Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 512K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.100
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.100
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Τυπος κομπλε σε οργιωδες παραλληρημα συγκρισιμο μονο με χρηση πεγιοτ η μεσκαλινης! :confused:

τυπε αν καταφερες να διαβασεις ολο το ποστ του τυπου κομπλε, σου αξιζει να γινεις τιμημενος:confused:

Μου θύμισε ένα καθηγητή ιστορίας στο πανεπιστημίο όπου κανένας δεν καταλάβαινε τι έλεγε...μέτα από 1 χρόνο πήρε σύνταξη λόγω γεροντικής ανοίας...:confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.828
Πόντοι
2.606
Υπάρχει τακτική managment των posts μου.
Έτσι είναι οι φίρμες.

Βλέπεις πως παρακολουθείτε εσείς τα πουτανάκια μου ;;;;;;;;;
τραλαλακη στο οδοντομαστοραδικο μονο δεν ειχες τακτικες μανατζμεντ και βαρεσε φαλιμεντο :tooth:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.100
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.100
Πόντοι
3.656
Παπασ και ντερτυ φμ ήταν κολλητοί
Δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε τέτοια διένεξη πάντως...:embarrased:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στα πλαίσια της δυνατότητας γαμέως περιλαμβάνεται και η δυνατότητα να δέρνεις τον ανταγωνισμό.Οι Σλάβες τα γουστάρουν αυτά,να βλέπουν παληκάρια να σφάζονται στην ποδιά τους,να πέφτουν μπουκέτα.Υγραίνονται τρομερά.Για αυτό οι Ρώσοι είναι πάντα έτοιμοι για γερό καυγά.Το ίδιο και οι Πολωνοί.Το γαμήσι ακολουθεί για το νικητή ανυπερθέτως.Πρέπει κάπως να αποδείξεις την αξία σου είτε με λεφτά είτε με μπουνιές είναι πρωτόγονο περιβάλλον.

Δεν υπονοοείς, ότι ΕΛΛΗΝΑΣ θα πάει να δείρει σλάβους στη χώρα τους ;;;
Και να το κάνει .... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ;;; Δεν θα τον βρούν ;;;;;;;

Μη μας πεις, ότι ... δέρνεις στο μπλοκ ντόπια γομάρια ;;;

Εγω δε δερνω,ο Β.Π το κανει.Εγω ως σπονσορας πληρωνω.Αυτος ως γαμεας δέρνει για να πετύχει το ιδιο αποτελεσμα.Μου το εχουν πει πολλες Σλαβες οτι γουσταρουν ενα στιβαρό αντρα διπλα τους για να νιωσουν ασφαλεια.Ωστε αν της την πεσει ο ασβερκος Ταρας Μπουλμπα και την πειραξει,να επέμβει ο Βαλκανιος Πουτσαρας να τον ταραξει στις φαπες.Ετσι νιώθουν ηδονη οι γκόμενες να έχουν καποιον που μπορούν να βασιστουν να καθαρίσει για παρτη τους στους σκληρους δρομους της Slavija.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.100
Πόντοι
3.656
Θυμάμαι κάτι ωραίες μλκιες πουγραφε παλιά ο κμαν
Κάτι με τραμπουκισμους στα πολωνικά μπαρ :sunglasses:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τραλαλακη στο οδοντομαστοραδικο μονο δεν ειχες τακτικες μανατζμεντ και βαρεσε φαλιμεντο :tooth:

Ρε ξεφτιλισμένε ... έχεις καταλάβει ότι είσαι πιο ξεφτιλισμένος από την ξεφτίλα την ίδια ;;;
1)Έχεις δεκάδες χιλιάδες posts που .... καμακώνεις γυναικεία ναυάγια του φόρουμ . Πιο κάτω από τον πάτο.
2)Έδινες το ... λόγο σου , ότι αν δεν με βγάζατε πρώτο στο ... διαγωνισμό του στέκα ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΓΡΑΦΕΣ ΠΟΤΕ ΕΔΩ μέσα ...
3)Δεν έχεις γράψει ποτέ, τίποτε σχετικό με τα θέματα του φόρουμ !
4)Πας να υποστηρίξεις ότι ... έχεις γρήγορα αυτοκίνητα ... και όλη μέρα διαβάζεις ... λογοτεχνία !
Από αυτά που διαβάζουν οι μαλακισμένες γκόμενες. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Είσαι ένας είδος επιστημονικής απόδειξης.

Αποδεικνύεις ότι μπορεί να υπάρξει ξεφτίλα χιλιάδες φορές μεγαλύτερη από αυτή που μπορεί ο κοινός νους να φανταστεί.

Και κάθε μέρα, γίνεσαι 1000 φορές πιο ξεφτίλας από την προηγούμενη !

Συνέχισε, πας καλά !

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ξαναβαλτε ρε λιγο εκεινη τη φωτο με τους 2 κακασχημους στουρνοβλαχους ντερτι και βενεδικτο, στο κιεβο να γελασουμε! :grin:
Στρατοπου ΔΕΝ είναι ο Ντέρτυς φμ στην φωτό
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

Ναι αλλα ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ζαν κλοντ αν είσαι σχετικά γυμνασμένος (όχι απαραίτητα ωραίος) και κάτω των 35 άνετα γαμας Κιέβο.

Γνωστός μου πήγε ,έβαλε το τιντερ εκεί όταν έφτασε και έφαγε μια γκομενα (σε τρεις μέρες). Μετά την έφερνε με το αεροπλάνο. Πορτογάλος αυτός όχι ιδιαίτερα ωραίος/ντουκι.

Ήταν να πάω και εγώ το Μάρτιο ,είχα βάλει το τιντερ ένα μήνα πριν το πόσες μου γράφανε «I look for good man for relationship” δε λέγεται. Εφταρακια μαξ πάντως

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.100
Πόντοι
3.656
Ξαναβαλτε ρε λιγο εκεινη τη φωτο με τους 2 κακασχημους στουρνοβλαχους ντερτι και βενεδικτο, στο κιεβο να γελασουμε! :grin:
Στρατοπου ΔΕΝ είναι ο Ντέρτυς φμ στην φωτό
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

Ναι αλλα ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;
Τοπαμε ρε πορνομεταναστ 2
Ένας ωραίος τύπος γραφικός με την καλή έννοιαμονιμος
Καμακωνει σε ντεκαντανς κλαμπ πουρές
Καλτ φάση

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για τις γκόμενες του dirty ο μέσος Έλληνας θα τράβαγε πολλες μαλακιες.Για τα ελληνικά δεδομένα είναι οχταρια.
Οι πιο πολλοί δεν έχουν γαμησει ποτέ τέτοιες γκόμενες.
Ο dirty έχει όμως υπέρ του εμφάνιση μονιμότητα και είναι πολύ εμπειρος στο ηλεκτρονικό καμάκι ολη μέρα στελνει μηνυματα στις γκόμενες και προετοιμάζει το έδαφος.
Πουλάει σκέτο παπά,ούτε γαμεας ούτε σπονσορας.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Άχρωμα μαλακιστηρια γαμας
Της πλάκας σαν Ελληνίδες πιο αδύνατες μ.ο 1.65
Όσοι αγαμητοι προσέλθετε

Το πιο βασικό δεν το λέτε,η μαλακία έχει άλλη γλύκα στο μπλοκ,μόνο και μόνο για αυτό αξίζει να πας.:bigdick:
Ρωτήστε και τον Μήτσο...:confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.100
Πόντοι
3.656
Έτσι όπως τα λέει ο αρχηγός κμαν είναι
Ντερτυ με τον Πάπα κ το διπλωματικό κάλυμμα παίρνει χωρίς έξοδα πολλές που αρκετοί εδώ θακαναν τούμπες
Κάνει την φάση του πληρώνεται κι όλας μια χαρά
Τώρα γιατί υπάρχει τόσο μένος από.τον Παπά δεν ξέρω
Ίσως ναναι δικαιολογημένο ίσως ναναι κάνα κλασικό ελληνικό εφκεφαλικο μπρερδεμα
Ας μας διαφωτίσει ο ίδιος εφόσον ο ντερτυ εφ εμ δεν γράφει πλεον λόγω πορδομητσου

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Για τις γκόμενες του dirty ο μέσος Έλληνας θα τράβαγε πολλες μαλακιες.Για τα ελληνικά δεδομένα είναι οχταρια.
Οι πιο πολλοί δεν έχουν γαμησει ποτέ τέτοιες γκόμενες.
Ο dirty έχει όμως υπέρ του εμφάνιση μονιμότητα και είναι πολύ εμπειρος στο ηλεκτρονικό καμάκι ολη μέρα στελνει μηνυματα στις γκόμενες και προετοιμάζει το έδαφος.
Πουλάει σκέτο παπά,ούτε γαμεας ούτε σπονσορας.

ωχ ρε αδερφέ είσαι γαλύφης, άμα θες να στηρίξεις κάποιον...
σαν να έγραφα εγώ ότι ο Δημητράκης γαμάει στην αγία πετρούπολη (την χούφτα του)
Άμα ήταν τόσο καλές εσύ (κι εγώ) γιατί δεν τις αγγίζεις? Να μην παιδεύεσαι και ξοδέυεσαι?
8 άρια με άριστα το 20. Από εμφάνιση ο ντέρτυς είναι σαν τον πούτσο μου ξενύχτη. Μονιμότης δεν είναι καλή διότι σε μαθαίνουν , σε κουτσομπολεύουν (καλή ώρα) σε περικυκλώνουν και σε εγκλωβίζουν. Και να τις παραμυθιάζει ο ντέρτυς ότι ναι διπλωμάτης, σιγά τα λάχανα, τι θα κάνει θα τις εκδώσει βίζα? εν έτη 2020 είμεθα...Σοβαρά φράγγα δεν βλέπω, αφορολόγητο αυτοκίνητο και θέλει να πουλάει μούρη , θα κυκλοφορούσε μ αυτό? εκεί δεν είναι ελλάδα, άμα έχεις φράγγα έχεις Bentley, Mercedes 600, Porsche σιγά οι γκομενάρες μην γυρίσουν να κοιτάξουν το κατσαριδάκι του Βαγγελάκη...
Ο ταλαίπωρος στην ελλάδα πρέπει να σεξο-λιμοκτονούσε και να ανακουφιζόταν και με τα 2 χέρια , ε λογικόν και επόμενον εκεί με τις θείες να του φαίνεται παράδεισος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom