Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αρα ο δημητρακης ειναι εισοδηματιας.. :zfuck:

ειχα ρωτησει απειρες φορες στο παρελθον  τι δουλεια κανει.. και δεν απανταγε κανεις .

ετσι ξιγιεται το πραμα  :birdman: γιαυτο εκανε και ο βαρουλης < εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου>

βλακακος λιγο ο μπαρος, αλλα εξυπνος  :zfuck:

τυπε, τα φραγκα ειναι σα το κρυολογημα δε κρυβονται. τι εισοδηματιας και παπαριες ο μητσης του λειπουνε 99 ρουβλια για να συμπληρωσει κατοσταρικο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
αρα ο δημητρακης ειναι εισοδηματιας.. :zfuck:

ειχα ρωτησει απειρες φορες στο παρελθον  τι δουλεια κανει.. και δεν απανταγε κανεις .

ετσι ξιγιεται το πραμα  :birdman: γιαυτο εκανε και ο βαρουλης < εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου>

βλακακος λιγο ο μπαρος, αλλα εξυπνος  :zfuck:
:birdman:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Aυτο ειναι το δευτερο. Στο κανονικο που ειναι η γυναικα του ειναι στη Λενινσκι προσπεκτ, απο τις ακριβοτερες περιοχες της πολης.
Παντως ναι το σπιτι του - αυτο το δευτερο- ειναι σα να χει πεσει ατομικη βομβα :grin:
Και τα αλλα ακαταστατα ειναι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Στο Κιροφσκι Ζαβοντ μπορω να πω οτι ειναι χειροτεο :rockon:πιο ακαταστατο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το δωματιο ειναι πολυ ωραια φτιαγμενο αλλο αν ειναι τον περισσοτερο καιρο ακαταστατο.Να και η κουζινα σε αυτον το ντιβανι που γινεται κρεβατι εχει κοιμηθει ο πορνορεπορτερ Gangxza οταν ειχε ερθει Αγια Πετρουπολη.Αυτο ειναι το σπιτι που μενω μονος μου εχει ενα δωματιο 20 τετραγωνικα κουζινα 12,5 το ταβανι του ειναι 2,90 αντι για 2,40 και εχει και ενα μικρο μπαλκονακι.Ειναι συνολο 40 τετραγωνικα.Τα αλλα 2 σπιτια που εχω ειναι πιο μεγαλα.Ενα τετοιο διαμερισμα κοστιζει κοντα 120.000 Ευρω!Για να νοικιασεις ενα τετοιο (σε καινουργια πολυκατοικια με αυτα τα επιπλα) θελεις κοντα 23.000-25.000 ρουβλια (600+ Ευρω).Εχω πει πολλες φορες οτι τα σπιτια στη Ρωσσια ειναι πανακρυβα και οτι οι τιμες ειναι εξωπραγματικες! :rockon:!Παντος δεν ειχε καμια γκομενα παραπονο στο δωματιο εχει της ντουλαπες καθρεφτες με τον απαλο φωτισμο.Οποια γκομενα ερθει θελει να μεινει για παντα ισως επειδη  :knockinb:και γλυφω καλα :2funny:

καμμια φωτο με κανα πιπινι εχεις να βαλεις?ποιος χεστηκε για το σπιτι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
τυπε, τα φραγκα ειναι σα το κρυολογημα δε κρυβονται. τι εισοδηματιας και παπαριες ο μητσης του λειπουνε 99 ρουβλια για να συμπληρωσει κατοσταρικο.
αυτο δε παιζει μαν,στη ρωσσια κανει βολτες αρα καποιοι του στελνουν το ρευστο το χρημα δε του λειπει μπορει να μην του στελνουν μεγαλο ποσο αλλα ενα αξιοπρεπες ποσο θα λαμβανει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το ξεχασα αυτο,αν και νομιζω οτι ο δημητρακης γαμαει μονο πιπινια
τυπε ο δημητρακης δεν λεει οχι σε κανενα μουνι :rockon:
μην ξεχνας οτι οι σλαβες παντρευονται μικρες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
[/quoteπηγαινε να ζησεις αγ πετρουπολη κι αν δεν εισαι εισοδηματιας των 20000εεησιως,τουλαχιστον, να δουμε ποσο καιρο θα αντεξεις οικονομικα να μεινεις
εχω πει σε πολλους μαλ..ες οτι τα μερη αυτα ειναι απλα πανακριβα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δημητρακη ενα ξυρισματακη το θες παντως  :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πορνομεταναστη μας κανεις πολυ περιφανους  :rockon: :rockon:
Αν ειναι ελα το καλοκαιρι.Ο Πορνορεπορτερ δεν ειχε παραπονο απο το ντιβανι στην κουζινα.Παντος ο Μαυρος Θανατος δυσκολο να ξαπλωσει σε αυτο το ντιβανι!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
αυτο δε παιζει μαν,στη ρωσσια κανει βολτες αρα καποιοι του στελνουν το ρευστο το χρημα δε του λειπει μπορει να μην του στελνουν μεγαλο ποσο αλλα ενα αξιοπρεπες ποσο θα λαμβανει
οποιος διαβαζει πορνομεταναστη ξερει πως του στελνουν οι δικοι του χρηματα κι εισπαρτει κι 2,3 ενοικια
εκει
διαβαστε κ λιγο ρε σεις..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
πηγαινε να ζησεις αγ πετρουπολη κι αν δεν εισαι εισοδηματιας των 20000εεησιως,τουλαχιστον, να δουμε ποσο καιρο θα αντεξεις οικονομικα να μεινεις
δε ξερω για ρωσσια αλλα ετσι λενε για παντου μεχρι και για την αλβανια εχω ακουσει οτι ειναι πανακριβη :jerking:
γι'αυτο δουλευουνε εδω και συντηρουν 2 οικογενειες εκει :jerking:
και απο ρουμανους γι ρουμανια το ιδιο εχω ακουσει παντως μια μολδαβεζα που γνωριζα αγορασε σπιτι με 80.000χιλιαρικα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το δωματιο ειναι πολυ ωραια φτιαγμενο αλλο αν ειναι τον περισσοτερο καιρο ακαταστατο.Να και η κουζινα σε αυτον το ντιβανι που γινεται κρεβατι εχει κοιμηθει ο πορνορεπορτερ Gangxza οταν ειχε ερθει Αγια Πετρουπολη.Αυτο ειναι το σπιτι που μενω μονος μου εχει ενα δωματιο 20 τετραγωνικα κουζινα 12,5 το ταβανι του ειναι 2,90 αντι για 2,40 και εχει και ενα μικρο μπαλκονακι.Ειναι συνολο 40 τετραγωνικα.Τα αλλα 2 σπιτια που εχω ειναι πιο μεγαλα.Ενα τετοιο διαμερισμα κοστιζει κοντα 120.000 Ευρω!Για να νοικιασεις ενα τετοιο (σε καινουργια πολυκατοικια με αυτα τα επιπλα) θελεις κοντα 23.000-25.000 ρουβλια (600+ Ευρω).Εχω πει πολλες φορες οτι τα σπιτια στη Ρωσσια ειναι πανακρυβα και οτι οι τιμες ειναι εξωπραγματικες! :rockon:!Παντος δεν ειχε καμια γκομενα παραπονο στο δωματιο εχει της ντουλαπες καθρεφτες με τον απαλο φωτισμο.Οποια γκομενα ερθει θελει να μεινει για παντα ισως επειδη  :knockinb:και γλυφω καλα :2funny:

οκ καταλαβα τι "κουχνγια" γραφεις ρε στουντιο ειναι κουζινα δεν εχει ξεχωριστη. τωρα οσον αφορα τα αλλα σπιτια...οκ μητση αστο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
πηγαινε να ζησεις αγ πετρουπολη κι αν δεν εισαι εισοδηματιας των 20000εεησιως,τουλαχιστον, να δουμε ποσο καιρο θα αντεξεις οικονομικα να μεινεις
δε ξερω για ρωσσια αλλα ετσι λενε για παντου μεχρι και για την αλβανια εχω ακουσει οτι ειναι πανακριβη :jerking:
και απο ρουμανους γι ρουμανια το ιδιο εχω ακουσει παντως μια μολδαβεζα που γνωριζα αγορασε σπιτι με 80.000χιλιαρικα
δηλ το σπιτι στην μυκονο κ στο ζεφυρι κανει περιπου το ιδιο?αυτο μας λες
εχει σχεση η αγ πετρουπολη με τα χωρια της αλβανιας η μολδαβορουμανιας?
μαλλον εισαι κι εσυ στον κοσμο σου αγαπητε...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
 πανακριβα τα αγαδα διαβιωσης.. τα ενοικια οχι..

300 λεβα ο μισθος.. 70 λεβα το ενοικιο...    400 λεου στην ρουμανια 80 λεου το ενοικιο..

αν ηταν 100-200 ευρω τα ενοικια θα μεναν ολοι στον δρομο... αλλα πολυς κοσμος που καταγεται απο εκει δουλευει εδω και στελνει λεφτα..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
δηλ το σπιτι στην μυκονο κ στο ζεφυρι κανει περιπου το ιδιο?αυτο μας λες
εχει σχεση η αγ πετρουπολη με τα χωρια της αλβανιας η μολδαβορουμανιας?
μαλλον εισαι κι εσυ στον κοσμο σου αγαπητε...
διαβαζεις τι γραφω
λεω ΛΕΝΕ δεν ειπα οτι ειναι
οσο για το 600+ το γαμησε το θεμα στο παρισι νοικιαζει σπιτι μηπως
με αυτη τη λογικη ο μισθος στη ρωσσια πρεπει να ειναι 2000 για να τα βγαλει περα καποιος :idiot:
εν πασει περιπτωση δεν εχει νοημα η συνεχεια αφου δε με αφορα στο φιναλε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  πανακριβα τα αγαδα διαβιωσης.. τα ενοικια οχι..

300 λεβα ο μισθος.. 70 λεβα το ενοικιο...    400 λεου στην ρουμανια 80 λεου το ενοικιο..

αν ηταν 100-200 ευρω τα ενοικια θα μεναν ολοι στον δρομο... αλλα πολυς κοσμος που καταγεται απο εκει δουλευει εδω και στελνει λεφτα..

Ε αυτο κανουν δουλευουν και δινουν το μισθο στο ενοικιο. Η ζωη τους ενος μεσου Βουλγαρου, Μολδαβου τι νομιζεις ειναι? Μπουζουκια, καφετεριες, ταξιδια οπως εδω? Δουλεια, σπιτι τηλεοραση αντε καμια μπυρα στο παρκο.

Πολλες φορες συγκατοικουν ατομα η και οικογενειες ακομη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom