Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Δώσε Λακαρε!
Γάμα και εσύ,αν δε γουστάρεις κάτσε να σε γαμησει ο Μητσαρας ή ο Κμαν με τη σκυλαρα του!
Βγάλε γούστα μωρη αρρώστια!
Δώσε Λακαρε!
Γάμα και εσύ,αν δε γουστάρεις κάτσε να σε γαμησει ο Μητσαρας ή ο Κμαν με τη σκυλαρα του!
Βγάλε γούστα μωρη αρρώστια!
Αυτή που έβαλες είναι αυτή εδώ και είναι Web μοντέλο στην Αγγλία!Δεν είναι στις Φιλλιπίνες
Που βρήκα εγώ τη φωτογραφία της?Μήπως την είχα κ'εγώ γκόμενα? Στο ίντερνετ δουλεύει η κοπέλα σας έβαλα και το Web σά'ι'τ στην Αγγλία που δουλεύει
Απλός έφτιαξες ένα προφίλ στο whats APP με τη φωτογραφία της που κατέβασες από το ιντερνέτ όπως έχω εγώ προφίλ με τη φωτογραφία με τη φωτογραφία του Δράκουλα χωρίς να είμαι ο Δράκουλας .
Να γράφεις μηνύματα σενάρια στον εαυτό σου σημαίνει ότι τα χεις παίξει τελείως Αυτά παθαίνει όποιος χρωκοπεί και πηγαίνει Γκαστερμπά'ι'τερ στη Γερμανία Είσαι τελικά πολύ θλυβερός
Βαρεθηκα να τη βλεπω ρε μαλακα Μητσο συνεχεια, τι σκατα τη κανεις συνεχεια παραθεση;
Ο Βλάκμαν τουλάχιστον το βούλωσε όταν τον πιάσαμε να λέει ψέματα ότι σου σπονσοράριζε τη γκόμενα αυτός ο ηλίθιος συνεχίζει Βλέπεις πως βαράει στο κεφάλι η αγαμία και η αφραγκία τος δημιουργούνε παραισθήσεις βλέπουν ότι γαμάνε γκόμενες που δεν υπάρχουνΒαρεθηκα να τη βλεπω ρε μαλακα Μητσο συνεχεια, τι σκατα τη κανεις συνεχεια παραθεση;
Ο Βλάκμαν τουλάχιστον το βούλωσε όταν τον πιάσαμε να λέει ψέματα ότι σου σπονσοράριζε τη γκόμενα αυτός ο ηλίθιος συνεχίζει Βλέπεις πως βαράει στο κεφάλι η αγαμία και η αφραγκία τος δημιουργούνε παραισθήσεις βλέπουν ότι γαμάνε γκόμενες που δεν υπάρχουν
Ο Βλάκμαν το βούλωσε πάλι θα γράψει σε μιά δυό μέρες σε κάποιο άσχετο θέμα σα να μη συνεβει τίποτα
Δεν το βουλωσε, εχει ανοιξει ολα τα ταμπλετ και γραφουν ολοι μαζι τωρα.
Ούτε γίδια έχω ρωτήσει αν θέλουν να γαμηθούν μαζί μου !
Δεν έχει σημασία αν τα γίδια θέλουν ή όχι !!!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ !
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ !!!!!
Bittman εσύ έμαθες σε ηλικία π 60 χρ ότι δεν γαμας μόνο με πληρωμή. Στο σφυριξαν κάπως αργα
φημες απο τα λαγωνικα του σαιτ,λενε οτι ειναι κορακι νοσοκομειουλογω του οτι ασχολειται με τη πληροφορικη επαγγελματικα και ειναι γνωστης
φημες απο τα λαγωνικα του σαιτ,λενε οτι ειναι κορακι νοσοκομειου
Bittman εσύ έμαθες σε ηλικία π 60 χρ ότι δεν γαμας μόνο με πληρωμή. Στο σφυριξαν κάπως αργα
Θα λένε ότι είχες βρεθεί στη σχολική φωτογραφία , λόγω διπλής λήψης στο καρέ του φίλμ !!!!!
Βαρεθηκα να τη βλεπω ρε μαλακα Μητσο συνεχεια, τι σκατα τη κανεις συνεχεια παραθεση;
Buttman μη θυμωνεις οταν ακους αληθειες.Η γνώμη ανύπαρκτων ... είναι ανύπαρκτης αξίας.
Εσύ ποιός είσαι ;
Τι έχεις πει ;;;
Δεν υπάρχεις !
Μόνο το δημητράκη κυνηγάς, από κόμπλεξ.
Είσαι ο τύπος που όταν πάει σε ρεγιούνιον συμμαθητών, δεν θυμάται κανείς ότι υπήρξε.
Και φωτογραφία να τους δείξεις, πάλι δεν θα σε πιστεύουν.
Θα λένε ότι είχες βρεθεί στη σχολική φωτογραφία , λόγω διπλής λήψης στο καρέ του φίλμ !!!!!
Δεν βλέπεται κι όλας.
Όταν τη βλέπεις, δεν σου έρχεται επιθυμία να παίξεις ... σκάκι ;;;;;;
Μπορεί να σου δημιουργήσει την επιθυμία να διαβάσεις .... ιστορία συνταγματικού δικαίου ...
γραμματική των σανσκιριτικών ....
γαμώ το φελέκι της μέσα είναι .......
Εσυ παραδεχτηκες πως απο ερωτα γνωριζεις μονο απο τον πληρωτεο. Εγω το λεω?
Θα μας πεις αν θα καθοσουν να σε χεσουν ?Η γνώμη ανύπαρκτων ... είναι ανύπαρκτης αξίας.
Εσύ ποιός είσαι ;
Τι έχεις πει ;;;
Δεν υπάρχεις !
Μόνο το δημητράκη κυνηγάς, από κόμπλεξ.
Είσαι ο τύπος που όταν πάει σε ρεγιούνιον συμμαθητών, δεν θυμάται κανείς ότι υπήρξε.
Και φωτογραφία να τους δείξεις, πάλι δεν θα σε πιστεύουν.