Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

δειτε εδω πως ξεφτυλιζουν το ονομα της Ελλαδας κατι ΑΜΕΑ που τους εστειλε το Ελληνικο κρατος στο Κιεβο για διπλωματες

έλα το κακόμοιρο το ανθρωπάκι, ο μπινές με το ποδήλατο έφταιγε που κικλοφορεί με την Go-Pro στο κεφάλι , να τραβήξει κάτι να γίνει διάσημος σαν τον πρόεδρο. Το γράφει και κάποιος χριστιανός στα σχόλια από κάτου ότι έχει έναν τεράστιο λάκκο γιομάτο νερό στον δρόμο και αναγκαστικώς όλα τα αυτοκίνητα περνούν από εκεί.
Παρατήρησις νο 1 : εάν σας εκάβλωσε η κυρία συνεπιβάτης του τυπου , κάτι τέτοια κυκλοφορούνε αυτές τις ημέρες κι άμα ήταν να φάω κρύο, σφαίρες και ταλαιπωρία να γαμήσω καμιά τέτοια συμπαθητική κυρία, καθόμουν και στην ελλάδα στον Αστέρα
Παρατήρησις νο 2 : θυμήθηκα τον τύπο που' τανε δασκαλος κι έβαλε μέσον να πάει στο Κίεβο παιζοντά ςοτ διπλωμάτης λέγοντας όλες τις Μυνχαουζενικές ιστορίες ότι ξεσκιζότανε στο Τσερνοβτσί (σα να λέμε στο Σουφλί) πρέπει να ' τανε πολύ σαβουρογάμης ο Βαγγελάκης πως τον λέγανε...

ο βαγγελακη ο σαβουρογαμης ειναι αυτος του βιντεο Ιωσηφ :2funny::2funny::2funny:

γενικά τα τραβαει ο οργανισμος του φαινεται

παλαιοτερα εφαγε μπογες στη μαπα του και καταγγελιες για πορνογραφια και μυαλο φαινεται δεν εβαλε ακομη :2funny::2funny::2funny:

αααα τώρα ηννόησα... Εντάξει το παιδάκι έχανε λαδάκια ήταν μεγάλος φιδέμπορας, δε θυμάμαι ποιός μου τον είχ εβάνει στο skype κάνα δυό φορές. Εντάξει αυτή η κυρία για τον Βαγγελάκη πρέπει να ' ταν μουνάρα διότι ήτο του τύπου γαμάμε ότι 'να ναι όπου ' να' ναι. άμα το' μαθε ο πρόεδρος πρέπει να ' καν επάρτυ με τα μαντάτα του Βαγγελάκη διότι είχε κάποια εμμονή μαζί του όπως με τον shinohara και τον kmad2. Πλάκα στην πλάκα κάτι τέτοιους φιδέμπορους ο πρόεδρος τους έπαιρνε χαμπέρι, το κακό είναι ότι εμφάνιζε τον εαυτό του αντίπαλον-δέος -γαμιά...

εδω στο bourdela εγραφε με το ψευδωνυμο dude901123 ο βαγγελακης και δεν αντεχε την καζουρα και την ξεφτυλα απο τον πορνομεταναστη και σταματησε να γραφει :wink:

είχε δίκιο ο πρόεδρος για τον Βαγγελάκη όπως είχε δίκιο και με τον Γιωργάκη διότι έβαζε κι αυτός σάλτσες,ότι καμακώνει, κάνει μπλά-μπλα στις γκόμενες- πίπες μπλε- σε κάτι πουτάνες και πουτανάκια Γ κατηγορίας πήγαινε και μετά άρχισε να τα βγάζει λίγα-λίγα ότι ' ναι καλος στα παζάρια κλπ. Ο Βαγγελάκης πάντως ήτανε Μυνχάουζεν, την τρίχα την έκανε τριχιά. Ο Αχιλλεύς τρελός για δέσιμο, αλλά οι γκόμενες που βάζει είναι πουτανάρες όχι σαμιαμίδια και φοβούμαι ότι και τα ποσά που αναφέρει είναι πραγματικά...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

δειτε εδω πως ξεφτυλιζουν το ονομα της Ελλαδας κατι ΑΜΕΑ που τους εστειλε το Ελληνικο κρατος στο Κιεβο για διπλωματες

έλα το κακόμοιρο το ανθρωπάκι, ο μπινές με το ποδήλατο έφταιγε που κικλοφορεί με την Go-Pro στο κεφάλι , να τραβήξει κάτι να γίνει διάσημος σαν τον πρόεδρο. Το γράφει και κάποιος χριστιανός στα σχόλια από κάτου ότι έχει έναν τεράστιο λάκκο γιομάτο νερό στον δρόμο και αναγκαστικώς όλα τα αυτοκίνητα περνούν από εκεί.
Παρατήρησις νο 1 : εάν σας εκάβλωσε η κυρία συνεπιβάτης του τυπου , κάτι τέτοια κυκλοφορούνε αυτές τις ημέρες κι άμα ήταν να φάω κρύο, σφαίρες και ταλαιπωρία να γαμήσω καμιά τέτοια συμπαθητική κυρία, καθόμουν και στην ελλάδα στον Αστέρα
Παρατήρησις νο 2 : θυμήθηκα τον τύπο που' τανε δασκαλος κι έβαλε μέσον να πάει στο Κίεβο παιζοντά ςοτ διπλωμάτης λέγοντας όλες τις Μυνχαουζενικές ιστορίες ότι ξεσκιζότανε στο Τσερνοβτσί (σα να λέμε στο Σουφλί) πρέπει να ' τανε πολύ σαβουρογάμης ο Βαγγελάκης πως τον λέγανε...

ο βαγγελακη ο σαβουρογαμης ειναι αυτος του βιντεο Ιωσηφ :2funny::2funny::2funny:

γενικά τα τραβαει ο οργανισμος του φαινεται

παλαιοτερα εφαγε μπογες στη μαπα του και καταγγελιες για πορνογραφια και μυαλο φαινεται δεν εβαλε ακομη :2funny::2funny::2funny:

αααα τώρα ηννόησα... Εντάξει το παιδάκι έχανε λαδάκια ήταν μεγάλος φιδέμπορας, δε θυμάμαι ποιός μου τον είχ εβάνει στο skype κάνα δυό φορές. Εντάξει αυτή η κυρία για τον Βαγγελάκη πρέπει να ' ταν μουνάρα διότι ήτο του τύπου γαμάμε ότι 'να ναι όπου ' να' ναι. άμα το' μαθε ο πρόεδρος πρέπει να ' καν επάρτυ με τα μαντάτα του Βαγγελάκη διότι είχε κάποια εμμονή μαζί του όπως με τον shinohara και τον kmad2. Πλάκα στην πλάκα κάτι τέτοιους φιδέμπορους ο πρόεδρος τους έπαιρνε χαμπέρι, το κακό είναι ότι εμφάνιζε τον εαυτό του αντίπαλον-δέος -γαμιά...

εδω στο bourdela εγραφε με το ψευδωνυμο dude901123 ο βαγγελακης και δεν αντεχε την καζουρα και την ξεφτυλα απο τον πορνομεταναστη και σταματησε να γραφει :wink:

είχε δίκιο ο πρόεδρος για τον Βαγγελάκη όπως είχε δίκιο και με τον Γιωργάκη διότι έβαζε κι αυτός σάλτσες,ότι καμακώνει, κάνει μπλά-μπλα στις γκόμενες, πίπες μπλε σε κάτι πουτάνες και πουτανάκια Γ κατηγορίας πήγαινε και μετά άρχισε να τα βγάζει λίγα-λίγα. Ο Βαγγελάκης ήτανε Μυνχάουζεν, την τρίχα την έκανε τριχιά. Ο Αχιλλεύς τρελός για δέσιμο, αλλά οι γκόμενες που βάζει είναι πουτανάρες όχι σαμιαμίδια και φοβούμαι ότι και τα ποσά που αναφέρει είναι πραγματικά...

ετσι ακριβως Ιωσηφ

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
ο πρόεδρος είχε πολιτικό ένστικτο , αμέσως εκαταλάβαινε όλους αυτούς τους φιδέμπορες και τα' βαζε με τα οργανωμένα συμφέροντα. Φανταστείτε πόσο καλό θα' κανε για την πατρίδα μας να' ταν αυτήν την ώρα στα έδρανα της βουλής και να προάσπιζε τα συμφεροντά μας !

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ιωσηφ ειδικά τον σκυλοχαλια τον ειχε ξεφτυλησει ουκ ολιγες φορες ο προεδρος γιατι εδω που τα λεμε ενα μάτσο χαλια ειναι ο σλαβιανι/σκυλοχαλιας :2funny::2funny::2funny:

καταρχην ο τυπος ειναι τοσο χοντρος που δεν μπορει να δει το πουλι του απο το πολυ παχος που εχει και χρειαζεται καθρεπτακι :2funny::2funny::2funny:

ασε το αλλο που πηγε να το παιξει μαστροπος και να κατεβαζει γυναικες απο την Ουκρανια εδω στην ελλαδα για να δουλεουν ως call girls και εφαγε καταγγελια και απαγορευση εισοδου δια παντός απο την Ουκρανία συν το διακαστηριο που εκρεμει για να τον χωσουν μεσα για μαστροπεια :2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ιωσηφ ειδικά τον σκυλοχαλια τον ειχε ξεφτυλησει ουκ ολιγες φορες ο προεδρος γιατι εδω που τα λεμε ενα μάτσο χαλια ειναι ο σλαβιανι/σκυλοχαρας :2funny::2funny::2funny:

καταρχην ο τυπος ειναι τοσο χοντρος που δεν μπορει να δει το πουλι του απο το παχος χρειαζεται καθρεπτακι :2funny::2funny::2funny:

ασε το αλλο που πηγε να το παιξει μαστροπος και να κατεβαζει γυναικες απο την Ουκρανια εδω στην ελλαδα για να δουλεουν ως call girls και εφαγε καταγγελια και απαγορευση εισοδου δια παντός απο την Ουκρανία συν το διακαστηριο που εκρεμει για να τον χωσουν μεσα για μαστροπεια :2funny::2funny::2funny:

Ό,τι και να λέμε το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα εδώ μέσα το έχει φάει ο Μήτσος,είναι μακράν το μεγαλύτερο ναυάγιο,ένας 50άρις που συμπεριφέρεται σαν 15χρονο με νόθο παιδί φορτωμένο που μένει σε μια τρόγλη και τρώει κουράδες για να επιβιώνει...:confused:

Ο Μονσελάς πρέπει να τον λυτρώσει χθες!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ιωσηφ ειδικά τον σκυλοχαλια τον ειχε ξεφτυλησει ουκ ολιγες φορες ο προεδρος γιατι εδω που τα λεμε ενα μάτσο χαλια ειναι ο σλαβιανι/σκυλοχαρας :2funny::2funny::2funny:

καταρχην ο τυπος ειναι τοσο χοντρος που δεν μπορει να δει το πουλι του απο το παχος χρειαζεται καθρεπτακι :2funny::2funny::2funny:

Ό,τι και να λέμε το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα εδώ μέσα το έχει φάει ο Μήτσος,είναι μακράν το μεγαλύτερο ναυάγιο,ένας 50άρις που συμπεριφέρεται σαν 15χρονο με νόθο παιδί φορτωμένο που μένει σε μια τρόγλη και τρώει κουράδες για να επιβιώνει...:confused:

ναι και ο μητσος εφαγε ξεφτυλισμα γιατι οπως σωστα ειπε ο Ιωσηφ φλιπαρε το μυαλο του μητσου τωρα τελευταια απο την αφραγκια , αλλά τις παλιες καλες εποχες ο σκυλοχαρας ειχε ξεφτυλιστει τελειως εδω μεσα για τα καμμωματα του απο τον μητσο.

Πηγε να το παιξει μαστροπος τρομαρα του ο σκυλοχαλιας δεν κοιταει τα μουτρα πρωτα στον καθρεπτη που ειναι σαν κουραδα ετσι χοντρος οπως ειναι :2funny::2funny::2funny:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

46 παρακαλώ τύπε. Να είμαστε δίκαιοι προς τον ΑΜΕΑ μας.Κάθε χωριό είχε και έναν χαζό ας κρατήσουμε τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ιωσηφ ειδικά τον σκυλοχαλια τον ειχε ξεφτυλησει ουκ ολιγες φορες ο προεδρος γιατι εδω που τα λεμε ενα μάτσο χαλια ειναι ο σλαβιανι/σκυλοχαλιας :2funny::2funny::2funny:

καταρχην ο τυπος ειναι τοσο χοντρος που δεν μπορει να δει το πουλι του απο το πολυ παχος που εχει και χρειαζεται καθρεπτακι :2funny::2funny::2funny:

τα έλεγε ο κ. πρόεδρος ότι τον εσυνέλαβαν αλλά δεν έδιδα 100% βάση διότι πολλές φορές μεταβιβάζουν στον κ. πρόεδρο φόλες κι αυτός τις αρπάζει και τις κάνει καραμέλλα. Σίγουρα πάντως αυτά που έγραφε ο σινοχάρας εις την αρχή τουλάχιστον ήταν σε στυλ kmad ότι επήγαινε , καμάκωνε έκανε μπλα-μπλα κι αυτός πήγαινε σε κάτι ναρκομανείς πουτάνες του κώλου εκεί ως πελάτης

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

ναι και ο μητσος εφαγε ξεφτυλισμα γιατι οπως σωστα ειπε ο Ιωσηφ φλιπαρε το μυαλο του μητσου τωρα τελευταια απο την αφραγκια , αλλά τις παλιες καλες εποχες ο σκυλοχαρας ειχε ξεφτυλιστει τελειως εδω μεσα για τα καμμωματα του απο τον μητσο.

Πηγε να το παιξει μαστροπος τρομαρα του ο σκυλοχαλιας δεν κοιταει τα μουτρα πρωτα στον καθρεπτη που ειναι σαν κουραδα ετσι χοντρος οπως ειναι :2funny::2funny::2funny:

Τώρα τελευταία...μάλιστα,θα μπορούσα να κάνω μια μικρή αναδρομή για τα καμώματα του και τον αυτοεξεφτελισμό του από τα εφηβικά του χρόνια αλλά εσύ μάλλον ως έτερο ναυάγιο τα ενστερνίζεσαι,οπότε σε αφήνω να τον θαυμάζεις και σου εύχομαι να καταφέρεις μία μέρα να του μοιάσεις...:confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

ο κ πρόεδρος ετιμωρήθη διότι αν και πρόβαττο, εκουνούσε πολύ την ουρίτσα του τον τελευταίο χρόνο και δεν τον είχα πάρει χαμπέρι διότι σπανίως εδιάβαζα το σάιτ μέχρι που με επληροφόρησε δια τα καμωματά του ο κ. Χάρης και έχω ακόμα πολλά ράμματα για την γουνίτσα του...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

τα έλεγε ο κ. πρόεδρος ότι τον εσυνέλαβαν αλλά δεν έδιδα 100% βάση διότι πολλές φορές μεταβιβάζουν στον κ. πρόεδρο φόλες κι αυτός τις αρπάζει και τις κάνει καραμέλλα. Σίγουρα πάντως αυτά που έγραφε ο σινοχάρας εις την αρχή τουλάχιστον ήταν σε στυλ kmad ότι επήγαινε , καμάκωνε έκανε μπλα-μπλα κι αυτός πήγαινε σε κάτι ναρκομανείς πουτάνες του κώλου εκεί ως πελάτης

δεν ειναι μονο αυτό επαιρνε και καλά 10 πουτανες μαζι για να κανει μοστρα αλλά επειδη δεν μπορουσε να τις πηδηξει λογο του παχους του, μεχρι και τα φιλαρακια του τον κοροιδευαν τον σκυλοχαλια ''πως να γαμησεις ετσι οπως εισαι χοντρος χοντρος" του ελεγαν :2funny::2funny::2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι ψαρώνουν.Ο άλλος σου λέει.
1.Εγώ καμάκι δε γίνομαι.Τι να κλάσω σαν καμάκι.Είμαι μεγάλος,χοντρός,καράφλας δεν περνάει η μπογιά μου.
2.Σπόνσορας δε γίνομαι.Σιγά μη μου τα τρώνε οι βρωμιάρες.
3.Γαμπρός δε γίνομαι.Ασε ρε που θα μπλέξω με τα φίδια.
4.Γαμέας δεν παίζει.Δεν έως τα προσόντα γαμέως.
Οπότε αυτό που λένε είναι θα ρίξω τα στάνταρντ μου ας γαμήσω και εξάρι δε χάλασε ο κόσμος,με λίγο παραδάκι,λίγο παραμυθάκι,λίγο γαμπριλίκι θα γίνει η δουλειά.
Δηλαδή αντί να γίνει εξτρίμ σπόνσορας,ή εξτρίμ καμάκι ή εξτρίμ γαμπρός ή εξτρίμ γαμέας πάει να τα συνδυάσει ολιίγον από εδώ ολίγον από εκεί και φυσικά πιάνει τα αρχίδια του σε ασημένιο πιάτο.
Εγώ όταν ακολουθώ ένα ρόλο τον ακολουθώ φανατικά και μετά μανίας.Οταν είμαι σπόνσορας είμαι σκέτο σπόνσορας.Οταν είμαι καμάκι είμαι σκέτο καμάκι κτλ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Βασικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι ψαρώνουν.Ο άλλος σου λέει.
1.Εγώ καμάκι δε γίνομαι.Τι να κλάσω σαν καμάκι.Είμαι μεγάλος,χοντρός,καράφλας δεν περνάει η μπογιά μου.
2.Σπόνσορας δε γίνομαι.Σιγά μη μου τα τρώνε οι βρωμιάρες.
3.Γαμπρός δε γίνομαι.Ασε ρε που θα μπλέξω με τα φίδια.
4.Γαμέας δεν παίζει.Δεν έως τα προσόντα γαμέως.
Οπότε αυτό που λένε είναι θα ρίξω τα στνάνραντ μου ας γαμήσω και εξάρι δε χάλασε ο κόσμος,με λίγο παραδάκι,λίγο παραμυθάκι,λίγο γαμπριλίκι θα γίνει η δουλειά.
Δηλαδή αντί να γίνει εξτρίμ σπόνσορας,ή εξτρίμ καμάκι ή εξτρίμ γαμπρός ή εξτρίμ γαμέας πάει να τα συνδυάσει ολιίγον από εδώ ολίγον από εκεί και φυσικά πιάνει τα αρχίδια του σε ασημένιο πιάτο.
Εγώ όταν ακολουθώ ένα ρόλο τον ακολουθώ φανατικά και μετά μανίας.Οταν είμαι σπόνσορας είμαι σκέτο σπόνσορας.Οταν είμαι καμάκι είμαι σκέτο καμάκι κτλ.

Αντε πάλι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπορεί κάποιος να πάει Ουκρανία,Λευκορρωσία να κάνει το καμάκι και να μας πει τι παίζει.Αυτοί δεν το κάνουνε.Εγώ το έκανα μέχρι το 2008,έμενα σε ξενοδοχεία των 20 ευρώ τη μέρα κτλ.
Δεν το κάνουνε ας μην το κάνουνε.Αλλά ούτε σπονσοριλίκι κάνουνε.
Εντάξει είναι όλα πιο δύσκολα τώρα,δεν έχουν σχέση τα σκηνικά με το τι έπαιζε προ δεκαετίας σε όλα τα μέτωπα.Ο άλλος θα καταδυσκολευτεί σίγουρα,δεν είναι εύκολη λεωφόρος.Θα δυσκολευτεί,θα σπάσει τα μούτρα του και δε θα ξαναπάει.

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
PM απο μελος του σαη,εγω ειμαι απλα ο κομιστης

Οταν στουρνοβλαχοι απο την Καριτσα Πιεριας επισκεφθηκαν το Κιεβο.
δεξια ο κ.Διονυσης με το nickname παπας βενεδικτος θ΄

Την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν τον ρουφιανο κανεις. :confused:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

ο κ πρόεδρος ετιμωρήθη διότι αν και πρόβαττο, εκουνούσε πολύ την ουρίτσα του τον τελευταίο χρόνο και δεν τον είχα πάρει χαμπέρι διότι σπανίως εδιάβαζα το σάιτ μέχρι που με επληροφόρησε δια τα καμωματά του ο κ. Χάρης και έχω ακόμα πολλά ράμματα για την γουνίτσα του...

Ιωσηφ εννοειται οτι θα τα βγαλεις ολα στην φορα για τον πορνομητσο και φανταζομαι θα εχεις πολλα ραμματα για την γουνα του.... :2funny::2funny::2funny:

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
PM απο μελος του σαη,εγω ειμαι απλα ο κομιστης

Οταν στουρνοβλαχοι απο την Καριτσα Πιεριας επισκεφθηκαν το Κιεβο.
δεξια ο κ.Διονυσης με το nickname παπας βενεδικτος θ΄

Την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν τον ρουφιανο κανεις. :confused:

Γαμπρος τσοπανης
Τυχερη η νυφη
Θα τρωνε τυρι καθε πρωι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom