You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνο-μετανάστης !!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 504K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ντάξει γράψε λάθος,μπερδεύτηκα επειδή διαβάζω ποινικό αυτόν τον καιρό.Αυτα ειναι τα αρθρα για τους ακαταλογιστους και τους ποινικα ανευθυνους ανήλικους.
Τι λες παλι?
Επισκέπτης
εγώ πάντως ήδη προχώρησα σε καταγγελία του εν λόγω ανισόρροπου κτήνους!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε θες να γινεις δικηγορος?Ντάξει γράψε λάθος,μπερδεύτηκα επειδή διαβάζω ποινικό αυτόν τον καιρό.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ενας ακομη νομος της "ειδικού σκοπού" κυβερνησης Παπαδημου...
Η οποια θα ασχολειτο μονο με το psi...
Μεχρι και για τα ζωα εβγαλε νομο...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εχουν γινει πολυ χειροτεροι τύπε.τυπε θες να γινεις δικηγορος?
Χριστος και Παναγια!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ανθρωπος? ειναι μαλακας απο κουνια τετοιο νουμερο δεν εχω ξαναδει.
Επισκέπτης
Ενας ακομη νομος της "ειδικού σκοπού" κυβερνησης Παπαδημου...
Η οποια θα ασχολειτο μονο με το psi...
Μεχρι και για τα ζωα εβγαλε νομο...
για αυτό καλά έκανε, για την προστασία των ζώων από τα ανθρώπινα κτήνη σαν τον Δημητράκη!!!!
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δεν έχεις καθρέφτη σπίτι σου ε;;;Ο ανθρωπος? ειναι μαλακας απο κουνια τετοιο νουμερο δεν εχω ξαναδει.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Δεν έχεις καθρέφτη σπίτι σου ε;;;
αδελφουλα με εκπλησεις δεν στελνεις το dna των γονιων σου για εξεταση να δουμε τι ακριβως
εγινε εκεινο το τραγικο βραδυ που σε συνελαβαν?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παιδια μην κανετε τον κοπο γιατι και κακοποιηση των γατιων να εγινε που δεν εγινε απλως τα πλενω.ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ και οπως ξερετε ΕΙΜΑΙ ΡΩΣΣΟς ΥΠΗΚΟΟς οποτε καντε μου καταγγελια στη Ρωσσια Παντος και καταγγελια να μου κανετε ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΣΗΜΟ!Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!Τελικα ειστε ΠΟΛΥ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕς ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!Τι να πω.Πολυ ΑΓΑΜΙΑ στο σα'ι'τ εκτος απο μερικα ατομα που μετρανε οι περισσοτεροι ειναι Πιρφοροι!
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εδώ δεν το στείλες εσύ που η κτηνοβασία είναι εμφανέστατη....αδελφουλα με εκπλησεις δεν στελνεις το dna των γονιων σου για εξεταση να δουμε τι ακριβως
εγινε εκεινο το τραγικο βραδυ που σε συνελαβαν?
Επισκέπτης
Παιδια μην κανετε τον κοπο γιατι και κακοποιηση των γατιων να εγινε που δεν εγινε απλως τα πλενω.ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ και οπως ξερετε ΕΙΜΑΙ ΡΩΣΣΟς ΥΠΗΚΟΟς οποτε καντε μου καταγγελια στη Ρωσσια Παντος και καταγγελια να μου κανετε ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΣΗΜΟ!Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!Τελικα ειστε ΠΟΛΥ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕς ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!Τι να πω.Πολυ ΑΓΑΜΙΑ στο σα'ι'τ εκτος απο μερικα ατομα που μετρανε οι περισσοτεροι ειναι Πιρφοροι!
ότι και να είσαι όπου και να είσαι θα σε βρούμε και θα σε γαμήσουμε χωρίς σάλιο παλιόπουστα!!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Να σε ρωτισω κατι?Πόσο καιρο εχεις να ?Αν δεν θα ασχολουσουνε με 'μενα Πιθανοτατα εισαι ενας κακομοιρης που δε !Ξερω θα μου πεις εχω γκομενες.....δεν εχω κοιλιες.....ειμαι εμφανισημος.Τοτε Βαλε μας μια φωτογραφια σου να σε δουμεότι και να είσαι όπου και να είσαι θα σε βρούμε και θα σε γαμήσουμε χωρίς σάλιο παλιόπουστα!!!
Επισκέπτης
Να σε ρωτισω κατι?Πόσο καιρο εχεις να ?Αν δεν θα ασχολουσουνε με 'μενα Πιθανοτατα εισαι ενας κακομοιρης που δε !Ξερω θα μου πεις εχω γκομενες.....δεν εχω κοιλιες.....ειμαι εμφανισημος.Τοτε Βαλε μας μια φωτογραφια σου να σε δουμε
καλά τραγούδα!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Να σε ρωτισω κατι?Πόσο καιρο εχεις να ?Αν δεν θα ασχολουσουνε με 'μενα Πιθανοτατα εισαι ενας κακομοιρης που δε !Ξερω θα μου πεις εχω γκομενες.....δεν εχω κοιλιες.....ειμαι εμφανισημος.Τοτε Βαλε μας μια φωτογραφια σου να σε δουμε
Tι ασχολεισαι? Ενας φουκαρας Πιρφορος ειναι Που ουτε για μπουρδελα εχει λεφτα να παει μονο με τη βγαζει
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μη δειτε ζωοφιλο, αμεσως να κραξετε πιρφοροι
Επισκέπτης
Μη δειτε ζωοφιλο, αμεσως να κραξετε πιρφοροι
φιλαράκο ο τύπος ή πρέπει να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο ή χρειάζεται παλούκωμα!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις