Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
Αυτα τα βιντεακια γιατι νομιζω οτι ειναι παλια;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτα τα βιντεακια γιατι νομιζω οτι ειναι παλια;
Μα είναι παλιά  :)το έχω πει ότι βρήκα ένα σκληρό δίσκο που τα είχε και όταν βρίσκω χρόνο τα ανεβάζω σιγα σιγα:)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
δημητράκη πιστεύεις ότι η ρωσική κυβέρνηση αποκρύπτει θανάτους από κορονοϊο? οι μόνες χώρες που έχουν πολύ μεγάλη δυσαναλογία (σε  σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη) σε ανακοινωθέντες θανάτους προς κρούσματα είναι η Ρωσία και η τουρκία. 

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Μα είναι παλιά  :)το έχω πει ότι βρήκα ένα σκληρό δίσκο που τα είχε και όταν βρίσκω χρόνο τα ανεβάζω σιγα σιγα:)
Ρε καυλιάρη ποιο είναι το soundtrack που βάζεις στην αρχή του κάθε βίντεο?

KapetanIsovitis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Ήθελα να αποδώσω τα σέβη μου στο δεύτερο διασκεδαστικότερο νήμα του αγαπημένου μου ιστοτόπου. Κύριε Δημητράκη, είστε ένας εκ των σπουδαιότερων κωμικών της γενιάς μας!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216

Ωραια αναλυση Δημητρακη.

Παντως, εχει πολλες ερμηνειες οτι δεν θελουν πια να φυγουν για Ευρωπη.

Βεβαια, ισως αν πιασεις αγονη γραμμη, δηλαδη πχ Σιβηρια,
εκει ισως βλεπουν ακομη την Ευρωπη ως παραδεισο;

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Δημητρακη εαν επεστρεφες πισω στην Ελλαδα μετα απο τις σπουδες σου θα μπορουσες να εχεις θεση στο δημοσιο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη εαν επεστρεφες πισω στην Ελλαδα μετα απο τις σπουδες σου θα μπορουσες να εχεις θεση στο δημοσιο?
Αυτό είναι το πιό εύκολο,λογικά κάπως έτσι θα ήταν η ζωη μου στην Ελλάδα.Έχω γράψει πως οι γονείς μου προσπάθησαν να βάλουν κάποιες βάσεις γιά να επιστρέψω Ελλάδα κάποτε στην Ελλάδα,είχε γίνει μάχη γιά να μου αναγνωρίσουν το δίπλωμα της νομικής,ηταν ετοιμοι να τα σκασουν χοντρά στο ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ εγώ έστελνα γυμνές μου φωτογραφίες στο ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ  :2funny: (με e-mail και με το ταχυδρομίο)  :2funny:πηγαιναν εκει και γελάγανε  :2funny:βέβαια μόνο από την ιδέα τα νεύρα μου είχαν σπάσει τότε!φοβεροί πονοκέφαλοι και εφιάλτες.Μετά ήθελαν να με βάλουν να δουλεύω στο υπουργείο εξωτερικών,και εκεί έστελνα γυμνές μου φωτογράφίες  :2funny:Οπότε και αυτή η ιδέα τους δεν πέρασε  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Το δημόσιο στην Ελλάδα είναι μιά λύση αν κάποιος θέλει να έχει τα προς το ζειν,εγώ όμως πάντα ήθελα κάτι καλύτερο.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Αυτό είναι το πιό εύκολο,λογικά κάπως έτσι θα ήταν η ζωη μου στην Ελλάδα.Έχω γράψει πως οι γονείς μου προσπάθησαν να βάλουν κάποιες βάσεις γιά να επιστρέψω Ελλάδα κάποτε στην Ελλάδα,είχε γίνει μάχη γιά να μου αναγνωρίσουν το δίπλωμα της νομικής,ηταν ετοιμοι να τα σκασουν χοντρά στο ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ εγώ έστελνα γυμνές μου φωτογραφίες στο ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ  :2funny: (με e-mail και με το ταχυδρομίο)  :2funny:πηγαιναν εκει και γελάγανε  :2funny:βέβαια μόνο από την ιδέα τα νεύρα μου είχαν σπάσει τότε!φοβεροί πονοκέφαλοι και εφιάλτες.Μετά ήθελαν να με βάλουν να δουλεύω στο υπουργείο εξωτερικών,και εκεί έστελνα γυμνές μου φωτογράφίες  :2funny:Οπότε και αυτή η ιδέα τους δεν πέρασε  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Το δημόσιο στην Ελλάδα είναι μιά λύση αν κάποιος θέλει να έχει τα προς το ζειν,εγώ όμως πάντα ήθελα κάτι καλύτερο.
:2funny:

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Σωστος εισαι μητσο! Η ευτυχια της ζωης ειναι να ακολουθας την διαισθηση σου.
Την χωρα επιλογης για τις σπουδες σου ποιος την εκανε?
Αν δεν κανω λαθος εγραψες οτι πηγες και Βουλγαρια στο μπουργκας?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Άνετα - έχει άπειρους ψυχάκηδες κτηνοτρόφους το δημόσιο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σωστος εισαι μητσο! Η ευτυχια της ζωης ειναι να ακολουθας την διαισθηση σου.
Την χωρα επιλογης για τις σπουδες σου ποιος την εκανε?
Αν δεν κανω λαθος εγραψες οτι πηγες και Βουλγαρια στο μπουργκας?
Ημουν εκεί 1 μήνα τον Οκτώβριο του 1992 αλλά δεν μου άρεσε γιά μονιμη κατοικία γ'αυτό και έφυγα και πήγα στην Ρωσσία.
  Μπουργκάς είναι ωραία να αγωράσεις ένα διαμέρισμα πηγαίνεις την άνοιξη και το φθινόπωρο (Μά'ι'ο,Σεπτέβριο) γιά 15-20 μέρες την κάθε φορά,αλλά όχι γιά να μένεις μόνιμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom