You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνο-μετανάστης !!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 504K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σε μερικα επεσες μεσα οχι ομως σε ολα ......θα πω κ γω τη γνωμη μου για το φαινομενο δημητρακης
καταρχας,θεωρω οτι ειναι πανεξυπνος...οποιος νομιζει οτι ειναι χαζος απαταται οικτρα...απλα ειναι ιδιαιτερος κ οταν παρεκλινεις απο τον μεσο ορο κινδυνευεις να βγεις τρελλος
εχει επιγνωση του τι κανει,απλα θελει κ του αρεσει να τραβαει την προσοχη κ να συζητιεται το ονομα του...με λιγα λογια ειναι ναρκισσος
επισης θεωρω οτι ειναι ευαισθητος κ παραμενει παιδι...κ μονο που υπογραφει σαν δημητρακης αυτο τα λεει ολα
επισης οι ελλεηνιδες του εχουν αφησει αξεπεραστα ψυχικα τραυματα που ουτε ο βολγας ποταμος κ η βαλτικη θαλασσα μαζι δεν του τα ξεπλενουν
εχει αρχηγικες τασεις,πασχιζει να γινει ηγετης,αλλα δεν του βγαινει γιατι δεν τον παιρνουν στα σοβαρα...βλεπε ενα παρομοιο φαινομενο στον πολιτικο χορο αυτη τη φορα,τον βασιλη λεβεντη
μεσα απο ολη αυτη την αυτοπροβολη θελει να καλυψει καποιες τυχον αδυναμιες του κ ελαττωματα..το συγκεκριμενο το λεω με καθε συμπαθεια
επισης μην νομιζετε οτι περναει τοσο τελεια οσο πιστευετε...
τον τρωνε οι μοναξιες κ τα κρυα..κ γι'αυτο καθεται κ αυτοπροβαλλεται εδω μεσα...για να χει με κατι να γεμισει τις κρυες νυχτες του χειμωνα...
κατα τ'αλλα τον παω...τον παω γιατι για να βγεις δημοσιως κ να δηλωσεις αυτο που εισαι κ πιστευεις,αδιαφορωντας για τις συνεπειες σημαινει οτι εισαι ακομπλεξαριστος...δεν θελω να πιστευω οτι ειναι τρελλος...
επισης διεκδικει το μουνι με νυχια κ με δοντια,οταν αλλοι αραζουνε στις καφετεριες κ περιμενουν να τους ερθει απο τον ουρανο
γι'αυτο κ μονο ως συμπερασμα....τον παω
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
.......μοναξια δεν εχω σε οποια Ντισκο και να παω εχω παντου γνωστους (Διευθυντες,Αντμινιστρατορ,σεκιουριταδες).Εχω πολλες γκομενες που μπορουμε να βγουμε να παμε βολτα.Και πολλους φιλους ολων των εθνηκοτιτων Π.Χ. Εδω απεναντι (που ειναι και το υπογειο γκαραζ που βαζω τ'αμαξι) ολοι ειναι Αζερμπα'ι'τζανοι εχουνε ενα Καφέ που καθονται και αν βαρεθω μπορω να παω να παιξω τάβλι (σπανια καθομαι να παιξω ταβλι προτιμαω να καμακωνω).Εχω και της 2 γιδες μου και οποτε θελω πηγαινω και εχω οικογενειακη ζωη (χτες πηγα στη μια και εφυγα σημερα γιατι βαρεθηκα).Αυτα σχετικα με τη ζωη μου
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Τα γατακια δεν τα γαμαω ουτε εχω προβατινα στο γκαραζ Παντος οταν ημουνα πιτσιρικας κανα κατσικακι το αν και τοτε (13-15 ετων)γαμουσα Πεπονια! (Ειχα ανοικει και σχετικο Thread)Η χωριατισα ηρθε 3.000χλμ. για να με συναντισει !
καλα ρε ποσο ανωμαλος εισαι που γαμαγες κατσικια και πεπονια?
αντε και αχλαδια σου ευχομαι
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γεννηθηκες σε λαθος εποχη.τελος αυτο ειναι.εσυ επρεπε να ησουνα στα ελληνικα νησσια καμακι δεκαετιες 70 και 80.εκει επρεπε να ητνα η θεση σου.δυστυχως εσυ και εγω δεν γεννηθηκαμε τοτε ας πουμε αθηνα και με την προυποθεση να ειχαμε μια ανεξαρτησια απο μικροι γιατι τοτε υπηρχει συντηρητισμος ασχετα αν και τοτε οπως και σημερα γινοταν οργια επεφταν κερατα κ.λ.π. οπως σημερα.απλως δεν ειχαν τοτε ιντερνετ κ.λ.π...φιλε εκεινες τις εποχες επρεπε να τριγυρνουσαμε εμεις σε ακροπολη πλακα και λοιπες περιοχες και μπαρακια της παραλιακης και ντισκο και φυσικα καλοκαιρι δουλεια στα νησια πανω απο ολα.μυθικη ζωη.α και θα γραφαμνε στα αρχιδια μας τις μαλακιες που μας γραφουν οι γερμναοι κεραταδες αφου θα τους ειχαμε χυσει ενα σωρο γυναικες τους. ;).......μοναξια δεν εχω σε οποια Ντισκο και να παω εχω παντου γνωστους (Διευθυντες,Αντμινιστρατορ,σεκιουριταδες).Εχω πολλες γκομενες που μπορουμε να βγουμε να παμε βολτα.Και πολλους φιλους ολων των εθνηκοτιτων Π.Χ. Εδω απεναντι (που ειναι και το υπογειο γκαραζ που βαζω τ'αμαξι) ολοι ειναι Αζερμπα'ι'τζανοι εχουνε ενα Καφέ που καθονται και αν βαρεθω μπορω να παω να παιξω τάβλι (σπανια καθομαι να παιξω ταβλι προτιμαω να καμακωνω).Εχω και της 2 γιδες μου και οποτε θελω πηγαινω και εχω οικογενειακη ζωη (χτες πηγα στη μια και εφυγα σημερα γιατι βαρεθηκα).Αυτα σχετικα με τη ζωη μου
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τα τελευταια χρονια ηταν αρρωστος και δεν μιλαγε καθολου.Ηταν κατι σαν το Μεχρι Μπελι στην Τουρκια που πεθανε πριν κανα χρονο ή Π.Χ. τον δικο μας τον Πατακο που λογω ηλικιας εχει γινει γραφικος.Βγαινει και λεει μερικα πραγματα μερικες φορες χωρις ομως να του δινουν και πολυ σημασια.Αφου ειναι 90+ ετων.Ενας μπΕλας λιγοτΕρος
.Τα ιδια χάλια με την Ελλαδα!Ανεργια κλεφτες στην κυβερνιση.Η Αλγερια πουλαει πετρελαιο και γκαζι δεν παραγει τιποτα!Το κακο ειναι οτι τα λεφτα πανε ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ.Στον Προεδρο Μπουτεφλικα και την παρεα του για το λαο δεν μενει τιποτα.Η Ανεργεια στους νεους εχει τρελλα ποσοστα!Ολοι θελουν να φυγουνε απο'κει!
Μια χαρα περναγαν επι γαλλικης αποικιοκρατιας αλλα θελαν ανεξαρτησιες και μαλακιες λες και ειχαν το υποβαθρο οι ξυπολιτοι, ας ψωμολισαξουν τωρα με την ελπιδα μπας και μπουν σε κανα σαπιοκαραβο και πατησουν παρανομα γαλλικο η ισπανικο εδαφος, και στη τελικη who gives a shit?
Χτες πεθανε ο μεγαλος αγωνιστης της Αλγεριας Αχμετ Μπεν Μπέλα.Ο ανθρωπος αυτος αγωνιστηκε να δει την Αλγερια ελευθερη και τα καταφερε.Μια ζωη αγωνιζοταν Γεννηθηκε στις 25-12-1918 στην Αλγερια στα 18 του πηγε εθελοντης στο Γαλλικο στρατο.Το 1939-1940 σταλθηκε στη Μασσαλια οπου επαιξε ποδοσφαιρο στην Ολυμπικ Μαρσελ (η μετεπειτα ομαδα που ειχε προεδρο τον Μπερναρντ Ταπί).Του εγινε προταση να γινει επαγγελματιας ποδοσφαιριστης αλλα αρνηθικε.Το 1940 ξαναπηγε στο Γαλλικο στρατο και στον πολεμο κατα τον Γερμανων τιμηθηκε με το μεταλιο Croix de Guerre (στρατιωτικος σταυρος).Μετα με το Γαλλικο στρατο πολεμισε κατα των Ιταλων στη Βορεια Αφρικη και τιμηθηκε με το Medaille Militaire (Στρατιωτικο μεταλιο) για τον Ηρω'ι'σμο του.Το 1945 ενω τον προτιναν να γινει αξιωματικος ΑΡΝΗΘΙΚΕ!Και αποστρατευθηκε οταν εμαθε οτι ο Γαλλικος στρατος κατεπνιξε στο αιμα την Αλγερινη επανασταση στην πολη Σετιφ.Το 1947 ενω ειναι δημοτικος συμβουλος της πολης του φτιαχνει την Απελευθεροτικη οργανωση Organisation Spéciale που υποστηριζει τον ενοπλο αγωνα κατα των Γαλλων.Το 1951 συλαμβανετε και καταδικαζετε σε 8 χρονια φυλακη.Δραπετευει ομως απο τη φυλακη και φευγει στην αρχη στην Τυνησια και μετα στην Αιγυπτο.Το 1956 οι Γαλλοι καταλαμβανουν το αεροπλανο του και το προσγειωνουν στη Γαλλια οπου φυλακιζεται.Μετα την απελευθερωση της Αλγεριας θα γινει ο πρωτος προθυπουργος της μετα τη νικη του στις εκλογες του 1962............
Ζωη σε λογου μας!
Ζωη σε λογου μας!
Να ζησουμε να τπν θυμόμαστε
και
καλά μουνία στη πούτσα μας
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Με την ιδια λογικη κ' εμεις περναγαμε καλα επι Οθωμανικης Αυτοκρατοριας.Τι την θελαμε την επανασταση?Οι Γαλλοι πιστευω ηταν απο τους χειροτερους αποικιοκρατες ισως χειροτεροι κ'απο τους Οθωμανους!Οι Οθωμανοι βαζανε τεραστιους φορους αλλα δινανε μια καποια αυτονομια.Επι Οθωμανικης αυτοκρατοριας υπηρχε το Πατριαρχειο και οι Ελληνες ειχαν καποια στοιχειωδει δικαιωματα.Οσο για το παιδομαζομα ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΔΙΝΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ή ΔΥΟ (απο τα 5-6 παιδια που συνηθως κανανε) ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.Οσο για το (Κρυφο) σχολειο λειτουργουσε το βραδυ διοτι τη μερα ολοι δουλευαν.Οι Γαλλοι προσπαθουσαν με καθε τροπο αυτους τους λαους να τους κανουνε Γαλλους στα σχολεια τοτε στις Γαλλικες αποικιες (ακομα και τωρα στο Μαροκο και στην Αλγερια) ολα τα μαθηματα τα κανουνε στα Γαλλικα και τα πανεπηστημια ειναι μονο στα Γαλλικα.Οι Γαλλοι προσπαθουσανε να διαδοσουνε τη Γαλλικη κουλτουρα και να Γαλλοποιησουνε τους λαους των αποικιων!.
Μια χαρα περναγαν επι γαλλικης αποικιοκρατιας αλλα θελαν ανεξαρτησιες και μαλακιες λες και ειχαν το υποβαθρο οι ξυπολιτοι, ας ψωμολισαξουν τωρα με την ελπιδα μπας και μπουν σε κανα σαπιοκαραβο και πατησουν παρανομα γαλλικο η ισπανικο εδαφος, και στη τελικη who gives a shit?
Επισκέπτης
ενας λιγοτερος αλγερινος η δεν ξερω τι ειναι για την σκυλοπουστα την stam_90
δεν πειραζει , τραβαει σιδερα ο μαγνητοκωλος μου,πουστες βρισκω χαλαρά να μου σκίζουν τη σούφρα
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Επισκέπτης
εκτος απο πακια τωρα και αλγερινα
αντε παλι μου φεξε
τυχερούλα που είσαι!
Με την ιδια λογικη κ' εμεις περναγαμε καλα επι Οθωμανικης Αυτοκρατοριας.Τι την θελαμε την επανασταση?Οι Γαλλοι πιστευω ηταν απο τους χειροτερους αποικιοκρατες ισως χειροτεροι κ'απο τους Οθωμανους!Οι Οθωμανοι βαζανε τεραστιους φορους αλλα δινανε μια καποια αυτονομια.Επι Οθωμανικης αυτοκρατοριας υπηρχε το Πατριαρχειο και οι Ελληνες ειχαν καποια στοιχειωδει δικαιωματα.Οσο για το παιδομαζομα ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΔΙΝΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ή ΔΥΟ (απο τα 5-6 παιδια που συνηθως κανανε) ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.Οσο για το (Κρυφο) σχολειο λειτουργουσε το βραδυ διοτι τη μερα ολοι δουλευαν.Οι Γαλλοι προσπαθουσαν με καθε τροπο αυτους τους λαους να τους κανουνε Γαλλους στα σχολεια τοτε στις Γαλλικες αποικιες (ακομα και τωρα στο Μαροκο και στην Αλγερια) ολα τα μαθηματα τα κανουνε στα Γαλλικα και τα πανεπηστημια ειναι μονο στα Γαλλικα.Οι Γαλλοι προσπαθουσανε να διαδοσουνε τη Γαλλικη κουλτουρα και να Γαλλοποιησουνε τους λαους των αποικιων!
Για να καταλαβεις ποσους τονους μαλακας εισαι βρωμιαρη τουρκοι και γαλλοι ηλιθιε αγαμητε
το ιδιο πραγμα?
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.073
- Πόντοι
- 3.656
Για να καταλαβεις ποσους τονους μαλακας εισαι βρωμιαρη τουρκοι και γαλλοι ηλιθιε αγαμητε
το ιδιο πραγμα?
καπου εχεις δικιο???
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Πορνομετανάστη σήμερα περιέγραψα το καινούριο σου βίντεο(έλλειψη ιδανικών) στον Μαύρο Θάνατο και μου είπε ότι συμφωνεί σε αυτά που λες και πως έβγαλες στην φόρα μεγάλες αλήθειες .Δυστυχώς το Πάσχα θα το βγάλει στην δουλειά ,αλλά θα προσπαθήσω να τον ψήσω να γυρίσει καινούριο βιντεάκι όπου θα τα χώνει κι αυτός στο παπαδαριό και στην σάπια ελλεινίδα υπαξιωματικό που τώρα με την βοήθεια των πιρφόρων έχει καβαλήσει εντελώς το καλάμι
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τι γραφεις βρε Φουκαρα Πιρφορε .Οι Γαλλοι ειναι σε πολλα χειροτεροι απο τους Τουρκους σαν αποικιοκρατες!Οι Τουρκοι ειχαν αφησει να υπαρχει το Πατριαρχειο ο Πατριαρχης ηταν οργανο του Σουλτανου για να ελεγχει τους Χριστιανους δεν κυνηγισαν τη θρησκεια.Οσο για τους παπαδες λενε καλητερα με τους Οθωμανους παρα με τον Πάπα της Ρωμης!Στην Οθωμανικη αυτοκρατορια σχεδον ολοι οι Διπλοματες οπως και οι περισσοτεροι κυβερνιτικοι υπαλληλοι ηταν Ελληνες Φαναριωτες.Στη Γαλλια δεν ειχαν κανεναν Αλγερινο διπλοματη.Οι Τουρκοι ειχαν αφησει μια καποια αυτονομια και αυτοτελεια στους λαους που ειχαν υποδουλωσει το μονο που περναν ηταν οι δυσβασταχτοι φοροι και το ενα παιδι απο τα τεσσερα,Πεντε (τοτε τοσα παιδια κανανε) της οικογενειας για το στρατο τους.Ενω οι Γαλλοι πηγαν να επιβαλουν την κουλτουρα τους σε οποιο λαο καταλαβαν.Ειναι οι χειροτεροι αποικιοκρατες.Αυτα για την ιστορια τα λεω στο βιντεακι [youtube=425,350]xY4Jcuk2AdQ[/youtube]Για να καταλαβεις ποσους τονους μαλακας εισαι βρωμιαρη τουρκοι και γαλλοι ηλιθιε αγαμητε
το ιδιο πραγμα?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Θα ειναι τρομερο βιντεακι!Πρεπει να γυρισω ενα βιντεακι μαζι με το Μαυρο Θανατο θα ειναι κατι το φανταστικο!Οταν ερθω κανονισε το οποσδηποτεΠορνομετανάστη σήμερα περιέγραψα το καινούριο σου βίντεο(έλλειψη ιδανικών) στον Μαύρο Θάνατο και μου είπε ότι συμφωνεί σε αυτά που λες και πως έβγαλες στην φόρα μεγάλες αλήθειες .Δυστυχώς το Πάσχα θα το βγάλει στην δουλειά ,αλλά θα προσπαθήσω να τον ψήσω να γυρίσει καινούριο βιντεάκι όπου θα τα χώνει κι αυτός στο παπαδαριό και στην σάπια ελλεινίδα υπαξιωματικό που τώρα με την βοήθεια των πιρφόρων έχει καβαλήσει εντελώς το καλάμι
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
EπιβαλλεταιΘα ειναι τρομερο βιντεακι!Πρεπει να γυρισω ενα βιντεακι μαζι με το Μαυρο Θανατο θα ειναι κατι το φανταστικο!Οταν ερθω κανονισε το οποσδηποτε
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
θα θελα να εκφασκο τα θερμα μου σιχεστιρια στο ζιντντανοτερστιο σπροχνομεταναστι
[size=40pt]ισε το ιδολο μου
σε προσκινο[/size]
[size=40pt]ισε το ιδολο μου
σε προσκινο[/size]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις