Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
οι καταγγελιες στο εσωτερικων καταληγουν σε εδε που σερνονται κανα χρονο μεχρι να μπουν αρχειο

εσυ εδειξες φατσα και ονομα/θεση και εξεθεσες ιατρικο απορρητο
ο βαγγελακης θα γαμαει για την υπολοιπη ζωη του με τα λεφτα σου

αν εχεις αυτη την φανασιωση στο μυαλο σου δυστυχως δεν θα σου χαλασω το ονειρο...:tooth:

γιατι με την φαντασιωση θα μεινεις στο τελος τυπε :bigdick:

ηδη το πετσοκομα τους εχει ξεκινησει και δεν εχει επιστροφη....:tooth:

εσυ θα μεινεις ταπι
ξεκινα να μεταβιβαζεις ακινητα
φιλικα στο λεω

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
με πόση θλίψη παρακολουθω τα τεκταινόμενα, έλληνας εναντίον έλληνος, αδελφός εναντίον αδελφού !
Που είναι ο άνθρωπος εκείνος που σαν νέο Σωκράτη μόνοι μας εκδιώξαμε?
Που είναι ο πρόεδρος, ο πολιτικός της καρδιάς μας, που με τον μειλίχιο και νεστόριο λόγο του, εσυμφιλίωνε. έβαζε τα πράγματα στην θέση τους, αφουγκραζόταν τα προβλήματα του λαού και υλοποιούσε τα ονειρά του ???
Νέοι ηγήτωρες και πολιτικοί ταγοί πρέπει να αναδειχθούν, kmad2 σε παρακαλούμε, ως νέος Καραισκάκης , την υστάτη στιγμή, στάσου στο ύψος των περιστάσεων, φόρα ένα μανδύα και οδηγησέ μας στην ΔΟΞΑ !!!

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Συνημμένα

• b5f9082e.gif
    b5f9082e.gif
    4,3 MB · Εμφανίσεις: 35

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
κ. Θέμο Αστασιάδη/zesty απλέ κομιστή του περίφημου DVD ενημέρωσε τα δέοντα για να ξέρουν τι τους περιμένει....:tooth:

εγω ειμαι bussnesman τι να φοβηθω απο εναν ΧΑΦΙΕ Δ.Υ. :wink:

Εγινε τυπε,εμενα μου στειλανε την φωτο με το κειμενο και με πληροφορησαν οτι εισαι ενας ταλαιπωρος που εργαζεται σε φουρνο και κανει δωρακια σε πουτανες που δουλευουν στα ντελα. :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
κ. Θέμο Αστασιάδη/zesty απλέ κομιστή του περίφημου DVD ενημέρωσε τα δέοντα για να ξέρουν τι τους περιμένει....:tooth:

εγω ειμαι bussnesman τι να φοβηθω απο εναν ΧΑΦΙΕ Δ.Υ. :wink:

Εγινε τυπε,εμενα μου στειλανε την φωτο με το κειμενο και με πληροφορησαν οτι εισαι ενας ταλαιπωρος που εργαζεται σε φουρνο και κανει δωρακια σε πουτανες που δουλευουν στα ντελα. :confused:

Έχει πολύ ψωμί αυτή η υπόθεση...:confused:

• Like
Αντιδράσεις: ave.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
κάτι μου λέγει ότι ντόπια και ξένα συμφέροντα, εδιέγραψαν το θέμα του ταλαιπώρου dude901123 και εφίμωσαν τον πύρινο ποιμενικό λόγον του Παπός Βενεδίκτου 'Β . Το bourdela.com είναι πιο πτωχό πλέον, η δημοκρατία μας ακόμα πιο τραυματισμένη. Δυστυχώς θα πρέπει να συνεχίσουμε με τις παλαιές αναγνωρισμένες αξίες των κ.κ. dimitrakis291 και kmad2 μόνον :(

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Ένα νέο αστέρι ναυαγιων και φουκαράδων γεννιέται, ο dude901123:2funny::2funny: η μπογιά τυ φύλακα, του βλακμαν περνάει σιγά σιγά, αυτά τα πρότυπα έχετε εδώ μέσα, πάνε έξω και κάνουν τους Έλληνες ρεζίλι :jerking:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ένα νέο αστέρι ναυαγιων και φουκαράδων γεννιέται, ο dude901123:2funny::2funny: η μπογιά τυ φύλακα, του βλακμαν περνάει σιγά σιγά, αυτά τα πρότυπα έχετε εδώ μέσα, πάνε έξω και κάνουν τους Έλληνες ρεζίλι :jerking:
Πρόεδρε την καλησπέρα μου ! Πόσα χρόνια ήσουν άραγε μπροστά όταν τους τα έγραφες αυτά ( ότι δηλαδή ο κ. dirty είναι φιδέμπορος) Έχεις σίγουρα πολιτικό ένστικτο, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται πρόεδρε !

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Πρόεδρε την καλησπέρα μου ! Πόσα χρόνια ήσουν άραγε μπροστά όταν τους τα έγραφες αυτά ( ότι δηλαδή ο κ. dirty είναι φιδέμπορος) Έχεις σίγουρα πολιτικό ένστικτο !
αφού οι φουκαράδες είναι που είναι φτωχοί είναι και ηλιθιοι :jerking: δεν μπορούν να σκαρώσουν ένα ψέμα της προκοπής βγαίνουν και λένε ψέματα χωρίς να υπολογίσουν ότι δεν είναι ηλιθιοι οι υπόλοιποι να τους πιστέψουν και ότι θα τους ζητήσουν αποδεικτικά στοιχεία, έτσι έγινε ρεζίλι ο ντουντ που λέει ότι είναι Αγγλία και μας κατεβάζει φώτο από το Λονδίνο από το Google για να μας πείσει ότι είναι εκεί :2funny::2funny: ο πιο γελοίος από όλους είναι αυτός στην Κύπρο που λέει ότι τραβάει μαλάκια στο μπαλκόνι :2funny: ο υπεύθυνος που μαζεύτηκαν όλοι οι φουκαράδες εδώ είναι ο σχινοχαρας που πλέον ούτε από κριτικές βγάζει λεφτά διότι εκεί κάτω σας κοψαν και το γαμησι έμαθα :2funny: να χαιρεστε τον μαλακα που ψηφίσατε :jerking: ο dirty 7 είναι το ανερχόμενο αστέρι εδώ μέσα, θα ρίξουμε τρομερό γέλιο και με αυτόν :2funny:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Πρόεδρε την καλησπέρα μου ! Πόσα χρόνια ήσουν άραγε μπροστά όταν τους τα έγραφες αυτά ( ότι δηλαδή ο κ. dirty είναι φιδέμπορος) Έχεις σίγουρα πολιτικό ένστικτο !
αφού οι φουκαράδες είναι που είναι φτωχοί είναι και ηλιθιοι :jerking: δεν μπορούν να σκαρώσουν ένα ψέμα της προκοπής βγαίνουν και λένε ψέματα χωρίς να υπολογίσουν ότι δεν είναι ηλιθιοι οι υπόλοιποι να τους πιστέψουν και ότι θα τους ζητήσουν αποδεικτικά στοιχεία, έτσι έγινε ρεζίλι ο ντουντ που λέει ότι είναι Αγγλία και μας κατεβάζει φώτο από το Λονδίνο από το Google για να μας πείσει ότι είναι εκεί :2funny::2funny: ο πιο γελοίος από όλους είναι αυτός στην Κύπρο που λέει ότι τραβάει μαλάκια στο μπαλκόνι :2funny: ο υπεύθυνος που μαζεύτηκαν όλοι οι φουκαράδες εδώ είναι ο σχινοχαρας που πλέον ούτε από κριτικές βγάζει λεφτά διότι εκεί κάτω σας κοψαν και το γαμησι έμαθα :2funny: να χαιρεστε τον μαλακα που ψηφίσατε :jerking: ο dirty 7 είναι το ανερχόμενο αστέρι εδώ μέσα, θα ρίξουμε τρομερό γέλιο και με αυτόν :2funny:

ρε πρόεδρε , αφού τα έχουμε πει, εδώ είναι το σάιτ των φουκαράδων και των wannabeδων. Τι δουλειά έχεις αναγνωρισμένος αρχηγός πολιτικού κόμματος να ασχολείσαι με μαλάκες? Έχεις αντιληφθεί ότι εάν το κυνήγαγες λίγο το 2019 και δεν έχανες τον χρόνο σου με κτηνοβάτες, τον Αυνανά, τον Σάκη Κουβά του Πειραιά, τον φύλακα,τον βαλκάνιο πουσταρά τον έτσι, τον γιουβέτσι , τώρα θα καθόσουν στα έδρανα της βουλής και θα γέλαγες με όλους τους ταλαίπωρους?

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
ο παπας τρεχει να μεταβιβασει ολα τα περουσιακα του στοιχεια
τον περιμενουν δικαστηρια

αλλη η περιπτωση του προεδρου που εχει επιλεξει να εκτεθει δημοσια

τον τελευταιο καιρο κυκλοφορουσαν στοιχεια μελων που ειναι εκπαιδευτικοι, αστυνομικοι,γιατροι και επιχειρηματιες

ο αεργος κτηνοβατη δημητρακης δεν εχει τιποτα να χασει

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

τον τελευταιο καιρο κυκλοφορουσαν στοιχεια μελων που ειναι εκπαιδευτικοι, αστυνομικοι,γιατροι και επιχειρηματιες

έχασε, την βουλευτική έδρα, αλλά που να το καταλάβει....

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.741
Πόντοι
3.556
PM απο μελος του σαη,εγω ειμαι απλα ο κομιστης

Οταν στουρνοβλαχοι απο την Καριτσα Πιεριας επισκεφθηκαν το Κιεβο.
δεξια ο κ.Διονυσης με το nickname παπας βενεδικτος θ΄

Την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν τον ρουφιανο κανεις. :confused:

τύπε τον χρέωσες :confused:

τι μυτη ειναι αυτη τύπε ωσαν του μορφονιού απο καραγκιοζη :confused:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

ούτε εγώ έχω κάτι να χάσω ότι μαλακία και να κάνω .Ίσως το παντελόνι μου , αυτό που φορούσα όταν ήρθα με τη βάρκα

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
PM απο μελος του σαη,εγω ειμαι απλα ο κομιστης

Οταν στουρνοβλαχοι απο την Καριτσα Πιεριας επισκεφθηκαν το Κιεβο.
δεξια ο κ.Διονυσης με το nickname παπας βενεδικτος θ΄

Την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν τον ρουφιανο κανεις. :confused:

τύπε τον χρέωσες :confused:

τι μυτη ειναι αυτη τύπε ωσαν του μορφονιού απο καραγκιοζη :confused:

εδώ φαίνεται η ανωτερώτης των τσεχικών γονιδίων του προέδρου !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom