Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Παιδια μην κανετε τον κοπο γιατι και κακοποιηση των γατιων να εγινε  :2funny:που δεν εγινε απλως τα πλενω.ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ και οπως ξερετε ΕΙΜΑΙ ΡΩΣΣΟς ΥΠΗΚΟΟς οποτε καντε μου καταγγελια στη Ρωσσια  :2funny:Παντος και καταγγελια να μου κανετε ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΣΗΜΟ!Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!Τελικα ειστε ΠΟΛΥ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕς ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!Τι να πω.Πολυ ΑΓΑΜΙΑ στο σα'ι'τ εκτος απο μερικα ατομα που μετρανε οι περισσοτεροι ειναι Πιρφοροι! :2funny:

ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΗΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ.
:idiot: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Tι ασχολεισαι? Ενας φουκαρας Πιρφορος ειναι  :jerking: Που ουτε για μπουρδελα εχει λεφτα να παει  :knockinb: μονο με  :jerking: τη βγαζει  :2funny: :2funny:
Ωραίος μοντ είσαι εσύ,ένας μοντ πρέπει να'ναι αμερόληπτος κριτής. :birdman:

Καθαιρέστε τον αμέσως κ βάλτε εμένα. :sunglasses:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Tι ασχολεισαι? Ενας φουκαρας Πιρφορος ειναι  :jerking: Που ουτε για μπουρδελα εχει λεφτα να παει  :knockinb: μονο με  :jerking: τη βγαζει  :2funny: :2funny:
Αμεσως φενεται  :2funny:εναν που να μετραει να με βριζει δεν εχω δει.Το κακο ειναι οτι χαλανε το Thread που ειναι για το ΜΕΓΑΛΟ ΗΡΩΑ ΜΠΕΝ ΜΠΕΛΑ!Μακαρι να ειχαμε κ'εμεις εναν ανταξιο του.Εγω δεν βλεπω στην συγχρονη Ελλαδα 1950 και μετα ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ενα σημαντικο ανθρωπο τελος παντον που να αξιζει!Μονο Φουκαραδες και κλεφτες βλεπω!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ωραίος μοντ είσαι εσύ,ένας μοντ πρέπει να'ναι αμερόληπτος κριτής. :birdman:

Καθαιρέστε τον αμέσως κ βάλτε εμένα. :sunglasses:

ΑΑΑ πρεπει να λαμβανω θεση, ειναι πολιτικο ζητημα :grin:

Επισκέπτης
Αμεσως φενεται  :2funny:εναν που να μετραει να με βριζει δεν εχω δει.Το κακο ειναι οτι χαλανε το Thread που ειναι για το ΜΕΓΑΛΟ ΗΡΩΑ ΜΠΕΝ ΜΠΕΛΑ!Μακαρι να ειχαμε κ'εμεις εναν ανταξιο του.Εγω δεν βλεπω στην συγχρονη Ελλαδα 1950 και μετα ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ενα σημαντικο ανθρωπο τελος παντον που να αξιζει!Μονο Φουκαραδες και κλεφτες βλεπω!

ρε αρχιμαλάκα ο Μπεν Μπελά μπορεί να ήταν ήρωας εσύ είσαι για το Δαφνί!!! :birdman: :birdman: :birdman:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΗΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ.
:idiot: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking:
Εφυγα για να μη βλεπω την ασχημια των Ελεεινιδων [youtube=425,350]sld-ajLZekI[/youtube]
και κατι ΦΟΥΚΑΡΑΔΕς σαν και σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εφυγα για να μη βλεπω την ασχημια των Ελεεινιδων [youtube=425,350]sld-ajLZekI[/youtube]
και κατι ΦΟΥΚΑΡΑΔΕς σαν και σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΣΚΙΣΕΣ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΣΕ ΔΩ ΜΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΣΑΙ

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δημητρακη ριξτους εχα χεσιμο να στρωσουν

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ενας λιγοτερος αλγερινος η δεν ξερω τι ειναι για την σκυλοπουστα την ντανιελα72  :2funny: :2funny:

δεν πειραζει , τραβαει σιδερα ο μαγνητοκωλος του,πουστες ευκολα βρισκει  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΕΣΚΙΣΕΣ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΣΕ ΔΩ ΜΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΣΑΙ
Εγω ειμαι 'δω  :knockinb: εχω ολες της ανεσεις μου ενω εσεις  :jerking: και υποφερετε :2funny:Τελικα για να το λεει ο Fidel πρεπει να ειστε πολυ θλυβεροι για λυπιση :2funny:.
Δημητρακη ριξτους εχα χεσιμο να στρωσουν
Θα τους εχεζα αλλα λυπαμαι τα σκατακια μου  :2funny:ειναι πολυ τρυφερα για τα μουτρα τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εγω ειμαι 'δω  :knockinb: εχω ολες της ανεσεις μου ενω εσεις  :jerking: και υποφερετε :2funny:Τελικα για να το λεει ο Fidel πρεπει να ειστε πολυ θλυβεροι για λυπιση :2funny:.Θα τους εχεζα αλλα λυπαμαι τα σκατακια μου  :2funny:ειναι πολυ τρυφερα για τα μουτρα τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΑΣΚΑ Η Η ΓΡΙΛΑΝΔΙΑ
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ??

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Δημητρακη,αν παω και εγω Ρωσσια σαν και σενα θα καταντησω ?? να κανω παρεα με τον σχιζοφρενη με το πριονι και να πεταω τον κωλο μου οπου βρω ??  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang: ρε φιλε,εσυ απο την πολυ  :jerking: :jerking: :jerking: πρεπει να χεις κανει περιουσια..εχεις προικα  :boobies: :boobies: ατακτο αγορι  :s&m_1:  :s&m_1:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
θα πω κ γω τη γνωμη μου για το φαινομενο δημητρακης
καταρχας,θεωρω οτι ειναι πανεξυπνος...οποιος νομιζει οτι ειναι χαζος απαταται οικτρα...απλα ειναι ιδιαιτερος κ οταν παρεκλινεις απο τον μεσο ορο κινδυνευεις να βγεις τρελλος
εχει επιγνωση του τι κανει,απλα θελει κ του αρεσει να τραβαει την προσοχη κ να συζητιεται το ονομα του...με λιγα λογια ειναι ναρκισσος
επισης θεωρω οτι ειναι ευαισθητος κ παραμενει παιδι...κ μονο που υπογραφει σαν δημητρακης αυτο τα λεει ολα
επισης οι ελλεηνιδες του εχουν αφησει αξεπεραστα ψυχικα τραυματα που ουτε ο βολγας ποταμος κ η βαλτικη θαλασσα μαζι δεν του τα ξεπλενουν
εχει αρχηγικες τασεις,πασχιζει να γινει ηγετης,αλλα δεν του βγαινει γιατι δεν τον παιρνουν στα σοβαρα...βλεπε ενα παρομοιο φαινομενο στον πολιτικο χορο αυτη τη φορα,τον βασιλη λεβεντη
μεσα απο ολη αυτη την αυτοπροβολη θελει να καλυψει καποιες τυχον αδυναμιες του κ ελαττωματα..το συγκεκριμενο το λεω με καθε συμπαθεια
επισης μην νομιζετε οτι περναει τοσο τελεια οσο πιστευετε...
τον τρωνε οι μοναξιες κ τα κρυα..κ γι'αυτο καθεται κ αυτοπροβαλλεται εδω μεσα...για να χει με κατι να γεμισει τις κρυες νυχτες του χειμωνα...
κατα τ'αλλα τον παω...τον παω γιατι για να βγεις δημοσιως κ να δηλωσεις αυτο που εισαι κ πιστευεις,αδιαφορωντας για τις συνεπειες σημαινει οτι εισαι ακομπλεξαριστος...δεν θελω να πιστευω οτι ειναι τρελλος...
επισης διεκδικει το μουνι με νυχια κ με δοντια,οταν αλλοι αραζουνε στις καφετεριες κ περιμενουν να τους ερθει απο τον ουρανο
γι'αυτο κ μονο ως συμπερασμα....τον παω

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
θα πω κ γω τη γνωμη μου για το φαινομενο δημητρακης
καταρχας,θεωρω οτι ειναι πανεξυπνος...οποιος νομιζει οτι ειναι χαζος απαταται οικτρα...
εχει επιγνωση του τι κανει,απλα θελει κ του αρεσει να τραβαει την προσοχη κ να συζητιεται το ονομα του...με λιγα λογια ειναι ναρκισσος
επισης θεωρω οτι ειναι ευαισθητος κ παραμενει παιδι...κ μονο που υπογραφει σαν δημητρακης αυτο τα λεει ολα
επισης μην νομιζετε οτι περναει τοσο τελεια οσο πιστευετε...
τον τρωνε οι μοναξιες κ τα κρυα..κ γι'αυτο καθεται κ αυτοπροβαλλεται εδω μεσα...για να χει με κατι να γεμισει τις κρυες νυχτες του χειμωνα...
κατα τ'αλλα τον παω...τον παω γιατι για να βγεις δημοσιως κ να δηλωσεις αυτο που εισαι κ πιστευεις,αδιαφορωντας για τις συνεπειες σημαινει οτι εισαι ακομπλεξαριστος...δεν θελω να πιστευω οτι ειναι τρελλος...
επισης διεκδικει το μουνι με νυχια κ με δοντια,οταν αλλοι αραζουνε στις καφετεριες κ περιμενουν να τους ερθει απο τον ουρανο
γι'αυτο κ μονο ως συμπερασμα....τον παω
:thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι ειναι το σαλον ρε μαγκες?  :grin:
saloon.jpg
:2funny: :2funny: :2funny:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Τι άλλο ξέρετε για Αλγερία; Με ενδιαφέρει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι άλλο ξέρετε για Αλγερία; Με ενδιαφέρει
Τα ιδια χάλια με την Ελλαδα!Ανεργια κλεφτες στην κυβερνιση.Η Αλγερια πουλαει πετρελαιο και γκαζι δεν παραγει τιποτα!Το κακο ειναι οτι τα λεφτα πανε ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ.Στον Προεδρο Μπουτεφλικα και την παρεα του για το λαο δεν μενει τιποτα.Η Ανεργεια στους νεους εχει τρελλα ποσοστα!Ολοι θελουν να φυγουνε απο'κει!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τα ιδια χάλια με την Ελλαδα!Ανεργια κλεφτες στην κυβερνιση.Η Αλγερια πουλαει πετρελαιο και γκαζι δεν παραγει τιποτα!Το κακο ειναι οτι τα λεφτα πανε ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ.Στον Προεδρο Μπουτεφλικα και την παρεα του για το λαο δεν μενει τιποτα.Η Ανεργεια στους νεους εχει τρελλα ποσοστα!Ολοι θελουν να φυγουνε απο'κει!

Ωσπου να την παρει και αυτην παραμαζωμα η Αλ Καιντα αραβικη ανοιξη  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom