You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνο-μετανάστης !!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 513K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Λυτρωσε τον Ματθαιε!!!!
makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
no problem ας ρωτήσει τον πρόεδρο για το τηλέφωνο του Κυριάκου που είναι καρπερόςεντομεταξυ για τον dude901123 (βαγγελακη) δεν μπορει να κανει και παιδιά ο βαγγελακης λογο του διαβητη που εχει απο τοτε που γεννηθηκε του προκαλεσε στειρωτητα ειναι στειρος ο βαγγελακης περαν το οτι δεν του σηκωνετε λογο του διαβητη του. οσες σαβουρες ναυγια ειχε για γκομενες στο παρελθον τις εχυνε μεσα γιατι ηθελε να κανει παιδι οπως μας ελεγε αλλά ματαια ομως παιδι ως τωρα δεν μπορεσε να κανει.
θα σας πω και άλλα πολλά συντομα εχω ο πολλά ραματα για την γουνα του dude901123
makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
ρε φιλαράκο Αχιλλέα έχουμε ένα θέμα εδώ, έχουμε χάσει τον πρόεδρο κι εσύ δυστυχώς θέλεις δουλειά ακόμη. Τι λες είσαι έτοιμος να φορέσεις καμιά μπέρτα ?Βασικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι ψαρώνουν.Ο άλλος σου λέει.
1.Εγώ καμάκι δε γίνομαι.Τι να κλάσω σαν καμάκι.Είμαι μεγάλος,χοντρός,καράφλας δεν περνάει η μπογιά μου.
2.Σπόνσορας δε γίνομαι.Σιγά μη μου τα τρώνε οι βρωμιάρες.
3.Γαμπρός δε γίνομαι.Ασε ρε που θα μπλέξω με τα φίδια.
4.Γαμέας δεν παίζει.Δεν έως τα προσόντα γαμέως.
Οπότε αυτό που λένε είναι θα ρίξω τα στάνταρντ μου ας γαμήσω και εξάρι δε χάλασε ο κόσμος,με λίγο παραδάκι,λίγο παραμυθάκι,λίγο γαμπριλίκι θα γίνει η δουλειά.
Δηλαδή αντί να γίνει εξτρίμ σπόνσορας,ή εξτρίμ καμάκι ή εξτρίμ γαμπρός ή εξτρίμ γαμέας πάει να τα συνδυάσει ολιίγον από εδώ ολίγον από εκεί και φυσικά πιάνει τα αρχίδια του σε ασημένιο πιάτο.
Εγώ όταν ακολουθώ ένα ρόλο τον ακολουθώ φανατικά και μετά μανίας.Οταν είμαι σπόνσορας είμαι σκέτο σπόνσορας.Οταν είμαι καμάκι είμαι σκέτο καμάκι κτλ.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
ρε φιλαράκο Αχιλλέα έχουμε ένα θέμα εδώ, έχουμε χάσει τον πρόεδρο κι εσύ δυστυχώς θέλεις δουλειά ακόμη. Τι λες είσαι έτοιμος να φορέσεις καμιά μπέρτα ?Βασικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι ψαρώνουν.Ο άλλος σου λέει.
1.Εγώ καμάκι δε γίνομαι.Τι να κλάσω σαν καμάκι.Είμαι μεγάλος,χοντρός,καράφλας δεν περνάει η μπογιά μου.
Οπότε αυτό που λένε είναι θα ρίξω τα στάνταρντ μου ας γαμήσω και εξάρι δε χάλασε ο κόσμος,με λίγο παραδάκι,λίγο παραμυθάκι,λίγο γαμπριλίκι θα γίνει η δουλειά.
Δηλαδή αντί να γίνει εξτρίμ σπόνσορας,ή εξτρίμ καμάκι ή εξτρίμ γαμπρός ή εξτρίμ γαμέας πάει να τα συνδυάσει ολιίγον από εδώ ολίγον από εκεί και φυσικά πιάνει τα αρχίδια του σε ασημένιο πιάτο.
Εγώ όταν ακολουθώ ένα ρόλο τον ακολουθώ φανατικά και μετά μανίας.Οταν είμαι σπόνσορας είμαι σκέτο σπόνσορας.Οταν είμαι καμάκι είμαι σκέτο καμάκι κτλ.
δεν λες ζουρλομανδυα καλυτερα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
no problem ας ρωτήσει τον πρόεδρο για το τηλέφωνο του Κυριάκου που είναι καρπερόςεντομεταξυ για τον dude901123 (βαγγελακη) δεν μπορει να κανει και παιδιά ο βαγγελακης λογο του διαβητη που εχει απο τοτε που γεννηθηκε του προκαλεσε στειρωτητα ειναι στειρος ο βαγγελακης περαν το οτι δεν του σηκωνετε λογο του διαβητη του. οσες σαβουρες ναυγια ειχε για γκομενες στο παρελθον τις εχυνε μεσα γιατι ηθελε να κανει παιδι οπως μας ελεγε αλλά ματαια ομως παιδι ως τωρα δεν μπορεσε να κανει.
θα σας πω και άλλα πολλά συντομα εχω ο πολλά ραματα για την γουνα του dude901123
makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
όχι, όχι το παιδάκι έχει γενικώς καλο γούστο στις γκόμενες κι ας του την λένε τάχα μου και δήθεν μου πχ ο κ midas69-redpaintz "τα ξυλάγγουρα" εντάξει 1,87 -1,90 είναι με τα τακούνια αλλά πιο ψηλές δεν έχει το μαγαζί . Απλώς βγάζει ένα άγχος να γαμήσει , να προλάβει, να ξοδέψει, να γυρίσει , ο πρόεδρος είναι πιο ρηλάξ (με self-sex μόνον βεβαίως) αλλά βγάζει πιο πολύ γελιο...ρε φιλαράκο Αχιλλέα έχουμε ένα θέμα εδώ, έχουμε χάσει τον πρόεδρο κι εσύ δυστυχώς θέλεις δουλειά ακόμη. Τι λες είσαι έτοιμος να φορέσεις καμιά μπέρτα ?Βασικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι ψαρώνουν.Ο άλλος σου λέει.
δεν λες ζουρλομανδυα καλυτερα
Τυχερες οι Ουκρανες πραγματικα,κελεπουρια βλαχοι γαμπροι και θα τρωνε τζαμπα τυριPM απο μελος του σαη,εγω ειμαι απλα ο κομιστης
Οταν στουρνοβλαχοι απο την Καριτσα Πιεριας επισκεφθηκαν το Κιεβο.
δεξια ο κ.Διονυσης με το nickname παπας βενεδικτος θ΄
Την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν τον ρουφιανο κανεις.
Γαμπρος τσοπανης
Τυχερη η νυφη
Θα τρωνε τυρι καθε πρωι
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
κοιταξτε εδω μουτρα ΑΜΕΑ που ειναι και δασκαλος σε μικρα παιδια τρομαρα του
Μπουλης Αγαμηδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 217
- Πόντοι
- 1
πολύ χολή ρε συ,σου πήδηξε την γκόμενα και στραβωσες ;;;;;;;εντομεταξυ οπως μαθαμε απο στενο φιλο του βαγγελη ως τα 35 του χρονια ο βαγγελακης δεν ειχε βγαλει γκομενα ποτέ στην ζωη του μονο με πουτανες πηγαινε στα μπουρδελα.
πρωτη φορα γκομενα εβγαλε οταν αρχισε να πηγαινει στην Ουκρανια ως τοτε τον ετρωγαν τα μπουρδελα γιατι γκομενα δεν μπορουσε να σταυρωσει εδω στην ελλαδα ουτε μπαζο καν
γι' αυτο οταν αρχισε να γαμαει μπαζακια στην ουκρανια την ειδε γκομενος. ειδε λιγο τυρακι στο πουλακι του και νομιζε μεσα του οτι εγινε ο Καζανοβα. 2funny2funny2funny
αλλά οπως φαιναιτε το εχει η μοιρα του τις γκομενες που ειχε να του ριχνουν μπογιες και οξύ στο αυτοκινητο του καθως και καταγγελιες εις βαρος για απειλες και παρανομο πορνογραφικό υλικο του στη ελληνική πρσβεια του Κιεβου
Μπουλης Αγαμηδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 217
- Πόντοι
- 1
Μην μασάς υπάρχει ο εταίρος τζουτζες παπάςρε φιλαράκο Αχιλλέα έχουμε ένα θέμα εδώ, έχουμε χάσει τον πρόεδρο κι εσύ δυστυχώς θέλεις δουλειά ακόμη. Τι λες είσαι έτοιμος να φορέσεις καμιά μπέρτα ?Βασικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι ψαρώνουν.Ο άλλος σου λέει.
Το γλέντι συνεχίζεται
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Ξεροχύνω με καταγγελίες και δικαστικές διαμάχες μελών του μπουρδέλα!
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
PM απο μελος του σαη,εγω ειμαι απλα ο κομιστης
επειδή ξέρω ότι η διαρροή αυτής της φωτογραφίας του instagram υπαίτιος ρουφιάνος που την έκανε screen shoot είναι ο Τάκης Μπούκας/topscorer ήδη ετοιμάζω τον φάκελο της καταγγελίας που θα του κάνω στο εσωτερικών όταν τελειώσω μια και έξω με τον Βαγγελάκη με διαδικασίες ''πατ κιουτ'' που λέμε. Αλλά έχουμε ακόμη δρόμο...
θα πάω με συνάδελφο του να καταθέσω την καταγγελία στο εσωτερικών όταν συμπληρωθεί ο φάκελος των στοιχείων για να τον ξαποστείλουν μια ώρα αρχήτερα από την υπηρεσία του και να πάει στον φυσικό του χώρο που ανοίκει. Ποιος είναι αυτός??? Μα ποιος άλλος νταβατζής στις πουτάνες του Μύλου γιατί εκεί ανοίκει ο τύπος
το λέω τώρα γενικά ότι όσοι τα βάλατε μαζί μου θα σας πετσοκόψω σαν τα πεπόνια του Μήτσου και εγώ ότι λέω το κάνω δεν αστειεύομαι...
κ. Θέμο Αστασιάδη/zesty απλέ κομιστή του περίφημου DVD ενημέρωσε τα δέοντα για να ξέρουν τι τους περιμένει....
Υ.Γ. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.....
αποκαλυψες ηδη το ιατρικο απορρητο αλλου μελους
υπαρχει αρκετα αυστηρη νομοθεσια περι προσωπικων δεδομενων και δη ιατρικου απορρητου
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
επειδή ξέρω ότι η διαρροή αυτής της φωτογραφίας του instagram υπαίτιος ρουφιάνος που την έκανε screen shoot είναι ο Τάκης Μπούκας/topscorer ήδη ετοιμάζω τον φάκελο της καταγγελίας που θα του κάνω στο εσωτερικών όταν τελειώσω μια και έξω με τον Βαγγελάκη με διαδικασίες ''πατ κιουτ'' που λέμε. Αλλά έχουμε ακόμη δρόμο...
θα πάω με συνάδελφο του να καταθέσω την καταγγελία στο εσωτερικών όταν συμπληρωθεί ο φάκελος των στοιχείων για να τον ξαποστείλουν μια ώρα αρχήτερα από την υπηρεσία του και να πάει στον φυσικό του χώρο που ανοίκει. Ποιος είναι αυτός??? Μα ποιος άλλος νταβατζής στις πουτάνες του Μύλου γιατί εκεί ανοίκει ο τύπος
το λέω τώρα γενικά ότι όσοι τα βάλατε μαζί μου θα σας πετσοκόψω σαν τα πεπόνια του Μήτσου και εγώ ότι λέω το κάνω δεν αστειεύομαι...
κ. Θέμο Αστασιάδη/zesty απλέ κομιστή του περίφημου DVD ενημέρωσε τα δέοντα για να ξέρουν τι τους περιμένει....
υπαρχει αρκετα αυστηρη νομοθεσια περι προσωπικων δεδομενων και δη ιατρικου απορρητου
ε και τι εγινε???
αυτοι πρεπει να φοβουνται οχι εγω γιατι ειναι Δ.Υ. και νοων νοητω
εγω ειμαι bussnesman τι να φοβηθω απο εναν ΧΑΦΙΕ Δ.Υ.
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
οι καταγγελιες στο εσωτερικων καταληγουν σε εδε που σερνονται κανα χρονο μεχρι να μπουν αρχειο
εσυ εδειξες φατσα και ονομα/θεση και εξεθεσες ιατρικο απορρητο
ο βαγγελακης θα γαμαει για την υπολοιπη ζωη του με τα λεφτα σου
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
οι καταγγελιες στο εσωτερικων καταληγουν σε εδε που σερνονται κανα χρονο μεχρι να μπουν αρχειο
αν εχεις αυτη την φανασιωση στο μυαλο σου δυστυχως δεν θα σου χαλασω το ονειρο...
γιατι με την φαντασιωση θα μεινεις στο τελος τυπε
ηδη το πετσοκομα τους εχει ξεκινησει και δεν εχει επιστροφη....
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
ε και τι εγινε???
αυτοι πρεπει να φοβουνται οχι εγω γιατι ειναι Δ.Υ. και νοων νοητω
εγω ειμαι bussnesman τι να φοβηθω απο εναν ΧΑΦΙΕ Δ.Υ.
Τύπε με το συμπάθειο,δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν εκδιωχθεί για άλλα κι άλλα από την υπηρεσία τους λες να τον σουτάρουν για ανάρτηση φωτογραφίας στο μπουρδέλα...
Αλεξ...έσκασε δουλίτσα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28