Η φάση γαμήθηκε όταν ξεκίνησαν τα smartphones και το ίνσταγκραμ.Πριν ήταν πολύ άνετα,έκανες τα σπονσοριλίκια σου πολύ εύκολα.
Τώρα έχουν μυριστεί οι γκόμενες ψητό και έχουν πολλά όπλα.Εχουν και δικά τους φόρουμ που συζητάνε τους σπόνσορες,ανταλάσσουν απόψεις κτλ.Πέφτεις στη φάκα αν δεν προσέχεις.
Στην εποχή μου ήταν πολύ πολύ απλά τα πράγματα,δεν υπήρχαν αυτές οι αρχιδιές.Σου άρεσε μια Τσέχα την καλούσες Αθήνα και σου έδινε το μουνί της στο πιάτο για τις δωρεάν διακοπές.Τώρα καλή τύχη.Εχουν πονηρέψει οι τύπισσες,έχουν απαιτήσεις και πάντα χάνεις λεφτά στις απατεώνισσες.Εσκορτ που παριστάνουν τις σπονσορέτς,γκόμενες με ψεύτικες φωτός,ψεύτικες υποσχέσεις κτλ.Γενικά πρέπει να κάνεις ξεσκαρτάρισμα,δεν είναι τόσο εύκολο.
Σε 6 μήνες γάμησα μια Τσέχα,μια Λευκορρωσίδα,μια Ρωσίδα,μια Ιταλίδα και τρεις Ουκρανέζες είδατε πώς ήτανε στην πράξη.
Τώρα έχω στα σκαριά δυο Λιθουανές,μια Γαλλίδα,δυο Ολλανδέζες.Για να δούμε πώς θα πάει.Μπορεί να καλέσω τις Λιθοαυνές διακοπές Ρόδο τον Αύγουστο και να επισκεφτώ τη Γαλλίδα τον Ιούλιο.Εχω και δυο Πολωνέζες αρκετά καλές,περιμένω να ανοίξουν τα σύνορα να γίνουν όλα σωστά.