Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα μιλάς όμορφα, τώρα τα λες ωραία!
Κόψε κώλους γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει :heavymetalbig:

Με εκνευρίζουν γιατί δεν είναι στο μέτωπο.Εγώ δίνω πληροφορίες από την πρώτη γραμμή,εδώ παιδιά έχει νάρκη,εκεί είναι πυροβολικό,θα πας έτσι θα ελιχθείς εκεί,μετά έρπινγκ κτλ.Αμεσες πληροφορίες από το μέτωπο με ζωντανή παρουσίαση του πεδίου μάχης.Είναι σχεδόν σουρεαλιστικό.Πριν και μετά.
Δε χρειάζεται ο άλλος κάτι παραπάνω.Του δίνεις το μουνί στο πιάτο,έτοιμη γνώση.
Μετά έρχεται ο άλλος ο αμπελοφιλόσοφος λέει πολύ έρπινγκ έκανες,εγώ θα έβγαζα τα πιστόλια μου και θα τους σκότωνα όλους,εσύ φταις που έχει νάρκες,για τους άλλους δεν έχει νάρκες,εγώ θα έπεφτα με αλεξίπτωτο και θα τους έπιανα όλους αιχμάλωτους,ακούς κουφά πράγματα.Τα άτομα δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το άθλημα,δεν είναι στην πρώτη γραμμή.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Με εκνευρίζουν γιατί δεν είναι στο μέτωπο.Εγώ δίνω πληροφορίες από την πρώτη γραμμή,εδώ παιδιά έχει νάρκη,εκεί είναι πυροβολικό,θα πας έτσι θα ελιχθείς εκεί,μετά έρπινγκ κτλ.Αμεσες πληροφορίες από το μέτωπο με ζωντανή παρουσίαση του πεδίου μάχης.Είναι σχεδόν σουρεαλιστικό.Πριν και μετά.
Έτσι σε θέλω άνακτα!
Έτοιμο για μάχη, πάντα σε εγρήγορση,να γυαλίζει το μάτι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έτσι σε θέλω άνακτα!
Έτοιμο για μάχη, πάντα σε εγρήγορση,να γυαλίζει το μάτι

Ετσι είναι.Χρειάζεται το βλέμμα του γερακιού ή του γύπα.Αν πλέον δεν καυλώνεις,δε γουστάρεις το κυνήγι του μουνιού πρέπει να κρεμάσεις καπότες που έλεγε και ο Β.Π.Οσο γουστάρεις,μένεις μάχιμος και επί του πεδίου.Από θεωρητικολόγους,αμπελοφιλόσοφους και παπαρολόγους πήξαμε.Πρέπει να φέρεις αποτέλεσμα.
Εγώ μπαίνω στην αρένα για να φέρω αποτέλεσμα.Δε με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι γύρω.
Αμα νιώθεις ξεπερασμένος οτι ο ανταγωνισμός και η τεχνολογία σε έχουν ξεπεράσει,αποσύρεσαι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ρε αρχίδα Ρωσοπόντιε μας έχεις πρήξει με τις βιντεοκλήσεις.Αφού έγραψα οτι η άλλη με εξαπάτησε με τις φωτό της αλληνής που πήρε από το ίνσταγκραμ.Αφού είσαι μαλάκας ρε,τσεκάρεις κάθε φωτό που βρίσκεις με google search.
Αντε καραγκιόζηδες,παριστάνετε τους πονηρούς μη σας γαμήσω όλους γελοία υποκείμενα.

Καταλαβα...ειναι χειροτερα απο οτι νομιζουμε τα πραγματα με τη κατασταση σου.

Εχεις περασει σε αλλη διασταση.

Βρες τα αρχιδια να παρεις ενα τηλεφωνο πρωτα και μετα μιλα για το οτι θα γαμησεις κιολας.

Στημενη γκομενα στα 4 δεν μπορεις να γαμησεις και δεν σου επιτρεπει κιολας η ιδια να τη γαμησεις και προτιμα να τη γαμαει ο σκυλος.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ετσι είναι.Χρειάζεται το βλέμμα του γερακιού ή του γύπα.Αν πλέον δεν καυλώνεις πρέπει να κρεμάσεις καπότες που έλεγε και ο Β.Π.Οσο γουστάρεις,μένεις μάχιμος και επί του πεδίου.Από θεωρητικολόγους,αμπελοφιλόσοφους και παπαρολόγους πήξαμε.Πρέπει να φέρεις αποτέλεσμα.
Πρέπει να φτιάξεις και εσυ ενα γιουτιουμπ κανάλι.
Κριμα να θαυμαζουμε μονο εμείς τη θεότητα σου

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τον ξεμπροστιασε ο τύπος στο νήμα που βάζουν φωτό από τις γκόμενες τους.
Ο Σαββ βάζει γκόμενες από Facebook, ξεφτίλα!

Τυπε Ελληνικα να διαβαζεις γνωριζεις;

Τραβα να δεις το τι εγραφα σε καθε φωτογραφια.

Ξεκαθαρα ελεγα οτι δεν ειναι δικες μου και ειναι απο το ιντερνετ;

Τι παριστανεις;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Τι παριστανεις;
Ισχύει ξεκάθαρα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτά έγιναν επειδή το σπόνσορινγκ έγινε ονλάιν.Κανονικά στο live δεν μπορούσε να σε εξαπατήσει η άλλη αφού έβλεπες πώς ακριβώς ήτανε.Τώρα με το ονλάιν έχουνε στήσει παντού παγίδες.
Αυτές βέβαια θεωρούν οτι αυτό είναι σωστό,ένας μαλάκας να πέφτει στην παγίδα.Αυτό είναι πώς το βλέπουν αυτές.
Αμα όμως συνηθίσεις λίγο αυτά που κάνουνε,τις εντοπίζεις αμέσως.Αν και είναι πονηρές,κάνουν πολλά συστήματα με βάση μια εικόνα που έχουν για τους άντρες,τους δυτικούς άντρες,τους σπόνσορες κτλ.Είναι μια ολόκληρη θεωρία.
Βαριέμαι να την εξηγήσω έχει πολλές προεκτάσεις.
Με λίγα λόγια μας λες ότι της έστελνες λεφτά και την σπονσοράριζες ενώ σου είχε δείξει ψεύτικες φωτογραφίες  :2funny:ε,είσαι και πολύ μαλάκας  :jerking: :2funny:

Αν καταλαβες γερμανια ενω λεω πως ειναι φιλιπινες ,ε τοτε εισαι ο μοναδικος που ξανακαταλαβε λαθος χαχαχαχαχ

Δεν περιμενα βεβαια κ τιποτα αλλο απο σενα
Εσύ βρε μυθομανή δεν έγραψες ότι πήδαγες αυτήν εδώ με του διαλόγους στον εαυτό σου? :jerking: :2funny:και την βρήκα ότι δουλεύει Web κάμερα στην Αγγλία? :2funny:Άσε γιά το μούφα εισητήριο που μας έβαλες  :jerking: :2funny:
  Γκόμενες μόνο στον ύπνο σου βλέπεις κακομοίρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• moufa 2.jpg
    moufa 2.jpg
    415,7 KB · Εμφανίσεις: 62
  • Screenshot_20200629-224201_Gallery (1).jpg
    Screenshot_20200629-224201_Gallery (1).jpg
    250,1 KB · Εμφανίσεις: 54
  • moufa.jpg
    moufa.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 68
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Τι παριστανεις;

Σε πάω με τα 1000!
Σε τσιτωνω,να βράζει το αίμα ρε, αφού γουστάρεις.
Σαγαπαω μωρη κουφάλα!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Μετά έρχεται ο άλλος ο αμπελοφιλόσοφος λέει πολύ έρπινγκ έκανες,εγώ θα έβγαζα τα πιστόλια μου και θα τους σκότωνα όλους,εσύ φταις που έχει νάρκες,για τους άλλους δεν έχει νάρκες,εγώ θα έπεφτα με αλεξίπτωτο και θα τους έπιανα όλους αιχμάλωτους,ακούς κουφά πράγματα.Τα άτομα δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το άθλημα,δεν είναι στην πρώτη γραμμή.
κατασταση βατερλω βλεπουμε τον τελευταιο καιρο  :S

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Με λίγα λόγια μας λες ότι της έστελνες λεφτά και την σπονσοράριζες ενώ σου είχε δείξει ψεύτικες φωτογραφίες  :2funny:ε,είσαι και πολύ μαλάκας  :jerking: :2funny:
Εσύ βρε μυθομανή δεν έγραψες ότι πήδαγες αυτήν εδώ με του διαλόγους στον εαυτό σου? :jerking: :2funny:και την βρήκα ότι δουλεύει Web κάμερα στην Αγγλία? :2funny:Άσε γιά το μούφα εισητήριο που μας έβαλες  :jerking: :2funny:
  Γκόμενες μόνο στον ύπνο σου βλέπεις κακομοίρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ βλεπε τα βρε μπουφο, ποιος μιλησε για γερμανια.
Ενταξει ειναι fake

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σε πάω με τα 1000!
Σε τσιτωνω,να βράζει το αίμα ρε, αφού γουστάρεις.
Σαγαπαω μωρη κουφάλα!

Ε μα τι να πω αφου λες παπαριες ρε φιλε.

Λες και εχω την αναγκη να ποσταρω μουφες.

Για αυτο αλλωστε το γραφω απο την αρχη οτι δεν ειναι δικες μου φωτο, ξεκαθαρα.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Ο ΚΜΑΝ ετοιμος να πεσει με τη φρουρα στο μετωπο, μεχρι τελους.

Θα ψοφήσει η φρουρά θα ηττηθεί ο υπερβαλκάνιος αυτοκράτορας και θα τον στείλουν εξορία στην Ζιμπάμπουε να τον γαμάνε οι αράπηδες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσυ βλεπε τα βρε μπουφο, ποιος μιλησε για γερμανια.
Ενταξει ειναι fake

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
Αυτή που έβαλες για γκόμενα σου είναι Web μοντέλο στην Αγγλία  :2funny:άστο την βρήκα στο ίντερνετ  :2funny:
  Δεν είναι ούτε Φιλιπίνες ούτε Γερμανία στην Αγγλία είναι  :2funny:μήπως στην κάμερα την είδες που έκανε σόου  :2funny: και την πήδηξες από την οθώνη? :jerking: :2funny:
  Χτες που έκανες την γκάφα δε μίλαγες γιά να ξεχαστεί  :2funny:και τώρα άρχισες να γράφεις  :jerking: :2funny:

Συνημμένα

• Screenshot_20200629-224201_Gallery.jpg
    Screenshot_20200629-224201_Gallery.jpg
    250,1 KB · Εμφανίσεις: 42
  • moufa.jpg
    moufa.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 60

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom