Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μπορει να κανει οτι θελει σεμνα και ταπεινα.
Χωρις να προσπαθει να μειωνει τους αλλους για να νοιωσει ψηλοτερος αλλα να μπορει να στηριξει τα οσα λεει.
Εμεις 5αρια και γιαπιά βλεπουμε, που ειναι η μεγαλη ζωη?

Το να σε  χεζουν ή το να χυνεις στο πεπονι των γονιων σου κ να τους το δινει να το φανε μονο περηφανεια, αξιοπρεπεια κ θαρρος δειχνουν.

Πεσμου ξεκαθαρα σαββιδη τι γνωμη εχεις για:
-το χεσιμο
-το χυσιμο και σερβιρισμα του πεπονιου στους γονεις του.

Στο χωριο μου αυτα τα ατομα αλλιως τα λενε....

Τυπε ποιος ειμαι εγω για να κρινω το τι κανει ο καθενας στη προσωπικη του ζωη; Δεν με απασχολει κατι τετοιο, δεν εχει να μου δωσει κατι αυτο.

Με ενδιαφερει να γελαμε, να κραζομαστε μεταξυ μας και να γινεται χαβαλες να περναει η ωρα. Με καποιος κανουμε χαβαλε και απο κοντα ή τηλεφωνικα και τελος.

Τι με ενδιαφερει εμενα το τι κανει; Εαν γουσταρει, ας κανει οτι θελει, στα αρχιδια μου.

Εσενα δηλαδη σου εχει γινει εμμονη το γιατι ο Δημητρακης εχυνε μεσα στο πεπονι και το σερβιρε; Θα σε ενδιεφερε το ιδιο εαν εχυνε μεσα σε καρπουζι ή κολοκυθα ή θα υπηρχε μειωση στο ενδιαφερον σου;

Εσενα τυπε καλα θα ηταν να σε απασχολει πως θα χυνεις εσυ συχνοτερα και να βλεπεις μουνι πανω στη πουτσα σου πιο συχνα απο οτι τωρα.

Ασε τι κανει ο αλλους, δες τι κανεις εσυ.

Γαμας; Καθε ποτε γαμας; Αυτο μετραει. Να γαμας ως αντρας, οσο πιο συχνα μπορεις.

Τωρα ζεις ως αντρας ή εχεις λιωσει στη δουλεια καθε μερα και γαμας καθε τριμηνο και η μονη σου χαρα ειναι να τρολαρεις εναν τεμπελη που σου εχει γινει εμμονη;

Μη το συνεχιζεις, δηλωσες Ποντιος και δεν θελω να σε κραζω, τα βαριεμαι κιολας αυτα.

Παμε παρακατω φιλε, δεν αξιζει, κανε τη πλακα σου και ολα οκ.

:hi:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Συγγνώμη να μου στοιχίσει τι?πιτσιρίκια είναι.Η μία με έχει γνωρίσει με τη μαμά γάτα.Είχα βάλει φώτο παλιά.
  Η αγαμία και η αφραγκία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι άσχημα  :2funny:όσο πας και  :jerking:περισσότερο  :2funny: :2funny:.
  Τι σχέση έχει ένα 17χρονο κοριτσάκι με την Κορεάτισα? :jerking: :2funny:ή με την άλλη σχιστομάτα :jerking: :2funny:Δηλαδή αυτή στην πρώτη φωτογραφία είναι η Κορεάτισα μου? :jerking: :2funny:Δεν ήξερα ότι η αγαμία τυφλώνει  :2funny: :2funny: :2funny:Οι δύο αυτές ρίχνουν στο γατάκι 15 χρόνια τώρα αν γιά σένα είναι ίδιες εγώ τι να πω  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
    Το γατάκι έχει δει την Κορεάτισα μόνο σε φωτογραφίες που της έχω δέιξει  :2funny:
  Έχεις χαζέψει εντελώς  :jerking: :2funny:χτες μας έβαλες μούφα φωτογραφίες και διαλόγους που έφτιαξες μόνος σου  :jerking: :2funny:και φώτο από μιά σχιστομάτα που δουλεύει στην Αγγλία στην κάμερα και μας έγραψες ότι της  :knockinb: :2funny:
    Ποιά να πάει μαζί σου που είσαι ένας άξεστος χωριάτης και δεν έχεις που να μείνεις  :2funny:Δε μπορώ να σε φανταστώ με τα γατάκια  :2funny:αν τα πλησιάσεις να τα γνωρίσεις θα  :2funny:
  Η πλάκα είναι που έγραψε ένας ότι σε ζηλεύουν  :jerking: να ζηλέψουν τι?Που σε έδιωξε η γυναίκα σου και σε πέταξε έξω από το σπίτι?και το πήρε και πληρώνεις εσύ της δόσεις του δανείου δουλεύοντας 12-14 ώρες τη μέρα στη Γερμανία? :2funny:που σου πήρε τρελλή διατροφή από τα Ελληνικά δικαστήρια? :headbang: :2funny: και μπορεί να έχει βρει και κανέναν και με τα λεφτά του γκαστερμπά'ι'τερ να γλεντάει μαζί του  :2funny: :2funny: :2funny:.Οι μόνοι που μπορούν να σε ζηλέψουν είναι οι Αφγανοί ή οι Αιθίοπες που δεν έχουν να φάνε και πεθαίνουν από την πείνα  :2funny: :2funny:

Και γιά να μην πεις ότι είναι η άλλη σχιστομάτα και όχι η Κορεάτισα πάρε από πριν φώτο γιατί πρέπει να φύγω.

Δεν ειπα για αυτην . Παλι τα μπερδεψες.

Ξαναεβαλες την κασετα καυμενε?
Οες κατι αλλο.
Τοσες αποριες και φωτος εκρεμουν.

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
.

Οσο για το αμαξι, μια χαρα αμαξι ειναι , τι φαγωθηκατε. Ναι παλιο, αλλα καποτε ηταν καινουργιο. Αν δουλευει ακομα γιατι να παει να παρει κατι αλλο?

Δεν λεει κανεις να παρει αλλο.
Αυτος θελει να μας περασει με το ετσι θελω πως το αμαξι του κοστιζει 30.000 ενω εγω του αποδεικνυω με στοιχεια πως κανει 3.000 μαξ.

Τι να κανω ,εγω φταιω?

Μας πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Χαιρομαι που αρχιζεις και παραδεχεσαι.

Ο αγωνας τωρα δικαιωνετε

Συνημμένα

• 20200701_144533.jpg
    20200701_144533.jpg
    523,2 KB · Εμφανίσεις: 57

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Τι εννοεις οτι πρεπει να αποδειξει φιλε;

Εσυ θα του πεις τι θα κανει του καθενα;

Ο αγαπητικος του θαλαμου εισαι;

Ακομα και να εχει μονο γιαπια και 5-6 αρια οπως λες....ο τυπος ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ σε αντιθεση με εσενα που εργαζεσαι και μαλιστα αρκετες ωρες και που λογω περιστασεων δεν βλεπεις συχνα μουνι απο κοντα.

Μη το τραβας, προσγειωσου στη πραγματικοτητα σου.

Εσυ εισαι η αστυνομια του θρεντ να μας πεις τι θα κανουμε?
Εφυγα απο το αλλο θρεντ για να μην ενοχλω

Προσβαλει , ας αποδειξει.
Μονο λογια?

Στα λογια ο καθενας ειναι οτι φανταζεται.
Οταν εφτασε η ωρα των αποδειξεων ,ειδαμε οτι δεν ειδαμε...

Σου περασε απο το μυαλο πως ειναι καλυτερα κουπι σε γαλερα απο το να ειμαι ο δημητρακης?
Ξερεις τι θα πει αξιοπρεπεια και περηφανεια?

Θα απαντησεις ρε σαββιδη χωρις να πεταξεις την μπαλα στην κερκιδα?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Τυπε ποιος ειμαι εγω για να κρινω το τι κανει ο καθενας στη προσωπικη του ζωη; Δεν με απασχολει κατι τετοιο, δεν εχει να μου δωσει κατι αυτο.

Με ενδιαφερει να γελαμε, να κραζομαστε μεταξυ μας και να γινεται χαβαλες να περναει η ωρα. Με καποιος κανουμε χαβαλε και απο κοντα ή τηλεφωνικα και τελος.

Τι με ενδιαφερει εμενα το τι κανει; Εαν γουσταρει, ας κανει οτι θελει, στα αρχιδια μου.

Εσενα δηλαδη σου εχει γινει εμμονη το γιατι ο Δημητρακης εχυνε μεσα στο πεπονι και το σερβιρε; Θα σε ενδιεφερε το ιδιο εαν εχυνε μεσα σε καρπουζι ή κολοκυθα ή θα υπηρχε μειωση στο ενδιαφερον σου;

Εσενα τυπε καλα θα ηταν να σε απασχολει πως θα χυνεις εσυ συχνοτερα και να βλεπεις μουνι πανω στη πουτσα σου πιο συχνα απο οτι τωρα.

Γαμας; Καθε ποτε γαμας; Αυτο μετραει. Να γαμας ως αντρας, οσο πιο συχνα μπορεις.

Τωρα ζεις ως αντρας ή εχεις λιωσει στη δουλεια καθε μερα και γαμας καθε τριμηνο και η μονη σου χαρα ειναι να τρολαρεις εναν τεμπελη που σου εχει γινει εμμονη;

Μη το συνεχιζεις, δηλωσες Ποντιος και δεν θελω να σε κραζω, τα βαριεμαι κιολας αυτα.

Την πλακα μου κανω...

Αν ειμαι ποντιος ή οχι τι σημασια εχει. Αν εχεις να πεις κατι με επιχειρηματα πεστο.

Το να χυσεις στο πεπονι ή στο καρπουζι ειναι το θεμα?

Το να χυνεις στο πεπονι κ να το σερβιρεις στους γονεις σου ειναι το θεμα. Εσυ θα το εκανες?
Αν ναι γιατι?
Αν οχι γιατι?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κατάλαβα τύπε του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ :S :S :S

Τυπε δεν το εννοω με αυτη την εννοια.

Αλλωστε, απο μονος του ξυνεται με τις παπαριες που πηγαινει και κανει σε ξενες χωρες και τον πετανε εξω οι σεκιουριτι με τις κλωτσιες.

Ευτυχως εχει και μαλακομετρο και δεν ξεπερνα τα ορια να κανει τις ιδιες μαλακιες στα υπολοιπα κρατη.

Μπορει να εχει χασει καθε μετρο αλλα το μαλακομετρο του λειτουργει πληρως και τον προστατευει απο τραγικες καταστασεις που θα μπορουσε να μπλεξει απο μονος του τον εαυτο του.

Εχει αλλο τυπακι εδω οπου ανεφερε σε δικο του ποστ οτι πηγαινει εκει στη χ χωρα και πλακωνει τις εκει ντοπιες γυναικες στο ξυλο και ολα οκ.

:S :S :S

Εκει να δεις καψιμο...

Φαντασου μισος που εχει αναπτυξει για τις γυναικες ο καθενας απο τους δυο...ο ενας θελει να τις χεζει και το λεει περηφανα και ο αλλος λεει οτι τις κανει μαυρες στο ξυλο...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Την πλακα μου κανω...

Αν ειμαι ποντιος ή οχι τι σημασια εχει. Αν εχεις να πεις κατι με επιχειρηματα πεστο.

Το να χυσεις στο πεπονι ή στο καρπουζι ειναι το θεμα?

Το να χυνεις στο πεπονι κ να το σερβιρεις στους γονεις σου ειναι το θεμα. Εσυ θα το εκανες?
Αν ναι γιατι?
Αν οχι γιατι?

Για εμενα εχει σημασια που εισαι Ποντιος τυπε, εαν δεν εχει για εσενα ειναι δικο σου θεμα.

Ποια μπαλα και ποια κερκιδα;

Τι τσιτωνεις ρε τυπε συνεχως;

Σε εχει τερματισει η ζωη που ζεις και μας ζαλιζεις τα αρχιδια μεσημεριατικα ενω τεμπελιαζουμε και ψαχνουμε κατι να γελασουμε να περασουμε την ωρα μας;

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Τυπε δεν το εννοω με αυτη την εννοια.

Εκει να δεις καψιμο...

Φαντασου μισος που εχει αναπτυξει για τις γυναικες ο καθενας απο τους δυο...ο ενας θελει να τις χεζει και το λεει περηφανα και ο αλλος λεει οτι τις κανει μαυρες στο ξυλο...

Θα έχουν φάει πολύ Χ για να έχουν τόσο κόμπλεξ,δεν λέω ότι οι γυναίκες δεν είναι πολλές φορές σκατόψυχες αλλά υπάρχουν και όρια και άμα κάποιος τα περνάει είναι υπαίτιος για ότι γίνει..........

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Θα έχουν φάει πολύ Χ για να έχουν τόσο κόμπλεξ,δεν λέω ότι οι γυναίκες δεν είναι πολλές φορές σκατόψυχες αλλά υπάρχουν και όρια και άμα κάποιος τα περνάει είναι υπαίτιος για ότι γίνει..........

Τυπε εδω με εχει κατηγορισει για μισογυνη (ενω δεν υπαρχει ουτε ενα ποστ μου που αντικειμενικα να μισω τις γυναικες) μελος το οποιο σε απειρα ποστ του βριζει τις γυναικες και βγαζει μισος και αρρωστεια στα οσα λεει για αυτες και τους χαρακτηρισμους που πεταει συνεχως.

Τι να λεμε.

Η διασκεδαση εχει τιμημα, μπαινεις για να γελασεις και να μαλακιστεις αλλα μοιραια θα ερχεσαι αντιμετωπος με τα καθε λογης τυπακια οπου λογω περιστασεων (τοξικοι γαμοι, μοναξια, αγαμια, αμπαλιαση, ψυχασθενεια, κακια, αφραγκια) ερχονται μεσα εδω και στηνουν και φατριες και ξεσπανει ολοι μαζι μιας και ως ανθρωποι δεν μπορουν να παραξουν κατι αλλο. Ζουν και τρεφονται με τη κακια και την αρρωστεια.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Η διασκεδαση εχει τιμημα, μπαινεις για να γελασεις και να μαλακιστεις αλλα μοιραια θα ερχεσαι αντιμετωπος με τα καθε λογης τυπακια οπου λογω περιστασεων (τοξικοι γαμοι, μοναξια, αγαμια, αμπαλιαση, ψυχασθενεια, κακια, αφραγκια) ερχονται μεσα εδω και στηνουν και φατριες και ξεσπανει ολοι μαζι μιας και ως ανθρωποι δεν μπορουν να παραξουν κατι αλλο. Ζουν και τρεφονται με τη κακια και την αρρωστεια.

Ένα site που έχει αντικείμενο τον αγοραίο έρωτα θα έχει και πολλοί που δεν βλέπουν μουνι συχνά και έχουν φάει στραπάτσα λογικό είναι να βγάζουν χωλή,μείνε στ χαβαλέ και μην δινεις σημασία στα άλλα

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Τυπε αφου δε σε απασχολει τι κανει ο καθενας στην προσωπικη του ζωη, γιατι καθε φορα που ο ΚΜΑΝ ποσταρει τις σπονσορετς και τα σεντονια του σχολιαζεις αρνητικα?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ένα site που έχει αντικείμενο τον αγοραίο έρωτα θα έχει και πολλοί που δεν βλέπουν μουνι συχνά και έχουν φάει στραπάτσα λογικό είναι να βγάζουν χωλή,μείνε στ χαβαλέ και μην δινεις σημασία στα άλλα

Δεν ειναι αυτο τυπε, και στο απο κοντα ειτε γνωστοι ειτε συγγενεις βγαζουν μισος και αρρωστεια.

Ετσι ειναι οι ανθρωποι, απλα.

Δοκιμασε να βγεις Παρασκευη-Σαββατο βραδυ εξοδο σε μαγαζι με μουναρα 8-9 σε ομορφια και δες τα ματια των αντρων και νιωσε αυτο που θα βγαζουν για τη παρτη σου.

Δοκιμασε να παρεις καινουριο αμαξι και δες σε ποσες ημερες θα σου πουν καλοριζικο με χαρακια απο κλειδι.

Παρκαρε σε παρκινκ απο στεκι που μαζευει πολυ κοσμο και που υπαρχει οπτικη επαφη απο τα τραπεζια στο παρκινγκ, πολυ ακριβο αμαξι και ακου μετα τι θα σχολιαζουν οι τυποι που θα καθονται εκει και που δεν θα γνωριζουν ποιος το εχει.

Σκηνικο οπως αυτο στη φωτο.

Ελα μετα να μου γραψεις παλι εδω το τι ακουσες.

Δεν φταιει λοιπον το σαιτ ουτε το αντικειμενο του σαιτ, καμια σχεση.

Ο κακος ανθρωπος, παντου σε καθε ευκαιρια θα βγαλει με τον χ ψ τροπο τη κακια και την αρρωστεια του.

Συνημμένα

• 0-02-05-879f73d98369c5a5989d4c92d825616f9ff6505edcf0e1813ff54a5a7bd88d68_c0df77ab.jpg
    0-02-05-879f73d98369c5a5989d4c92d825616f9ff6505edcf0e1813ff54a5a7bd88d68_c0df77ab.jpg
    219,6 KB · Εμφανίσεις: 67

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Δεν ειναι αυτο τυπε, και στο απο κοντα ειτε γνωστοι ειτε συγγενεις βγαζουν μισος και αρρωστεια.

Ετσι ειναι οι ανθρωποι, απλα.

Δεν φταιει λοιπον το σαιτ ουτε το αντικειμενο του σαιτ, καμια σχεση.

Ο κακος ανθρωπος, παντου σε καθε ευκαιρια θα βγαλει με τον χ ψ τροπο τη κακια και την αρρωστεια του.

Δεν διαφωνώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom