Για τις γκόμενες του dirty ο μέσος Έλληνας θα τράβαγε πολλες μαλακιες.Για τα ελληνικά δεδομένα είναι οχταρια.
Οι πιο πολλοί δεν έχουν γαμησει ποτέ τέτοιες γκόμενες.
Ο dirty έχει όμως υπέρ του εμφάνιση μονιμότητα και είναι πολύ εμπειρος στο ηλεκτρονικό καμάκι ολη μέρα στελνει μηνυματα στις γκόμενες και προετοιμάζει το έδαφος.
Πουλάει σκέτο παπά,ούτε γαμεας ούτε σπονσορας.
ωχ ρε αδερφέ είσαι γαλύφης, άμα θες να στηρίξεις κάποιον...
σαν να έγραφα εγώ ότι ο Δημητράκης γαμάει στην αγία πετρούπολη (την χούφτα του)
Άμα ήταν τόσο καλές εσύ (κι εγώ) γιατί δεν τις αγγίζεις? Να μην παιδεύεσαι και ξοδέυεσαι?
8 άρια με άριστα το 20. Από εμφάνιση ο ντέρτυς είναι σαν τον πούτσο μου ξενύχτη. Μονιμότης δεν είναι καλή διότι σε μαθαίνουν , σε κουτσομπολεύουν (καλή ώρα) σε περικυκλώνουν και σε εγκλωβίζουν. Και να τις παραμυθιάζει ο ντέρτυς ότι ναι διπλωμάτης, σιγά τα λάχανα, τι θα κάνει θα τις εκδώσει βίζα? εν έτη 2020 είμεθα...Σοβαρά φράγγα δεν βλέπω, αφορολόγητο αυτοκίνητο και θέλει να πουλάει μούρη , θα κυκλοφορούσε μ αυτό? εκεί δεν είναι ελλάδα, άμα έχεις φράγγα έχεις Bentley, Mercedes 600, Porsche σιγά οι γκομενάρες μην γυρίσουν να κοιτάξουν το κατσαριδάκι του Βαγγελάκη...
Ο ταλαίπωρος στην ελλάδα πρέπει να σεξο-λιμοκτονούσε και να ανακουφιζόταν και με τα 2 χέρια , ε λογικόν και επόμενον εκεί με τις θείες να του φαίνεται παράδεισος...