια θα μεναν ολοι στον δρομο... αλλα πολυς κοσμος που καταγεται απο εκει δουλευει εδω και στελνει λεφτα..