Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Δεν ανεφερα πουθενα το ρημα ΖΗΛΕΥΕΤΕ
Δεν ανεφερα πουθενα οτι το ανεφερες.
:S
Δεν ανεφερα πουθενα το ρημα ΖΗΛΕΥΕΤΕ
Χαιρομαι που εστιασατε ολοι στο θεμα ζηλεια προς τον urlb
Αυτο σημαινει οτι συμφωνειτε-αποδεχεστε οτι ζει μια αξιοπρεπη ζωη που καποιοι θα ζηλευαν
Το πρόβλημα είναι η αντίδραση των ψωλίστ.Αυτοί νομίζουν οτι είναι........
..........
οταν τους εκτοξευει..Λιγα λογια για τον κλειδοκρατορα της βαλιτσας με τους βαλκανικους ευρωπυραυλους
οταν τους εκτοξευει..
Η μάνα Ρωσία, τώρα ο Δημήτρης δεν είναι σπίτι, έβαλε εμένα να προσέχω της γάτες του, πάλι καλά που της έχει ταΐσειΤυπε απο που ειναι αυτη η φωτο?
Το σπιτι δε μπορει να του το παρει η γυναικα. Μετα την ενηλικιωση του παιδιου (η τα 25 ετη αν σπουδαζει) το σπιτι θα ανηκει πλεον στον ιδιοκτητη-συζυγο, εφοσον το ειχε πριν απο τον γαμο.
Ουσιαστικα δηλαδη, ο urlb εχει ακριβως τα ιδια εξοδα, σα να μην ειχε χωρισει, ισως και λιγοτερα. Σαν να εφυγε δηλαδη μονο αυτος Γερμανια για δουλεια, αφηνοντας την οικογενεια πισω, οπως κανουν πολλοι και στελνοντας λεφτα για τη γυναικα-παιδι. Ακομη και μη διαζευγμενος να ηταν, θα μπορουσε να περναει μια χαρα, ποσο μαλλον που πηρε διαζυγιο, οποτε και ξεμπερδεψε απο την πρωην συζυγο.
Με λιγα λογα εχει οικογενεια και παιδι, που το βλεπει οποτε θελει, φροντιζει για τη διατροφη του, οπως πρεπει να κανει καθε πατερας, το εχει παρασχει το σπιτι του, οπως ειναι υποχρεωση του, το οποιο θα παρει πισω οταν το παιδι μεγαλωσει και αυτος ζει μια νομραλ ζωη στη Γερμανια, με τη δουλιτσα του, τον μισθο του και την εργασιακη του ασφαλεια και ηρεμια.
Πολλοι θα ζηλευαν τον urlb στη φαση που ειναι.
Η θεωρια του να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.Πες τα ρε Σαββιδη, μια ζωη, ζηλειες και πως θα αποτυχει ο αλλος.
Πρεπει να χαιρεσαι για οτι εχεις και να προσπαθεις για το καλυτερο χωρις να τα παρατας.
Εδώ μιλάς γ'αυτό που κάνεις εσύ .Επειδή είσαι τελειωμένος και χρεωκοπημένος μισείς τους άλλους που έχουνΗ θεωρια του να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.
Το να ζηλευεις με την καλη εννοια, να προσπαθησεις να αλλαξεις την ζωη σου προς το καλυτερο ,χρησιμοποιοντας ως ζωντανό παραδειγμα καποιον αλλον, το βρισκω θεμιτό.
Το να ζηλευεις με την κακη εννοια ειναι φθονος, μισος κ σκατοψυχιαση. Ετσι δεν πας βημα μπροστα.
Ναι το πρόβλημα σου είναι η τουαλέτα μου και το μπάνιο μου και βρήκες και μιά αγγελία ένα αμάξι σαν το δικό μου στη Γερμανία που κάνει 3.000 ευρώ και BMW M6 εδώ βρίσκεις με 14.000 ευρώ ,Γερμανία μπορεί και με 9.000 γιά δοκιμασενα την πάρεις όμως?ούτε βενζίνη δε θα έχεις να βάλειςΧαχαχα
Οχι ρε τυπε, μην ακους τον δημητρακη ,δημιουργηματα της φαντασιας του ειναι.
Επειδη εψαχνε κατι να βρει.
Δεν πειραζει, αγαπαμε δημητρακη.
Χρονια τωρα φουκαραδες μας ανεβαζε κ κακομοιρηδες μας κατεβαζε.
Οταν ηρθε η ωρα να στηριξει τα λεγομενα του παρουσιαζοντας το δικο του στατους κι επιτυχιες μας εδειξε κατι 5αρια σαν γκομενες κ ενα διαμερισμα, που ναι μεν εχει αξια σαν ακινητο, αλλα πως να το κανουμε ρε φιλε, σαν γιαπί ειναι.
Τι να κανουμε δηλαδη?
Να λεμε το 5αρι γκομενα πως ειναι 8αρι?
Να λεμε το γιαπί πως ειναι διαμερισματαρα?
Ψεματα να λεμε?
Εγω οτι βλεπω σφυριζω (οπως ελεγε κι ενας διαιτητης)
Ρε Βασιλακη, τραβα και κανα καζανακι.
Ακομη δεν απαντησες
1) να ρθουμε ρωσσια,να κρινουμε τελικα?
2) να βαλω την ψηφοφορια?
3) θα βαλουμε φωτο διαβατηριων με σταμπες??
Θα απαντησεις ή θα συνεχισεις να κανεις τον μαλαισιανό τουριστα στο μουσειο ακροπολης?
Πως τους γάμησες έτσι ρε Μητσάρα ;;;
Πως τους πετσόκοψες έτσι ;;;;;;
Πως τους έσφαξες έτσι ρε μήτσο ;;;;;;;;
Αδρεναλίνη γεμάτος ρε μήτσο !!!!!!
Κέρβερος !!!!!!!!
Αιθέρας ρε μήτσο !!!!!!
ΑΛΟΓΟ ΡΕ !!!!!!!!
Πως τους γάμησες έτσι ;;;;;;;
ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ .... ΛΙΟΝΤΑΡΙ !!!!!!!!!
Τους γάμαγες !!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ !!!!!!!!!!!
Τύπε πως είσαι;
Όλα καλά;
Εύχομαι να είσαι γερός.