Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο dirty είναι Κίεβο και γαμάει εφταράκια στα τζαμπέ από τίντερ,badoo.Οποιος θέλει μπορεί να πάει να κάνει το ίδιο.Και τι έγινε?
Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε ορισμένοι.Τι σημασία έχει αν είναι διαβητικός ή ο,τιδήποτε.Το θέμα είναι οτι μένει Κίεβο,έχει δουλειά και γαμάει εξαράκια εφταράκια αβέρτα.Θες να κάνεις το ίδιο?Πάνε μείνε Κίεβο και βρες μια δουλειά.Ο δρόμος είναι ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα.
Θες να κάνεις σπονσοριλίκι και να τρως λεφτά σε σεξοδιακοπές?Κάντο.Τι μίσος είναι αυτό δεν καταλαβαίνω.Γιατί να χαλιέται κάποιος επειδή ο dirty γαμάει.Ο Dr. Love γαμούσε εξαράκια Πολωνία και εφταράκια Κίεβο.Και τι έγινε?Γιατί ο άλλος να χύνει μαύρο δάκρυ?Τις γκόμενές του γαμούσε?
Εγώ π.χ δε θα έμενα Ουκρανία ποτέ πάνω από 10 μέρες,είναι άθλιες συνθήκες.Απόλυτη έλλειψη ανέσεων.Δε θα κάτσω να τρώω σκατά,να πίνω νοθευμένο αλκοόλ και να αναπνέω μολυσμένο αέρα τέτοιο διάστημα.Ο άλλος γουστάρει να μένει μήνες μόνο για τις γκόμενες.Γούστα είναι αυτά.
Το ανατολικό μπλοκ μετά από μια βδομάδα είναι πρακτικά ανυπόφορο όσες γκόμενες και να έχεις.Η έλλειψη ανέσεων και υποδομών που θεωρούνται αυτονόητες Δύση σου τη βαράει.Εντάξει Τσεχία,Πολωνία βελτιώθηκαν αισθητά τα τελευταία χρόνια στο θέμα ανέσεων με θυσία όμως στο επίπεδο από γκόμενες που γαμάς.Είναι θέμα ισορροπίας.Από ένα σημείο και μετά να ζεις σα μαλάκας με γελοίες συνθήκες δεν αντιρροπίζεται από την ποιότητα μουνιού που γαμάς.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Το 99,9% των μελων θα επελεγε να εχει τα προβληματα υγειας αλλα και την ζωη του
2κ μισθος, ουκρανια, καμπριο, ξανθιες γκομενες

τουλαχιστον το 50% θα εδινε επιπλεον και ενα νεφρο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οχι σιγά.Εχεις πάει εκεί?Με την καμία δε θα ήθελα τέτοια ζωή.Σιγά μην καθόμουν να φάω τη μπίχλα της Ουκρανίας.
Το ιδανικό είναι να κονομάς καμιά εικοσαριά χιλιάδες μηνιαίως με παθητικό εισόδημα και να καλείς τις γκόμενες Μονακό,Ντουμπάϊ,Λονδίνο,Παρίσι άντε και Μόσχα.Πόσοι όμως μπορούν να το κάνουν αυτό ειδικά κάτω των 45?Και οι γκόμενες τέτοιους θα θέλανε βέβαια αλλά είναι ένας για κάθε χίλιες γκόμενες που το θέλουνε.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Οχι σιγά.Εχεις πάει εκεί?Με την καμία δε θα ήθελα τέτοια ζωή.
Το ιδιανικό είναι να κονομάς καμιά εικοσαριά χιλιάδες μηνιαίως με παθητικό εισόδημα και να καλείς τις γκόμενες Μονακό,Ντουμπάϊ,Λονδίνο άντε και Μόσχα.Πόσοι όμως μπορούν να το κάνουν αυτό ειδικά κάτω των 45?Και οι γκόμενες τέτοιους θα θέλανε βέβαια αλλά είναι ένας για κάθε χίλιες γκόμενες που το θέλουνε.

προσωπικα εχω παει κιεβο, προτιμω κεντρικη ευρωπη

αλλα μιλαμε για την πλειοψηφια των μελων που τα 1000 ευρω μηνιατικο ειναι ονειρο ζωης ενω τον παιζουν στο πατρικο τους
μια φορα τον μηνα χαλανε 20ρικο για φυλης

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Το ιδιανικό είναι να κονομάς καμιά εικοσαριά χιλιάδες μηνιαίως με παθητικό εισόδημα και να καλείς τις γκόμενες Μονακό,Ντουμπάϊ,Λονδίνο άντε και Μόσχα.Πόσοι όμως μπορούν να το κάνουν αυτό ειδικά κάτω των 45?Και οι γκόμενες τέτοιους θα θέλανε βέβαια αλλά είναι ένας για κάθε χίλιες γκόμενες που το θέλουνε.

αλλα μιλαμε για την πλειοψηφια των μελων που τα 1000 ευρω μηνιατικο ειναι ονειρο ζωης ενω τον παιζουν στο πατρικο τους

Μα θέλει δουλειά για να βελτιώσεις τη μοίρα σου.Αν πιστεύεις οτι κλυδωνίζοντας το πουλάκι και περιμένοντας τα επιδόματα θα μεταβληθείς σε γαμέα... καλά κρασιά.Τώρα παίζει ανταγωνισμός πρέπει να τους ρίξεις όλους στα αυτιά να δείξεις την αξία σου.Θέλει πολλές ώρες πτήσης.
Αναρχοκαπιταλισμός που λένε,αυτή είναι η νέα φιλοσοφία.Οι παλιοί ψοφήσανε.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Μα θέλει δουλειά για να βελτιώσεις τη μοίρα σου.Αν πιστεύεις οτι κλυδωνίζοντας το πουλάκι και περιμένοντας τα επιδόματα θα μεταβληθείς σε γαμέα... καλά κρασιά.Τώρα παίζει ανταγωνισμός πρέπει να τους ρίξεις όλους στα αυτιά να δείξεις την αξία σου.Θέλει πολλές ώρες πτήσης.
Αναρχοκαπιταλισμός που λένε,αυτή είναι η νέα φιλοσοφία.Οι παλιοί ψοφήσανε.

που να τρεχουν τωρα..
ειναι ευκολοτερο να λοιδορουν τους αλλους που τα καταφεραν

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.741
Πόντοι
3.556
εχουμε τεράστια αναγκη τοποθέτηση ανταπάντηση απο τυπο δάσκαλο μάκη να μπει και να αρχισει τα παιδακι αγοράκι κλπ :confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Σεβαστέ φίλε Βαλκάνιε Πουσταρά,
με χαρά εδιάβασα το μεστό σοφίας μηνυμά σου και σου απαντώ στις παρατηρήσεις σου
:
"Θείο που το παίζεις και Τζέιμς Μποντ που δήθεν κάθεται δίπλα στον μογγολάκη και τον Αρχηγό και δε σε παίρνει χαμπάρι κανείς,κούνια που σε κούναγε..."
Ειλικρινώς, ομολογώ ότι τόσα χρόνια είσαι ο πρώτος που με πήρε χαμπέρι .Και να σκεφτείς ότι οι υποδέλοιποι μου έγραφαν ότι ενώ όλοι γελούμε με τον Δημητράκη, εσύ είσαι τόσο βλαξ, που αυτός γελά μαζί σου !
"Αν κάποιος από τους γνωστούς ρουφιάνους ανεβάσει φωτό σου(μην κάνεις το λάθος και πεις ότι δεν υπάρχει)"
ουουου χιλιάδες γιόκα μου , αλλά λίγο παλιές , ήμουν αυτός που εδιεφήμιζε το "ρύζι Μπάρμπα Μπεν
"θα παραθέσω από κάτω το post σου που έλεγες ότι σχεδίαζες να πας Βενεζουέλα να γελάσουμε λίγο...Εκτός αν παραδεχτείς ότι πήγαινες τα επισκεφτείς τα ΚΑΠΗ της Βενεζουέλας."
όχι πουλάκι μου τα έχεις μπερδέψει ολίγο, τον κ. Χάρη προέτρεπα στην Βενεζουέλα μπας και ξεχαρμανιάσει. Που να πάω εγώ γέρος άνθρωπος, εκεί είναι μαφίες να με φάνε λάχανο ή να φάω κάνα μπερντάκι, άσε που δε ξέρω και την γλώσσα...
"Συνέχισε να μας διασκεδάζεις και πρόσεχε τον κορονοιό,κάτι σάπια μπαρμπάδια σαν του λόγου σου τα έχει για πρωινό."
δε βγαίνω, εδώ στο Ζούμπερι είμαι δίπλα στο μαγγάλι, περιμένω το μπόλι για να βγω...
Μην τρελαίνεσαι ότι ξέρεις πράγματα που δεν ξέρουν άλλοι...
"Μόνος σου είπες ότι κάποιοι έχουν τον τρόπο τους και βρίσκουν,ειδικά για όσους έχουν μεγάλο στόμα..Ο μογγολάκης,στη Σταματίνα Χάλαρη πήγε,στα Figura,μην υπεισέλθουμε και σε περισσότερες λεπτομέρειες με το πόσα grafts έβαλε,πόσα λεφτά πλήρωσε και γίνει τελείως τσίρκο Μedrano το thread."
να υπεισέρθεις γιόκα μου, γιατί να μην υπεισέρθεις να γελάσουμε θέλουμε κι εμείς οι μεγάλοι, το γέλιο μακραίνει την ζωή
"Υ.Γ.2 ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ,έρχεται η σειρά σου "
σε ποίον κύριον αναφέρεσαι παιδάκι μου? συγγενής σου είναι ή συνωνυμία που έχετε το ίδιο επίθετο?
"Kαι θείο...Την εικαστική παρέμβαση την έκανα γιατί ανέφερες ένα μικρό όνομα που 10χρόνια τώρα δεν το έχει γράψει κανείςκαι το ξέρουν ζήτημα πέντε άτομα εδώ μέσα."

δε θα το ξανακάνω γυιέ μου, στ' ορκίζομαι φυλάω σταυρό ! (πω-πω πολύ σκληρό αντράκι αυτός ο Βαλκάνιος Πουσταράς)
Πάαινε τώρα πουλάκι μου να ξαπλώσεις να ηρεμήσεις, να κάνεις κι ένα ρηλάξ με το χέρι να αποκοιμηθείς γιατί αύριο πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς

Υ. Γ. άντε τώρα να βάνεις μυαλό σε κάτι μπουζοκοκέφαλους, σα του λόγου του. Τελικώς είχε δίκιο ο κ. πρόεδρος. Κι έτσι αρχίζει η ψυχανάλυσις του Βαλκανίου Πουσταρά κι η γελωτοθεραπεία η δική μου. Να ειδούμε εάν θα μπορέσω να τον πείσω να φορέσει κανέναν μανδύα..
.

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Ο dirty είναι Κίεβο και γαμάει εφταράκια στα τζαμπέ από τίντερ,badoo.Οποιος θέλει μπορεί να πάει να κάνει το ίδιο.Και τι έγινε?
Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε ορισμένοι.Τι σημασία έχει αν είναι διαβητικός ή ο,τιδήποτε.Το θέμα είναι οτι μένει Κίεβο,έχει δουλειά και γαμάει εξαράκια εφταράκια αβέρτα.Θες να κάνεις το ίδιο?Πάνε μείνε Κίεβο και βρες μια δουλειά.Ο δρόμος είναι ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα.
Ελα μου ντε,μαλλον εχει αρκετο κομπλεξ μεσα του ο βλαχος. :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ελλαδάρα ρε....:wanker::wanker::wanker:
Έρευνα: Η Ελλάδα έχει 9.855... sugar babies - Τρίτη στην κατάταξη πίσω από Ρουμανία και Ουκρανία

Συνολικός αριθμός Sugar Babies στην Ανατολική Ευρώπη: 79,804

Ρουμανία 23.288

Ουκρανία 21.921

Ελλάδα 9.855

Σερβία 7.758

Βουλγαρία 6.113

Κύπρος 2.957

Λευκορωσία 2.815

Γεωργία 2.423

Μολδαβία 1.048

Μαυροβούνιο 681

Βόρεια Μακεδονία 498

Αρμενία 447

Συνολικός αριθμός Sugar Daddies στην Ανατολική Ευρώπη​: 30.099

Ρουμανία 7.834

Ελλάδα 6.438

Σερβία 4.392

Ουκρανία 4.055

Βουλγαρία 2.915

Κύπρος 1.461

Γεωργία 886

Λευκορωσία 620

Μολδαβία 436

Βόρεια Μακεδονία 423

Μαυροβούνιο 404

Αρμενία 235

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ελληνίδες έχει πολλές που ασχολούνται με το άθλημα απλά προτιμούν πριβέ καταστάσεις,βίζιτα στο σπίτι σου και τέλος,επουδενί να κυκλοφορήσουν μαζί σου να τις σταμπάρουν κτλ.Ετσι είναι περίπου και οι Ιταλίδες,γενικότερα οι Νοτιοευρωπαίες.
Οι Σλάβες το σπονσοριλίκι το έχουν στο αίμα τους,δεν τις χαλάει να θεαθούν με μπάρμπα να τους θωπεύει τρυφερά τα μπούτια.Οι μεσογειακές τρώνε τον πούτσο του μπάρμπα αλλά πριβέ όχι δημοσίως.Ωστε να κρατήσουν ψηλά την αξία τους.Είναι άλλη νοοτροπία.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ρε μαλακες, ποιος πληρωνει ελληνιδα και μαλιστα για σουγκαρ μπειμπ? Καμια μολδαβεζα β γενιας η πολωνη η αλμπανεζα ισως, αλλα ελληνιδα? Τοσος πυρφορισμος?

Ο ΚΜΑΝ, που οπως εχω πει πληρωνει το σκοντα για αστον μαρτιν, εχει δικιο οταν μιλαει για τη σλαβικη νοοτροπια (γαμια,γαμπρου,σπονσορα) Ομως ακομα και αυτοι εχουν αμερικανοποιηθει αρκετα και εχουν αλλαξει. Δηλαδη κεντρικη Ευρωπη οι γκομενες εχουν αλλαξει αρκετα την τελευταια δεκαετια.

Απο τη μικρη σχετικα επαφη με ρωσιδες, επιβεβαιωνω οτι ετσι εχουν μεινει, δεν εχει αλλαξει το dna τοσο.

Παντως η αμερικανοποιηση εχει ερθει στο βιζενγκραντ. Οι γκομενες δε γουσταρουν το μπρουταλ τοσο (μιλαω για ηλικιες 22-34)

Θυμαμαι την πρωτη φορα που ημουν στο μπλοκ (Ποζναν 2008) γαμουσες ακομα και αν ησουν κακασχημος, το να εισαι ξενος ηταν απο μονο του διαβατηριο. Στο δρομο παιζανε τσαμπουκαδες με τους πολωνους για τους πιο ακυρους λογους. Αλλα οι γκομενες δε ψαχνανε τσαμπουκαδες

Μετα οταν πηγα μονιμα Σλοβακια ηταν λιγο αλλιως τα πραγματα. Ακομα ευκολες οι γκομενες (οχι τοσο), σε καμια περιπτωση τοσο μπρουταλ οι τυποι. Θυμαμαι πηγα να παιξω ξυλο με ενα μαλακα Σλοβακο στο κεντρο κοντα στο πριατελια.

Οι τσαμπουκαδες ηταν για ακυρους λογους οχι για μουνια. Η μονη περιπτωση που μουνα πηγε να με κανει να παιξω ξυλο ηταν γκομενα ΜΟΥΝΑΡΑ με ασβερκο τυπο που με επαιζε ολη νυχτα. Κολωσα δεν εκανα καν κινηση, αλλα βραχηκε το γατακι της. Φαινοταν αναφτρα αλλα σκετη καβλα. Καπου σε καποιο παραλληλο συμπαν, ενα νεκρο προβατο βρεθηκε στο Δουναβη μετα απο ξυλοδαρμο.

1 περιπτωση λοιπον σε τριετη παρουσια στην περιοχη.

Χρονια αφου εφυγα γνωρισα μια πιτσιρικα (αυτο ηταν καποια στιγμη το 2019), 21 χρονων σλοβακα μεγαλωμενη πραγα. Πληρως αμερικανοποιημενη. Βεβαια τα καβλιαρικα γονιδια μεινανε. Αλλα καμια σχεση με τις γκομενες του 2014 η του 2008.

Δε ξερω τι παιζει με Ιωσηφ-ΒΠ (γιατι μυριζομαι καποια παλια ιστορια εκει). Αλλα διαφωνω με την προβολη προσωπων που δεν εχουν εκτεθει απο μονοι τους (ΚΜΑΝ ποσταρει φωτογραφιες του οπως και ο Μητσος αλλα δεν εχω δει κατι απο καποιον αλλο)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και τώρα μια Σλάβα πιο πιθανόν να επιλέξει ένα μπρατσέτο από έναν μορφονιό.Οι Σλάβες γενικά έλκονται από τη δύναμη οικονομική,φυσική,κοινωνική κτλ.Γουστάρουν άντρες με ισχύ ιδίως στην πρώην ΕΣΣΔ.Αλλά και Πολωνία,Τσεχία ουσιαστικά το ίδιο μοτίβο παίζει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Και τώρα μια Σλάβα πιο πιθανόν να επιλέξει ένα μπρατσέτο από έναν μορφονιό.Οι Σλάβες γενικά έλκονται από τη δύναμη οικονομική,φυσική,κοινωνική κτλ.Γουστάρουν άντρες με ισχύ ιδίως στην πρώην ΕΣΣΔ.Αλλά και Πολωνία,Τσεχία ουσιαστικά το ίδιο μοτίβο παίζει.

ενώ οι άλλες γυναίκες ανά τον κόσμο γουστάρουν χλέμπουρες, χλαπάτσες, αδύναμους, ανίσχυρους και τελευταίους...
άσε μας ρε κμαν με τις φιλοσοφίες σου...

Aκόμη κρατιέμαι να μην τον κραξω

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Δε ξερω τι παιζει με Ιωσηφ-ΒΠ (γιατι μυριζομαι καποια παλια ιστορια εκει). Αλλα διαφωνω με την προβολη προσωπων που δεν εχουν εκτεθει απο μονοι τους (ΚΜΑΝ ποσταρει φωτογραφιες του οπως και ο Μητσος αλλα δεν εχω δει κατι απο καποιον αλλο)

δε παίζει τίποτα αλλά μάλλον ο κ. Βαλκάνιος Πουσταράς παίζει το πουλάκι του κι έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις όπως ο κ. πρόεδρος. Όχι, όχι να εκτεθώ ! Είμαι περίεργος κι εγώ να δω πώς είμαι κι αφού ψάξει και ρωτήξει δεξιά κι αριστερά ο κ. Πουσταράς τότε θα συνειδητοποιήσει κάτι, εάν έχει ένα δράμι μυαλό...

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

ενώ οι άλλες γυναίκες ανά τον κόσμο γουστάρουν χλέμπουρες, χλαπάτσες, αδύναμους, ανίσχυρους και τελευταίους...

Aκόμη κρατιέμαι να μην τον κραξω

κατά βάθος έχει δίκιο το παιδάκι, απλώς δεν έχει εντιληφθεί ότι εάν αρχίσει να γυρνά διάφορα βιντεάκια και φορέσει ένα μανδύα όπως ο πρόεδρος , θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία στις γκόμενες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Η Δυτική,η Γερμανίδα κτλ θα δει και άλλα στοιχεία εκτός από τη δύναμη.Οι Σλάβες οι ωραίες Σλάβες δηλαδή κοιτάζουν μόνο δύναμη.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Η Δυτική,η Γερμανίδα κτλ θα δει και άλλα στοιχεία εκτός από τη δύναμη.Οι Σλάβες οι ωραίες Σλάβες δηλαδή κοιτάζουν μόνο δύναμη.

χμμμ να το επαναδιατυπώσουμε ολίγο καλυτερα...

τα ωραία ζα (διότι περί ζώων πρόκειται) κοιτούν μόνον την δύναμη κι όσο πιο πριμιτίβ είναι το ζώον τόσο πιο πρωτόγονος είναι η δύναμις που το συναρπάσσει, αρχής γενομένης από μπόι, μετά μούσκουλα, μετά εξουσία σε άλλους ανθρώπους, τελευταία τα λεφτά αλλά πολλά λεφτά
ομορφιά, Μυαλό , παιδεία, μέτρια λεφτά, γνώσεις, ξεχάστε το δεν ισχύει σε τέτοιες γκόμενες...

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΧΑΙΡΕ Δασκαλε Ιωσηφ Μπλασκο, Χρυσοστομε!
Ο Ανθρωπος που διδαξε το Ουκρανικο Μουνακι!!

Απλα ηθελα να πω, ποσο δικιο ειχε ο Δασκαλος οταν μιλουσε για τα γοννιδια της Σαρματιας, της Σκυθιας, των Βυζιγοτθων και δεν μαζευεται...ποσο δικιο ειχει για τον παραγοντα Πολιτισμο.

Αν ειχαμε καταλαβει τα μυαλα τους, Θα ειχαμε αλλη σταση, Αλλιως θα ητο τωρα η καταστασις μας, Χεσε μεσα!
*παραπομπη στα βασικο μαθημα, Αγωγη προς ουκρανοπαθεις,1ο κεφαλαιο Στοιχεια Πολιτιστικης Ταυτοτητας , σελις 69, σημειωση 3
χμμμ να το επαναδιατυπώσουμε ολίγο καλυτερα...
τα ωραία ζα (διότι περί ζώων πρόκειται) κοιτούν μόνον την δύναμη κι όσο πιο πριμιτίβ είναι το ζώον τόσο πιο πρωτόγονος είναι η δύναμις που το συναρπάσσει, αρχής γενομένης από μπόι, μετά μούσκουλα, μετά εξουσία σε άλλους ανθρώπους, τελευταία τα λεφτά αλλά πολλά λεφτά
ομορφιά, Μυαλό , παιδεία, μέτρια λεφτά, γνώσεις, ξεχάστε το δεν ισχύει σε τέτοιες γκόμενες...
Προφανως Δασκαλε εννοεις τις Σλαβες μονο, κυριως. Καμια Δυτικια μπορει να πεσει και με αλλα χαρισματα, ιδικα αν εχει χαψει το παραμυθι του πολιτιστικου πολτου.
Εδω ο Μυστης μας διδει και την Λυση του Κουιζ για τον Κουρο! Η αναλογια ειναι μικρη, γιατι δεν ειναι Ζωωδης πλεον, αλλα εχει αναπτυχθει ο εγκε.φαλλος του! * γιαυτο θα ξεσκισουν οι σχιστοματηδες τον κοσμο.
Τυφλα να χει ο Γκεμπελς μπροστα στο Δασκαλο!!!

υγ.Μυστες θα επανερθω στο παρον νημα, πολλες οι αποριες, γιατι εχω χασει στιγμας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom