Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ενταξει τωρα, σε καποια σελιδα απο αυτες.. εκανε την πατατα ο κατμαν και παρουσιασε την γκομενα του sav. σαν δικια του ταριφα

Αν ο Σαββιδης ποσταρε φωτο με τη κοπελα, απορω γιατι ο ΚΜΑΝ ειναι ακομα σε αυτο το σαιτ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αν ο Σαββιδης ποσταρε φωτο με τη κοπελα, απορω γιατι ο ΚΜΑΝ ειναι ακομα σε αυτο το σαιτ

Οχι τυπε δεν ποσταρα καμια φωτογραφια καμιας κοπελας.

Του ειπα απλα και ομορφα, παρε βιντεοκληση να μιλησεις με τη κοπελα να της τα πεις μεσα στα μουτρα ποτε την ειχες μαζι σου κτλπ.

Τι δεν καταλαβαινεις;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τοτε μπορει πολυ απλα να μπλοφαρες οτι ειναι μαζι σου γιατι ηξερες οτι δε θα παρει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο κατμαν στην (σελ.109 στο σπονσοριγκ) ειχε παρουσιασει την γκομενα του σαββιδη σαν δικια του.. και ελεγε οτι την γ@μουσε.. ειχε γινει μεγαλο σοου τοτε.
Ο δημητρακης παρουσιαζει δικες του γκομενες και οχι της φαντασιας του..

Εχω πάει 100 φορές.Τόσες γκόμενες έχω ποστάρει.Με δικές μου φωτό.
Αυτή με εξαπάτησε μου έστειλε φωτό από άλλη και δικές της με κομμένο το πρόσωπο.Τα έχουμε γράψει 10 φορές τι έγινε.
Γιατί κολλάτε έτσι?Αυτή είναι μία στις τόσες.
Σαν το μαλάκα το δημητράκη,τα ίδια και τα ίδια.Βρίσκει ο άλλος μια παπαριά που νομιζει οτι είναι αδύναμο σημείο κσι την ποστάρει συνέχεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οχι τυπε δεν ποσταρα καμια φωτογραφια καμιας κοπελας.

Του ειπα απλα και ομορφα, παρε βιντεοκληση να μιλησεις με τη κοπελα να της τα πεις μεσα στα μουτρα ποτε την ειχες μαζι σου κτλπ.

Τι δεν καταλαβαινεις;

Ρε αρχίδα Ρωσοπόντιε μας έχεις πρήξει με τις βιντεοκλήσεις.Αφού έγραψα οτι η άλλη με εξαπάτησε με τις φωτό της αλληνής που πήρε από το ίνσταγκραμ.Αφού είσαι μαλάκας ρε,τσεκάρεις κάθε φωτό που βρίσκεις με google search.
Αντε καραγκιόζηδες,παριστάνετε τους πονηρούς μη σας γαμήσω όλους γελοία υποκείμενα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
.
Σαν το μαλάκα το δημητράκη,τα ίδια και τα ίδια.Βρίσκει ο άλλος μια παπαριά που νομιζει οτι είναι αδύναμο σημείο κσι την ποστάρει συνέχεια.

Ειναι δειγμα αυτιστικων .
Μην δινεις σημασια

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αυτή με εξαπάτησε μου έστειλε φωτό από άλλη και δικές της με κομμένο το πρόσωπο.Τα έχουμε γράψει 10 φορές τι έγινε.

Δυσκολο το σπονσορινγκ, γεματο σκαμερς μου φαινεται

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δυσκολο το σπονσορινγκ, γεματο σκαμερς μου φαινεται

Ναι,αλλά έχω καταλάβει τι παίζει για αυτό και δίνω συμβουλές για αντισκάμμινγκ.
Μάλιστα πολλές τις έχω βρίσει ονλάιν με ελληνικές βρισιές που είναι καλό γιατί δημιουργεί νέα εικόνα.
Τις τραβάω ένα χεστήρι και δε με νοιάζει τι θα κάνουν.Είναι η νέα εικόνα της Ελλάδας.Κλωτσιά,μποουνιά,φτύσιμο και χύσιμο στη μάπα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ναι,αλλά έχω καταλάβει τι παίζει για αυτό και δίνω συμβουλές για αντισκάμμινγκ.
Μάλιστα πολλές τις έχω βρίσει ονλάιν με ελληνικές βρισιές που είναι καλό γιατί δημιουργεί νέα εικόνα.
Τις τραβάω ένα χεστήρι και δε με νοιάζει τι θα κάνουν.Είναι η νέα εικόνα της Ελλάδας.

Τι νεα εικονα? Οτι οι Ελληνες ειναι σκληροι καργιοληδες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι νεα εικονα? Οτι οι Ελληνες ειναι σκληροι καργιοληδες?

Ναι,οτι είμαστε απρόβλεπτοι,ζόρικοι και επιθετικοί.Θυμωμένοι τύποι.
Αυτές περιμένουν ευρωπαική συμπεριφορά και εσύ βγάζεις βαλκάνιο στυλ.
Μάλιστα εγώ το έχω ξεφτιλίσει ποστάρω φωτό από τις σκάμερς,διαλόγους μαζί τους,κινούμαι τελείως στα όρια.Είναι γιατί έχω πλήρη έλλειψη σεβασμού.Σίγουρα μεταξύ τους αυτές τα σχολιάζουν αν δεν τα ραπορτάρουν κιόλας στις αρχές.
Ειδικά οι Ρωσίδες έχουν στήσει τρελά σκαμικά συστήματα,πρόσφατα μία αρνήθηκε πάλι κλήση στο whatsapp ενώ ζήτησε λεφτά.
Για εμένα αυτό είναι red alert πλέον.Αν αρνηθεί βιντεοκλήση,τέλος.Μια φορά την πάτησα τότε με αυτή τη Ρωσίδα που αρνήθηκε και άρχισε να με κατηγορεί οτι δεν την εμπιστεύομαι κτλ.
Αυτά βέβαια γίνονται λόγω του ονλάιν.Επειδή μπορούν να χρησιμοποιούν φίλτρα,να αλλάζουν φωτό,να κλέβουν φωτό και χίλια δυο άλλα κόλπα.Αν τα εντοπίσω απλά βρίζω και παίρνει η γκόμενα τον πούλο.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ρε αρχίδα Ρωσοπόντιε μας έχεις πρήξει με τις βιντεοκλήσεις.Αφού έγραψα οτι η άλλη με εξαπάτησε με τις φωτό της αλληνής που πήρε από το ίνσταγκραμ.Αφού είσαι μαλάκας ρε,τσεκάρεις κάθε φωτό που βρίσκεις με google search.
Αντε καραγκιόζηδες,παριστάνετε τους πονηρούς μη σας γαμήσω όλους γελοία υποκείμενα.
Τις φωτογραφίες του Σαββιδαρου να τις τσεκαρετε με yandex search ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
5-6 τελειωμένες έχεις βάλει φώτο  :jerking:όλες οι άλλες είναι μούφα.
  Εσύ δεν έλεγες ότι σπονσοράρεις τη γκόμενα του Σαββίδη και την πηδάς με λεφτά? :jerking: :2funny:
  Και ο νυχτοφύλακας την ίδια μαλακία έκανε χτες  :2funny:έβαλε διαλόγους με τον εαυτό του  :2funny:και μία κλεμμένη φωτογραφία από μία που δούλευε  Web κάμερα στην Αγγλία και έγραφε ότι την πήδηξε στη Γερμανία  :jerking: :2funny: Ούτε ο Φώσκολος δεν έχει τέτοια φαντασία  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτά έγιναν επειδή το σπόνσορινγκ έγινε ονλάιν.Κανονικά στο live δεν μπορούσε να σε εξαπατήσει η άλλη αφού έβλεπες πώς ακριβώς ήτανε.Τώρα με το ονλάιν έχουνε στήσει παντού παγίδες.
Αυτές βέβαια θεωρούν οτι αυτό είναι σωστό,ένας μαλάκας να πέφτει στην παγίδα.Αυτό είναι πώς το βλέπουν αυτές.
Αμα όμως συνηθίσεις λίγο αυτά που κάνουνε,τις εντοπίζεις αμέσως.Αν και είναι πονηρές,κάνουν πολλά συστήματα με βάση μια εικόνα που έχουν για τους άντρες,τους δυτικούς άντρες,τους σπόνσορες κτλ.Είναι μια ολόκληρη θεωρία.
Βαριέμαι να την εξηγήσω έχει πολλές προεκτάσεις.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
5-6 τελειωμένες έχεις βάλει φώτο  :jerking:όλες οι άλλες είναι μούφα.
  Εσύ δεν έλεγες ότι σπονσοράρεις τη γκόμενα του Σαββίδη και την πηδάς με λεφτά? :jerking: :2funny:
  Και ο νυχτοφύλακας την ίδια μαλακία έκανε χτες  :2funny:έβαλε διαλόγους με τον εαυτό του  :2funny:και μία κλεμμένη φωτογραφία από μία που δούλευε  Web κάμερα στην Αγγλία και έγραφε ότι την πήδηξε στη Γερμανία  :jerking: :2funny: Ούτε ο Φώσκολος δεν έχει τέτοια φαντασία  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
Προεδρε υπερβάλλεις, έχει ποσταρει και δυνατά μουνια ο άρχων.
Αλλο που απαξιοι καποιες φορές να τις γαμησει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η φάση γαμήθηκε όταν ξεκίνησαν τα smartphones και το ίνσταγκραμ.Πριν ήταν πολύ άνετα,έκανες τα σπονσοριλίκια σου πολύ εύκολα.
Τώρα έχουν μυριστεί οι γκόμενες ψητό και έχουν πολλά όπλα.Εχουν και δικά τους φόρουμ που συζητάνε τους σπόνσορες,ανταλάσσουν απόψεις κτλ.Πέφτεις στη φάκα αν δεν προσέχεις.
Στην εποχή μου ήταν πολύ πολύ απλά τα πράγματα,δεν υπήρχαν αυτές οι αρχιδιές.Σου άρεσε μια Τσέχα την καλούσες Αθήνα και σου έδινε το μουνί της στο πιάτο για τις δωρεάν διακοπές.Τώρα καλή τύχη.Εχουν πονηρέψει οι τύπισσες,έχουν απαιτήσεις και πάντα χάνεις λεφτά στις απατεώνισσες.Εσκορτ που παριστάνουν τις σπονσορέτς,γκόμενες με ψεύτικες φωτός,ψεύτικες υποσχέσεις κτλ.Γενικά πρέπει να κάνεις ξεσκαρτάρισμα,δεν είναι τόσο εύκολο.
Σε 6 μήνες γάμησα μια Τσέχα,μια Λευκορρωσίδα,μια Ρωσίδα,μια Ιταλίδα και τρεις Ουκρανέζες είδατε πώς ήτανε στην πράξη.
Τώρα έχω στα σκαριά δυο Λιθουανές,μια Γαλλίδα,δυο Ολλανδέζες.Για να δούμε πώς θα πάει.Μπορεί να καλέσω τις Λιθοαυνές διακοπές Ρόδο τον Αύγουστο και να επισκεφτώ τη Γαλλίδα τον Ιούλιο.Εχω και δυο Πολωνέζες αρκετά καλές,περιμένω να ανοίξουν τα σύνορα να γίνουν όλα σωστά.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Τις φωτογραφίες του Σαββιδαρου να τις τσεκαρετε με yandex search ;)

Τον ξεμπροστιασε ο τύπος στο νήμα που βάζουν φωτό από τις γκόμενες τους.
Ο Σαββ βάζει γκόμενες από Facebook, ξεφτίλα!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
  Και ο νυχτοφύλακας την ίδια μαλακία έκανε χτες  :2funny:έβαλε διαλόγους με τον εαυτό του  :2funny:και μία κλεμμένη φωτογραφία από μία που δούλευε  Web κάμερα στην Αγγλία και έγραφε ότι την πήδηξε στη Γερμανία  :jerking: ::
Αν καταλαβες γερμανια ενω λεω πως ειναι φιλιπινες ,ε τοτε εισαι ο μοναδικος που ξανακαταλαβε λαθος χαχαχαχαχ

Δεν περιμενα βεβαια κ τιποτα αλλο απο σενα

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Τον ξεμπροστιασε ο τύπος στο νήμα που βάζουν φωτό από τις γκόμενες τους.
Ο Σαββ βάζει γκόμενες από Facebook, ξεφτίλα!
Ο Σαββιδαρος ειπε οτι ολες τις φωτογραφίες τις βρισκει στο ίντερνετ.
Καθαρές κουβέντες

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Τώρα μιλάς όμορφα, τώρα τα λες ωραία!
Κόψε κώλους γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom