You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνο-μετανάστης !!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 504K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μα είναι παλιά το έχω πει ότι βρήκα ένα σκληρό δίσκο που τα είχε και όταν βρίσκω χρόνο τα ανεβάζω σιγα σιγαΑυτα τα βιντεακια γιατι νομιζω οτι ειναι παλια;
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 508
- Πόντοι
- 316
δημητράκη πιστεύεις ότι η ρωσική κυβέρνηση αποκρύπτει θανάτους από κορονοϊο? οι μόνες χώρες που έχουν πολύ μεγάλη δυσαναλογία (σε σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη) σε ανακοινωθέντες θανάτους προς κρούσματα είναι η Ρωσία και η τουρκία.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.309
- Πόντοι
- 4.546
Ρε καυλιάρη ποιο είναι το soundtrack που βάζεις στην αρχή του κάθε βίντεο?Μα είναι παλιά το έχω πει ότι βρήκα ένα σκληρό δίσκο που τα είχε και όταν βρίσκω χρόνο τα ανεβάζω σιγα σιγα
KapetanIsovitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Ήθελα να αποδώσω τα σέβη μου στο δεύτερο διασκεδαστικότερο νήμα του αγαπημένου μου ιστοτόπου. Κύριε Δημητράκη, είστε ένας εκ των σπουδαιότερων κωμικών της γενιάς μας!
Ωραια αναλυση Δημητρακη.
Παντως, εχει πολλες ερμηνειες οτι δεν θελουν πια να φυγουν για Ευρωπη.
Βεβαια, ισως αν πιασεις αγονη γραμμη, δηλαδη πχ Σιβηρια,
εκει ισως βλεπουν ακομη την Ευρωπη ως παραδεισο;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτό είναι το πιό εύκολο,λογικά κάπως έτσι θα ήταν η ζωη μου στην Ελλάδα.Έχω γράψει πως οι γονείς μου προσπάθησαν να βάλουν κάποιες βάσεις γιά να επιστρέψω Ελλάδα κάποτε στην Ελλάδα,είχε γίνει μάχη γιά να μου αναγνωρίσουν το δίπλωμα της νομικής,ηταν ετοιμοι να τα σκασουν χοντρά στο ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ εγώ έστελνα γυμνές μου φωτογραφίες στο ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ (με e-mail και με το ταχυδρομίο) πηγαιναν εκει και γελάγανε βέβαια μόνο από την ιδέα τα νεύρα μου είχαν σπάσει τότε!φοβεροί πονοκέφαλοι και εφιάλτες.Μετά ήθελαν να με βάλουν να δουλεύω στο υπουργείο εξωτερικών,και εκεί έστελνα γυμνές μου φωτογράφίες Οπότε και αυτή η ιδέα τους δεν πέρασε .Δημητρακη εαν επεστρεφες πισω στην Ελλαδα μετα απο τις σπουδες σου θα μπορουσες να εχεις θεση στο δημοσιο?
Το δημόσιο στην Ελλάδα είναι μιά λύση αν κάποιος θέλει να έχει τα προς το ζειν,εγώ όμως πάντα ήθελα κάτι καλύτερο.
Αυτό είναι το πιό εύκολο,λογικά κάπως έτσι θα ήταν η ζωη μου στην Ελλάδα.Έχω γράψει πως οι γονείς μου προσπάθησαν να βάλουν κάποιες βάσεις γιά να επιστρέψω Ελλάδα κάποτε στην Ελλάδα,είχε γίνει μάχη γιά να μου αναγνωρίσουν το δίπλωμα της νομικής,ηταν ετοιμοι να τα σκασουν χοντρά στο ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ εγώ έστελνα γυμνές μου φωτογραφίες στο ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ (με e-mail και με το ταχυδρομίο) πηγαιναν εκει και γελάγανε βέβαια μόνο από την ιδέα τα νεύρα μου είχαν σπάσει τότε!φοβεροί πονοκέφαλοι και εφιάλτες.Μετά ήθελαν να με βάλουν να δουλεύω στο υπουργείο εξωτερικών,και εκεί έστελνα γυμνές μου φωτογράφίες Οπότε και αυτή η ιδέα τους δεν πέρασε .
Το δημόσιο στην Ελλάδα είναι μιά λύση αν κάποιος θέλει να έχει τα προς το ζειν,εγώ όμως πάντα ήθελα κάτι καλύτερο.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Δημητρακη εαν επεστρεφες πισω στην Ελλαδα μετα απο τις σπουδες σου θα μπορουσες να εχεις θεση στο δημοσιο?
Άνετα - έχει άπειρους ψυχάκηδες κτηνοτρόφους το δημόσιο.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ημουν εκεί 1 μήνα τον Οκτώβριο του 1992 αλλά δεν μου άρεσε γιά μονιμη κατοικία γ'αυτό και έφυγα και πήγα στην Ρωσσία.Σωστος εισαι μητσο! Η ευτυχια της ζωης ειναι να ακολουθας την διαισθηση σου.
Την χωρα επιλογης για τις σπουδες σου ποιος την εκανε?
Αν δεν κανω λαθος εγραψες οτι πηγες και Βουλγαρια στο μπουργκας?
Μπουργκάς είναι ωραία να αγωράσεις ένα διαμέρισμα πηγαίνεις την άνοιξη και το φθινόπωρο (Μά'ι'ο,Σεπτέβριο) γιά 15-20 μέρες την κάθε φορά,αλλά όχι γιά να μένεις μόνιμα.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Γαματο τραγουδι, ποιοι ειναι?
Παρόμοια θέματα