Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........οσο για μενα και στην Ελλαδα οι γκομενες με κοιτανε.Στην Αρματα ητανε επωνυμες Ελεεινιδες (ακουγονται και στο βιντεακι) και δεν τους εδωσα καμια σημασια.Και για τη Ρωσσια οπου πηγαινω γινεται χαμος οι γκομενες γυριζουν και κοιτανε!Και παντου με ξερουνε.Αυτο μπορουνε να το επιβεβαιοσουνε παρα πολλα ατομα απο το σα'ι'τ που εχουν ερθει εδω.Οι Πιρφοιροι πρεπει να με ευχαριστειτε σας εδωσα υλικο για  :jerking:εισαι τυχερος που εχεις ενα τετοιο φιλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:η πλακα ειναι οτι αν ειχες γκομενα δεν θα καθοσουνα να γραφεις εδω θα ησουνα μαζι της και ειναι πολυ πιθανο οτι θα σου απαγορευε να μπαινεις σε τετοια σα'ι'τ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:κ' εσυ φυσικα θα την ακουγες για να μη σε διωξει :2funny:και αρχισεις ξανα τη  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
........οσο για μενα και στην Ελλαδα οι γκομενες με κοιτανε.Στην Αρματα ητανε επωνυμες Ελεεινιδες (ακουγονται και στο βιντεακι) και δεν τους εδωσα καμια σημασια.Και για τη Ρωσσια οπου πηγαινω γινεται χαμος οι γκομενες γυριζουν και κοιτανε!Και παντου με ξερουνε.Αυτο μπορουνε να το επιβεβαιοσουνε παρα πολλα ατομα απο το σα'ι'τ που εχουν ερθει εδω.Οι Πιρφοιροι πρεπει να με ευχαριστειτε σας εδωσα υλικο για  :jerking:εισαι τυχερος που εχεις ενα τετοιο φιλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:η πλακα ειναι οτι αν ειχες γκομενα δεν θα καθοσουνα να γραφεις εδω θα ησουνα μαζι της και ειναι πολυ πιθανο οτι θα σου απαγορευε να μπαινεις σε τετοια σα'ι'τ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:κ' εσυ φυσικα θα την ακουγες για να μη σε διωξει :2funny:και αρχισεις ξανα τη  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε αγαπαμε πολι ιμε το [size=30pt]φαν κλαμπ[/size] [size=5pt]σαντουιτσ[/size] σου!!!!!!!!!!!!!!1

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για τα υπολοιπα σου απαντησε ο Fidel.Οσο για της Ελεεινιδες ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΑΖΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!Εχω παει παντου τοσα Μπαζα σε αναλογια γυναικων ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!Και η συμπεριφορα τους ειναι απαισια!ΕΣΕΙς ΟΙ ΠΡΙΦΟΡΟΙ ΤΗς ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ που της κακομαθατε!Με την ΑΓΑΜΙΑ ΣΑΣ!Οταν δεν εχετε γκομενα και δε γαματε κανετε παρεα με τους φιλους σας ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ!Εχουν ερθει κ'εδω Ελληνες Πιρφοροι και φυγαν αγαμιτοι :2funny: ή τα σκασανε χοντρα......
Καραγκιοζη πηγες να βγαλεις γκομενα με πατατες και εφαγες πατσαβουρα στην μαπα και
εγινες δυσλεκτικος.
Οταν πηδαγαμε στην ΕΣΣΔ το 87 εσυ ακομα με  :jerking: :jerking: :jerking: βολευοσουν
αντε συμφοριασμενο.Σε ψαχνουν και απο τον δημο ποιος μαλακας πακιστανος εχεσε στον δρομο.
Την γυναικα αντρα της πατατας θα την μπεγλερισης θα πας για το ωραιο γευμα τα κρασια σου και τα ποτα σου και τελος το κρεβατι ,αν δεν σου αρεσει αυτο
παρε καμμια 10 πατατακια και παρε τους δρομους θα βρεις καμμια πεθαμενη αραπο να  :knockinb:
Οσο για τον FIDEL αποψη του και αποψη μου σεβαστες απο ποια οπτικη γωνια τις βλεπεις .
ΑΝΤΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΥΓΜΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

συμφωνω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
........οσο για μενα και στην Ελλαδα οι γκομενες με κοιτανε.Στην Αρματα ητανε επωνυμες Ελεεινιδες (ακουγονται και στο βιντεακι) και δεν τους εδωσα καμια σημασια.

καμαρωνεις που σου εδινε οδηγιες η μπαστα να κανεις το ρεντικολο στην παρεα? 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καραγκιοζη πηγες να βγαλεις γκομενα με πατατες και εφαγες πατσαβουρα στην μαπα και
εγινες δυσλεκτικος.
Οταν πηδαγαμε στην ΕΣΣΔ το 87 εσυ ακομα με  :jerking: :jerking: :jerking: βολευοσουν
αντε συμφοριασμενο.Σε ψαχνουν και απο τον δημο ποιος μαλακας πακιστανος εχεσε στον δρομο.
Την γυναικα αντρα της πατατας θα την μπεγλερισης θα πας για το ωραιο γευμα τα κρασια σου και τα ποτα σου και τελος το κρεβατι ,αν δεν σου αρεσει αυτο
παρε καμμια 10 πατατακια και παρε τους δρομους θα βρεις καμμια πεθαμενη αραπο να  :knockinb:
Οσο για τον FIDEL αποψη του και αποψη μου σεβαστες απο ποια οπτικη γωνια τις βλεπεις .
ΑΝΤΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΥΓΜΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ??
Καπως ετσι γινεται ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕΡΗ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΚΡΑΙΣΑ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!αλλα τελικα ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ  :knockinb: :2funny:Και της τα'ι'ζουνε πατατες.Πριν ελεγες οτι εγω μονο με λεφτα  :knockinb:!Τωρα αφου ρεζιλευτηκες :jerking: :2funny:λες αλλα :2funny:Η γκομενα που για να σου κατσει εσενα σαν Πιρφορος που εισαι θελεις εστιατορια και κρασια σε μενα ερχεται χωρις να χαλασω τιποτα και αν την γουσταρω και τη  :knockinb: καλα μετα μου κανει και ολα τα χατηρια.Για να βγουμε μου λεει παμε Σουσι πληρωνω εγω ή παμε βολτα σου βαζω τη βενζινη :2funny: .Σημερα ή αυριο θα βγω με τη γυναικα του Εβραιου ειναι λιγακι μεγαλη 31 ετων αλλα θα παμε Σουσι και θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΗ και θα με παει και με το Land Cruiser 200 του αντρα της :2funny:ΕΣΣΔ το 1987 δεν ειχανε να φανε.Τωρα εχουν (Αγια Πετρουπολη) μισθους απο 600 Ευρω και πανω!Δεν μπορω να φανταστω τον Φουκαρα Ελληνα Πιρφορο αθλια ντυμενο (με τα ορειβατικα μποτακια και το αντιανεμικο μπουφαν :2funny:) να λεει σε γκομενα ελα παμε να σε κερασω φα'ι'! :2funny:ΕΥΤΥΧΩΣ που η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗς  :jerking: ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ (να χαλατε τρελα λεφτα για κατι μπαζα,Γευματα με κρασια,δωρα κλπ.)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι μου θυμισες!πηγαινα εκει οταν ερχομουνα Ελλαδα.μιλαμε για τα ετη 1993-1995.γνωριζα επαρχιωτησες απο Καλαματα,Καρδιτσα κλπ. ειχε και τραβεστι οπως γραφουν αλλα δεν με πολυενδιαφερουν.της πηγαινα με τ'αμαξι μεχρι το σπιτι τους ανταλασαμε τηλεφωνα (τοτε δεν υπηρχαν κινητα)τηλεφωνιομασταν και της συναντουσα.

μητσε τυφλα ναχει η ρωσια, σαν τα ελληνικα τραβελια δεν εχει πουθενα ε?  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μητσε τυφλα ναχει η ρωσια, σαν τα ελληνικα τραβελια δεν εχει πουθενα ε?  :2funny:
Ασε πηγαμε βολτα απο Συγγρου οταν ημουνα Ελλαδα και πηγα να κανω εμετο :2funny:
η μπαστα ηταν οντως? δεν μας τα εχεις πει αυτα δημητρακη!
Εκανα Στριπτιζ στο Γκιουζελ που ητανε γεματο ητανε εκει πολλοι εφοπλιστες με της γυναικες τους!Της επωνυμες Ελεεινιδες ΔΕΝ ΤΗς ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!Εγινε κολαση! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ασε πηγαμε βολτα απο Συγγρου οταν ημουνα Ελλαδα και πηγα να κανω εμετο :2funny:Εκανα Στριπτιζ στο Γκιουζελ που ητανε γεματο ητανε εκει πολλοι εφοπλιστες με της γυναικες τους!Της επωνυμες Ελεεινιδες ΔΕΝ ΤΗς ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!Εγινε κολαση! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ηταν η οχι η μπαστα? :huh:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καπως ετσι γινεται ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕΡΗ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΚΡΑΙΣΑ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!αλλα τελικα ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ  :knockinb: :2funny:Και της τα'ι'ζουνε πατατες.Πριν ελεγες οτι εγω μονο με λεφτα  :knockinb:!Τωρα αφου ρεζιλευτηκες :jerking: :2funny:λες αλλα :2funny:Η γκομενα που για να σου κατσει εσενα σαν Πιρφορος που εισαι θελεις εστιατορια και κρασια σε μενα ερχεται χωρις να χαλασω τιποτα και αν την γουσταρω και τη  :knockinb: καλα μετα μου κανει και ολα τα χατηρια.Για να βγουμε μου λεει παμε Σουσι πληρωνω εγω ή παμε βολτα σου βαζω τη βενζινη :2funny: .Σημερα ή αυριο θα βγω με τη γυναικα του Εβραιου ειναι λιγακι μεγαλη 31 ετων αλλα θα παμε Σουσι και θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΗ και θα με παει και με το Land Cruiser 200 του αντρα της :2funny:ΕΣΣΔ το 1987 δεν ειχανε να φανε.Τωρα εχουν (Αγια Πετρουπολη) μισθους απο 600 Ευρω και πανω!Δεν μπορω να φανταστω τον Φουκαρα Ελληνα Πιρφορο αθλια ντυμενο (με τα ορειβατικα μποτακια και το αντιανεμικο μπουφαν :2funny:) να λεει σε γκομενα ελα παμε να σε κερασω φα'ι'! :2funny:ΕΥΤΥΧΩΣ που η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗς  :jerking: ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ (να χαλατε τρελα λεφτα για κατι μπαζα,Γευματα με κρασια,δωρα κλπ.)

ηλιθιε δυσλεκτικε δεν το κανεις για την γκομενα το κανεις για να περασεις ενα ομορφο βραδυ οπως γουσταρεις.
κατι μαλακες σαν εσενα πηγαν 3000 χιλ μακρυα για να γαμησουν .
Αντε παρε τα πατατακια σου και πηγαινε στην κορεατισα προσεχε μονο μηπως παει κανεις με ντοματες και στην φαει. :2funny: :2funny: :2funny:
Να ερθουν σε σενα δυσκολο γιατι μπορει να εχεις διαροια και να χεζεις σε ολο τον δρομο :jerking: :jerking: :jerking:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Για τα υπολοιπα σου απαντησε ο Fidel.Οσο για της Ελεεινιδες ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΑΖΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!Εχω παει παντου τοσα Μπαζα σε αναλογια γυναικων ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!Και η συμπεριφορα τους ειναι απαισια!ΕΣΕΙς ΟΙ ΠΡΙΦΟΡΟΙ ΤΗς ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ που της κακομαθατε!Με την ΑΓΑΜΙΑ ΣΑΣ!Οταν δεν εχετε γκομενα και δε γαματε κανετε παρεα με τους φιλους σας ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ!Εχουν ερθει κ'εδω Ελληνες Πιρφοροι και φυγαν αγαμιτοι :2funny: ή τα σκασανε χοντρα......
Τεράστιο ρισπέκτ πορνομετανάστη :rockon: :rockon: :rockon:.Έπρεπε να έρθεις ένα πρωί βόλτα στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας,παρέα με μένα και τον Μαύρο Θάνατο να δεις πρωί-πρωί τους πιρφόρους που τους σέρνουν από πίσω τα μπάζα.Αποτυχημένοι,ηττημένοι απαξιωμένοι παρακαλάνε για ένα μέτριο γαμήσι από κάτι κοντά,χοντρά γεμάτα κυτταριτίδα μπάζα :tickedoff: :headbang:.Ελλεινίδες που τους έχουν φάει μισθούς,επιδόματα,σπίτια,οικόπεδα,μετοχές κλπ. και τους έχουν αφήσει με το πουλί στο χέρι :jerking: :jerking: :jerking:.Πρωί-πρωί κουτσομπολιό,θάβουν η μία την άλλη και συζυτάνε για τα λέφτά των πιρφόρων που ξόδεψε η κάθεμια στο ''χόντο-σεντερ''  και στο ''ζάρα''.Αηδιαστικές-εμετικές ελλεινίδες  αγάμητες,ψωνισμένες,ψιπασμένες καραμουζιάζονται και απαξιώνονται καθημερινά από Μαύρο Θάνατο και Στρατηλάτη :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την τα'ι'σα πατατα βραστη την  :knockinb: και μου εβαλε και βενζινη στ'αμαξι :2funny:!Καλα που ειμαι κ'εγω γιατι εσεις ουτε για  :shit:δεν κανετε!
τυπε δημητρακης εισαι πολυ καλλιτεχνης :rockon:
URL]]

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Την τα'ι'σα πατατα βραστη την  :knockinb: και μου εβαλε και βενζινη στ'αμαξι :2funny:!Καλα που ειμαι κ'εγω γιατι εσεις ουτε για  :shit:δεν κανετε!
ετσι γαμαει ο δημητρακης τυποι μου.
να μαθαινετε.
ο δημητρακης δεν ειναι φιδεμπορας.ειναι ο παγκοσμιος γαμιας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ετσι γαμαει ο δημητρακης τυποι μου.
να μαθαινετε.
ο δημητρακης δεν ειναι φιδεμπορας.ειναι ο παγκοσμιος γαμιας.
τυπε ο δημητρακης γαμαει
δεν παιζει
γαμαει

και κιτρινιαρες :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι μεγιστος τυπος  :rockon: :rockon: :rockon:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΤΙΤΑΝΟ-ΜΕΓΙΣΤΕ πορνο-μεταναστη
εκπολιτιστη πασσων των ρωσσιων!
η χαρις σου εφτασε μεχρι την κορεατικη χερσονησο! καταφερες να ενωσεις τα δυο κρατη!
η παρουσια σου στα ασιατικα πορνοδρωμενα ειναι η απολυτη εγγυηση για να μην ξεσπασει ο Γ.Π.Π.Π
Γαμμα Παγκοσμιος Πυρφορικος Πολεμος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom