Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 512K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η γνώμη ανύπαρκτων ... είναι ανύπαρκτης αξίας.
Εσύ ποιός είσαι ;
Τι έχεις πει ;;;
Δεν υπάρχεις !

Μόνο το δημητράκη κυνηγάς, από κόμπλεξ.

Είσαι ο τύπος που όταν πάει σε ρεγιούνιον συμμαθητών, δεν θυμάται κανείς ότι υπήρξε.
Και φωτογραφία να τους δείξεις, πάλι δεν θα σε πιστεύουν.
Θα λένε ότι είχες βρεθεί στη σχολική φωτογραφία , λόγω διπλής λήψης στο καρέ του φίλμ !!!!!
Εγώ δυστηχώς πρέπει να φύγω,σήμερα πεθανα στα  :2funny:.
  Είναι τόσο γελοίος που ενώ τον πιάσαμε με φωτογραφίες μούφα από το ίντερνετ συνεχίζει και γράφει  :jerking: :2funny:πρέπει να είναι τελείως ναυάγιο  :2funny:γιά κλάμματα  :2funny:του φένεται χλιδή ότι έχω δικιά μου τουαλέτα  :2funny: :2funny: :2funny:
  Είναι σε χειρότερη μοίρα από το Βλάκμαν γ'αυτό και τον θαυμάζει  :2funny:ο Βλάκμαν τουλάχιστον τα τρώει μόνος του τα λεφτά του  :2funny:ενώ αυτός τα δίνει στις τράπεζες και σε διατροφές  :2funny: :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Θα μας πεις αν θα καθοσουν να σε χεσουν ?
Κι αν εχυνες στο πεπονι των γονιων σου πριν τους το ταισεις?
Αν ναι γιατι?
Αν οχι γιατι?

Η θα κανεις κι εσυ τον ταυλανδο περιηγητη  στα αξιοθεατα του λαος?

Χαχαχαχ

Να τρεμετε την αληθεια ,αξια ανεκτιμητη χαχαχχαχα

Ρε ανύπαρκτε ... κάνεις ερωτήσεις ;;;
Ποιός είσαι να κάνεις το οτιδήποτε ;;;

Αφού δεν υπάρχεις.

Κανείς δεν ξέρει την ύπαρξή σου.

Μια κουτσουλιά στο θέμα του δημητράκη είσαι.
Ανύπαρκτος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146

Αφού δεν υπάρχεις.

Ανύπαρκτος.

Ρε Λακη...ντροπη ρε φιλε.

Δωστου μια Λακοαπαντηση που θα τον τερματισει και θα βρει επιτελους νοημα στη ζωη του.

Αντε, καλο παιδι ειναι, βοηθησε τον.

:S

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706

Αφού δεν υπάρχεις.

Ανύπαρκτος.
Ακους τι λες?

Εγω ανυπαρκτος σε ενα σαιτ δλδ κατι εικονικο
Ενω εσυ υπαρκτος που εκανες κακα σου στις 6 προσκλησεις στην πραγματικη ζωη.

Ενα προφιλ εισαι κ μαλιστα κακοφτιαγμενο.

Ξερω ξερω θα πας στην ουγγαρια μια μερα...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε Λακη...ντροπη ρε φιλε.

Δωστου μια Λακοαπαντηση που θα τον τερματισει και θα βρει επιτελους νοημα στη ζωη του.

Αντε, καλο παιδι ειναι, βοηθησε τον.

:S

Σκνίπα στο τζάμι είναι ρε.
Ποιός ασχολείται ;;
Θα τον πάρει η πρώτη βροχή και δεν θα τον θυμάται κανείς.

Κανείς ποτέ δεν έμαθε την ύπαρξή του.

Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι .

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Εγώ δυστηχώς πρέπει να φύγω,σήμερα πεθανα στα  :2funny:.
   Είναι τόσο γελοίος που ενώ τον πιάσαμε με φωτογραφίες μούφα από το ίντερνετ συνεχίζει και γράφει  :jerking: :2funny:πρέπει να είναι τελείως ναυάγιο  :2funny:γιά κλάμματα  :2funny:του φένεται χλιδή ότι έχω δικιά μου τουαλέτα  :2funny: :2funny: :2funny:
   Είναι σε χειρότερη μοίρα από το Βλάκμαν γ'αυτό και τον θαυμάζει  :2funny:ο Βλάκμαν τουλάχιστον τα τρώει μόνος του τα λεφτά του  :2funny:ενώ αυτός τα δίνει στις τράπεζες και σε διατροφές  :2funny: :2funny: :2funny:

Η χλιδα σε ολο της το μεγαλειο

Κοψτε εναν τσαρο  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 20200628_230650.png
    20200628_230650.png
    821,1 KB · Εμφανίσεις: 54
  • to-divani.jpg
    to-divani.jpg
    75,3 KB · Εμφανίσεις: 106
  • Screenshot_20200616-025122_Gallery.jpg
    Screenshot_20200616-025122_Gallery.jpg
    562 KB · Εμφανίσεις: 99
  • Screenshot_20200617-222037_Gallery.jpg
    Screenshot_20200617-222037_Gallery.jpg
    668,6 KB · Εμφανίσεις: 87
  • 20200601_013923.jpg
    20200601_013923.jpg
    189,4 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Screenshot_20200626-013601_Gallery.jpg
    Screenshot_20200626-013601_Gallery.jpg
    688 KB · Εμφανίσεις: 83

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Συνεχισε εσύ φουκαρα το κόλλημα σου με το μπάνιο  :2funny: :2funny: εδώ εσείς δεν έχετε καν τουαλέτα και σας πειράζει επειδή η τουαλέτα είναι μικρή  :2funny: :booty: :( :jerking: Είδαμε και την δική σου χλιδα, που δεν μπορείς να πάρεις ανάσα και αν πας να χεσεις εν ώρα εργασίας θα σου κάνουν παρατηρήσεις  :2funny: τι προτιμάς να είσαι εισοδήματιας, να γαμας ασπουμε μέτριες να έχεις αλλά 3-4 διαμερίσματα και στην Ελλάδα περιουσία, να έχεις φουσκωμένο λογαριασμό, να κάνεις το μπάνιο παρέα με της γάτες σου, η προτιμάς ξενιτιά μέχρι να πεθάνεις, να πληρώνεις ένα σπίτι που θα το χαρούν άλλοι και όχι εσύ, φυσικά αν προτιμάς το δεύτερο είσαι για γέλια  :2funny:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Συνεχισε εσύ φουκαρα το κόλλημα σου με το μπάνιο  :2funny: :2funny: εδώ εσείς δεν έχετε καν τουαλέτα και σας πειράζει επειδή η τουαλέτα είναι μικρή  :2funny: :booty: :( :jerking: Είδαμε και την δική σου χλιδα, που δεν μπορείς να πάρεις ανάσα και αν πας να χεσεις εν ώρα εργασίας θα σου κάνουν παρατηρήσεις  :2funny: τι προτιμάς να είσαι εισοδήματιας, να γαμας ασπουμε μέτριες να έχεις αλλά 3-4 διαμερίσματα και στην Ελλάδα περιουσία, να έχεις φουσκωμένο λογαριασμό, να κάνεις το μπάνιο παρέα με της γάτες σου, η προτιμάς ξενιτιά μέχρι να πεθάνεις, να πληρώνεις ένα σπίτι που θα το χαρούν άλλοι και όχι εσύ, φυσικά αν προτιμάς το δεύτερο είσαι για γέλια  :2funny:

Μαρκελοδημητρακη ειδες πως σε εβαλα στο μαντρι τελικα?  :2funny: :2funny:
Με δυσκολεψες βρε μπαγασα

Τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι γαμας μετριες, κατι ειναι κι αυτο. Σιγα σιγα ολα θα τα βρουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
Περιουσια στην ελλαδα μπριτςςς
Λεφτα απο σενα εχω πιο πολλα και το ξερεις χαχαχα
Γατες δεν εχω, εδω με νικας.  :2funny:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Μαρκελοδημητρακη ειδες πως σε εβαλα στο μαντρι τελικα?  :2funny: :2funny:
Με δυσκολεψες βρε μπαγασα

Τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι γαμας μετριες, κατι ειναι κι αυτο. Σιγα σιγα ολα θα τα βρουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
Περιουσια στην ελλαδα μπριτςςς
Λεφτα απο σενα εχω πιο πολλα και το ξερεις χαχαχα
Γατες δεν εχω, εδω με νικας.   :2funny:
κάθε φορά πετάς συνέχεια νέες ατάκες και με κάνεις να σκάω στα γέλια  :2funny: το ασπουμε μετριες είναι υποκειμενικό ρε μεγάλε, τι λεφτά έχεις εσύ βάλε την φώτο πάλι η πρέπει να κάνεις φωτοσοπ ξανά? Μην το μάθει η πρώην σου ότι έχεις λεφτά, θα στα πάρει και αυτά  :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Μητσο ποτε και πως πηρες την αποφαση να πας πορνομεταναστης;
Εκεινη την εποχη δεν υπηρχε μεγαλη πληροφορηση.
Πως συγκεντρωσες ολες τις πληροφοριες ωστε να παρεις μια τοσο σημαντικη αποφαση;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
Εσύ ρε μυθομανή δεν έγραψες ότι πήδαγες αυτήν εδώ με του διαλόγους στον εαυτό σου?  
Παντως δειχνει καποια εμμονη με τις γυμνες φωτο σου.. μηπως κατα βαθος την ψιλοβρισκει με την τραμπαλα αλλα ντρεπεται να στο πει;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Δημητρακη γλυκο μου αγορι,
δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να συνεχισω το ξεκατινιασμα.
Ολοι καταλαβαν πλεον τι παιζει.

Θες να νομιζεις πως εισαι τσαρος? Νομιζε. Γιατι να στο χαλασω?

Οτι αποδειξεις εβαλα τις έβγαλες μουφα,πλαστες, μονταζ,φωτοσοπ, κλεμμένες κτλ.
Ενω οτι λες εσυ θελεις να το πιστεψουμε χωρις αποδείξεις!!!!  

Ολη η διαμαχη μας, εβγαλε πως η ζωη σου στην ρωσσια ειναι μια μετριοτητα κ τζαμπα μας ζαλιζες τον ερωτα τοσα χρονια...
Η ζωη σου στην ρωσσια δεν ειναι καλυτερη ενος οποιουδηποτε gastarbeiter της γερμανιας. Ξεκαθαρο.

Με συκοφαντιες δεν πειστηκε κανενας.

Αφου χρειαστηκε μονος μου να αντιμετωπισω :

Εσενα με 5-10 κλωνους σου (μαρκελος γαβγαβ γαβγαβ2  κι αλλους)

Τον dean corso που μπαινει λιγο το απογευμα, συκοφαντει, ειρωνευεται, δεν απανταει στις ερωτησεις και χανεται... μπορει να ειναι κλωνος σου αλλα λιγη σημασια εχει αυτο.

Τον σαββιδη που ξεσκεπαστηκε για ψεματα που ελεγε σε αλλο θρεντ,εκανε τον δικηγορο σου, ισως για πλακα. Πιστευω το εκανε επιτηδες για να σε γυρναει οταν πας ελλαδα απο δω κ απο κει ,σαν τον γυφτο την μαιμου. Αυτο δεν το σκεφτηκες? Κι αυτος δεν απανταει σε ερωτησεις. Θελει μονο αυτος να κανει.

Τον φυλοβιο-πολυξεριδη-buttman που θελει να ρθει εκει να τον πας στα μπουρδελα . Επισης δεν απανταει σε ερωτησεις .
παει να πει πως εκανα καλη δουλεια....

Βλεπεις κι απο την ψηφοφορια τι γινεται.

Θα ακολουθησουν κι αλλες ψηφοφοριες

Παντως σε παραδεχομαι ρε μπαγασα που δεν με εβρισες ουτε μια φορα ενω σε εκανα να βγαζεις καπνους απο τα αυτια  :2funny: :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τον φυλοβιο-πολυξεριδη-buttman που θελει να ρθει εκει να τον πας στα μπουρδελα . Επισης δεν απανταει σε ερωτησεις .
παει να πει πως εκανα καλη δουλεια....

Ρε σκουπίδι .... ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ;;
ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ;; ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ;;;;;;

Λατζέρης είσαι , όχι ανακριτής !!!!!!

Σιγά μην απαντάμε σε ερωτήσεις λατζέρηδων .

Και είσαι και ανύπαρκτος .

Να απαντάμε στις ερωτήσεις ... ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;;

Θες και ψηφοφορία ....

Άνοιξε θέμα ΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ !!!!!!!

Τίποτε.Αφού δε νυπάρχεις.

Τι να θυμάται κανείς από έναν ανύπαρκτο !!!!!!!

Βλέπεις κανέναν να τρέχει από πίσω σου ;;
ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟ , ΑΠΟ ΜΕΝΑ .... ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ...
αποκτήσει ύπαρξη .......

αλλά δεν ....

Κανείς δεν ξέρει ότι υπάρχεις.

Στο fb έχεις φίλους συγγενείς μέχρι πρώτα ξαδέλφια που σε λυπούνται ;;;;;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Ρε σκουπίδι .... ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ;;
ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ;; ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ;;;;;;

Λατζέρης είσαι , όχι ανακριτής !!!!!!

Σιγά μην απαντάμε σε ερωτήσεις λατζέρηδων .

Και είσαι και ανύπαρκτος .

Να απαντάμε στις ερωτήσεις ... ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;;

Θες και ψηφοφορία ....

Άνοιξε θέμα ΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ !!!!!!!

Τίποτε.Αφού δε νυπάρχεις.

Τι να θυμάται κανείς από έναν ανύπαρκτο !!!!!!!

Βλέπεις κανέναν να τρέχει από πίσω σου ;;
ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟ , ΑΠΟ ΜΕΝΑ .... ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ...
αποκτήσει ύπαρξη .......

αλλά δεν ....

Κανείς δεν ξέρει ότι υπάρχεις.

Στο fb έχεις φίλους συγγενείς μέχρι πρώτα ξαδέλφια που σε λυπούνται ;;;;;

Χαχχαχα   :2funny: ;) :2funny: μη φορτωνεις βρε buttman.

Ειναι τιμη μου να με λες εσυ σκουπιδι.
Ερωτησεις στα πλαισια διαλογου κανω οπως κανουν κ με μενα. Δε  εχεις απαντησεις για αυτο φορτωνεις.
Ψιλοπραματα....

Facebook δεν εχω. Ειμαι αληθινος, δεν εχω μονο εικονικη ζωη σαν καποιους καποιους  :2funny: :2funny:

Εμενα μ εχουν δει κ 10 ανθρωποι απο το σαιτ αρα υπαρχω....... εσενα???  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντως δειχνει καποια εμμονη με τις γυμνες φωτο σου.. μηπως κατα βαθος την ψιλοβρισκει με την τραμπαλα αλλα ντρεπεται να στο πει;
Τώρα έγινες κ'εσύ κλώνος μου  :jerking: :2funny:καλά δε βλέπει ο ηλίθιος πόσες κριτικές έχεις γράψει γιά τα μπουρδέλα? :2funny:και πόσα ποστ έχεις κάνει? :2funny:
  Παίζεικ'αυτουνού να μην του σηκώνετε  :2funny:.

Οτι αποδειξεις εβαλα τις έβγαλες μουφα,πλαστες, μονταζ,φωτοσοπ, κλεμμένες κτλ.
Ενω οτι λες εσυ θελεις να το πιστεψουμε χωρις αποδείξεις!!!! 
Δε νομίζω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος να πιστεψε τους διαλόγους που γράφεις με τον εαυτό σου  :2funny:.Φοβερές αποδείξεις έκλεψες τη φωτογραφία μιάς κοπέλας που δουλεύει στην Αγγλία Web model και μας είπες πως είναι γκόμενα σου  :2funny:αφού τη βρήκα τη (γκόμενα) σου στο ίντερνετ και την έβαλα :2funny: μετά μας έβαλες και ένα εισητήριο κάποιου Τάσου (όπως έγραψες σε λένε Γιάννη :2funny:)που πήγε από το Χονγκ Κονγκ στο Χίθροου και μας είπες ότι πήγες τον Οκτώβριο Φιλλιπίνες  :jerking: :2funny:.Έβαλες ένα δωμάτιο 7 τετραγωνικά και μας είπες ότι είναι διαμέρισμα 55 τετραγωνικά  :2funny:.Έβαλες και φωτογραφία (δεν είναι σίγουρο ότι είσαι εσύ,γιατί άλλος είναι στη φώτο στην Τα'ι'λάνδη :2funny:) που δουλεύεις νυχτοφύλακας  :2funny: :2funny: :2funny:
  Χρωστάς στις τράπεζες  :2funny:η γυναίκα σου σε πέταξε έξω και σου πήρε το διαμέρισμα που πληρώνεις το δάνειο  :2funny:και της δίνεις και διατροφή  :2funny:.Γκόμενες μόνο μούφα έχεις  :2funny:
  Μετά μην παραξενεύεσε γιατί γελάω μαζί σου φουκαρά  :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγώ απέδειξα πόσο κάνουν τα διαμερίσματα μου και τι λεφτά παίρνω κάθε μήνα χωρίς να δουλεύω κ'εσύ μου ζητάς να βάλω φωτογραφίες την τουαλέτα μου  :jerking: :2funny:επειδή εσύ δεν έχεις δική σου τουαλέτα νομίζεις ότι δεν έχουν κ'οι άλλοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
Τον dean corso που μπαινει λιγο το απογευμα, συκοφαντει, ειρωνευεται, δεν απανταει στις ερωτησεις και χανεται... μπορει να ειναι κλωνος σου αλλα λιγη σημασια εχει αυτο.
Ρε ψευτοθοδωρε εχω και αλλη ζωη εκτος του bou.com, γι αυτο μην ριχνεις λασπη. Δεν ειμαι εξοριστος σε ενα φρουριο της ξενιτιας να χτυπαω γερμανικα σκοπετα, και να γραφω(οτι μου κατεβει) για να περνα η ωρα. Δεν ειρωνευομαι κανεναν, απλως διακομοδω την κατασταση οταν βλεπω να γραφονται παιδικες φαντασιοπληξιες στο φορουμ. Γερμανια εχω παει αρκετες φορες για τουρισμο, οχι για δουλεια, αρα γνωριζω τι παιζει..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
Τώρα έγινες κ'εσύ κλώνος μου καλά δε βλέπει ο ηλίθιος πόσες κριτικές έχεις γράψει γιά τα μπουρδέλα και πόσα ποστ έχεις κάνει?
Αν εβλεπε μπροστα του, δεν θα παθαινε αυτα που εχει παθει..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Ρε ψευτοθοδωρε εχω και αλλη ζωη εκτος του bou.com, γι αυτο μην ριχνεις λασπη. Δεν ειμαι εξοριστος σε ενα φρουριο της ξενιτιας να χτυπαω γερμανικα σκοπετα, και να γραφω(οτι μου κατεβει) για να περνα η ωρα. Δεν ειρωνευομαι κανεναν, απλως διακομοδω την κατασταση οταν βλεπω να γραφονται παιδικες φαντασιοπληξιες στο φορουμ. Γερμανια εχω παει αρκετες φορες για τουρισμο, οχι για δουλεια, αρα γνωριζω τι παιζει..
Ναι
Μπαινεις μια το πρωι πριν την δουλεια κ μια το απογευμα μετα την δουλεια.
Ταιριαζουν τα ωραρια.
Καλα κανεις. Το αυτονοητο.
Για τον ηγετη σου εισαι ενας φουκαρας μεροκαματιαρης. Αυτος το λεει, οχι εγω.

Εγω οπως βλεπεις ,μπαινω οποτε θελω, πρωι, μεσημερι, ξημερωματα. Το ιδιο ειναι.
Μηπως δεν εχω ωραρια?
Μηπως ειμαι ελευθερος συνεχεια?

Ε ναι σιγουρα, πηγες καπου σαν τουριστας κι εχεις ξεκαθαρη αποψη για την καθημερινοτητα, τα εργασιακα κ τα οικονομικα. Λογικοτατον! Χαχαχχαχαχα

Θα απαντησεις στην ερωτηση:
Αν θα καθοσουν να σε χεσουν κι θα εχυνες στο πεπονι των γονιων σου?
Αν ναι γιατι?
Αν οχι γιατι?

Τοσο δυσκολο ειναι να απαντησετε? ΧαχαχαχχαχΧΧ

Αντε , οταν ξαναμπεις κανε τον κινεζο παλι....

Αν δεν απαντησεις δεν ξανασχολουμε μαζι σου, τραγουδα μονος σου....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
Κοιτα να λυσεις τα υπαρξιακα σου, γιατι φαινεται να το χρειαζεσαι, και ασε τα παιδαριωδη ερωτηματα- παραδειγματα..
Ηγετη, αρχοντα κτλπ.. εχουν μονο τα προβατα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom