Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χαιρομαι που εστιασατε ολοι στο θεμα ζηλεια προς τον urlb
Αυτο σημαινει οτι συμφωνειτε-αποδεχεστε οτι ζει μια αξιοπρεπη ζωη που καποιοι θα ζηλευαν

Το πρόβλημα είναι η αντίδραση των ψωλίστ.Αυτοί νομίζουν οτι είναι έξυπνοι,κακοί,σκληροί και δεν ξέρω εγώ τι άλλο,ξέρουν ψυχολογία κτλ.
Τα αρχίδια μας κουνιόντουσαν χαρμόσυνα που λένε.
Αυτό που μπορεί να κάνει ο ψωλίστ το καθορίζω πρωτίστως εγώ.Αμα θέλω του κόβω τα πόδια,άμα θέλω τον καίω,ή του αφαιρώ το βάρος και καταρρέει,γενικώς όλα εξαρτώνται από τη δική μου κίνηση.
Γενικά οι τύποι τρώνε μια επίθεση που θεωρούν αδικαιολόγητη,ένα τρελό πολιτισμικό προιόν.
Αυτό όμως είναι εγγενές στο σύστημα.Αυτός δεν μπορεί να το αποφύγει.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• images (5).jpg
    images (5).jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 27

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Λιγα λογια για τον κλειδοκρατορα της βαλιτσας με τους βαλκανικους ευρωπυραυλους

Εγγρ.
2 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
τον είχα πετύχει νομίζω προ καραντίνας στην Φυλής, μιλουσε, βασικα φώναζε δεν μιλουσε απλά, μόνος του :idiot: :idiot:
Άλλη φαση ο φίλος :uglystupid: :uglystupid:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Το σπιτι δε μπορει να του το παρει η γυναικα. Μετα την ενηλικιωση του παιδιου (η τα 25 ετη αν σπουδαζει) το σπιτι θα ανηκει πλεον στον ιδιοκτητη-συζυγο, εφοσον το ειχε πριν απο τον γαμο.

Ουσιαστικα δηλαδη, ο urlb εχει ακριβως τα ιδια εξοδα, σα να μην ειχε χωρισει, ισως και λιγοτερα. Σαν να εφυγε δηλαδη μονο αυτος Γερμανια για δουλεια, αφηνοντας την οικογενεια πισω, οπως κανουν πολλοι και στελνοντας λεφτα για τη γυναικα-παιδι. Ακομη και μη διαζευγμενος να ηταν, θα μπορουσε να περναει μια χαρα, ποσο μαλλον που πηρε διαζυγιο, οποτε και ξεμπερδεψε απο την πρωην συζυγο.

Με λιγα λογα εχει οικογενεια και παιδι, που το βλεπει οποτε θελει, φροντιζει για τη διατροφη του, οπως πρεπει να κανει καθε πατερας, το εχει παρασχει το σπιτι του, οπως ειναι υποχρεωση του, το οποιο θα παρει πισω οταν το παιδι μεγαλωσει και αυτος ζει μια νομραλ ζωη στη Γερμανια, με τη δουλιτσα του, τον μισθο του και την εργασιακη του ασφαλεια και ηρεμια.

Πολλοι θα ζηλευαν τον urlb στη φαση που ειναι.

Χαχαχα

Οχι ρε τυπε, μην ακους τον δημητρακη ,δημιουργηματα της φαντασιας του ειναι.

Επειδη εψαχνε κατι να βρει.
Δεν πειραζει, αγαπαμε δημητρακη.

Χρονια τωρα φουκαραδες μας ανεβαζε κ κακομοιρηδες μας κατεβαζε.
Οταν ηρθε η ωρα να στηριξει τα λεγομενα του παρουσιαζοντας το δικο του στατους κι επιτυχιες μας εδειξε κατι 5αρια σαν γκομενες κ ενα διαμερισμα, που ναι μεν εχει αξια σαν ακινητο, αλλα πως να το κανουμε ρε φιλε, σαν γιαπί ειναι.

Τι να κανουμε δηλαδη?
Να λεμε το 5αρι γκομενα πως ειναι 8αρι?
Να λεμε το γιαπί πως ειναι διαμερισματαρα?

Ψεματα να λεμε?

Εγω οτι βλεπω σφυριζω (οπως ελεγε κι ενας διαιτητης)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Πες τα ρε Σαββιδη, μια ζωη, ζηλειες και πως θα αποτυχει ο αλλος.

Πρεπει να χαιρεσαι για οτι εχεις και να προσπαθεις για το καλυτερο χωρις να τα παρατας.
Η θεωρια του να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.

Το να ζηλευεις με την καλη εννοια, να προσπαθησεις να αλλαξεις την ζωη σου προς το καλυτερο ,χρησιμοποιοντας ως ζωντανό παραδειγμα καποιον αλλον, το βρισκω θεμιτό.

Το να ζηλευεις με την κακη εννοια ειναι φθονος, μισος κ σκατοψυχιαση. Ετσι δεν πας βημα μπροστα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η θεωρια του να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.

Το να ζηλευεις με την καλη εννοια, να προσπαθησεις να αλλαξεις την ζωη σου προς το καλυτερο ,χρησιμοποιοντας ως ζωντανό παραδειγμα καποιον αλλον, το βρισκω θεμιτό.

Το να ζηλευεις με την κακη εννοια ειναι φθονος, μισος κ σκατοψυχιαση. Ετσι δεν πας βημα μπροστα.
Εδώ μιλάς γ'αυτό που κάνεις εσύ  :2funny:.Επειδή είσαι τελειωμένος και χρεωκοπημένος μισείς τους άλλους που έχουν  :2funny: :2funny:

Χαχαχα

Οχι ρε τυπε, μην ακους τον δημητρακη ,δημιουργηματα της φαντασιας του ειναι.

Επειδη εψαχνε κατι να βρει.
Δεν πειραζει, αγαπαμε δημητρακη.

Χρονια τωρα φουκαραδες μας ανεβαζε κ κακομοιρηδες μας κατεβαζε.
Οταν ηρθε η ωρα να στηριξει τα λεγομενα του παρουσιαζοντας το δικο του στατους κι επιτυχιες μας εδειξε κατι 5αρια σαν γκομενες κ ενα διαμερισμα, που ναι μεν εχει αξια σαν ακινητο, αλλα πως να το κανουμε ρε φιλε, σαν γιαπί ειναι.

Τι να κανουμε δηλαδη?
Να λεμε το 5αρι γκομενα πως ειναι 8αρι?
Να λεμε το γιαπί πως ειναι διαμερισματαρα?

Ψεματα να λεμε?

Εγω οτι βλεπω σφυριζω (οπως ελεγε κι ενας διαιτητης)
Ναι το πρόβλημα σου είναι η τουαλέτα μου  :jerking:και το μπάνιο μου  :jerking: και βρήκες και μιά αγγελία ένα αμάξι σαν το δικό μου  στη Γερμανία που κάνει 3.000 ευρώ :2funny:και  BMW M6 εδώ βρίσκεις με 14.000 ευρώ ,Γερμανία μπορεί και με 9.000 γιά δοκιμασενα την πάρεις όμως?ούτε βενζίνη δε θα έχεις να βάλεις  :2funny:
  Αυτό είναι η έλειψη αξιοκρατίας ότι ένας αποτυχημένος γκαστερμπά'ι'τερ βρίζει τους άλλους γιατί έχουν ενώ αυτός νοικιάζει ένα δωμάτιο 7-8 τετραγωνικά και δουλεύει 12-14 ώρες τη μέρα γιάτι χρωστάει παντού  :headbang: :2funny:.Στη Ρωσσία ο φτωχός είναι φτωχός δεν έχω δει να μισεί αυτούς που έχουν.Αυτή είναι η διαφορά ενός φτωχού με σένα το φτωχομπινέ  :2funny:ο φτωχομπινές πάει να κάνει πουστιά και μισεί αυτούς που έχουν  :2funny:.
  Εδώ έρχονται κατα καιρούς φουκαράδες σαν κ'εσένα και φυσικά γελάω μαζί τους  :2funny:.
  Πόσο κακομοίρης είσαι που χτες έβαλες μούφα διαλόγους και κλεμένες φωτογραφίες γιά να μας δείξεις ότι έχεις γκόμενες  :jerking: :2funny:
  Πάρε πραγματικές φωτογραφίες και όχι μούφα όπως έβαλες εσύ χτες  :2funny: πάρε τα γατάκια που είναι 5άρια (στον ύπνο σου)  :jerking: :2funny:πάρε και τη σκιουρίνα (φένεται ότι είναι στο σπίτι μου).
  Έχει πλάκα που έρχονται εδώ άξεστοι,κακομοίρηδες φουκαράδες σαν κ'εσένα  :2funny:και ο κόσμος τους κοιτάει με ένα υποτιμιτικό βλέμμα  :2funny:και μισούν τη Ρωσσία και φεύγουν τελικά Ελλάδα γιά ένα καλύτερο μέλλον  :2funny:.Εσύ εδώ ούτε 45χρονη γκόμενα δε βγάζεις  :2funny:όπως και οι άλλοι φουκαράδες που έρχονται εδώ  :headbang:
  Έμεινε να μας βάλεις και άλλες φωτογραφίες σου γιά να γελάσουμε με τα χάλια σου κακομοίρη  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• gataki a.jpg
    gataki a.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 47
  • gataki b.jpg
    gataki b.jpg
    302 KB · Εμφανίσεις: 52
  • gataki c.jpg
    gataki c.jpg
    262,8 KB · Εμφανίσεις: 63
  • gataki skiourina.jpg
    gataki skiourina.jpg
    232,1 KB · Εμφανίσεις: 71

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πως τους γάμησες έτσι ρε Μητσάρα ;;;
Πως τους πετσόκοψες έτσι ;;;;;;
Πως τους έσφαξες έτσι ρε μήτσο ;;;;;;;;
Αδρεναλίνη γεμάτος ρε μήτσο !!!!!!
Κέρβερος !!!!!!!!
Αιθέρας ρε μήτσο !!!!!!
ΑΛΟΓΟ ΡΕ !!!!!!!!
Πως τους γάμησες έτσι ;;;;;;;
ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ .... ΛΙΟΝΤΑΡΙ !!!!!!!!!
Τους γάμαγες !!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ !!!!!!!!!!!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Σταθερα 5αρια ,αντε 5μιση. Αν καποιος αλλος βλεπει 7αρι κ πανω ας μιλησει.
Αυτο ειναι το peek σου και μας το απεδειξες. Οποτε μην κουραζεσαι.

Οι 2 ειναι ασιατισες, κορεανα κ μογγολα. Αν σου αρεσουν οι ασιατισες διαλεξες λαθος χωρα να μεινεις. Και ξερουμε πως οι ασιατισες στην αγορα της ρωσιας ειναι τριτης διαλογης.

Η πρωτη μεσα στο αμαξι ειναι η μογγολα που μας την εχεις βαλει αρκετες φωτος να φαινεται το προσωπο κ τωρα το κρυβεις.
Θυμαμαι μια φωτο που στραβομουτζουνιαζει τρωγοντας κατι. Οποιος την εχει την φωτο που λεω ας την βαλει.

Η δευτερη εξω απο το αμαξι, ειναι η κακοντυμενη κορεανα που μας την έβαλες με καμαρι που ακομη κ υποστηρικτες παραδεχτηκαν πως προκειτε για 5αρι. Εγω φταιω?

Ενω η καθιστη κοπελα κατι μου θυμιζει... θα θυμηθω....

Η τελευταια δειχνει βιζιτα κ δεν φαινεται προσωπο,απο σωμα δεν λεει κατι ιδιαιτερο. Αλλα αν ειχε ενα συμπαθητικο προσωπο, δεν ειναι βιζιτα, και ειναι ντυμενη ισως ηταν 6αρι. Δεν ξερω. Ας μιλησουν και οι συμπαιχτες

Στην φωτο η κορεανα που ειναι δεξια εξω απο το αμαξι

Συνημμένα

• 20200628_230650.png
    20200628_230650.png
    821,1 KB · Εμφανίσεις: 43

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Βρηκα ποιον μου θυμιζει...

Αν ειναι 6αρι και πανω ας μας πει καποιος.

Εγω κοπελα με 47 νουμερο παπουτσι την βαζω 5.

Καλα ρε ,δεν καταλαβαινεις? Στην ρωσια εισαι. Για πιο ωραιες γυναικες πηγες. Τι ειναι αυτα που μας βαζεις.
Ακου 47 νουμερο παπουτσι.
Η μια τραυματισμενη , η αλλη με τεραστια πατουσα, η αλλη μπεταντζης.

Θα μας βαλεις καμμια σωστη να τελειωνουμε?

Συνημμένα

• 20200701_060551.jpg
    20200701_060551.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 20200701_060241.jpg
    20200701_060241.jpg
    356,1 KB · Εμφανίσεις: 40

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Ακομη δεν απαντησες
1) να ρθουμε ρωσσια,να κρινουμε τελικα?
2) να βαλω την ψηφοφορια?
3) θα βαλουμε φωτο διαβατηριων με σταμπες??

Θα απαντησεις ή θα συνεχισεις να κανεις τον μαλαισιανό τουριστα στο μουσειο ακροπολης?

Ακομη περιμενουμε....

Ξερω ξερω ,θα χαθεις για κανα 12ωρο κ μετα θα μπεις σαν μαρκελος να παιζεις τον αδιαφορο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Κι εδω ακομη περιμενουμε απαντηση

Και τωρα που το θυμηθηκα ,μια σκοτεινη περιοδο της ιστοριας που παππουδες καποιων εδω μεσα αναμεσα σε δυο παγκοσμιους πολεμους και εναν εμφυλιο βρεθηκαν ξαφνικα με περιουσιες.
Με αποτελεσμα σημερα τα εγγονια τους να μας ζαλισουν τον ερωτα για τα υπαρχοντα τους.

Τι δουλεια εκανε ο παππους σου δημητρακη κι οπως μονος σου λες εφτιαξε αμυθητη περιουσια? Εν μεσω πολεμων ,εμφυλιων, κακουχιων, πεινας, λοιμου?
Εσυ αφου εισαι 45 εκεινος θα ηταν σημερα ,περιπου 100-110. Γεννημενος δλδ το 1910-1920?
Bingo ακριβως.

Στο χωριο μου παντως αυτοι που βρεθηκαν ξαφνικα με περιουσιες μετα τα γεγονοτα που περιεγραψα ,ξερουμε ολοι που τα βρηκαν.
Κανεις δεν ενοχλει τα εγγονια με τις περιουσιες αλλα και τα εγγονια δεν προκαλουν γιατι ξερουν...

Χρησιμοποιησε την λεξη "αμυθητη περιουσια" 
Πως δημιουργειτε αμυθητη περιουσια σε σκοτεινες εποχες κι οταν πουλιοταν 2 τενεκεδες λαδι για ενα σπιτι?
Ή το ψωμι μιας εβδομαδας για 5 στρεματα ελιες?

Ειναι δυνατον ως μισθωτος προεδρος να φτιαξει καποιος περιουσια?

Σα να λεμε πως ο τσοχατζοπουλος εφτιαξε αμυθητη περιουσια απο τον βουλευτικο κ υπουργικο του μισθο.

Δημητρακη  περιμένουμε εξηγησεις με αγωνια

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Πως τους γάμησες έτσι ρε Μητσάρα ;;;
Πως τους πετσόκοψες έτσι ;;;;;;
Πως τους έσφαξες έτσι ρε μήτσο ;;;;;;;;
Αδρεναλίνη γεμάτος ρε μήτσο !!!!!!
Κέρβερος !!!!!!!!
Αιθέρας ρε μήτσο !!!!!!
ΑΛΟΓΟ ΡΕ !!!!!!!!
Πως τους γάμησες έτσι ;;;;;;;
ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ .... ΛΙΟΝΤΑΡΙ !!!!!!!!!
Τους γάμαγες !!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ !!!!!!!!!!!

Χαχαχα
Εσυ σατυριζεις καλυτερα τον δημητρακη απο  μενα

Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom