Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.314
Πόντοι
3.656
Παρε και της χτεσινες που  :knockinb:Μπορει να μην της ειδες και γ'αυτο συνεχιζεις να λες :jerking: :2funny:Ελα αντι να με βριζεις περιμενω ενα ευχαριστω που σου εδωσα τοσο υλικο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τρελος πυροβολημενος γραφικος η οτι αλλο,παντως ειναι ο μονος που βαζει κ κατι ενδιαφερον σε φωτογραφιες κι οχι κοπιες απο το ιντερνετ σαν τους αλλους.. :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη εχεις δουλεψει ποτε στη ζωη σου :think:
Εμενα η δουλεια μου ειναι να καμακωνω :2funny:!Το οπλο της δουλειας μου μου το πηραν οι Γιδες μου.Τσονταρανε λεφτα και μου το πηρανε.ΕΓΩ ΤΙΜΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Δεν ειμαι σαν κατι Πιρφορους που για να  :knockinb: πρεπει να πανε τη γκομενα στο καλητερο εστιατοριο να ανοιξουνε σαμπανιες και κρασια για να τους κατσει να  :knockinb:Δεν λεω ενα σινεμα μπορει να της παω κανα Μακ Ντοναλντς αν ειναι να παμε Σουσι απο πριν τους λεω οτι δεν εχω λεφτα και αν δεχτουνε να πληρωσουν αυτες τοτε πηγαινουμε.Η πλακα ειναι οτι οταν πηγαινουμε καπου και πληρωνουν αυτες οι Σερβιτορες κοιτανε με ενα περιεργο βλεμα :rockon:!Τα παιζουνε!Σκεφτονται τον εχουνε και τον πληρωνουνε! :rockon:!Ποιος ξερει τι κρυφα χαρισματα εχει? :2funny:Ενα παγωτο παντος τους το κερναω δεν λυπαμαι τα λεφτα:2funny:

Συνημμένα

• Oksana ukr 0003.jpg
    Oksana ukr 0003.jpg
    325 KB · Εμφανίσεις: 76
  • Oksana ukr 0003.jpg
    Oksana ukr 0003.jpg
    325 KB · Εμφανίσεις: 73

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εμενα η δουλεια μου ειναι να καμακωνω :2funny:!Το οπλο της δουλειας μου μου το πηραν οι Γιδες μου.Τσονταρανε λεφτα και μου το πηρανε.ΕΓΩ ΤΙΜΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Δεν ειμαι σαν κατι Πιρφορους που για να  :knockinb: πρεπει να πανε τη γκομενα στο καλητερο εστιατοριο να ανοιξουνε σαμπανιες και κρασια για να τους κατσει να  :knockinb:Δεν λεω ενα σινεμα μπορει να της παω κανα Μακ Ντοναλντς αν ειναι να παμε Σουσι απο πριν τους λεω οτι δεν εχω λεφτα και αν δεχτουνε να πληρωσουν αυτες τοτε πηγαινουμε.Η πλακα ειναι οτι οταν πηγαινουμε καπου και πληρωνουν αυτες οι Σερβιτορες κοιτανε με ενα περιεργο βλεμα :rockon:!Τα παιζουνε!Σκεφτονται τον εχουνε και τον πληρωνουνε! :rockon:!Ποιος ξερει τι κρυφα χαρισματα εχει? :2funny:Ενα παγωτο παντος τους το κερναω δεν λυπαμαι τα λεφτα:2funny:
τυπε η οξανα το γλυφει καλα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ετσι ρε δημητρακη για την ελλαδα ρε γαμωτο!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μητσε λυσε μου απορια.
τοσα χρονια στη ρωσια, κομπαζεις οτι εχεις διαφορα σπιτια, εχεις αμαξι των 80 χιλιαδων ευρω.
εξηγησε μου πως γινεται να μενεις σε σπιτι που συγκρινεται σε επιπλωση και διαρρυθμιση με τα υπογεια που μενουνε τα πακια στον αγιο παντελεημονα ρε τυπε.
για το θεο σου δηλαδη, ουτε κρεββατι κανονικο δεν εχεις και κοιμασαι σε ντιβανοκρεββατο.
τοσο δυσκολα τη βγαζεις δικε μου? νταξει να τη βγαζεις ζορικα ανθρωπινο ειναι, αλλα μας εχεις φλομωσει στην ερπετοεμπορια και αυτο σηκωνει καζουρα οπως καταλαβαινεις.
αν ειναι ιδεα μου, ασε τις γκομενες και βαλε καμια φωτο απο τα δωματια στο σπιτι σου, να μη λεμε αδικα οτι ζεις σαν ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ δηλαδη.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ολα αυτα που λες ειναι ασχετα απο την ερωτηση μου και δεν τα σχολιαζω
εγω θα σταθω στο κτητικο του θεματος η αυτοκινηταρα μου,εφοσον απ'οσο εχω καταλαβει δεν εχεις δουλεψει ουτε ενα λεπτο στη ζωη σου το μου ειναι υπερβολη γιατι δεν ειναι σου ειναι αλλων που διεθεσαν τα χρηματα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
τοσα χρονια στη ρωσια, κομπαζεις οτι εχεις διαφορα σπιτια, εχεις αμαξι των 80 χιλιαδων ευρω.
εξηγησε μου πως γινεται να μενεις σε σπιτι που συγκρινεται σε επιπλωση και διαρρυθμιση με τα υπογεια που μενουνε τα πακια στον αγιο παντελεημονα ρε τυπε.
για το θεο σου δηλαδη, ουτε κρεββατι κανονικο δεν εχεις και κοιμασαι σε ντιβανοκρεββατο.
τοσο δυσκολα τη βγαζεις δικε μου? νταξει να τη βγαζεις ζορικα ανθρωπινο ειναι, αλλα μας εχεις φλομωσει στην ερπετοεμπορια και αυτο σηκωνει καζουρα οπως καταλαβαινεις.
αν ειναι ιδεα μου, ασε τις γκομενες και βαλε καμια φωτο απο τα δωματια στο σπιτι σου, να μη λεμε αδικα οτι ζεις σαν ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ δηλαδη.
εδω ρε δικε μου στο λεει ξεκαθαρα τον κερνανε αντε ενα παγωτο να κερασει ο ανθρωπος  :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Aυτο ειναι το δευτερο. Στο κανονικο που ειναι η γυναικα του ειναι στη Λενινσκι προσπεκτ, απο τις ακριβοτερες περιοχες της πολης.
Παντως ναι το σπιτι του - αυτο το δευτερο- ειναι σα να χει πεσει ατομικη βομβα :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο μητσος ειναι στην πενα οσο για το σπιτι θεωρω οτι δεν θα εχει διπλο κρεβατι και θα πηγε στον καναπε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εδω ρε δικε μου στο λεει ξεκαθαρα τον κερνανε αντε ενα παγωτο να κερασει ο ανθρωπος  :P

ναι ρε τυπε αλλα λεει οτι το κανει απο αποψη και οχι απο αφραγκιες. ο τυπος εχει πει οτι παιρνει ενοικια απο ποσα σπιτια στη ρωσια. καλα, δε θα σχολιασω το κατα ποσο ισχυει οτι το αυτοκινητο του το πηραν οι γκομενες.  :jerking:
τεσπα ο μητσος χωρις πλακα πρεπει να πειναει εκει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυποι ο ανθρωπας εχει ενα δευτερο σπιτι μια γκαρσονιερα για να γαμαει τα ρωσιδια
απλο ειναι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Aυτο ειναι το δευτερο. Στο κανονικο που ειναι η γυναικα του ειναι στη Λενινσκι προσπεκτ, απο τις ακριβοτερες περιοχες της πολης.
Παντως ναι το σπιτι του - αυτο το δευτερο- ειναι σα να χει πεσει ατομικη βομβα :grin:

ποια γυναικα του  :S πες ρε τυπε τι φιδια μας ταιζει ο μητσης εσενα σε εμπιστευομαι. πες με πμ αν κωλυεσαι

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αρα ο δημητρακης ειναι εισοδηματιας.. :zfuck:

ειχα ρωτησει απειρες φορες στο παρελθον  τι δουλεια κανει.. και δεν απανταγε κανεις .

ετσι ξιγιεται το πραμα  :birdman: γιαυτο εκανε και ο βαρουλης < εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου>

βλακακος λιγο ο μπαρος, αλλα εξυπνος  :zfuck:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.314
Πόντοι
3.656
τοσα χρονια στη ρωσια,  εχεις αμαξι των 80 χιλιαδων ευρω.
το αμαξι αυτο,εχει απο 10-15000ε σε οποια χωρα
μην κρινεις την επιτυχια καποιου απο το αμαξι
πολλοι αφραγκοι νεαροι εχουν sclass mercedes(4-8000ε) στην αν ευρωπη,κ τιποτα αλλο
οταν εχουν κανα φραγκο βαζουν βενζινη κι αλλαζουν κανα λαδι
το οτι μενει ομως εκει μονιμα, ο δημα σημαινει οτι εχει απο 15-20000ε κ ανω εισοδημα,τουλαχιστον
αυτο εχει σημασια
τουαρεγκ βρισκεις κ με 8000ε πλεον

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε η οξανα το γλυφει καλα
Το δωματιο ειναι πολυ ωραια φτιαγμενο αλλο αν ειναι τον περισσοτερο καιρο ακαταστατο.Να και η κουζινα σε αυτον το ντιβανι που γινεται κρεβατι εχει κοιμηθει ο πορνορεπορτερ Gangxza οταν ειχε ερθει Αγια Πετρουπολη.Αυτο ειναι το σπιτι που μενω μονος μου εχει ενα δωματιο 20 τετραγωνικα κουζινα 12,5 το ταβανι του ειναι 2,90 αντι για 2,40 και εχει και ενα μικρο μπαλκονακι.Ειναι συνολο 40 τετραγωνικα.Τα αλλα 2 σπιτια που εχω ειναι πιο μεγαλα.Ενα τετοιο διαμερισμα κοστιζει κοντα 120.000 Ευρω!Για να νοικιασεις ενα τετοιο (σε καινουργια πολυκατοικια με αυτα τα επιπλα) θελεις κοντα 23.000-25.000 ρουβλια (600+ Ευρω).Εχω πει πολλες φορες οτι τα σπιτια στη Ρωσσια ειναι πανακρυβα και οτι οι τιμες ειναι εξωπραγματικες! :rockon:!Παντος δεν ειχε καμια γκομενα παραπονο στο δωματιο εχει της ντουλαπες καθρεφτες με τον απαλο φωτισμο.Οποια γκομενα ερθει θελει να μεινει για παντα ισως επειδη  :knockinb:και γλυφω καλα :2funny:

Συνημμένα

• кухня6.jpg
    кухня6.jpg
    143,6 KB · Εμφανίσεις: 55
  • кухня7.jpg
    кухня7.jpg
    211,7 KB · Εμφανίσεις: 56

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom