Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Μπορει να κανει οτι θελει σεμνα και ταπεινα.
Χωρις να προσπαθει να μειωνει τους αλλους για να νοιωσει ψηλοτερος αλλα να μπορει να στηριξει τα οσα λεει.
Εμεις 5αρια και γιαπιά βλεπουμε, που ειναι η μεγαλη ζωη?
Το να σε χεζουν ή το να χυνεις στο πεπονι των γονιων σου κ να τους το δινει να το φανε μονο περηφανεια, αξιοπρεπεια κ θαρρος δειχνουν.
Πεσμου ξεκαθαρα σαββιδη τι γνωμη εχεις για:
-το χεσιμο
-το χυσιμο και σερβιρισμα του πεπονιου στους γονεις του.
Στο χωριο μου αυτα τα ατομα αλλιως τα λενε....
Τυπε ποιος ειμαι εγω για να κρινω το τι κανει ο καθενας στη προσωπικη του ζωη; Δεν με απασχολει κατι τετοιο, δεν εχει να μου δωσει κατι αυτο.
Με ενδιαφερει να γελαμε, να κραζομαστε μεταξυ μας και να γινεται χαβαλες να περναει η ωρα. Με καποιος κανουμε χαβαλε και απο κοντα ή τηλεφωνικα και τελος.
Τι με ενδιαφερει εμενα το τι κανει; Εαν γουσταρει, ας κανει οτι θελει, στα αρχιδια μου.
Εσενα δηλαδη σου εχει γινει εμμονη το γιατι ο Δημητρακης εχυνε μεσα στο πεπονι και το σερβιρε; Θα σε ενδιεφερε το ιδιο εαν εχυνε μεσα σε καρπουζι ή κολοκυθα ή θα υπηρχε μειωση στο ενδιαφερον σου;
Εσενα τυπε καλα θα ηταν να σε απασχολει πως θα χυνεις εσυ συχνοτερα και να βλεπεις μουνι πανω στη πουτσα σου πιο συχνα απο οτι τωρα.
Ασε τι κανει ο αλλους, δες τι κανεις εσυ.
Γαμας; Καθε ποτε γαμας; Αυτο μετραει. Να γαμας ως αντρας, οσο πιο συχνα μπορεις.
Τωρα ζεις ως αντρας ή εχεις λιωσει στη δουλεια καθε μερα και γαμας καθε τριμηνο και η μονη σου χαρα ειναι να τρολαρεις εναν τεμπελη που σου εχει γινει εμμονη;
Μη το συνεχιζεις, δηλωσες Ποντιος και δεν θελω να σε κραζω, τα βαριεμαι κιολας αυτα.
Παμε παρακατω φιλε, δεν αξιζει, κανε τη πλακα σου και ολα οκ.