επειδή είσαι ευφυής για πάρτη σου θα γράψω ακριβώς τι εννοώ (θα με κυνηγάνε μία μέρα όταν αντιληφθούν ότι εγώ είμαι εγώ, τέλος πάντων)
σλαύοι, δεν υπάρχουν , οι Βούλγαροι πχ είναι σλαύοι, τρίχες...
είναι πολλές φυλές, με κοινές γλωσσικές ρίζες αλλά το κυριώτερο νοοτροπία
Κι επειδή εγώ δεν τα ξερω όλα αλά πρόεδρος ή kman δεν βάζω όλους στο ίδιο σακούλι , γράφω για εκεί που επίσταμαι την ουκρανία.
Λοιπόν ένα σοβαρό ποσοστό του πληθυσμού ευρίσκεται σε πρωτογονιαία πνευματική κατάσταση.
Σ΄αυτό το ποσοστό , στατιστικώς υπάρχουν και κάποιες γκόμενες μουνάρες.
Ε λοιπόν αυτές οι συγκεκριμένες γυναίκες μπορεί να έιναι πανέμορφες (συνήθως σε στυλ καλτακεξ να είμαι ειλικρινής) αλλά μυαλό κουκούτσι.
Έλκονται από διαφόρους πριμιτιβ τύπους. Πώς ήτανε ο θυρεός του βασιλέως μας με τους δύο Ηρακλειδείς που κρατούσαν τα ρόπαλα? τέτοιους τύπους...
Ή να το πω αλλιώς. Υπάρχουν οι μαύροι από τα βάθη της αφρικής υπάρχουν και οι λευκοί μαύροι...Είχα συστήσει πριν 12 χρόνια στην τότε τάξη να διαβάσει το απαγορευμένον βιβλίον "they were white and they were slaves" Κατεβασέ το εσύ αγαπητέ, θα σου μάθει πολλά κρυμμένα ιστορικά στοιχεία αλλά το κυριώτερον θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πολλά πράγματα....
Δασκαλε σε ευχαριστω για την γνωση που χαριζεις απλοχερα, βεβαια πρεπει και οι μαθητες να μην κραταν ομπρελα οταν βρεχει μυαλα ο θεος, οπως κρατουσα και εγω στην ζωη μου!
Ξεκινωντας απο τελος, κατι μου λεει ο τιτλος, το ξαναειδα? καπου προσφατα, θα δω αν ειναι μονο για αφρικα η εχει και ευρωπη η ισλαμ! Ακομα και ποιες εταιριες εκαναν λοτζιστικς. Τετοια θεματα ειναι για πολλες ωρες.
Εδω μιλαμε για ψυχολογια και πολιτιστικες διπλωματιες και τα λοιπα τωρα, ενω εσυ μιλησες για αυτα προ αιωνων! Πχ προσφατα διαβαζω φετος καποιο χρονολογιο καθε μερα για ιστορικα γεγονοτα, ψαγμενο. Π.χ Αν παμε στην περιοχη σου, οταν βλεπω οτι η Λεοντοπολις ηταν ορθοδοξη, μετα ηρθαν οι Παπικοι. Αλλοτε καποιοι Μογγολοι, ξανα μετα η χανσεατικη ενωση κτλ κτλ, βλεπεις το γαιτανακι που σχηματιζεται. Τι να λεμε, αφου τα εχεις πει και...Εσυ!!!
Τετοιο ανακατεμα φερνει ...συμπεριφορες, αραγες? (δεν θα επρεπε να το πω εδω, γιατι θα με κυνηγανε). Δασκαλε, σκεφτομαι ...μηπως ειμαστε προβατα, αλογα κουρσας η σκυλια κυνομαχιας , [*] εδω θυμαμαι και τον αλογομουρη παρασκευα στο φιλαθλο!
Κανω 2η αναγνωση, αυτη ειναι για πριβε, λες το πεπρωμενο τους φυγειν αδυνατο? Και μεις εδω ειμαστε πισω, αλλα εχουμε και ενα ουρανο να δουμε, εκει το βλεπω πολυ μουντο το κλιμα. Σκεψου ακομα Δασκαλε τι θα πρεπει να μηχανευτουν για να ζησουν τοσα που περασαν, χωρις θαλασσα και χωρις βουνα...εδω μπορει να το χανω λιγο.
Εχει πολυ ψωμι αυτα λες...χμ, αισθανομαι οτι εγγιζουμε την οδυσσεια του κιουμπρικ....
Τεσπα, λες και ο ομπαμ.ι.ας ειναι απο τα βαθη της αφρικης!
Εδω στα χναρια του Μεγαλου Τιμονιερι #3Μ, ειναι και ο Αρχηγος! Τις προαλλες επεσα σε ενα εθνοτικο χαρτη της αυστροουγγαριας. Εγω εκ των υστερων τα εμαθα απο κοσμο. Αν δεν το καλαβεις η δεν το δεις εκει, που να ξερει ο καθε ελλην, γιατι εχει ουγγρους η σερβια η ρουμανια, γιατι ειχε γερμανους η ρουμανια και ουγγρους, η τους γερμανους στην πολωνια, κτλ. αυτα που λεει ο αρχοντικος και ακατα.βλητο.ς και αιθαλλης ΚΜΑΝ για τις Σιλεσις και δεν συμμαζευεται!
Χαιρε Μυσταγωγε!!!
υγ.
Ο Τζο Μπλασκος επρεπε να διδασκε τους Δογηδες της Βενετιας, μαζι με τον Τζιακομο Καζανοβα, πριν στειλουν τον Μαρκο Πολο στην Ανατολη! Χαχαχα!!!
υγ2
Εισαι μυαλο ξουραφι! Και μονο που σκεφτηκες τον θυρεο!!! Εισαι κινητο ναρκοπεδιο!!!
υγ3.
Καπου ο Λασκος λεει σε ενα βιντεο..το 2000 θα... ο αλλος του λεει, μα εχουμε 2007..., του απαντα, Ξεχασε οτι ξερεις, ειναι πσεματα!!!
Λες? Ελπιζω καποια στιγμη να κανουμε αυτο το θεμα πενηνταρακια, αφου διαβασω.